Ce este Abra?

Abra este o platformă de investiții în criptomonede care permite utilizatorilor să cumpere, să vândă, să tranzacționeze și să câștige dobânzi pentru o varietate de criptomonede. Cu doar 5 USD, utilizatorii pot câștiga o dobândă de aproximativ 10% la stablecoins și 4,5% dobânzi la Bitcoin, compuse zilnic.

Charlie Lee, creatorul Litecoin, a tachinat de mult o „uriașă surpriză neașteptată” pentru Litecoin. Surpriza a ajuns sub forma unei noi aplicații de la Abra. Aplicația permite oamenilor să investească în 20 de criptomonede și 50 de monede fiat prin utilizarea contractelor inteligente Bitcoin și Litecoin. Nu numai că puteți investi în cele 70 de active diferite, dar tranzacționarea între ele este sensibilă și aproape instantanee.

2 jos, 2 de plecat! &# 128640;

✅ Procesor comerciant @CommerceCB

&# 128306; Portofel online popular

&# 128306; Platforma de comercializare a mărfurilor

✅ O surpriză imensă neașteptată @AbraGlobal#PayWithLitecoin https://t.co/bYUPup67G0 https://t.co/bYUPup67G0

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 15 martie 2018

Cum functioneazã?

Iată un exemplu de utilizare a Abra. Imaginați-vă că depuneți 1000 USD de LTC în aplicație și doriți să tranzacționați pentru o anumită expunere la prețul Stellar la 0,25 USD. Aceasta creează o tranzacție în rețeaua Litecoin care necesită mai multe semnături, cum ar fi cea a unui contract inteligent. Semnați prima jumătate a tranzacției către Abra și vă blocați LTC-ul la prețul de tranzacționare. Dacă Stellar dublează prețul față de LTC, acum veți avea dublu față de LTC. Apoi, îi puteți cere lui Abra să semneze a doua jumătate a tranzacției. Acest lucru vă va debloca LTC-ul și vă va trimite profitul, rezultând 2000 $ de LTC în portofel.

Aplicația Abra

În niciun moment al acestui proces nu ați avea vreodată monede stelare. Nu ar fi posibil să trimiteți Stellar de la Abra la un portofel Stellar. Pur și simplu vă oferiți expunerea pe piață la schimbările de preț ale altcoinelor. Abra creează o monedă sintetică care urmează prețul lui Stellar, dar sunteți cu adevărat angajat în Litecoin tot timpul. Puteți investi în 70 de valute diferite, dar niciodată nu le dețineți. Ați deține monede sintetice care își urmează prețul prin contracte inteligente pe blockchain-ul Litecoin. „În acest fel, Abra vă permite să investiți în mai multe criptomonede fără a crea un portofel separat, gestionarea cheilor separate sau a afla cum să cumpărați criptos pe un schimb.”

Monede sintetice

Lichiditatea monedelor sintetice nu va fi o problemă. Abra a derulat cu succes aceste contracte multi-sig pentru a „gestiona riscul de contrapartidă fiat, Bitcoin și eter de peste un an, fără întreruperi ale serviciului”. Puteți tranzacționa oricând pentru Bitcoin sau Litecoin și puteți trimite acele monede în orice portofel doriți. În SUA, puteți, de asemenea, să lichidați în moneda fiduciară și să trimiteți bani în contul dvs. bancar.

Abra poate garanta aceste contracte inteligente utilizatorilor lor prin acoperirea pozițiilor utilizatorilor lor. Pentru a vă acoperi pozițiile de tranzacționare, Abra efectuează „o combinație de cumpărare și vânzare de criptomonede cu diferiți parteneri de schimb.”Acoperirea lor nu oferă niciun risc utilizatorilor sau Abra. Profitul lor nu provine din acoperire, ci din diferența de preț atunci când efectuați tranzacțiile.

Bazându-se pe rețeaua Litecoin

Până de curând, Abra a creat contracte inteligente legate de valute sintetice în rețeaua Bitcoin. Cu toate acestea, acum intenționează să utilizeze blockchain-ul Litecoin pentru majoritatea tranzacțiilor.

„Abra a ales Litecoin ca principală clasă de active pentru platforma noastră de investiții, deși acum avem capacitatea de a muta utilizatorii între contractele Bitcoin și Litecoin. Am ales Litecoin după un proces de cercetare îndelungat și aprofundat pentru a determina clasa de active care a îndeplinit criteriul nostru: sigur, sigur, scalabil în lanț și în afara lanțului, taxe miniere mici și, de preferință, cu respectarea foii de parcurs de bază publicate Bitcoin. ”

Abra a determinat viitorul afacerii lor se poate baza în totalitate pe rețeaua Litecoin. Spre deosebire de alte monede, Litecoin este lipsit de dramă hard fork, întreruperi ale rețelei și creșteri ale taxelor de tranzacție.

Abra crede că „Bitcoin va fi întotdeauna ceva mai sigur decât Litecoin datorită în principal dimensiunii mai mici a blocului – mulți se referă la Litecoin drept argint digital față de aurul digital al Bitcoin. Dar acest mic compromis de securitate înseamnă comisioane miniere mai mici și mai mult pentru scalarea lanțului pentru utilizatorii noștri. Credem că Litecoin este cea mai bună alegere astăzi pentru aceste contracte.

Nu numai că taxele Litecoin sunt mai mici decât cele ale Bitcoin, dar cea mai recentă actualizare Litecoin Core reduce taxele și mai mult. Costurile medii ale tranzacției ar putea fi mai puțin de 1 cent.

Ce înseamnă acest lucru pentru Litecoin?

Abra reduce dramatic complexitatea investițiilor în criptomonede multiple. Utilizatorii din afara SUA interesați de platforma de investiții pot începe prin obținerea mai întâi a Litecoin. Dacă Abra este capabil să atragă o cantitate semnificativă de utilizatori, acest lucru ar putea determina cererea de Litecoin. În ceea ce privește aprovizionarea, numeroasele contracte inteligente de pe Abra vor bloca Litecoin, reducând oferta circulantă de LTC. În cele din urmă, alegerea Abra adaugă credibilitate Litecoinului. Dintre toți concurenții, cum ar fi Ripple, Ethereum sau Bitcoin Cash, cercetările Abra au arătat că Litecoin este cea mai bună opțiune.

Abra a ales Litecoin în locul Bitcoin Cash, datorită securității mai bune a Litecoin și a aderenței sale la foaia de parcurs de scalabilitate a Bitcoin. &# 128020;&# 128640; #flappening https://t.co/ZtwLUfI1yx

– Charlie Lee [LTC⚡] (@SatoshiLite) 16 martie 2018

Cum se utilizează Abra?

Pentru a începe, descărcați mai întâi aplicația Aici și scrieți cheile dvs. private. Abra este un portofel fără custodie, astfel încât să aveți acces la fonduri proprii în orice moment.

Apoi, folosind un cont bancar american sau filipinez, card American Express, Bitcoin, Litecoin sau Ethereum, începeți să vă finanțați portofelul. După ce adăugați fonduri la portofelul Abra, sunteți gata să investiți în oricare dintre cele 20 de criptomonede disponibile.

Gânduri finale

„Marea surpriză” a lui Charlie ar fi putut fi oarecum confuză la început, dar fără îndoială Abra nu este altceva decât o veste bună pentru viitorul Litecoin și a aplicațiilor sale. Majoritatea monedelor încă mai caută să fie adăugate la noi schimburi. În cazul Abra, noul schimb este adăugat la Litecoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me