Săptămâna aceasta în criptomonedă – Recapitulare săptămânală a știrilor

Prețurile cresc: În ultimele 7 zile, marea majoritate a criptomonedelor au văzut creșteri sănătoase ale prețurilor.

În timp ce la începutul acestei săptămâni unii au crezut că Bitcoin Cash este pe cale să-l depășească pe Bitcoin, ideea pare să fi fost pusă în repaus. Ieri Bitcoin a rupt 8.000 de dolari iar în momentul redactării acestui articol, acesta are un preț de 7.911,16 USD (+ 17% în ultimele 7 zile). Duminică, concurent Bitcoin CashPrețul a ajuns la peste 2.400 de dolari, dar de atunci a scăzut până la 1.099,42 dolari la presă.

Pompa din prețul Bitcoin Cash a plasat temporar BCH pe capul de piață numărul 2 al tuturor criptomonedelor. În urma depozitului de BCH, Ethereum se află în prezent în locul 2 (332,97 USD, + 9,03% în ultimele 7 zile).

Sursa: coinmarketcap.com

Dintre primele 10 cryptos actuale, Criptomoneda IOTA a înregistrat cea mai mare creștere a prețului (+ 63,25% în ultimele 7 zile). Iota, care fusese disponibil pentru a cumpăra doar la două schimburi majore, era adăugat la OKEX chinezesc. În această săptămână s-au răspândit zvonuri că IOTA vine în bittrex după ce „IOTA” a fost găsit pe una dintre API-urile lor, totuși de atunci a fost eliminat din API.

Privind primii 20 de criptos, Hshares a crescut cel mai mult în ultimele 7 zile (+ 102,38%).

RIP Bitcoin Classic: Pentru doza zilnică de „așteptare, asta mai există?” Bitcoin Classic a confirmat că se închide. Tom Zander, managerul lansării Bitcoin Classic a lăudat Bitcoin Cash și a spus că Bitcoin Classic „și-a îndeplinit promisiunea” de „revenind la moneda pe care Satoshi a indicat-o ca obiectiv.”Oprirea s-a datorat dezvoltatorilor care susțin că Bitcoin Cash va deveni„ Bitcoin ”original până în mai 2018.

Square Cash Me Outside: Populară aplicație de plată peer-to-peer Square Cash a pilotat noua funcție pentru a cumpăra sau vinde Bitcoin din aplicație. Fiind una dintre cele mai populare aplicații de plată, acesta ar putea fi un pas imens pentru comercializarea Bitcoin.

Un purtător de cuvânt al Square a menționat: „Ascultăm întotdeauna clienții noștri și am constatat că sunt interesați să folosească aplicația Cash pentru a cumpăra Bitcoin. Explorăm cum Square poate face această experiență mai rapidă și mai ușoară și am lansat această funcție pentru un număr mic de clienți ai aplicației Cash. Credem că criptomoneda poate avea un impact semnificativ asupra capacității indivizilor de a participa la sistemul financiar global și suntem încântați să aflăm mai multe aici.”

Va fi interesant să vedem dacă și cum răspund alte sisteme de plăți peer-to-peer, cum ar fi Venmo și PayPal.

Ce este nou la CoinCentral?

În această săptămână, personalul CoinCentral a lucrat din greu, deoarece continuăm să creăm în mod regulat mai mult conținut educațional în fiecare săptămână.

Noi ghiduri de criptomonede realizate săptămâna aceasta:

  • Bitcoin Cash vs Bitcoin – Aflați ce este Bitcoin Cash și cum diferă de Bitcoin.
  • Ce este Bitshares? – O privire asupra „registrului criptografic de tip industrial peer to peer distribuit”.
  • Ce este PIVX? – Un ghid pentru începători la una dintre monedele de confidențialitate cu cea mai rapidă creștere.
  • Cele mai bune portofele Bitcoin complet anonime

Am adăugat, de asemenea, o serie de resurse pentru a răspunde la multe dintre cele mai frecvente întrebări legate de Ethereum:

  • Este profitabil Ethereum Mining?
  • Cele mai bune 3 opțiuni pentru piscina minieră Ethereum
  • Cum se vinde Ethereum pentru USD

Mai multe știri despre criptomonedă de pe web

Zimbabwe se referă la Bitcoin: Pe fondul tensiunilor civile, capitalul a inundat piața Bitcoin din Zimbabwe. Bursa Golix din Zimbabwe a văzut că prețul pe Bitcoin a crescut la 13.499 dolari, aproape dublu față de prețul pe care îl tranzacționa pe alte piețe. Zimbabwe nu are în prezent propria sa monedă, adoptând dolarul SUA și Randul sud-african, deoarece hiperinflația a scos în esență dolarul lor oficial din comision.

1 trilion de zimbabwe

Sursa imaginii

Nu mă deranjează dacă o fac: În weekend, prețul Bitcoin a avut o scădere bruscă la sub 6.000 de dolari, pe fondul dramei Bitcoin Cash. În timpul scufundării, un cumpărător a strâns Bitcoin în valoare de aproape 20 de milioane de dolari. cumpărătorul a fost identificat ulterior drept Mike Novogratz, miliardarul care gestionează un fond criptografic numit „Galaxy Investment Partners”. Novogratz a declarat în Reuters Global 2018 Investment Outlook Summit că „Instituționalizarea acestui spațiu urmează. Vine destul de repede. ”

Ei bine, scufundarea a dat roade în doar câteva zile. Presupunând că a cumpărat Bitcoin de 20 de milioane de dolari la (să zicem) 6.000 de dolari, a realizat un profit de * mâzgălește niște calcule pe spatele unui șervețel * 6.666.666 de dolari. În timp ce este un număr care ar putea face pe câțiva oameni neliniștiți, nu este un câștig rău pentru câteva zile.

Big Bucks spune că nu are bule: Tim Draper, un proeminent capitalist de risc și un entuziast vocal al Bitcoin, a declarat că Bitcoin nu este un balon. Draper a spus: “Aceasta este cea mai mare tehnologie de pe internet. Aceasta este o transformare sociologică, este o mișcare.” Ceea ce îl separă pe Draper de tocilarul Bitcoin excesiv de entuziast ca mine este faptul că deține aproximativ 30.000 de Bitcoins, ceea ce este aproximativ 240.000.000 de dolari.

Apa este esența umezelii: O startup cu șase persoane din Austria susține că poate rezolva consumul ridicat de energie al exploatării miniere de criptomonede utilizând exclusiv energie regenerabilă. HydroMiner rulează în prezent servere de criptomonede la două fabrici hidroelectrice austriece și folosește curenți alpini reci pentru a-și menține echipamentul rece. Planul lor este de a utiliza peste 2.000 de mici hidrocentrale din Austria, dintre care cele mai multe stau inactiv. Compania plătește proprietarilor fabricilor aproximativ 4,5 cenți pe kilowatt-oră, cu mult sub pragul de rentabilitate estimat la 19,3 cenți pentru a mina bitcoini în mod profitabil. [Bloomberg]

Înțelepciunea din Est: Într-o perioadă în care majoritatea națiunilor occidentale sunt pesimist îngrijorate în cel mai bun caz când este vorba de reglementarea Bitcoin, Japonia pare să fie cu ani înainte. În aprilie 2017, Bitcoin a început să fie considerat plată legală oficială atunci când 4.500 de magazine au început să accepte moneda. Semnele Bitcoin sunt afișate în mod vizibil în toate magazinele din toată țara. Cetățenii au chiar opțiunea de a-și plăti facturile de utilități cu o reducere specială bitcoin prin intermediul unei companii numite Remixpoint. Japonia este o națiune foarte avansată în domeniul tehnologiei și consideră „reglementarea” criptomonedelor ca o încurajare a utilizării responsabile în timp ce protejează cetățenii, în timp ce majoritatea națiunilor occidentale consideră „reglementarea” ca protejându-se de spălarea banilor.

Sneaky, Sneaky Miners: Un bărbat pe nume Willem de Groot a descoperit un miner ascuns de criptocurrency într-un script pop-up de consimțământ gratuit pentru cookie-uri pe site-ul Albert Heijn, cel mai mare lanț de supermarketuri din Olanda. De Groot susține că a găsit acel script care rulează pe alte 243 de site-uri web folosind motorul de căutare PublicWWW. De atunci, minerul a fost înlăturat.

Tezos a plesnit cu un alt proces: În mai puțin de o lună, Tezos a fost plesnit cu două procese. Alesul depus luni se referă la strângerea de fonduri din iulie, care a adus 232 de milioane de dolari pentru un proiect care nu ar fi arătat clar contribuitorilor că obiectivul final ar dura mai mult de trei ani. Aceasta ar putea fi doar a doua dintre multe, întrucât multe alte firme de avocatură ar putea să urce în curând în trenul de litigii.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me