Ei bine, arăta ca o săptămână grozavă până când procurorul general al statului New York (NYSAG) a intentat un proces împotriva Bitfinex. DAR, asta nu contează prea mult, deoarece industria criptomonedelor pare să crească săptămână după săptămână fără un sentiment de vărsare de sânge inevitabilă care a legat piața ursului din 2018.

Bitcoin a crescut la aproximativ 5.637 de dolari, ajungând ulterior la 5.277 de dolari, după ce vestea procurorului general al statului New York (NYSAG) a intentat un proces împotriva Bitfinex. Cu toate acestea, Bitcoin a pierdut doar .2% pentru săptămână.

Restul pieței criptomonedelor a cunoscut un pic mai drastică vărsare de sânge: Ethereum (10,26%), XRP (11,44%), Bitcoin Cash (12,15%)

Câteva pietre prețioase din top 100 de grohotiș au inclus CasinoCoin (56%) și MonaCoin (43%).

piața monedelor criptomonede

Știrile săptămânii cu criptomonede

Doar Blockchain It: mărcile comerciale Nike „Cryptokicks”: Nike a făcut furori în criptomonedă cu noutăți despre marca iconică de îmbrăcăminte sportivă, care a marcat termenul „Cryptokicks”. Mișcarea Nike indică faptul că compania de 110 miliarde de dolari + intră pe cripta monedă și pe nișa de colecție digitală pentru a-și promova marca online în jurul numelui său. Cu atât de multe articole de colecție sub umbrela Nike (care include Jordan și Converse), probabil că Nike va încerca să își valorifice expertiza profundă în crearea de produse de colectare captivante în sfera digitală. Marca comercială notează „Furnizarea de bloguri online în domeniul cripto-colecționarilor; Servicii de divertisment, și anume, furnizarea de jocuri online pe computer … vânătoare curate de curse, cursuri de obstacole sau vânătoare de comori; Servicii de divertisment, și anume, furnizarea de aplicații interactive de jocuri mobile online; furnizarea de informații on-line referitoare la personalizarea cripto-colecționabilă în scopuri de hobby sau divertisment ”

Nike a depus o cerere de marcă comercială pentru CRYPTOKICKS.

Depunerea indică faptul că Nike intenționează să lanseze o criptomonedă numită CRYPTOKICKS.

Mai jos este analiza mea despre depunere și implicațiile sale &# 128071;#nike#cryptocurrency pic.twitter.com/82gAPlzrXy

– Josh Gerben (@JoshGerben) 24 aprilie 2019

Ooooo Bitfinex este în Troubleeee (din nou): Procurorul general al statului New York (NYSAG) a intentat un proces împotriva schimbului de criptocurrency Bitfinex afiliat de la stablecoin Tether pe 24 aprilie. Documentul menționează suspiciunile NYSAG că Bitfinex permite în continuare comercianților din New York să utilizeze platforma, în ciuda faptului că Bitfinex susține că nu va răspunde clienților din New York în 2018. Documentul continuă să pretindă că va investiga „frauda în curs de desfășurare de Bitfinex și Tether ”și că Bitfinex și Tether au participat la„ tranzacții nedivulgate, conflictuale pentru a acoperi pierderile Bitfinex prin transferul de bani din fondurile de rezervă de la tether ”. Procuratura Generală estimează că cel puțin 700 de milioane de dolari au fost mutați din rezervele Tether. Acuzațiile includeau, de asemenea, că Bitfinex a încercat să acopere o pierdere de 850 milioane USD folosind Tether (USDT). În locul știrilor, piețele criptomonede au avut un succes de aproximativ 10 miliarde de dolari.

Repere CoinCentral

De ce Binance Coin a fost cea mai performantă criptografie din 2019: De la începutul anului 2019, Binance Coin (BNB) a condus pachetul de criptomonede, crescând cu peste 200% în trei luni scurte. A demolat performanțele Bitcoin (38,9%), Ethereum (30,7%), Litecoin (187,8%) și aproape orice altă criptomonedă până în acest an.

Cum Blockchain ne poate salva confidențialitatea înainte să dispară: Mulți avocați personali ai confidențialității s-au angajat în blockchain și antreprenoriatul criptomonedelor pentru a construi soluții care să răspundă preocupărilor dreptului nostru scăzut la confidențialitate în lumea digitală.

Probleme de securitate blockchain și provocări legislative: Dezvoltatorii Blockchain se confruntă cu o gamă largă de provocări de securitate. De asemenea, aceștia trebuie să adere la reglementarea emergentă a blockchain-ului stabilită de legislația guvernamentală. Să examinăm câteva dintre provocările care trebuie abordate în 2019 și nu numai.

Stogies pe Blockchain: Omul de tutun Philip Morris a dezvăluit planurile de a utiliza blockchain pentru a urmări timbrele fiscale din cutii de țigări cu un blockchain public „accesibil pe scară largă”. Executivul Philip Morris, Nitin Manoharan, notează că micile bucăți de hârtie de pe cutii de țigări valorează aproximativ 5,50 USD per pachet și sunt extrem de ușor de contrafăcut (la fel de simplu ca o fotocopiator de înaltă rezoluție), costând industria tutunului și guvernele din întreaga lume în jur de 100 USD pe an. De asemenea, Morris a estimat că Philip Morris va putea economisi 20 de milioane de dolari datorită capacității blockchain-ului de a reduce frauda și de a automatiza procesele într-un mod trasabil și transparent..

Miza Ethereum se va transforma într-o industrie anuală de 160 milioane USD ?: Creatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a propus creșterea recompenselor pentru validatori pentru a asigura viitorul Ethereum 2.0, care ar permite entităților care participă la aproximativ 32 de milioane ETH să câștige în jur de 160 milioane USD în ETH vizate pe an. Trecerea la Ethereum 2.0 implică o tranziție de la un protocol consens de dovadă a muncii la o dovadă de miză pentru a remedia blocajele în curs de tranzacție în curs și a reduce costurile rețelei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me