Săptămâna grea pentru Ethereum

Săptămâna trecută, plafonul total al pieței criptomonedelor a scăzut 14,33%, în mare parte ca urmare a amânării deciziei SEC cu privire la un ETF Bitcoin propus de CBOE, VanEck și SolidX.

În această săptămână, piața criptomonedelor a alunecat pe alta 5,7%, ceea ce nu este la fel de rău atunci când ia în considerare scăderea abruptă miercuri, lovind în jur 189.666.000.000 de dolari, cea mai mică capacitate de piață de la începutul lunii noiembrie 2017.

Bitcoin este de fapt în sus 1,35% iar dominația sa generală pe piață este de până la 52,31%, este cel mai mare înainte de a aluneca pe 18 decembrie 2017.

Ethereum, creat de Vitalik Buterin, a scăzut 16,90%, cel mai scăzut de la începutul lunii noiembrie 2017.

Ripple a scăzut 5,12%, și un total de 91,46% în scădere de la maximul său istoric pe 4 ianuarie 2018.

Bitcoin Cash și EOS au scăzut 8,42% și 11,46% respectiv.

Știri despre criptomonede interne

Cofondatorul Bitangels Slaps AT&T cu proces de 224 milioane de dolari:

Michael Terpin, investitor în criptomonede și cofondator al primului grup de investitori îngeri, axat pe Crypto BitAngels, emitând gigantul de telecomunicații AT&T datorită hacking-urilor care au fost activate de AT&Frauda swap-ului de pe SIM. Terpin susține că a pierdut 24 de milioane de dolari în criptomonede în fața hackerilor și crede că telefoanele sale au fost expuse de un AT&Angajați care colaborează cu hackeri. Terpin caută, de asemenea, 200 de milioane de dolari în daune punitive. Plângerea notează: „Ce AT&Ceea ce am făcut a fost ca un hotel care dădea unui hoț cu un act de identitate fals o cheie de cameră și o cheie a seifului camerei pentru a fura bijuteriile în seiful de la proprietarul de drept ”.

Amenzile și interdicțiile SEC Fondator ICO petroliere frauduloasă de 76 de ani:

Securities and Exchange Commission (SEC) din SUA a anunțat că a luat măsuri împotriva unui David Thompson Laurence și a companiei sale de explorare a petrolului și gazelor Tomahawk Exploration LLC. David Thompson Laurence, un rezident din California, în vârstă de 76 de ani, este singurul membru administrativ al companiei.

Deși ICO nu a reușit să strângă bani, SEC a găsit probleme cu jetoanele emise ca parte a programului de recompense de vânzare a tokenului și le consideră valori mobiliare. Laurence a consimțit la un ordin de încetare și renunțare, un bar pentru ofițeri și directori, un bar pentru penny stock și o penalitate de 30.000 $.

Thompson ar fi umflat proiecțiile producției de petrol care au fost contrazise de analiza internă a propriei companii în materialele sale promoționale și a sugerat în mod înșelător că compania sa are contracte de închiriere pentru șantierele de foraj atunci când nu a făcut-o. Tomahawk a susținut, de asemenea, că proprietarii de jetoane vor putea converti tomahawkcoins în capitaluri proprii și ar putea profita din producția anticipată de petrol și tranzacționarea secundară a jetoanelor ”, a susținut SEC.

Senatul SUA va analiza eficiența energetică a blockchain-ului:

Comitetul pentru energie și resurse naturale al Senatului SUA urmează să se întrunească pe 21 august pentru a discuta impactul pe care îl va avea creșterea cererii blockchain asupra prețurilor la electricitate. Totuși, nu vor fi zgomote negative. De asemenea, vor examina modul în care blockchain-ul poate aduce beneficii industriei energetice. Această audiere va fi prima de acest gen care se va concentra în mod special pe blockchain și sectorul energetic.

Cleveland devine primul partener oraș al Institutului de cercetare Blockchain:

Cleveland ar putea fi ultimul în NFL, dar orașul este unul dintre primele locuri pentru adoptarea blockchain-ului. Joi dimineață, Blockchain Research Institute a anunțat un parteneriat cu capitala Rock and Roll la o întâlnire a Greater Cleveland Partnership. Cei doi s-au reunit în mare parte datorită magnatului Bernie Moreno. Moreno speră să facă din Cleveland un centru al inovației blockchain printr-un efort numit „Blockland”.

SEC începe investigația asupra Riot Blockchain:

Prima companie cotată la NASDAQ, care se concentrează exclusiv pe blockchain și companii bazate pe Bitcoin, Riot Blockchain Inc. ($ RIOT), a dezvăluit că Securities and Exchange Commission a lansat o anchetă care ar putea împiedica proprietarii și acționarii să vândă acțiuni sub o anumită înregistrare. declarații.

Riot Blockchain a început să atragă globii oculari în octombrie 2017, când s-a schimbat din Bioptix și și-a anunțat pivotul în blockchain și în lumea criptomonedelor. În urma anunțului, prețul acțiunilor Riot Blockchain aproape sa dublat. Riot Blockchain a lansat, de asemenea, o serie de achiziții și achiziții, inclusiv o participație de 11% la schimbul de criptomonede canadiene Coinsquare și o operațiune de exploatare minieră în vestul american american cu 3000 Antminer S9 și 12 MW capacitate de putere

Playboy solicită tehnologiile globale Blockchain:

Se pare că iepurașii nu sunt la fel de blânzi și blândi pe cât ți-ar face să crezi. Playboy Enterprises dă în judecată compania de investiții Global Blockchain Technologies pentru încălcarea contractului. Se pare că Global Blockchain nu și-a îndeplinit promisiunea de a produce un portofel digital care să se integreze cu site-ul media Playboy, Playboy.tv. Întreprinderea lui Heff susține, de asemenea, că firma de investiții nu a reușit să predea 4 milioane de dolari, o parte semnificativă a tranzacției.

Ohio recunoaște în mod legal datele Blockchain:

După ce au rămas orfani de ani de zile, datele blockchain sunt acum adoptate în cadrul legal al Ohio. Proiectul de lege, semnat în lege vinerea trecută, recunoaște datele stocate pe blockchain și prin contracte inteligente ca înregistrări electronice. Ohio se alătură acum Arizona în clubul pentru copii cool al statelor, recunoscând legal datele stocate în blockchain în timp ce California este încă în lucru.

ce este nou la coincentral

Ce este Protocolul Quadrant (QUAD)? | Ghid pentru începători – Aflați despre această piață pentru ca sursele de date să vândă mai eficient informații consumatorilor de date. Echipa din spatele acesteia crede că suntem pe punctul de a avea un viitor bazat pe date și dorim să rezolvăm numeroasele probleme pe care le văd deja apărând în industrie.

M-am întrebat vreodată de ce guvernele tind să intimideze criptomonedele? – De când moda criptomonedelor a prins, guvernele din întreaga lume s-au străduit să le reglementeze, mai ales după explozia prețurilor Bitcoin anul trecut..

Satoshi Currency: Noțiuni de bază cu fracțiuni Bitcoin – Urmăriți în timp ce explorăm fracțiunile Bitcoin și explicăm cât de ușor funcționează moneda Satoshi în comparație cu numerarul zilnic.

Caracteristici CoinCentral: Punerea Ripple (XRP) pe Trial | O disecție a monedei cele mai controversate a Crypto – Cu zvonuri despre schimburi de mită pentru listări și un proces aprins cu R3, este ușor de văzut de ce atât de mulți oameni nu le place proiectul. Dar, merită Ripple flakul pe care l-a primit?

5 semne ale inovației blockchain în plină expansiune în Australia: Casa cangurilor, koalelor, AC / DC și vegemite este pe cale să devină un lider mondial în spațiul blockchain. Iată cel puțin cinci semne ale inovației blockchain în Australia chiar acum.

Monitoarele Crypto reglementează blockchain-ul pentru a-ți scoate activele din foc: Monitoarele criptografice funcționează ca țări de reglementare pentru a stabili reglementări în domeniul criptomonedelor, iar acest lucru apare din necesitatea de a proteja investitorii.

Criptomoneda este vie și bună: Nu-i asculta pe urâtorii și nayersers. Criptomoneda este vie și sănătoasă. Nu merge nicăieri. Fiecare piață are perioade bull and bear. Este doar natural și extrem de sănătos ca piața să se corecteze după o cursă de tauri masivă. Bine ați venit la starea actuală a criptografiei în jurul lunii august 2018.

Cine este Ross Ulbricht? | O călătorie în Dark Net și criptomonedă: Drumul Mătăsii a fost un proiect de pionierat care a profitat de proprietățile fundamentale descentralizate ale Bitcoin.

Trusa de instrumente CoinCentral Cryptocurrency: Am întrebat cititorii noștri și începătorii de criptomonede despre cele mai mari întrebări arzătoare. Am consultat experți în criptomonede despre cele mai bune surse de informații și despre cele mai pertinente lucruri pe care ar trebui să le știe oricine din spațiu. Am făcut propriile noastre cercetări bazate pe experiențe personale și am ambalat totul într-un ghid ușor de citit pentru doar 7 USD.

Știri despre criptomonedă din întreaga lume

Arabia Saudită interzice Bitcoin:

Regatul Arabiei Saudite, prin intermediul Autorității Monetare a Arabiei Saudite, a declarat că criptomonedele precum Bitcoin sunt ilegale în Arabia Saudită cu scopul de a „proteja subiecții de ei înșiși” de „consecințele negative” și „riscul ridicat” asociate cu monedele digitale. Autoritatea monetară saudită este banca centrală a regatului și este responsabilă pentru reglementarea și emiterea Riyal, supravegherea băncilor și a schimburilor valutare și monitorizarea și protejarea sistemului financiar intern.

SAMA a comentat: „Comitetul a asigurat că moneda virtuală, inclusiv, de exemplu, dar fără a se limita la, Bitcoins este ilegală în regat și că nu există părți sau persoane fizice autorizate pentru astfel de practici. Comitetul îi avertizează pe toți cetățenii și rezidenții cu privire la derivație după o astfel de schemă de iluzie și îmbogățire din cauza riscurilor ridicate de reglementare, securitate și piață implicate, fără a menționa semnarea contractelor fictive și transferul de fonduri către destinatari / entități / părți necunoscute. ”

UEFA distribuie bilete la Supercupă prin Blockchain:

Bucură-te, fanii sportului. Biletele bazate pe blockchain pot deveni în curând noua normă. UEFA a testat un sistem blockchain pentru biletarea mobilă de la începutul anului. Și, până acum, totul a mers înot. Atât de mult încât organizația s-a simțit confortabilă extinzând distribuția sistemului blockchain către Supercupă săptămâna aceasta. Biletele de pe blockchain reduc riscul de bilete frauduloase și contribuie la reducerea majorării vânzărilor pe piața secundară. UEFA a declarat că vor continua să folosească blockchain-ul pentru a merge mai departe.

Coreea de Sud pariază pe Blockchain:

Coreea de Sud își dublează tehnologia. Ministerul Economiei și Finanțelor a dezvăluit săptămâna aceasta că guvernul a bugetat 1 trilion de won (~ 880 milioane dolari) pentru inovația tehnologică în 2019. Cheltuielile tehnologice vor fi în zonele din jurul Big Data, AI și, desigur, blockchain. Alocarea de 1 trilion de câștiguri reprezintă o creștere de 80% față de cheltuielile din 2018.

Iranul oferă SUA rezolvarea, dezvoltând propria criptă:

Într-o măsură de a eluda sancțiunile SUA, Iranul a anunțat planurile de a dezvolta propria criptomonedă națională. Anunțul pare să răspundă declarației președintelui Trump conform căreia SUA se vor retrage din acordul nuclear iranian. Economia iraniană a fost în cel mai bun caz tremurată în ultimii ani, determinând mulți iranieni să privească spre active externe, cum ar fi Bitcoin, pentru a păstra valoarea. Se pare că guvernul iranian speră să păstreze capital în țară prin lansarea criptomonedelor.

Guvernul Regatului Unit se încălzește prin contracte inteligente în drept:

Guvernul Marii Britanii își face partea pentru a rămâne pe vremuri și pentru a menține legea britanică în pas cu tehnologia modernă. Comisia de drept britanic a dezvăluit în raportul lor anual că se află în lucru un cadru legal pentru contractele inteligente.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me