Săptămâna aceasta în criptomonedă – 8 decembrie 2017

Bitcoin continuă să crească: Dacă ați crezut că săptămâna trecută a fost o săptămână mare pentru prețul Bitcoin, sper că ați salvat o surpriză pentru aceasta. Bitcoin a urcat până la 17.500,00 USD pe CoinMarketCap. Unii entuziaști ai Bitcoin se uită la 20.000 $, 30.000 $ și chiar 50.000 $, în timp ce unii antagoniști Bitcoin continuă profețiile lor nu atât de voalate ale zilei de judecată, deghizate ca preocupări pentru bunăstarea financiară a prietenilor lor..

Alts a luat un respirator: Una dintre cele mai notabile creșteri ale acestei săptămâni a fost aproape IOTA 4xing în preț. Mulți dintre ceilalți au luat-o ușor săptămâna aceasta, retrăgându-se ușor din creșterea explozivă pe care au văzut-o săptămâna trecută. Ethereum a căzut din nou până la 430,00 USD, Litecoin a căzut la 97,00 USD, Dash a căzut în jur 690,00 USD. Cu toate acestea, Monero a ajuns la gama de 280 USD.

CMC câștigă

Rise of the CryptoKitties: Îți place cripto? Iubesc pisicile? Cryptokitties a explodat pe scenă săptămâna aceasta. Amintind de Neopets, CryptoKitties este în esență o platformă pentru achiziționarea și schimbul de pisoi digitale alimentat de blockchain-ul Ethereum. Utilizatorii pot cumpăra pisici, să le reproducă și să vândă descendenții altor utilizatori. CryptoKitties a adus În valoare de 7 milioane de dolari de schimburi, unii utilizatori putând primi în mod constant o rentabilitate de 200% până la 400% a pisicilor lor într-un interval de câteva ore.

cryptokitty

Este ciudat? Da. Am să cumpăr un CryptoKitten la un moment dat? Probabil.

Lansarea CryptoKitties a înregistrat o presiune majoră în rețeaua Ethereum cu până la 32.903 tranzacții așteptând să fie procesate simultan. CryptoKitties a pus un test de stres pe rețeaua Ethereum, aruncând o lumină asupra unor probleme practice de scalabilitate ale Ethereum. Dacă Ethereum întâmpină probleme în a face cu ceva la fel de prostesc ca jocul unic al CryptoKitties, acesta are probleme.

Cu toate acestea, acesta este ceva care a revigorat discuția critică despre modul în care Ethereum poate trece peste aceste probleme.

Marele scurt: ediția Bitcoin ?: Zvonul că va exista un scurtmetraj masiv pe Bitcoin a început să adune ceva abur. Odată cu introducerea planificată a contractelor futures bitcoin la Chicago Mercantile Exchange, opțiunea de a paria împotriva Bitcoin va atrage o cantitate semnificativă de interes. Creșterea Bitcoin a fost de milioane de procente de când a început în 2010, iar unii oameni privesc Bitcoin ca unul dintre „cele mai mari oportunități de scurtcircuitare vreodată.”

Deși este doar un zvon, ideea că lumea înstrăinată a finanțelor tradiționale va folosi introducerea futures-ului Bitcoin pentru a obține niște rentabilități considerabile nu pare prea exagerată. Acest lucru pare deosebit de rezonabil, dat fiind faptul că nume mari, cum ar fi CEO-ul JPMorgan, Jamie Dimon, își au reputația târâtă în murdărie în fiecare săptămână Bitcoin crește din ce în ce mai mult.

Steam se rupe cu Bitcoin: Valve, proprietarul platformei de distribuție a jocurilor video Steam, a declarat că este finalizarea asistenței pentru achizițiile Steam realizat cu Bitcoin din cauza „taxelor și volatilității ridicate”.

Deoarece prețul Bitcoin continuă să fluctueze rapid între maxime și minime, iar creșterea taxelor de tranzacție continuă să crească, este dificil pentru platforme precum Steam să utilizeze în mod rezonabil Bitcoin ca opțiune de plată.

Unele taxe de tranzacție Bitcoin au depășit aproximativ 20 USD pe tranzacție, ceea ce este mult mai puțin plăcut în comparație cu taxele inițiale de 0,20 USD, când Steam a activat Bitcoin pentru prima dată. Nu a avut prea mult sens pentru persoanele care achiziționează un joc video de 50 USD să cheltuiască încă 20 USD doar pentru tranzacție.

Acesta este unul dintre primii mari comercianți cu amănuntul și puncte de distribuție care și-au sprijinit Bitcoin-ul ca metodă de plată, ceea ce reprezintă o lovitură considerabilă pentru ideea că Bitcoin este o metodă de plată convenabilă pentru tranzacțiile de zi cu zi..

Reducerea decalajului: Pe măsură ce Bitcoin continuă să crească în preț, multe proiecte noi apar cu noi modalități de a reduce decalajul dintre operațiunile bancare tradiționale și criptomoneda. De exemplu, unul dintre proiecte, Revolut, este un startup de finanțare mobilă finanțat în valoare de 90 de milioane de dolari, care urmărește să ajute oamenii să-și cheltuiască criptarea pentru tranzacțiile zilnice într-un mod mai ușor de utilizat. Cineva care folosește cardul de debit Revolut ar putea să-și finanțeze tranzacțiile cu criptomonede dacă rămâne fără fiat.

Bank of America stabilește atracții asupra criptografiei: Bank of America, a doua cea mai mare bancă din Statele Unite, a câștigat un brevet pentru a crea un sistem unic, automat de schimb de criptomonede care să convertească monedele digitale în altele.

Brevetul descrie, de asemenea, un sistem din trei părți, în care prima parte este contul clientului, iar celelalte două sunt conturi deținute de compania care gestionează sistemul. Utilizatorii își pot stoca criptomoneda în contul lor de client, al doilea cont ar deține criptocurrency ca „cont plutitor”, iar al treilea ar transporta suma echivalentă a noii monede și o va transfera în contul de client original.

Brevetul susține că acest serviciu ar fi destinat clienților la nivel de întreprindere, „” Întreprinderile pot gestiona zilnic un număr mare de tranzacții financiare. Pe măsură ce tehnologia avansează, tranzacțiile financiare care implică criptomonede au devenit mai frecvente. Pentru unele întreprinderi, poate fi de dorit să schimbați valute și criptomonede. ” Sistemul ar putea, de asemenea, să semnaleze tranzacțiile pentru tranzacții potențial ilegale prin calcularea unui scor de risc pe baza valorii transferului și a oricărei alte informații pertinente.

Ce este nou la CoinCentral?

În această săptămână, v-am adus câteva resurse mai grozave.

Noi ghiduri de criptomonede realizate săptămâna aceasta:

  • Ce este TenX? – Aflați despre acest portofel digital și cardul fizic și simbolul PAY.
  • Ce este Bitcoin Gold? – Aflați mai multe despre această furcă Bitcoin.
  • Ce este NEM? – Un ghid pentru începători către o soluție la nivel de întreprindere pentru a alimenta economia iminentă blockchain.
  • Ce este Cardano? – Un ghid privind primul proiect blockchain care va fi creat din filozofia științifică și construit pe cercetări academice evaluate de colegi.
  • Când se va termina exploatarea Ethereum? – Prezentarea modului în care va evolua procesul minier Ethereum.
  • Bitcoin Futures Trading – Informații pertinente despre viitoarele contracte futures Bitcoin.

Mai multe știri despre criptomonedă din întreaga lume

Viva La Petro: Președintele venezuelean Nicolas Maduro a anunțat că Venezuela va lansa o criptomonedă susținută de rezervele de petrol, gaze, aur și diamante. „Petro” va ajuta Venezuela „să avanseze în probleme de suveranitate monetară, să facă tranzacții financiare și să depășească blocada financiară”. Aceasta se referă la sancțiunile SUA care au afectat capacitatea Venezuelei de a muta bani prin băncile internaționale.

Ironia din Venezuela anunță brusc că începe o criptomonedă din motivele de mai sus este că mulți dintre cetățenii venezueleni încep să se implice puternic în exploatarea criptomonedelor pentru a eluda controalele guvernului asupra capacității lor de a găsi USD, de a face cumpărături online, ca precum și inflația rapidă a bolívarului nativ.

Bulgaria Bags Bitcoin: Guvernul bulgar se bazează pe aproximativ 213.519 Bitcoin (aproximativ 3,4 miliarde de dolari) dintr-o represiune împotriva crimei organizate în luna mai. Autoritățile au comentat cu privire la sechestru, „infractorii aleg modalitatea bitcoin de a investi / economisi banii, deoarece este destul de dificil să fie urmăriți și urmăriți”. Presupusii infractori au fost de asemenea acuzați că au creat un virus care a spart calculatoarele vamale bulgare, care le-au permis să ocolească plata taxelor atunci când transportau mărfuri în Bulgaria..

Un viitor în Tokyo: Bursa Financiară din Tokyo a început să acționeze în jurul ideii de a crea o viitoare ofertă Bitcoin pe bursa lor. Similar cu viitoarele oferte futures CME și CBOE, Tokyo Financial Exchange ar permite chiar mai multor persoane să acceseze contracte futures Bitcoin. Această lansare este însă condiționată de Legea instrumentelor financiare și a schimbului recunoașterea criptomonedelor ca produse financiare.

Wrestlemania: Bitcoin vs. China + Rusia? Un alt zvon care circulă în jur este că Bitcoin ar putea atinge până la 60.000 de dolari înainte de un accident puternic și abrupt, sub 1.000 de dolari. Această scădere bruscă se va datora faptului că China și Rusia „dezlănțuie un atac cu mai multe direcții asupra ecosistemului descentralizat al criptomonedelor pentru a„ îndepărta focul de Bitcoin ”din cauza preocupărilor lor cu privire la fuga de capital. Cu toate acestea, merită menționat faptul că aceste afirmații au fost făcute de o bancă de investiții daneză numită Saxo Bank în publicația sa numită „Predicții revoltătoare”Care urmărește identificarea„ evenimentelor extrem de improbabile cu potențial subapreciat ”. Deci, da, ia asta cu un bob de sare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me