Nu călcați pe linia mea de tendințe

Piața criptografică la nivel de active a avut un succes săptămâna aceasta. După o săptămână de aproape câștiguri care a fost eliminată de o vânzare rapidă ca urmare a respingerii de către SEC a ultimului depozit ETF al Winklevosses, capitalizarea generală a pieței crypto a scăzut 8% în săptămână. La 263 miliarde de dolari, se află chiar deasupra unora dintre cele mai mici numere publicate anul acesta.

Bitcoin: La 7.400 de dolari, Bitcoin a pierdut 6% a valorii sale pe parcursul săptămânii.

Ethereum: Chiar mai rău, Ethereum a scăzut 10% în săptămână la 413 dolari.

XRP: Aproape stagnant, XRP a pierdut doar 2% în această săptămână, cu un preț de 0,43 USD.

Statistici de piață (03/08/18)

Știri interne

Raportul recent Fintech al Departamentului Trezoreriei abordează pe scurt Blockchain: Într-un raport adresat președintelui Trump intitulat „Un sistem financiar care creează oportunități economice: date financiare nebancare, Fintech și inovație”, Departamentul Trezoreriei SUA a abordat subiectul blockchain-ului de-a lungul altor tehnologii FinTech în plină dezvoltare, precum AI, cloud computing și altele. „Noile tehnologii, precum analiza predictivă a datelor, inteligența artificială și tehnologia blockchain sau a registrului distribuit, sunt exemple de inovații promițătoare care ar putea fi utilizate de firmele de servicii financiare. Sunt, de asemenea, tehnologii pentru care tratamentul de reglementare poate fi incert, dacă pentru alt motiv decât tehnologia inovatoare necesită timp pentru a se maturiza “, se arată în raport.

În SUA, finanțarea Blockchain în 2018 depășește numerele din 2017: Într-un raport al KPMG, marea firmă a constatat că, împreună cu investițiile internaționale FinTech care depășesc totalul anului 2017 până în 2018, investițiile blockchain din SUA sunt și ele în creștere. „În prima jumătate a anului 2018, investițiile blockchain din SUA au depășit investiția totală înregistrată în 2017, condusă de 100 de milioane de dolari + runde de finanțare către R3 și Circle Internet Finance. O serie de alte oferte de blockchain semnificative au avut loc, de asemenea, în timpul primelor și primelor două luni, inclusiv strângerea Paxos din seria B de 65 de milioane de dolari, cu scopul de a-l ajuta să intensifice operațiunile pentru livrarea platformei sale blockchain “, se arată în raport.

Long Blockchain, Fost Long Island Iced Tea, pălmuit cu citație de la SEC: La apogeul hype-ului bitcoin anul trecut, Long Island Ice Tea a decis că își va schimba numele în Long Blockchain. Miscarea a fost un avantaj pentru aparatul de ceai, deoarece stocul său a crescut cu peste 300% ca răspuns la rebranding. Ei bine, SEC a luat act, solicitând documente financiare cu o citație din 10 iulie. „Compania cooperează pe deplin cu ancheta SEC”, a declarat compania într-un comunicat. „Compania nu poate prezice sau stabili dacă o procedură poate fi inițiată de SEC în legătură cu citația sau rezultatul oricărei proceduri care poate fi instituită.”

Bill Clinton către Kickoff RippleConferința tehnică din octombrie cu adresă principală: Cel de-al 42-lea președinte al Statelor Unite, Big tati Bill Clinton, urmează să țină discursul introductiv la conferința de toamnă a lui Ripple, Swell, care va avea loc la San Francisco, CA, pe 1 și 2 octombrie. Ripple l-a ales pe fostul președinte pentru a deschide conferința, deoarece „[într-un moment în care tehnologia și reglementarea revoluționare erau adesea în curs de coliziune, președintele Clinton a ajutat la deschiderea unei perioade de creștere extremă și adoptarea internetului, modelând ceea ce este astăzi . De asemenea, el a stabilit programe care să reducă „decalajul digital” și să aducă noi tehnologii comunităților defavorizate din întreaga lume ”, se arată în postarea de pe blogul anunțului..

Suntem încântați să anunțăm @Bill Clinton ca vorbitor principal pentru anul acesta #SwellbyRipple. Pentru mai multe detalii: https://t.co/KYQgI4YrWv pic.twitter.com/XSo46T2s3d

– Ripple (@Ripple) 31 iulie 2018

Studiu: Doar 2% dintre investitorii americani dețin Bitcoin, cripto într-o anumită formă: Un sondaj realizat în comun de Gallup și Wells Fargo arată că bitcoinul este încă un teritoriu relativ neexplorat pentru majoritatea investitorilor americani. Conform concluziilor studiului, „doar 2% dintre investitori spun că dețin bitcoin în prezent și mai puțin de 1% intenționează să îl cumpere în viitorul apropiat. În timp ce majoritatea investitorilor spun că nu au niciun interes să cumpere vreodată bitcoin, aproximativ unul din patru (26%) spun că sunt interesați de acesta, dar nu îl vor cumpăra în curând “.

Lansarea schimbului descentralizat în San Francisco, folosește XRP ca monedă de bază: Bursa DCEX din San Francisco a fost lansată săptămâna aceasta. Folosind XRP ca monedă de bază, schimbul este alimentat de o platformă blockchin construită de AlphaPoint. „DCEX este o piață crypto-to-crypto de generația următoare, toate valutele tranzacționând contra XRP (XRP) ca monedă de bază. Clienții vor putea tranzacționa în total 15 perechi de monede – XRP, Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum classic (ETC), OmiseGo ( OMG), EOS (EOS), DASH (DASH), Tron (TRX), Monero (XMR), VeChain (VEN), IOTA (IOTA), ZCash (ZEC) și monedă stabilă TrueUSD (TUSD), cu planuri de adăugați Neo (NEO), Cardano (ADA) și alte perechi în următoarele luni. În plus, DCEX oferă acces la toate cele zece monede listate în Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI) într-o singură locație “, se arată într-o postare oficială pe blog.

Ce este nou la CoinCentral?

Există probleme legate de blockchain, luați două aspirine și vă odihniți: Blockchain-ul nu este perfect, deci este important să țineți cont de defectele sale.

Bitcoin Cash vs. Bitcoin | Avantajele și dezavantajele: Cei doi par condamnați să fie concurenți, deci cum se adună unul împotriva celuilalt?

Reglementările în materie de valută digitală ar trebui să fie printre cele mai importante priorități ale Congresului, spune un parlamentar important: Acest parlamentar consideră că Congresul ar trebui să plaseze cripto în partea de sus a listei sale de sarcini.

O scurtă istorie a Drumului Mătăsii: Droguri, (non) violență și jocuri video: O privire asupra Drumului Mătăsii și exact ceea ce se întâmplă pe piețele Dark Web.

Valorificați CEO-ul și cofondatorul Shahar Rubin pentru simplificarea algoritmilor de tranzacționare: Verificați ce are de spus CEO-ul Capitalize despre tăierea grăsimii pentru tranzacționare.

AI și Blockchain – Super cool sau un pic înfiorător ?: Serios, totuși, anunță venirea unei utopii automatizate sau a unei distopii dominate de tehnologie?

Ce este Gridcoin ?: Platforma Gridcoin creează un mediu de tip supercomputer prin combinarea puterii de calcul a fiecărui utilizator din rețea.

DMG Blockchain instalează o stație minieră de criptomonedă: DMG Blockchain Solutions, o companie minieră de criptomonede care oferă și soluții blockchain, înființează în prezent o stație de transformare și o transformare de criptare de 85 megawați. Aceasta este în încercarea de a-și extinde operațiunile miniere.

Motive pentru care autoritățile SUA sunt provocate să legalizeze tranzacțiile Bitcoin Casino: În acest articol, examinăm de ce autoritățile de reglementare din SUA au întârziat să legalizeze tranzacțiile efectuate prin intermediul cazinourilor bitcoin. Ne uităm, de asemenea, de ce este puțin probabil ca aceste politici să se schimbe în următorii ani.

Crypto Mining: Magazinul Google Play se alătură Apple în aplicațiile Banning Mining: Mai întâi, au venit pentru reclame, apoi au venit pentru aplicații.

Partea 2: Interviu cu Andy Levine la Steem Today and Tomorrow: Vedeți a doua rundă a interviului nostru cu Andy Levine al lui Steem.

Platforme de publicitate digitală Blockchain utilizate pentru a combate frauda: Transparență, eficiență, fiabilitate – modul în care blockchain-ul poate schimba publicitatea digitală și o poate face mai cinstită.

Regulamentul criptomonedelor va înăbuși inovația ?: Mulți cred că reglementarea invită la inovație, dar alții nu sunt atât de convinși.

Guvernul statului indian va implementa tehnologia blockchain: Pe 26 iulie, statul indian Telangana a anunțat inițiative de pârghie a blockchain-ului pentru a atenua corupția omniprezentă și activitatea frauduloasă încorporată în guvernele de stat și naționale.

Companiile cu economie comună vor fi afectate de Blockchain: De la Ubers descentralizate, Airbnbs și nu numai, cripto menține etosul economiei partajate la bază.

Gestionarea deșeurilor blockchain | Gunoaiele unui om sunt comoara altui om: Acum, odată cu venirea unei tehnologii descentralizate pionieră de Bitcoin, companiile caută să lanseze blocuri pentru soluții semnificative de deșeuri.

Cunoașterea categoriilor dvs. de criptomonedă înseamnă cunoașterea portofoliului dvs.: Diversitatea este esențială, în special în această industrie volatilă.

Noul studiu de piață britanic evidențiază lipsa de înțelegere a criptomonedelor: Chiar dacă industria va împlini în curând un deceniu, există încă o mulțime de neînțelegeri în jurul acesteia.

Capitalizarea pieței criptomonedelor: ce este? Cum o utilizați?: O metrică novică, capitalizarea pieței este un instrument esențial pentru orice investitor și comerciant.

Ethereum vs. EOS | O analiză a celor mai mari două platforme Dapp ale Blockchain: Dacă Bitcoin și Bitcoin Cash sunt contrari naturali, Ethereum și EOS fac o rivalitate pentru a rivaliza cele mai mari două monede opuse ale crypto..

Partea 3: Interviu cu Andy Levine la Steem Today and Tomorrow: Urmăriți runda a treia a interviului nostru cu Andy Levine al lui Steem.

Bermude, Malta, Gibraltar și Liechtenstein Companii de criptomonede Lure: Aceste țări mici caută să atragă jucători mari la granițele lor.

Cum să cumperi Ripple pe GateHub | Ghid pas cu pas: Un ghid succint pentru achiziționarea Ripple pe GateHub.

Danny Zuckerman al uPort despre identitatea de suveranitate: Vă rugăm să vă bucurați de această conversație informativă despre starea actuală și evoluția identității digitale.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Guvernul statului indian va implementa tehnologia blockchain: Statul indian Telangana a anunțat săptămâna aceasta o serie de inițiative care vor căuta să blocheze poliția împotriva corupției și fraudei care afectează guvernul Telangana. Luna trecută, statul a introdus soluții blockchain în registrele funciare și în departamentele de venituri ale guvernului, în încercarea de a crește transparența, un răspuns preventiv pentru stingerea mitei care are loc în aproximativ 38% din tranzacțiile imobiliare ale statului..

Börse Stuttgart, a doua cea mai mare bursă de valori din Germania, planifică ICO, facilitate de tranzacționare multilaterală: Börse Stuttgart își adaugă volumul de muncă. La o lună de la lansarea anticipatei sale aplicații de tranzacționare criptografice Bison, a doua cea mai mare bursă din Germania și-a anunțat planurile de a crea o platformă ICO, precum și un loc de tranzacționare criptografic multilateral. Cele două servicii ar fi căi neprețuite de lichiditate pentru oricine de pe piața ICO care îl utilizează, extinzând, de asemenea, acoperirea Börse Stuttgart în industrie. „La locul de tranzacționare jetoanele emise prin intermediul platformei noastre ICO pot fi tranzacționate pe piața secundară. Acesta este un factor important de succes pentru ICO-uri. În același timp, răspundem la cererea atât a investitorilor cu amănuntul, cât și a investitorilor instituționali pentru un mediu reglementat și de încredere pentru tranzacționarea cu criptomonede “, a declarat CEO-ul Alexander Höptner într-o declarație..

Boerse Stuttgart va găzdui tranzacții criptografice și oferte de monede – https://t.co/iG6GsvLKcp

Face publicitate #ICO https://t.co/89O4ciDsi7

#bitcoin #btc #bitcoinnews #cryptocurrency #blockchain #btcusd # 比特 幣 新聞 pic.twitter.com/Q6XPXWWeEn

– Știri Bitcoin (@TheBitcoinNews) 3 august 2018

Agenția financiară sud-coreeană susține integrarea blockchainului pe piața de valori: Într-un raport adresat autorităților locale și autorităților de reglementare, Serviciului de supraveghere financiară sud-coreeană (FSS) a implorat municipalitățile naționale să înceapă să dezvolte soluții pentru integrarea blockchain-ului cu sistemele și platformele financiare tradiționale. Agenția susține că blockchain-ul ar putea face decontarea tranzacțiilor pe piața de valori mai rapidă și mai sigură decât software-ul actual. Conform raportului, a luat act de utilizarea blockchain-ului pe piețele internaționale de acțiuni, acordând o atenție specială utilizării de către Nasdaq a blockchain-ului pentru păstrarea înregistrărilor și a datelor private.

Morgan Stanley angajează Credit Suisse Crypto Advocate, comerciant ca șef al piețelor digitale: Una dintre cele mai mari bănci multinaționale din lume se îndreaptă mai departe către industria criptomonedelor. De această dată, sub forma unei noi angajări, banca de investiții l-a angajat pe Andrew Peel, angajat la Credit Suisse și expert auto-descris în tranzacționarea criptomonedelor, ca noul său șef de piețe digitale. Peel a petrecut anterior 12 ani la Credit Suisse, servind 9 dintre aceștia ca comerciant de instrumente financiare derivate și este avocat pentru criptomonede din 2013.

Binance achiziționează TrustWallet, prima achiziție publică a Bursei: Binance a cumpărat TrustWallet, un portofel descentralizat, open source Ethereum, care acceptă „peste 20.000 de jetoane diferite bazate pe Ethereum (ERC20, ERC223 și ERC721)”, potrivit unei postări pe blogul Binance. Achiziționarea TrustWallet va adăuga un portofel mobil pe lanț la lista serviciilor Binance cu alte posibilități de integrare viitoare. Brandul și echipa TrustWallet își vor păstra autonomia și libertatea de a dezvolta produsul de bază, beneficiind în același timp de sinergia sporită de la Binance, inclusiv baza largă de utilizatori și viitoarea DEX ”, continuă să citească postarea. CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a indicat că achizițiile au un rol important de jucat pentru maturizarea acestei industrii, sugerând că acesta ar putea fi primul dintre multele pentru Binance: „Căutăm echipe tehnologice puternice. Achiziția va fi o componentă esențială pentru continuarea creșterii și contribuția la această industrie. ”

Bitmain postează un profit impresionant de 1 miliard de dolari în profit pentru primul trimestru din 2018, planifică IPO: Gigantul minier chinez Bitmain a obținut un profit uluitor de 1 miliard de dolari – nu venituri, atenție – în primul trimestru al anului 2018. La sfârșitul acestei știri, o sursă nenumită a declarat pentru Fortune că compania face progrese cu IPO, pe care Juhan Wu , A sugerat CEO-ul Bitmain, în iunie. Sursa a indicat că IPO va lansa „foarte curând” pe o piață de peste mări, care va permite investitorilor să cumpere oferta cu USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me