Săptămâna aceasta marchează o altă notă consistentă în creșterea continuă a piețelor criptomonede și, băiete, este mai distractiv să scrii despre câștigurile pieței criptomonede, mai degrabă decât despre pierderile săptămânale timp de un an?.

Bitcoin a crescut altul 13% în săptămână, aducându-și prețul la un ATH pentru anul 8.100 USD. Ethereum este în funcțiune 8,67%, Bitcoin Cash 17%, Litecoin 16,3%, Dash 19%, și Valuri 19%.

Chiar și relativ nou-veniții au primit acțiuni semnificative săptămâna aceasta, cu Binance Coin în sus 36%, Legătură în lanț 47%, BitTorrent 51%, Salut 47%, și Aurora 156% (care pare să treacă printr-o pompă și o descărcare în momentul scrierii.)

Prețurile Bitcoin

Știri despre criptomonedă pentru săptămână

Galaxy Digital vinde Off Stake în Block.one: Galaxy Digital, o bancă comercială criptografică care dorește să fie o „punte de legătură între cripto și lumile instituționale” fondată de fostul manager de fonduri speculative Michael Novogratz, și-a vândut acțiunile în Block.one pentru 71,2 milioane de dolari, susținând că a realizat o rentabilitate de 123% realizarea investiției. Novogratz a declarat că motivele pentru vânzarea acțiunii lor au fost „menținerea unui nivel adecvat de diversificare după ce poziția a crescut datorită performanței sale substanțiale față de restul portofoliului”. Potrivit unui Raportul Bloomberg, Block.one se apreciază în jur de 2,3 miliarde de dolari (în creștere de 66 ori față de runda sa de finanțare inițială din 2017), pe baza programului de răscumpărare a Block.one pentru 10% din acțiunile sale.

Facebook va lansa „Globalcoin” până la sfârșitul anului 2019: Potrivit BBC, Facebook intenționează să lanseze un sistem de plăți digitale în „aproximativ o duzină” de țări până în primul trimestru al anului 2020, cu intenția de a contura în mod public planurile în cursul verii. De ce cripto? Facebook vrea să spargă barierele financiare pentru miliardele sale de utilizatori de pe Facebook, WhatsApp și Instagram, iar o criptomonedă globală îi va ajuta să reducă costurile de trimitere a banilor de către consumatori. Se zvonește că moneda este „ucigașă Bitcoin”.

Binance va lansa tranzacționarea marjei: Un pic mai târziu la petrecere la aderarea la schimburi precum Kraken, GDAX, OKCoin, Poloniex și Huobi, Binance a confirmat că utilizatorii săi vor putea tranzacționa „în curând”. Tranzacționarea cu marjă sau împrumutul de fonduri de la un broker pentru tranzacționarea activelor financiare necesită ca utilizatorii să aibă o marjă minimă care să acționeze ca garanție. Lansarea binance a tranzacțiilor în marjă va crește probabil volumul comerțului atât de la investitorii instituționali, cât și de la cei cu amănuntul.

Mod întunecat &# 127770; sau modul Light &# 127773;? #Binance pic.twitter.com/pGSb1np4yp

– Binance (@binance) 24 mai 2019

Ce este nou la CoinCentral?

Utilitățile blockchain vor transforma piețele de energie și apă: Mai multe țări ca oricând caută energie regenerabilă și modalități de reducere a dependenței de resurse finite, cum ar fi petrolul. În același timp, planeta se confruntă cu o criză globală a apei, cu riscul ca cererea să depășească oferta în următoarele câteva decenii. Sunt utilitățile blockchain răspunsul?

Blockchain în sectorul public: unde este impactul ?: Guvernele încep să testeze nu numai capacitățile tehnologiei blockchain, ci folosesc și această tehnologie pentru îmbunătățirea guvernanței în lumea reală. Iată câteva exemple de aplicații actuale pentru blockchain în sectorul public.

Binance CZ anunță un cadou BNB după jaful Bitcoin, coșmarurile de spălare de bani persistă: Recentul hack fără precedent Binance care a dus la furarea a peste 7.000 de bitcoini a trimis valuri de șoc peste criptosferă și a bătut recordul de securitate aproape impecabil al schimbului de cripte. Și acum CEO Changpeng Zhao, cunoscut și sub numele de CZ, a anunțat un cadou de 1,2 milioane de dolari în Binance Coin (BNB) ca un cadou „mulțumesc” pentru clienții companiei pentru că au fost de sprijin în aceste perioade dificile.

Hacks Crypto Virtual Wallet împing companiile către asigurări, tehnologii avansate de securitate: Numărul tot mai mare de hack-uri de platformă criptografică este pietrificant, iar companiile de portofele virtuale investesc în soluții avansate de securitate și produse de asigurare pentru a atenua investitorii.

Finanțarea filmului … pe Blockchain: Ryan Kavanaugh, producător de film și executiv al Warner Brothers, a anunțat o investiție de 100 de milioane de dolari de la Central Wealth Group din Hong Kong și Step Ventures în proiectul de criptomonedă al Proxima Media. Proxima Media intenționează să lanseze un instrument de finanțare cu criptografie pentru film, muzică, TV și alte proprietăți IP-drive prin jetonul său de criptomonede Proxicoin.

Pompa NEO falsifică și scoate în evidență oamenii: „Observatorii de balene” au văzut brusc 29.461.168 NEO, în valoare de aproximativ 326 milioane dolari, au lăsat un portofel NEO și au sunat alarme de confuzie. Suma transferată reprezintă aproximativ jumătate din capitalul total de piață al NEO, așa că, în mod firesc, oamenii s-au cam speriat. Toată confuzia a fost de scurtă durată, deoarece suma a revenit rapid la portofelul său inițial, iar NEO a remediat situația și a spus că transferul este de rutină și planificat. NEO a deblocat NEO de 5,5M și a trimis restul de 29,4M NEO la o adresă de schimbare înainte de a fi transferat înapoi la adresa blocată.

&# 128226; Observație: #NEO Fundația deblochează 5.530.000 $ NEO conform planului. Aceste fonduri sunt utilizate pentru a construi ecosistemul NEO și pentru a sprijini creșterea comunității. #EcoBoost #DEVcommunity

Puteți găsi notificarea în detaliu prin linkul de mai jos,https://t.co/wx8lyr48Z2

– NEO Smart Economy (@NEO_Blockchain) 23 mai 2019

Prins! Europol închide Bestmixer Crypto Tumblr de 200 de milioane de dolari: Serviciul olandez de informații și investigații fiscale (FIOD) a confiscat șase servere ale Bestmixer.io, unul dintre cele mai mari trei servicii de amestecare criptografică, susținând că un număr mare de monede mixte din serviciu provin din activități infracționale, cum ar fi finanțarea ilegală sau spălarea banilor. Un mixer de criptomonede, sau tumblr, este un instrument care pretinde că transformă tranzacții de monede non-private, cum ar fi bitcoin în tranzacții private, prin amestecarea fondurilor criptografice, ceea ce face dificilă urmărirea sursei originale a fiecărei tranzacții. De la lansarea sa în mai 2018, Bestmixer.io a avut o cifră de afaceri raportată de cel puțin 200 de milioane de dolari

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me