Săptămâna aceasta în Crypto: 4.20.2018

Nu mă opri acum

Serios, nu, pentru că piața tocmai a înregistrat a doua săptămână consecutivă de impuls ascendent – ultima dată când am avut o creștere pozitivă clară pe o perioadă de două săptămâni a fost înapoi în decembrie anul trecut.

Cu o capitalizare totală de 375 miliarde de dolari, întreaga piață criptografică este în creștere 13% de la valoarea de 325 miliarde USD de vinerea trecută. Odată cu această creștere, ne-am întors peste prețurile de la jumătatea lunii martie și batem la ușa unui 400 miliarde de dolari pe care nu l-am mai văzut de la începutul lunii martie.

La fel de predicții alcătorești își găsesc drumul în titluri și „experți” vestitor o cursă de taur iminentă, procedați cu prudență. Am văzut Bitcoin sări la 12.000 de dolari în februarie într-o urcare rapidă care a avut oameni crezând piața ursului s-a terminat. Tendințele privesc cu siguranță în sus, dar ne vom simți mai confortabil atunci când prețul Bitcoin depășește și rămâne peste 9.000 USD.

Bitcoin: La 8.500 de dolari, Bitcoin a crescut 5% în săptămână. Nu a fost la fel de dramatic ca un săptămânile trecute, dar totuși o creștere de care trebuie să fii recunoscător.

Ethereum: Cu 13% în această săptămână, prețul Ethereum de 587 USD este o inversare binevenită de la bătăile pe care le-a luat în raport cu colegii săi de-a lungul pieței bear 2018.

Clipoci: În fruntea grupului nostru de trei, Ripple a înregistrat cele mai mari câștiguri din săptămână, în creștere 23% săptămânal la 0,85 USD.

Știri interne

Înotând în „o supă subțire de presupuneri”, Craig Wright solicită respingerea procesului de miliarde de dolari: Craig Wright, autoproclamatul creator al Bitcoin, a depus o cerere de chemare în judecată la Curtea Federală din districtul de sud al Floridei. După moartea fratelui său, Ira Kleiman a intentat o acțiune împotriva lui Wright în februarie, susținând că Wright „a confiscat pe nedrept bitcoinele lui Dave Kleiman și drepturile sale la anumite proprietăți intelectuale asociate tehnologiei bitcoin”. Într-un spectacol de creativitate în sala de judecată, Wright și avocații săi denunță procesul în moțiunea lor de respingere a procedurii, susținând că „shakedown” se bazează pe puțin mai mult decât „o supă subțire de presupuneri, speculații, acuzații contradictorii, auzite și insinuare. ”

Baza proiectului Stablecoin strânge 133 mln USD în finanțare VC: Fost cunoscută sub numele de Basecoin, startup-ul bazat în SUA Stablecoin Basis a strâns o sumedenie de 133 milioane de dolari de la o serie de investitori instituționali. Potrivit unui Baz postare pe blog, Bain Capital Ventures, GV, Stanley Druckenmiller, Kevin Warsh, Lightspeed, Foundation Capital, Andreessen Horowitz, Wing VC, NFX, Valor Capital, Zhenfund, INBlockchain, Ceyuan Ventures, Sky9 Capital și alții au participat la finanțarea proiectului. „Împreună”, scrie articolul, „construim o criptomonedă cu o bancă centrală algoritmică care credem că va face criptomoneda stabilă și utilizabilă în întreaga lume.”

Procurorul general din New York lansează o anchetă privind schimburile de criptomonede: Eric T. Schneiderman și echipa sa de la biroul procurorului general al statului New York au trimis un chestionar la birourile din SUA a 13 schimburi de criptomonede. Trimis către Coinbase, Gemini, Bittrex, Binance, bitFlyer SUA, Bitstamp SUA, Bitfinex, Huobi, Kraken, Circle Internet Financial Limited (Poloniex), Tidex, Gate.io și itBit, chestionarul caută informații despre operațiuni de bază, comisioane și tranzacționare politici, controale interne și gestionarea riscurilor. Tyler Winklevoss, CEO și cofondator al Gemenilor, a salutat sondajul drept șansă de cooperare pozitivă în materie de reglementare, dar CEO-ul Kraken, Jesse Powell, a disprețuit încercarea și a publicat indicat că Kraken nu se va conforma.

Investitorii (încă) nu raportează câștigurile pe criptomonede din impozitele lor: În urmă cu aproximativ o lună, serviciul popular de înregistrare a impozitelor Credit Karma a raportat că mai puțin de 1% dintre clienții săi raportau investiții în criptomonede pe formularele lor de impozitare. Ei bine, ziua impozitelor a fost acum trei zile și puțin s-au schimbat. Conform noilor rapoarte ale companiei, mai puțin de 100 din 250.000 de depuneri au raportat câștiguri din investițiile în criptomonede – adică doar 0,04%, o abatere semnificativă de la aproximativ 8% dintre americani care dețin cripto într-o anumită formă.

Coinbase achiziționează Earn.com, angajează CEO-ul Earn ca CTO: Coinbase a avut un Q1 aglomerat și a continuat să împacheteze doar kilograme până la dominarea sa deja consolidată din industrie. În această săptămână, au apărut rapoarte că una dintre cele mai mari companii cripto a achiziționat Earn.com într-o achiziție care se estimează că se află la nivelul de 100 mln USD. Ca parte a tranzacției, CEO-ul Earn.com, Balaji Srinivasan, va fi angajat la Coinbase ca primul CTO al companiei.

SEC trage Riot Blockchain cu citație, probe pentru informații despre Focus-Shift-ul companiei către Blockchain: De când criptoarea a decolat în 2017, companii precum Long Island Iced Tea (acum Long Blockchain), Kodak, Overstock și Atari au urcat la bordul trenului hype, re-branding sau propun ICO-uri pentru a crește câștigurile. Riot Blockchain, cunoscută anterior sub numele de compania Biotech Bioptix, este una dintre aceste companii și, ca multe din această casă de moară, au atras atenția dezagreabilă a SEC. După schimbarea numelui, acțiunile companiei au crescut cu 1.500%. Asocieri precum acestea au devenit obișnuite pentru companiile vechi care și-au schimbat modelele de afaceri pentru a valorifica popularitatea cripto-ului, iar SEC a „avertizat că nu este acceptabil ca companiile care nu au o experiență semnificativă în acest sector să se angajeze în tehnologia blockchain, schimbarea numele lor și oferă imediat investitorilor titluri de valoare fără a furniza informații adecvate despre riscurile implicate. ”

Dow Jones Media Group este parteneriat cu Brave Software: Într-un mare câștig pentru adopție, Dow Jones Media Group a colaborat cu browserul Brave și echipa Basic Attention Token pentru a testa blockchain-ul pentru publicitate și publicare digitală. Parteneriatul va oferi browserului Brave acces la conținut premium de pe MarketWatch și Barron’s, două dintre mărcile Grupului Media, „pe principiul primul venit, primul servit”, potrivit oficialului Comunicat de presă. În plus, atât MarketWatch, cât și Barron’s vor deveni editori autorizați pentru Token de atenție de bază.

https://t.co/xsPVwWAN7h

– Software curajos (@brave) 18 aprilie 2018

Ce este nou la CoinCentral?

Cum se utilizează MetaMask | Ghid pentru începători: Aveți nevoie de ajutor pentru configurarea și utilizarea popularului portofel de browser ERC20? Ți-am luat spatele.

Cum funcționează votul Blockchain și de ce avem nevoie de el: Blockchain are potențialul de a oferi rezultate electorale mai rapide, mai transparente și mai fiabile decât suporta tehnologia actuală.

Binance Exchange Review: S-au schimbat multe de la ultima noastră recenzie Binance, așa că am scris încă una pentru a ține pasul cu progresul și creșterea bursei.

Cine este Nick Szabo? Aflați mai multe despre omul care a scris literalmente cartea despre contractele inteligente și a teoretizat Bitcoin cu ani înainte de crearea fiecăruia.

Ce și cine este Bitmain? Gigantul minier și-a făcut un nume în domeniul producției de cipuri ASIC și alături de colectivul său minier, Antpool.

Campanie educațională asupra riscurilor posibile ale tranzacțiilor cu criptomonedă: Deși au existat reglementări și interdicții semnificative asupra criptomonedelor instituite de guvernele naționale din întreaga lume, foarte puține autorități de reglementare au pus accentul pe campaniile educaționale ca o modalitate de a învăța noii investitori despre riscurile potențiale ale investiției în cripto..

Loopring, fondatorii Nebulas, înființează o comunitate de dezvoltare Blockchain pentru foști angajați Google: Hitters Xu, Daniel Wang și Andy Tian au fondat xGoogler’s Blockchain Alliance într-un efort de a elimina talentele Google de top pentru dezvoltarea tehnologiilor blockchain și criptomonede.

Recenzie Coinbase: Este sigură cumpărarea criptomonedelor Coinbase: O altă recenzie reînnoită a unuia dintre principalele schimburi de spațiu.

Echipele de proiect Asic Mining vs Cryptocurrency: Un joc de pisică și șoarece: Creșterea platformelor miniere ASIC nu numai că a sporit bariera în calea intrării pe piață a minerilor pasionați, dar a facilitat mult pentru întreprinderi lansarea de operațiuni miniere masive.

Procurorul general din NY trimite chestionar la 13 schimburi, solicită operațiuni comerciale: Procurorul general al statului New York a trimis chestionare la 13 burse pentru a afla mai multe despre modelele lor de afaceri, controalele interne și operațiunile de bază.

Medicii și doctoranzii acceptă Blockchain: un interviu cu echipa Peer Atlas: PeerAtlas își propune să ofere informații medicale gratuite și să creeze o structură de stimulente durabilă și scalabilă pentru medicii și profesioniștii din domeniul medical pentru a contribui și a actualiza informațiile din biblioteca medicală fără reclame și evaluată de colegi.

Explorarea rezultatelor din analiza pieței ICO a ICObench: Pe 6 aprilie, site-ul de revizuire ICO ICObench și-a publicat ICO Market Review pentru luna martie alături de câteva date fascinante din industrie. Include date despre diferitele platforme ICO, tendințele generale ale pieței, statistici în funcție de industrie și multe altele.

Cum să cumpărați Animecoin (ANI): Titlul spune totul, oameni buni.

Cum funcționează Stablecoins și echilibrul pe care îl ating pentru volatilitatea prețurilor: Stablecoins lucrează pentru a furniza cripto-active nevolatile, monede care ar putea deschide porțile de adopție pentru instituțiile vechi care nu vor atinge cripto pentru fluctuațiile sale de preț.

Proiectul Cambridge Analytica Nixes Cryptocurrency după Facebook Data Fiasco: După ce s-a trezit în mijlocul controversei Facebook privind confidențialitatea datelor, Cambridge Analytica se retrage din planurile sale de a lansa un ICO.

Introducere în tiparele de diagrame de continuare: Consultați ultimul nostru ghid TA pentru a vă ascuți ochii pentru a observa consistența tendințelor.

Ghidul final pentru monedele de confidențialitate: Cu acest ghid, punem anonimatul la blocare, cu o prezentare cuprinzătoare a celei mai bune opțiuni de confidențialitate a criptomonedei.

Știri din întreaga lume

Fondatorii Loopring, Nebulas și Gifto stabilesc Blockchain Alliance pentru foști angajați Google: Daniel Wang (Loopring), Hitters Xu (Nebulas) și Andy Tian (Gifto) au două lucruri în comun: toți sunt foști angajați Google și toți au părăsit Google pentru a lucra la proiecte criptografice. Acum, trio-ul înființează exGooglers Blockchain Alliance (GBA), un grup dedicat recrutării de talente de top de la Google pentru a dezvolta și explora tehnologia blockchain. „Această comunitate va servi drept spațiu de colaborare pentru anchetă, dialog și dezvoltare în ceea ce privește tehnologia blockchain pentru Googlers”, susține alianța. GBA are în prezent comunități active în San Francisco, Beijing și Shanghai.

#Blockchain a atras în sfârșit atenția xGoogler! Trei foști googeri @HittersXu (Fondatorul a #Nebulele), Daniel Wang @daniel_loopring , Andy Tian @andytian au format xGoogler Blockchain Alliance (GBA). Aflați mai multe despre asta?https://t.co/XeA8hDJHLD

– Nebulas.io (@nebulasio) 16 aprilie 2018

IBM, băncile internaționale testează tranzacțiile pilot pentru platforma comercială bazată pe blockchain: IBM, Banca Unită a Elveției, Banca din Montreal, CaixaBank, Commerzbank și Grupul Erste au lansat o tranzacție pilot pentru Batavia, o platformă de urmărire și tranzacționare a lanțului de aprovizionare alimentat de blockchain. Serviciul funcționează urmărind livrările din lanțul de aprovizionare și executând acorduri comerciale prin contracte inteligente. „Datele comerciale și plata inteligentă, care sunt declanșate automat de datele de transport, formează o bază importantă pentru instrumentele de gestionare a riscurilor și de finanțare și adaugă valoare fiecărui lanț de aprovizionare”, a declarat reprezentantul Commerzbank Niko Giesber în ceea ce privește programul.

Binance (s-ar putea) lucra la implementarea depozitelor de numerar pentru tranzacționarea Fiat-la-criptare: După ce a căutat ape de reglementare mai favorabile pe țărmurile tropicale ale Maltei, Binance ar fi în discuții cu băncile interne pentru a deschide conturi de schimb valutar „pentru a sprijini potențial Fiat”, potrivit CEO-ului Binance. „Suntem foarte încrezători că putem anunța un parteneriat bancar în curând. Malta este foarte progresistă când vine vorba de cripto și fintech ”, a comentat CEO-ul Zhao Changpeng cu privire la evoluții.

Deși nu putem prezice viitorul, alții continuă să ne încerce. Ambii "știri" nu sunt exacte. Lucrăm cu bănci (pentru a sprijini potențial Fiat), dar nu avem planuri pentru USD pe termen scurt. Nu sunt implicate xvg sau xpr. Aveți grijă la predicție "minge de cristal" știri.

– CZ (@cz_binance) 20 aprilie 2018

Nu vă aruncați sarcina: Vergeți „Parteneri” cu PornHub: Monedă controversată de anonimat, Verge a renunțat săptămâna aceasta la un parteneriat cu unul dintre cele mai mari site-uri porno din lume, Pornhub. Un parteneriat neconvențional, dezvoltările adaugă Verge ca opțiune de plată pe site-ul web pentru cei care aleg să plătească pentru viciu. Apreciat de ambele părți, deopotrivă, ca un parteneriat revoluționar, unii membri ai comunității l-au marcat ca fiind puțin mai mult decât Verge care a plătit Pornhub pentru timpul publicitar, deoarece acordul a venit cu propriul anunț video și a primit logo-ul Verge o integrare recomandată cu propria Pornhub pe pagina de pornire a site-ului pentru o zi.

Cambridge Analytica renunță la planuri pentru propria sa monedă după controversa de date Facebook: Cambridge Analytica, o companie de consultanță în date, a intrat în foc după ce a ieșit la iveală că compania a achiziționat date despre 87 de milioane de utilizatori Facebook. Aparent, compania intenționa să lanseze propria criptomonedă cu accent pe datele cu caracter personal, dar în urma controversei, probabil că nu mai este în carduri din motive mai mult decât evidente. „Înainte de controversa de pe Facebook, am dezvoltat o suită de tehnologii pentru a ajuta persoanele să își revendice datele personale de la entități corporative și să aibă transparență și control deplin asupra modului în care sunt utilizate datele lor personale”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei. „Am explorat mai multe opțiuni pentru ca oamenii să gestioneze și să-și monetizeze datele personale, inclusiv tehnologia blockchain.”

Vietnam crește controlul asupra criptografiei după cea mai mare înșelătorie din industrie, îi afectează cetățenii: Săptămâna trecută, compania vietnameză Modern Tech ar fi fugit cu aproximativ 658 mln USD în fonduri ICO pentru două jetoane, Ifan și Pincoin. Ca răspuns, prim-ministrul Nguyen Xuan Phuc a cerut autorităților de reglementare și oficialilor guvernamentali să își consolideze monitorizarea și reglementarea proiectelor de criptomonede, în special ICO. „Investițiile și tranzacționarea criptomonedelor și strângerea de bani prin ofertele inițiale de monede evoluează într-un mod mai complicat”, cerând guvernarea măsurilor adecvate de supraveghere și risc, crede guvernul.

În China, oficialii arestează operatorii schemei de piramidă suspectată: Potrivit unor surse locale, poliția chineză i-a arestat pe cei implicați într-o schemă piramidală internă. Platforma de criptomonede, cunoscută sub numele de DBTC, a atras aproximativ 13.000 de investitori și a strâns fonduri în valoare de aproximativ 13 milioane de dolari. Se pare că fondul promitea o rentabilitate zilnică de 12.700 dolari pentru o investiție inițială de 400.000 dolari, ceea ce va oferi o rentabilitate de peste 100% în termen de trei luni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me