Săptămâna aceasta în criptomonedă – 23 februarie 2018

Piața crește, piața coboară: În situația aleatorie obișnuită a criptelor, piața a scăzut ușor după recuperarea săptămânii trecute, dar nu este nevoie să vă faceți griji. Vedem mișcări pozitive ale prețurilor în această dimineață, iar graficul de 7 zile arată pășuni mai verzi la orizont.

În momentul publicării, piața planează 460 miliarde dolari, a aproximativ Scădere de 12 miliarde de dolari de săptămâna trecută. Nu ideal, dar ar putea fi mult mai rău.

Bitcoin: Bitcoin este singura monedă din top-zece care a crescut în valoare de săptămâna trecută, câștigând mai mult de 400 USD. La prețul actual de 10.457 dolari Bitcoin a crescut aproximativ 4% de la 10.478 dolari. Activarea SegWit are taxe de tranzacție la fel de mici ca oricând, ceea ce a permis cel mai probabil Bitcoin să înoate împotriva mării roșii.

Ethereum: Ethereum a căzut 18% pe tot parcursul săptămânii la 800 USD înainte de a schimba lucrurile cu o lovitură frumoasă la sfârșitul săptămânii. În prezent, acesta se ridică la aproximativ 875 USD.

Clipoci: Încă mai întâmpină probleme la revenirea de la prăbușirea din ianuarie, Ripple a căzut suplimentar 10% în această săptămână. Moneda are acum un preț de puțin peste 1 USD, semnificativ mai mică decât cea mai mare valoare a sa de 3,65 USD din toate timpurile.

graficul prețurilor cripto

Știri interne

New York City participă la Silicon Valley cu prima „săptămână blockchain”: New York City a anunțat prima sa „săptămână Blockchain”, care va avea loc între 11 mai și 17 mai. Evenimentele includ Consensul summitului tehnologiei blockchain, târguri de locuri de muncă și un hackathon. Potrivit firmei Burning Glas, NY are mai multe locuri de muncă în ceea ce privește blockchain-ul decât San Francisco. New York City Economic Development Corporation Vicepreședintele senior Anthony Hogrebe spune că „scopul este cu adevărat să plantăm acel steag și să trimitem un mesaj foarte clar … în cele din urmă dorim ca NYC să fie capitala globală a blockchain-ului”.

Wyoming consideră că facturile Pro Crypto vor deveni Crypto Haven: Parlamentul statului Wyoming a stabilit o serie de proiecte de lege care ar contribui la aducerea tehnologiei blockchain către stat. Dacă ar fi adoptate, proiectele de lege ar reduce sarcinile fiscale pe criptomonede și ar scuti schimburile de ICO și criptomonede de legile comune de reglementare. Startul canadian blockchain BlockCrushr s-a extins deja la stat, afirmând „Wyoming este unul dintre cele mai bune locuri din SUA pentru a face afaceri.”

wyoming crypto

Regulamentele statelor oficiale de la Casa Albă nu apar curând: Într-o declarație adresată CNBC, coordonatorul de securitate cibernetică al Casei Albe, Rob Royce, a declarat că „încă studiem și înțelegem absolut care sunt ideile bune și ideile rele din acel spațiu. Deci nu cred că este aproape ”. În timp ce Royce crede că există avantaje și dezavantaje clare pentru criptocurrency, el sugerează că cea mai mare amenințare pentru criptomonedă este utilizarea sa criminală și consideră ireversibilitatea tranzacțiilor Bitcoin „tulburătoare”. Cu cardurile de credit și băncile, „achizițiile pot fi anulate și numerarul recuperat”.

Donatorii de cripto-uri conduc calea în lupta împotriva preluării Al: Ce se întâmplă când roboții sunt mai inteligenți decât noi? Va fi sfârșitul rasei umane? Nu pe ceasul comunităților criptografice, care a dat 66% din donațiile strânse de Machine Intelligence Research Institute în strângerea sa anuală de fonduri. Cea mai mare donație din acest an a venit de la fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin, care a acordat 763.970 USD în valoare de ETH pentru a ajuta organizația non-profit să protejeze supraviețuirea și libertatea rasei umane.

MIRI

Fondatorul BitFunder va petrece ani în închisoare pentru utilizatori înșelați: Miercuri, Departamentul de Justiție (DOJ) și Comisia pentru valori mobiliare (SEC) au acuzat fondatorul BitFunder, Jon E. Montrol, de fraudarea utilizatorilor săi de schimb. SEC susține că Montrol a operat schimbul de criptomonede fără licență și a arătat anchetatorilor declarații de sold fals. De asemenea, Montrol nu a reușit să le spună utilizatorilor un atac cibernetic care a furat peste 6.000 de bitcoin de la utilizatori, în valoare de peste 60 de milioane de dolari astăzi. Pentru o lovitură finală, Fondatorul, DOJ l-a acuzat pe Montrol de mărturie mincinoasă și obstrucție, care au condamnat la 5 și respectiv 20 de ani..

Tesla piratat de mineri cripto-dornici: În ceea ce este cunoscut sub numele de cryptojacking, hackerii câștigă o putere suplimentară de procesare a computerului pentru a extrage monede instalând software pe computerele altor persoane. De data aceasta, criptojackerii au vizat platforma de cloud computing a Tesla. Potrivit unui purtător de cuvânt al Tesla, problema a fost rezolvată în „ore” și că „ancheta inițială nu a găsit niciun indiciu că intimitatea clienților sau siguranța sau securitatea vehiculului au fost compromise în vreun fel”.

tesla crypto hack

Parlamentarii americani solicită guvernatorului să conducă calea în inovația blockchain: Într-o scrisoare transmisă șefilor SEC de către trei membri ai Congresului Blockchain Caucus (CBC), „SUA ar trebui să fie casa acestei inovații … pentru a avea succes, este imperativ să adoptăm o abordare deliberată, flexibilă și unificată la reglementare. ” Cei trei parlamentari au adăugat, de asemenea, că guvernul ar trebui să înceteze să se concentreze atât de mult pe preocupările inutile, încurajând SEC „să permită inovația continuă pe piață și să dedice analize mai creative asupra modului în care criptomonedele pot fi utilizate”.

Platforma de tranzacționare secretă strânge 34 de milioane de dolari … De către un tânăr de 21 de ani: La vârsta de 21 de ani, Taiyang Zhang conduce compania blockchain Republic Protocol în crearea „o piscină întunecată a criptomonedelor”. Cererea pentru acest tip de platformă a crescut în lumea criptomonedelor, astfel încât balenele (comercianții cu mulți bani) sunt capabili să „rezolve pentru comenzi private mari” și, din motive de securitate, să se asigure că „oamenii nu sunt hackeri, răscumpărați , sau mai rău. ”Zhang speră că acest produs va contribui, de asemenea, la atenuarea unora dintre volatilitățile care apar adesea cu tranzacționarea balenelor pe piață.

Ce este nou la CoinCentral?

Ce este Aragon ?: Aflați mai multe despre această aplicație descentralizată și misiunea ei permite oricui să creeze și să gestioneze o organizație descentralizată.

Ce este DigixDAO ?: În acest ghid pentru începători, vom arunca o privire asupra modului în care acest proiect intenționează să creeze o nouă criptomonedă susținută de bare reale de aur.

Bitflyer Exchange Review: Revizuim BitFlyer, cel mai mare schimb Bitcoin din lume care operează în Japonia, Europa și Statele Unite.

IDEX Exchange Review: IDEX este o stea în creștere în spațiul de schimb descentralizat și, dacă îți place EtherDelta, dar te simți exasperat de a-l folosi, merită cu siguranță să încerci.

Ce este Filecoin ?: Filecoin este o soluție de stocare descentralizată anticipată cu nerăbdare. În 2017, oferta inițială de monede a Filecoin a devenit cea mai mare vânzare de jetoane din istorie, colectând contribuții de 257 milioane dolari.

Da Hongfei despre Crypto și NEO’s Future: În spatele personalității sale amiabile și a glumelor sincere ale zilelor sale timpurii de criptomonede dolofane și umile, se află unul dintre strategii cheie din spatele unei criptomonede cu o plafon de piață de peste 10,5 miliarde de dolari.

Off to the Races: Top Decentralized Storage World Ideea din spatele stocării descentralizate este de a permite oamenilor obișnuiți să închirieze o porțiune neutilizată din spațiul lor pe hard disk într-o rețea peer-to-peer. Deci, cine va câștiga cursa pentru a fi cea mai bună soluție de stocare descentralizată?

Un interviu cu Kilian Rausch, director de produs la Exchange Union: Am vorbit cu Rausch la conferința Blockchain Connect din San Francisco.

Ce este CRYPTO20 ?: CRYPTO20 (C20) este primul fond cu indică tokenizat din criptomonedă din lume, permițând investitorilor să obțină beneficiile de diversificare ale deținerii celor mai mari douăzeci de criptocurități ale pieței cu ușurința și simplitatea deținerii unui singur token.

Ce este indicativul pentru pâine ?: Tokenul de pâine (BRD) oferă reduceri și servicii suplimentare atunci când se folosește aplicația populară de portofel Bread, iar Bread este primul portofel de criptomonede care oferă un program de loialitate și recompense pentru clienți.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Ne pare rău Bitcoin, Iranului nu-ți place: Potrivit sursei, „Banca Centrală a Iranului spune că cooperează cu alte instituții pentru a dezvolta un nou mecanism de control și prevenire a monedelor digitale în Iran”. Știrea nu este surprinzătoare, deoarece multe alte țări islamice din ultimii ani au declarat criptomoneda „neislamică”, mergând împotriva moralității religiei.

Banca Centrală Poloneză admite crearea de propagandă în campaniile Youtube anti-cripto: Banca Centrală a Poloniei ia „urătorii care o să urască” la un nivel cu totul nou, cheltuind în jur de 27.000 de dolari pentru a speria oamenii de criptomonede cu știri false. Un videoclip, care are peste 500.000 de vizualizări, arată un tânăr care își pierde toți banii investind în cripto și „jenant” nu își poate plăti întâlnirea la restaurant. Vă rog, nu mai pierdeți banii de bani, cripto nu merge nicăieri.

banca centrală poloneză

Deficiențe globale de GPU care apar din cauza nebuniei miniere: Minerii din întreaga lume se îndreaptă către piețele asiatice situate în Hong Kong și Singapore pentru GPU-uri mai ieftine, care vând acum prețul dublu al valorii lor din cauza creșterii cererii. Cardurile grafice de ultimă generație sunt una dintre cele mai eficiente modalități de extragere a criptomonedelor, dar produsele cu aprovizionare limitată fac ca cumpărătorii care doresc să fie cumpărați pe străzi pentru oferte corecte.

Supranumit „Crypto Valley”, acest oraș elvețian se pregătește pentru o revoluție financiară: Micul oraș Zug își face un nume ca un paradis cripto, posibil din ajutorul inventatorului Ethereum, Vitalik Buterin, care s-a stabilit acolo în 2014. Situat la aproximativ 30 de minute de Zürich, consiliul orașului Zug le permite locuitorilor să plătească taxele cu bitcoin la biroul său de înregistrare.

crypto valley zug

Franța interzice publicitatea criptografică, le va eticheta drept derivate: Autoritatea de reglementare financiară din Franța a declarat joi că „platformele care oferă aceste produse trebuie să respecte regulile de autorizare și de conduită în afaceri … [și ele] nu trebuie publicizate prin mijloace electronice”. Miscarea ar putea însemna o posibilă interzicere a schimburilor în țară care nu se adaptează la reglementările recente.

Va funcționa moneda Petro pentru Venezuela ?: Venezuela a început vânzarea criptomonedei sale oficiale denumită „petro” în această săptămână. Potrivit sursei, „pe măsură ce inflația extremă trage bolívarul venezuelean în jos, mâncarea și medicamentele sunt rare, criminalitatea este abundentă, iar serviciile publice esențiale s-au închis sub tensiune. Mulți locuitori au fugit deja din țară. ” În acest sens, moneda este văzută ca o ultimă încercare pentru administrația Maduro de a ajuta la stabilizarea economiei țărilor.

monedă petro

20 de miliarde de dolari în monede aproape pierdute în bug-ul de schimb japonez: Pentru o scurtă perioadă de 20 de minute, utilizatorii schimbului Zaif au putut face achiziții gratuit. Un utilizator a încercat să scape cu 20 de miliarde de dolari în monede, dar compania a reușit să recupereze monedele rapid. Firma afirmă că există un singur client care a ieșit cu jetoane și le-a trimis cu succes la un alt schimb și se află în prezent în proces de negociere cu comerciantul pentru a le returna..

Oficialii sud-coreeni cred că un coleg a murit din cauza stresului cripto: Șeful politicii economice al Biroului pentru coordonarea politicilor guvernamentale, Jung Ki-joon, a murit săptămâna aceasta, iar colegii săi consideră că „stresul de a face față sectorului criptografic ar fi putut contribui la declanșarea atacului de cord”. În timp ce jocul greșit a fost exclus, există ceva ciudat în legătură cu decesul șefului de reglementare a criptomonedelor din Coreea de Sud înainte ca viitorul cadru de reglementare a criptomonedelor pentru țară.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me