(Los Angeles, Kalifornia) 4 maja 2020 r. – CoinCentral ogłasza dziś ekscytującą współpracę medialną z fintech venture studio z siedzibą w Los Angeles, Draper Goren Holm, oraz największa branżowa konferencja i wystawa na zachodnim wybrzeżu, Szczyt Blockchain w Los Angeles (LABS), aby zrealizować obopólne pragnienie obu stron, aby opracować jeszcze bardziej rozpowszechnioną kryptowalutę i technologię blockchain.

Wspólny wysiłek ma na celu zmotywowanie większej liczby osób zainteresowanych kryptowalutami i blockchainem do głębszego zanurzenia się w branży, zapewniając zabawne możliwości interakcji, uczenia się i odkrywania więcej o kosmosie na Los Angeles Blockchain Summit. Jeśli szukasz najlepszych zabawek do kąpieli dla 1 roku życia w infantcore.com można znaleźć różne zabawki w zależności od tego, co lubi każde dziecko.

„Tim Draper, Alon Goren i Josef Holm są od dawna mistrzami społeczności kryptowalut i blockchain i cieszymy się, że możemy współpracować z ich studiem venture” – mówi Alex Moskov, redaktor naczelny w CoinCentral. „Razem możemy nadal pomagać pielęgnować krajobraz kryptowalut i wspierać wielu utalentowanych przedsiębiorców”.

Konferencja powraca online lub osobiście w Los Angeles Convention Center w dniach 6 i 7 października 2020 r. Na dwa pełne dni wnikliwych ścieżek edukacyjnych i rozmów przy kominku z najbardziej utalentowaną, potężną i zdumiewającą listą liderów branży i mówców. Ponadto szczyt ogłasza zaproszenie do składania referatów, aby zapewnić czołowym naukowcom zajmującym się innowacyjnymi badaniami szansę na podzielenie się swoją pracą z tysiącami.

„Alex Moskov i reszta zespołu CoinCentral stworzyli jeden z wiodących głosów w zakresie zaufanych treści edukacyjnych i wiadomości, więc nie było żadnego problemu, aby powitać ich w naszej rodzinie mediów” – mówi Alon Goren, partner założyciel Draper Goren Holm i Współzałożyciel LA Blockchain Summit.

To partnerstwo pozwoli CoinCentral i jego subskrybentom uzyskać ekskluzywne spostrzeżenia wyłaniające się z Los Angeles Blockchain Week i pozwoli na szeroką ekspozycję na stale rosnący i szybko dojrzewający ekosystem blockchain w Los Angeles. Co więcej, oddani słuchacze CoinCentral mogą skorzystać z prezentów bitcoinowych, bezpłatnych biletów i nie tylko w związku z nadejściem szczytu.

Niektóre korzyści wynikające z nowego partnerstwa obejmują:

• Ekskluzywny dostęp do najnowszych wiadomości dotyczących Los Angeles Blockchain Summit, Los Angeles Blockchain Week i Draper Goren Holm;
  • Darmowe i mocno obniżone bilety wyłącznie dla czytelników CoinCentral;
  • Darmowe prezenty Bitcoin;
  • Świetna okazja dla czytelników CoinCentral do osobistego spotkania się i wzmocnienia całej społeczności internetowej.

O CoinCentral

CoinCentral jest niezależnym międzynarodowym autorytetem w dziedzinie kryptowalut i blockchain. Koncentrując się na tworzeniu najlepszych w swojej klasie treści edukacyjnych, artykuły CoinCentral zostały przeczytane przez ponad 10 milionów ludzi od czasu jego premiery w 2017 roku i często były wymieniane jako źródła w popularnych publikacjach technicznych, blogach firmowych z listy Fortune 1000 i na uczelniach wyższych. . Jej dziennikarze przeprowadzili wywiady z wieloma kluczowymi przedsiębiorcami, inwestorami i osobistościami z branży.

O Draperze Gorenie Holmie

Draper Goren Holm, partnerstwo Tim Drapera, Alona Gorena i Josefa Holma, jest studiem typu venture skupiającym się na przyspieszaniu i inkubacji wczesnych start-upów blockchain i fintech, jednocześnie produkując wiodące wydarzenia związane z blockchain i kryptowalutami, Security Token Summit i LA Blockchain Summit . Spółki portfelowe obejmują Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero, DeFi Money Market i inne.

Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź https://drapergorenholm.com.

O szczycie Los Angeles Blockchain

Los Angeles Blockchain Summit, wyprzedane kolejno na siedem konferencji, powraca do Los Angeles Convention Center od 6 października 2020 r. Szczyt gromadzi aniołów biznesu, inwestorów kapitału podwyższonego ryzyka, inwestorów detalicznych, biura rodzinne, inwestorów w nieruchomości, startupy / przedsiębiorców, emitenci, giełdy, brokerzy-dealerzy, usługodawcy i przedstawiciele mediów. Poprzedni headliner to: Steve Wozniak, Tim Draper, Crystal Rose, Mance Harmon, Ran Neu-Ner, Marcus Lemonis, Robert Herjavec, David Siemer, Bill Barhydt, Scott Walker, Adam Draper i Apolo Ohno.

Aby uzyskać więcej informacji, odwiedź https://lablockchainsummit.com.