Aceasta a fost o săptămână bună de piață pentru maximalistul Bitcoin – o furtună ocazională de la ora 20:00 PM tweet prezidențial, vilificând activul și ridicând conversația criptomonedă într-o politică globală ȘI menținând nivelurile prețurilor, în timp ce tot ceea ce îl înconjoară spiralează în jos în două cifre. Nu prea ponosit, BTC, nu prea ponosit.

Bitcoin și-a păstrat poziția pe o piață globală a criptomonedelor la un viraj descendent, cu 2,9% câștig pentru săptămână. Monero avea și el 2,77% câştig.

Practic orice alt proiect notabil, fie a luat un pumn, fie a fost sacrificat. Ethereum a scăzut 6,14% în săptămână, iar restul proiectelor au înregistrat rezultate la prețuri de două cifre: XRP 10%, Litecoin 12,43%, Bitcoin Cash 13,55%, EOS 17,36%, Bitcoin SV 18,45%, Cardano 12,65%, NEO jos 11,73%, Ontologie 19,74%, Qtum 22,55%, și Bytom 26%.

Tabelul prețurilor$ USD

0 10 anterioare

#CoinPriceMarketcapVolume (24h) SupplyChange (24H) Grafic preț (7D)
1 bitcoinBitcoinBTC $ 38.430,00 $ 717 B $ 52 B 19 M -1,37%

2 ethereumEthereumETH $ 1.611,47 $ 185 B $ 34 B 115 M -2,89%

3 priponTetherUSDT $ 0,995773 $ 28 B $ 84 B 28 B -0,15%

4 cardanoCardanoADA $ 0,654042 $ 21 B $ 6 B 32 B 21,74%

5 clipociXRPXRP $ 0,427198 $ 20 B $ 4 B 46 B -1,84%

6 bulinePolkadotDOT $ 19.41 $ 19 B $ 1 B 961 M -3,36%

7 binancecoinBinance CoinBNB $ 68,69 $ 10 B $ 2 B 148 M 4,37%

8 litecoinLitecoinLTC $ 150,66 $ 10 B $ 6 B 66 M -5,01%

9 zaChainlinkLINK $ 24.08 $ 10 B $ 2 B 406 M -3,53%

10 stelarStellarXLM $ 0,384578 $ 8 B $ 3 B 22 B 12,35%

10 anterioare

Știri despre criptomonedă

SEC aprobă primele două jetoane RegA +: SEC a dat două jetoane RegA +, Blockstack și Props, undă verde pentru a strânge fonduri prin vânzările de jetoane. Props, un spin-off al aplicației de influențare live YouNow, a strâns deja 21 de milioane de dolari într-o pre-vânzare cu participanți precum Union Square Ventures, Comcast, Venrock și Casey Neistat și nu va strânge niciun ban cu RegA +. Cu toate acestea, Blockstack încearcă să emită o cantitate limitată de „stive”, care să le permită utilizatorilor să achiziționeze nume de domenii, identități personale și trafic de rețea în rețeaua Blockstack.

Poliția chineză confiscă 4.000 de mineri de criptomonede: Poliția din Jiangsu, o provincie de coastă est-centrală din China, a confiscat 4.000 de mineri care erau folosiți pentru exploatarea ilegală a criptomonedelor la nouă fabrici diferite. Poliția a lansat o anchetă după ce o firmă locală de energie electrică a raportat o creștere anormală a consumului de energie electrică care a dus la o pierdere de energie de aproximativ 3 milioane de dolari.

Oamenii spun lucruri

Trump „Nu este un fan” al Bitcoin și altor criptomonede: # 45 a dus pe Twitter pentru a-și exprima opiniile despre Bitcoin, criptomonedă, Balanță și dolarul SUA. Declarația a fost ferm anti-criptomonedă, dar mulți din comunitatea financiară și a criptomonedelor au răspuns pozitiv la faptul că Bitcoin a fost discutat de scena principală, chiar dacă este controversatul președinte de la ora 20:00 al președintelui..

Nu sunt un fan al Bitcoin și al altor criptomonede, care nu sunt bani și a căror valoare este extrem de volatilă și se bazează pe aer. Activele criptografice nereglementate pot facilita comportamentul ilegal, inclusiv comerțul cu droguri și alte activități ilegale ….

– Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 iulie 2019

Brain Armstrong, CEO-ul Coinbase, îl face pe Giddy: Armstrong a aruncat citatul vechi „Mai întâi te ignoră, apoi râd de tine, apoi se luptă cu tine, apoi câștigi” citat și notează că „tocmai am ajuns la pasul 3”.

Realizare deblocata! Am visat că un președinte american în ședință trebuie să răspundă la creșterea utilizării criptomonedelor cu ani în urmă. „Mai întâi te ignoră, apoi râd de tine, apoi se luptă cu tine, apoi câștigi”. Tocmai am ajuns la pasul 3 pe toți. https://t.co/N3tzUKELaK

– Brian Armstrong (@brian_armstrong) 12 iulie 2019

Jeremy Allaire, CEO al cercului, este Bullish: Allaire a afirmat că remarcile lui Trump sunt „Posibil cel mai mare semnal de taur pentru BTC vreodată”, susținând că criptomoneda este acum o problemă de politică globală.

Posibil cel mai mare semnal de taur pentru BTC vreodată. Crypto este acum o problemă de politică prezidențială / globală. Oamenii de pretutindeni vor îmbrățișa un amestec de monedă digitală suverană și nesuverană. https://t.co/PK79wmCddM

– Jeremy Allaire (@jerallaire) 12 iulie 2019

CEO-ul Tron, Justin Sun, îl invită pe Trump la prânz: Sun a dat # 45 o bucată din propria sa retorică, spunând că Trump a fost „indus în eroare de știri false” și l-a invitat să ia masa cu Warren Buffet.

Domnule președinte, sunteți indus în eroare de știri false. #Bitcoin & #Blockchain se întâmplă să fie cea mai bună șansă pentru SUA! Mi-ar plăcea să vă invit să luați prânzul împreună cu liderii cripto @Warren Buffett pe 25 iulie. Vă garantez după acest prânz, nimeni nu va cunoaște cripto mai mult decât dvs.!

– Justin Sun (@justinsuntron) 12 iulie 2019

Ce este nou la CoinCentral?

Descărcările de aplicații Crypto sunt reduse, companiile tehnologice simplifică adoptarea Crypto: Piața criptografică a crescut în ultimele luni, dar numărul aplicațiilor descărcate din industrie nu a crescut. Un raport publicat de Bloomberg arată că utilizatorii Google Play au descărcat peste 67 de milioane de aplicații legate de criptomonede în prima jumătate a acestui an, comparativ cu 65 de milioane de descărcări în aceeași perioadă a anului trecut.

Compania minieră criptografică din Marea Britanie obține profituri impresionante: Profitabilitatea minieră Bitcoin este din nou în creștere, pe măsură ce piața se recuperează, iar Argo Blockchain, o companie minieră din Regatul Unit, spune că veniturile ar fi depășit câștigurile proiectate în al doilea trimestru. Potrivit comunicatului recent lansat al companiei, profiturile au crescut cu 24% din 3 iunie 2019.

Legătura dintre jocurile video și industriile criptografice devine din ce în ce mai puternică: Conform celor mai recente rapoarte, editorii de jocuri video de vârf încep să integreze componentele blockchain și criptomonede în rețelele lor. Aceasta este pentru a oferi o experiență mai bună atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor.

Mai multe știri despre criptomonedă

Bursa japoneză piratată pentru 32 de milioane de dolari: Bitcoin ar fi suspendat toate serviciile după un hack care a totalizat aproximativ 32 de milioane de dolari daune (aproximativ 3,5 miliarde de yeni). Din suma pierdută, 23 de milioane de dolari au aparținut clienților și 9,2 milioane de dolari au aparținut bursei.

Litecoin devine „cripta oficială” a delfinilor din Miami: Fundația Litecoin a anunțat un parteneriat cu Miami Dolphins, care va permite fanilor care participă la jocurile de acasă de pe stadionul Hard Rock să plătească cu Litecoin și Bitcoin atunci când cumpără bilete pentru Raffle 50/50, care este o tombolă care donează jumătate din câștiguri Miami Fundația Dolphins. Fondatorul Litecoin, Charlie Lee, a comentat: „Această colaborare propulsează Litecoin în fața unei audiențe de milioane de oameni din întreaga lume într-un moment în care adoptarea criptomonedelor continuă să câștige avânt și ecosistemul este capabil să susțină cazurile de utilizare din lumea reală în moduri care nu erau anterior. posibil. Considerăm acest lucru ca un mod puternic de a sensibiliza și educa oamenii despre Litecoin și criptomonede la o scară imensă. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me