Cum să cumpărați Ethereum & Cele mai bune ratinguri de schimb

Ethereum (Ether) a fost lansat la mijlocul anului 2015, dar a depășit rapid plafonul de piață al tuturor celorlalte criptomonede – cu excepția Bitcoin. La începutul anului 2017, prețul de 1 ETH era mai mic de 10 USD. Din acest moment, prețul la un moment dat a ajuns la peste 40 de ori față de prețul inițial din 2017.

Această creștere incredibilă a prețului, combinată cu o înțelegere mai largă a potențialului Ethereum, îi caută pe mulți investitori noi cumpărați Ethereum.

Cum să cumpărați Ethereum

Cea mai ușoară modalitate de a cumpăra Ethereum este de a utiliza un schimb de criptomonede online. Pe măsură ce criptomonedele au crescut în popularitate în ultimii ani, nu au lipsit întreprinderile noi care doresc să faciliteze schimbul lor.

Cu atâtea alegeri dintre care să alegi, obiectivul nostru este să vă ajutăm să găsiți schimbul potrivit pentru dvs.. Acest ghid va detalia diferențele dintre schimburi, conectând în același timp la recenzii complete și ghiduri de utilizare pentru fiecare schimb menționat.

Cele mai bune schimburi Ethereum

În timp ce toate aceste schimburi de criptomonede fac același lucru (facilitează cumpărarea și vânzarea de criptomonede), acestea funcționează diferit. Pentru a face lucrurile mai ușor de înțeles, am prezentat 3 grupuri de schimburi:

Grupa A – Acest prim grup de schimburi permite utilizatorilor să tranzacționeze valute fiat (USD, EUR, GBP etc.) și criptomonede pe o piață deschisă. Aceste site-uri funcționează în mod similar cu bursele tradiționale și valutare, permițând utilizatorilor să facă tranzacții limitate, de piață, de oprire și chiar de marjă.

De obicei, aceste site-uri au metode limitate de depunere și retragere pentru monedele fiduciare, oferind cel mai frecvent fire bancare și transferuri bancare.

Deși aceste site-uri pot fi complicate pentru utilizatorii noi, de obicei au cele mai mici taxe a oricărui grup.

Schimburile din grupa A includ Gemeni, Kraken, GDAX, & CEX.IO (CEX.IO oferă și oferte de grup B).

Grupa B – Al doilea grup de burse funcționează mai mult ca „magazine online de criptomonede”. Mai degrabă decât ca utilizatorii să facă tranzacții pe o piață, ei facilitează direct cumpărarea și vânzarea de criptomonede cu utilizatorii lor. Acest lucru creează o mai mult proces prietenos pentru începători decât schimburile grupului A.

De asemenea, aceste schimburi permit de obicei utilizatorilor să facă achiziții cu carduri de debit și de credit, pe lângă firele / transferurile bancare.

În timp ce aceste site-uri sunt de obicei considerate a fi cele mai simple modalități pentru începători de a cumpăra și vinde Ethereum, acestea percep taxe mai mari decât schimburile din Grupul A.

Schimburile din grupa B includ Coinbase, CEX.IO și Coinmama.

Grupa C – Ultimul grup de schimburi funcționează similar cu schimburile din Grupul A, dar oferă doar tranzacționare cu criptomonede. Acest lucru înseamnă că pe aceste schimburi puteți doar tranzacționați criptomonede cu alte criptomonede. Acest grup nu oferă posibilitatea de a cumpăra sau vinde criptomonede cu monedă fiat.

Schimburile din grupa C includ Bittrex și Poloniex (nu recomandăm Poloniex).

3 metode prietenoase pentru începători pentru cumpărarea Ethereum

Numeroase start-up-uri care doresc să ajute clienții să cumpere și să vândă criptomonede au apărut ca răspuns la cererea crescută de criptomonede. Cu atât de multe opțiuni din care puteți alege, iată 3 dintre cele mai recomandate și mai de încredere locuri pentru începători pentru cumpărarea Ether.

1) Coinbase

Coinbase este recomandarea noastră de top pentru începătorii care doresc să cumpere Ether. Coinbase oferă funcții care servesc drept roți de antrenament pentru noii veniți.

Odată cu lansarea inițială în 2012, Coinbase și-a propus să creeze o modalitate mai ușoară de a cumpăra și vinde Bitcoin. Spre deosebire de schimburile tradiționale de criptomonede, Coinbase facilitează direct schimbul de criptomonede către utilizatorii săi. Site-ul lor oferă o varietate de avantaje față de alte schimburi:

 • Prețul și taxele garantate sunt clar menționate în momentul comenzii dumneavoastră. Aceasta înseamnă că nu aveți de-a face cu interfețe de piață complicate.
 • Puteți bloca prețurile pentru prima comandă mai repede pe Coinbase decât pe majoritatea schimburilor. Coinbase vă blochează prețul atunci când inițiați o comandă, mai degrabă decât să așteptați ca depozitele să fie eliminate. Veți primi suma de criptomonedă pe care ați achiziționat-o la prețul stabilit al comenzii, după ce depozitul dvs. a fost eliminat.
 • Puteți utiliza carduri de credit și debit pentru achiziții instantanee Coinbase, deși limitele dvs. vor fi substanțial mai mici decât dacă utilizați un transfer bancar.

Simțind o creștere a cererii de eter, Coinbase a adăugat suport Ethereum în 2016. Serviciile lor Ethereum vin acum cu aceleași beneficii ca și serviciul original Bitcoin.

Cumpărați Ethereum pe Coinbase

În timp ce vă recomandăm să stocați criptomonede într-un portofel pe care aveți control deplin, Coinbase oferă unul dintre cele mai sigure portofele online. Puteți utiliza portofelul Coinbase pentru a stoca, trimite și primi Ethereum.

Pe lângă faptul că este ușor de utilizat, Coinbase este, de asemenea, unul dintre cele mai de încredere nume din criptomonede. Compania își are sediul în San Francisco, California și a primit numeroase investiții de la marii capitalisti de risc și este evaluat în special la 1,6 miliarde de dolari. În calitate de bursă de active digitale din SUA, compania respectă, de asemenea, toate legile și reglementările necesare. Coinbase a ajutat peste 11 milioane de utilizatori din 32 de țări să schimbe peste 20 de miliarde de dolari în monedă digitală.

Vă puteți înscrie pentru Coinbase sau aflați mai multe în revizuirea completă a Coinbase și ghidul utilizatorului.

Vizitați Coinbase

Coinbase Review

2) Gemeni

Tyler și Cameron Winklevoss a înființat Gemini în 2015. Compania își are sediul în New York, astfel reglementată de Departamentul Serviciilor Financiare de Stat din New York. În ciuda faptului că au existat mai puțin timp decât unii concurenți, ei și-au construit rapid o reputație excelentă.

Spre deosebire de Coinbase, Gemenii funcționează ca un schimb de criptomonede mai „tradițional”. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot utiliza site-ul web pentru a tranzacționa cu alți utilizatori de pe piața lor. Site-ul funcționează ca un stoc tradițional sau o platformă Forex.

Gemini Ether Exchange

Utilizatorii de Gemeni pot tranzacționa Bitcoin, Ethereum și USD. Depozitele și retragerile sunt, din păcate, disponibile numai prin transfer bancar și transfer bancar. Cu toate acestea, site-ul vă permite să începeți tranzacționarea în timp ce depozitele dvs. sunt încă în procesare. Acest lucru oferă utilizatorilor posibilitatea de a bloca prețurile de cumpărare mai rapid decât aproape toate celelalte burse tradiționale. Gemenii mai vin și cu taxe foarte mici asociat cu "Grupuri A schimburi".

Deși credem că Gemenii sunt ușor mai puțin prietenoși cu începătorii decât Coinbase, echipa lor a făcut o treabă fenomenală proiectând o interfață ușor de utilizat.

Puteți afla mai multe citind recenzia noastră despre Gemeni sau puteți inscrie-te aici la Gemeni.

Vizitați Gemeni

Gemini Review

Cu sediul în afara Londrei, CEX.IO reprezintă o altă metodă de încredere de mult timp în cumpărarea criptomonedelor.

Compania a fost inițial începută în 2013, atât ca furnizor de servicii de schimb valutar Bitcoin, cât și de cloud mining. În 2016, compania a adăugat Ethereum la platforma lor și a încheiat serviciul de minare în cloud. De asemenea, au adăugat recent Dash și Zcash pe platforma lor.

CEX.IO oferă atât un schimb complet, cât și metode ușoare de cumpărare / vânzare. Site-ul acceptă depuneri și retrageri cu carduri de credit și transferuri bancare. De asemenea, oferă membrilor verificați limite mai mari de carduri de credit decât Coinbase.

Cumpărați Ethereum pe CEX.IO

Dezavantajul CEX.IO, în comparație cu Coinbase, este tarifele sale potențial mai mari. Totuși, CEX.IO este o opțiune bună pentru utilizatorii care doresc să facă achiziții mari cu carduri de credit, sau utilizatori din locații neacceptate de Coinbase.

Puteți afla mai multe în recenzia noastră CEX.IO sau inscrie-te acolo acum.

Vizitați CEX.IO

CEX.IO Review

Mai multe schimburi

Pentru marea majoritate dintre voi care citiți acest lucru, unul dintre cele trei schimburi de mai sus este cel mai probabil cea mai bună opțiune pentru cumpărarea Ethereum.

 • Coinbase – Schimbul cel mai de încredere și cel mai ușor de utilizat.
 • zodia Gemeni – Taxe foarte mici, deși sunt relativ prietenoase pentru începători.
 • CEX.IO – Limite foarte mari de cumpărare a cardului de credit în comparație cu alternativele.

Acestea fiind spuse, ne dăm seama că toată lumea are nevoi diferite, așa că iată mai multe dintre opțiunile noastre recomandate.

Bittrex

După cum s-a menționat anterior, Bittrex oferă tranzacționarea criptomonedelor doar pentru alte criptomonede. În prezent, nu au opțiuni pentru ca utilizatorii să depună monede fiduciare. Dacă este prima dată când cumpărați orice criptomonedă, atunci Bittrex nu este pentru dvs..

Bittrex Ethereum & amp; Pereche de tranzacționare Bitcoin

Acestea fiind spuse, Bittrex s-a impus ca unul dintre principalele schimburi pentru comercianții serioși. Site-ul oferă peste 250 de perechi de tranzacționare, denumite pe piețele Bitcoin, Ethereum și Tether. Dacă dețineți deja Bitcoin, Bittrex poate fi utilizat pentru tranzacționarea Bitcoin pentru Ethereum sau pentru multe altcoine mai puțin cunoscute. Acest schimb este, de asemenea, un favorit printre comercianții frecvenți și speculatorii de criptomonede.

Bittrex este situat în Statele Unite și a fost fondat în 2014. Oferă asistență solidă pentru clienți și taxe foarte mici.

Vizitați Bittrex

Bittrex Review

Coinmama

Coinmama este o altă opțiune pentru cei care doresc să cumpere cantități mari de eter cu carduri de credit. Schimbul slovac permite utilizatorilor să cumpere atât Bitcoin, cât și Ethereum.

Spre deosebire de Coinbase și CEX.IO, Coinmama nu oferă un serviciu de portofel, ceea ce înseamnă că va trebui să furnizați o adresă Ethereum dintr-un portofel separat unde Etherul dvs. poate fi trimis. Din acest motiv, o vedem ca o opțiune mai puțin prietenoasă pentru începători decât acești concurenți.

Cumpărați Ether pe Coinmama

La fel ca CEX.IO, care oferă și limite ridicate de achiziție a cardului de credit, Coinmama are taxe destul de mari. Puteți compara comisioanele cardului de credit între schimburi în secțiunea de card de credit de mai jos.

Vizitați Coinmama

Recenzie Coinmama

GDAX

GDAX este deținut de aceeași companie ca Coinbase. În cazul în care Coinbase este oferta pentru începători, GDAX este un schimb pentru comercianți mai serioși.

Site-ul permite utilizatorilor să plaseze piețe, să limiteze și să oprească ordinele pentru următoarele perechi de tranzacționare:

BTC / USD, BTC / EUR, BTC / GBP, ETH / USD, ETH / EUR, ETH / BTC, LTC / USD, LTC / BTC, LTC / EUR

Puteți să vă finanțați contul prin transferuri bancare și cabluri sau prin contul Coinbase. Pentru a afla mai multe despre diferențele dintre GDAX și Coinbase, citiți comparația noastră GDAX vs Coinbase.

Vizitați GDAX

Recenzie GDAX

Kraken

Kraken este o altă opțiune de schimb pentru cei care doresc să tranzacționeze monede fiat pentru Ethereum sau alte criptomonede. La fel ca Gemeni și Coinbase, aceștia permit utilizatorilor să facă depozite fiduciare prin transferuri bancare și fire. Site-ul oferă, de asemenea, mult mai multe monede de schimb decât acești doi concurenți.

kraken cumpărați & amp; vinde comenzi

În timp ce Kraken nu oferă atât de multe criptomonede de tranzacționat ca Bittrex, ele oferă tranzacționare pentru următoarele criptomonede:

Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Ripple, Monero, Zcash, Dash, Ethereum Classic, Gnosis, Iconomi, Pepene galben, EOS, Augur, Tether, Dogecoin, Stellar, Bitcoin Cash

Înființată în 2011, compania și-a construit o reputație solidă în comunitatea criptomonedelor de-a lungul anilor. Cu toate acestea, par să aibă mai multe reclamații cu privire la asistența pentru clienți lentă decât majoritatea concurenților lor. O altă plângere obișnuită este interfața lor de utilizator slabă.

Vizitați Kraken

Kraken Review

Cumpărați Ethereum cu un card de credit

Mulți nou-veniți în criptomonede speră să folosească un card de credit pentru a face prima achiziție. Din păcate, foarte puține schimburi acceptă carduri de credit. Pentru cei care o fac, cardurile de credit deschid ușa pentru achiziții frauduloase, rambursări și taxe mari.

Cu toate acestea, există câteva schimburi bune de criptomonede care acceptă carduri de credit. Le puteți compara în tabelul de mai jos și puteți afla mai multe despre fiecare site dând clic pe recenzia respectivă.

* Estimările taxei CEX.IO sunt pentru "Vânzare-cumpărare" Comenzi FOK. Taxele sunt mai mici la tranzacționarea la bursa lor.

Întrebări frecvente despre Ghidul cumpărătorului Ethereum

Din păcate, nu avem suficient timp pentru a răspunde la fiecare întrebare individuală pe care o au cititorii când vine momentul să facă prima lor achiziție Ether. Cu toate acestea, am răspuns mai multe dintre cele mai frecvente întrebări adresate de noii veniți Ethereum mai jos.

Care este diferența dintre Ethereum și Ether?

Eterul este moneda rețelei Ethereum. În timp ce din punct de vedere tehnic moneda nu se numește Ethereum, termenul este adesea folosit interschimbabil pentru a descrie atât rețeaua, cât și moneda. Din acest motiv și pentru a nu deruta niciun cititor, folosim și noi termenul „Ethereum” în mod interschimbabil.

Pentru o mai bună înțelegere, vă recomandăm să citiți Ghidul pentru începători al Ethereum.

Trebuie să cumpăr un întreg eter?

Nu! Eterul este divizibil cu 18 zecimale. Deși niciun schimb nu vă va permite să achiziționați .000000000000000001 Eter (în valoare de o fracțiune de cent american), majoritatea vă vor permite să depuneți doar 10 USD.

Cum se schimbă tarifele CoinCentral?

Atunci când evaluăm și examinăm schimburile, scopul nostru este să răspundem la cele mai frecvente întrebări pe care comercianții de criptomonede le au despre schimburi. Acest lucru ne-a determinat să ne concentrăm în principal pe următorii factori:

 • Prietenie pentru începători
 • Relații Clienți
 • Sentiment comunitar
 • Taxe
 • Metode de depunere și retragere
 • Criptomonede disponibile

Este important ca cititorii noștri să înțeleagă că numărul final de evaluare este o combinație a tuturor celor 6 factori. În timp ce Bittrex poate avea un rating mai mare decât GDAX, asta nu înseamnă că este schimbul mai bun pentru TINE. Evaluarea Bittrex este crescută prin abundența criptomonedelor disponibile pentru tranzacționare, dar evaluează mai puțin decât GDAX în metode de depunere și retragere, deoarece nu oferă metode de plată fiat. Ideea este că, pentru a profita la maximum de recenziile noastre, ar trebui să le citiți, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză.

Recenziile noastre sunt scrise de o mână de recenzori. În timp ce recenzenții noștri fac tot posibilul să cerceteze și să vorbească despre fapte, ar fi imposibil să spunem că opinia nu joacă cel puțin o parte din recenziile noastre (și cele mai multe recenzii online, în general).

Cum ar trebui să-mi păstrez eterul?

De obicei, nu este recomandat să stocați cantități mari din orice criptomonedă pe un schimb pe termen lung. Există două motive principale pentru aceasta.

 1. Ori de câte ori un portofel de criptomonedă sau un cont de schimb este găzduit online, creează o oportunitate pentru hackeri de a încălca contul. Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că utilizați parola sigură și să activați autentificarea cu 2 factori (2FA). Rețineți că textul SMS 2FA nu este de obicei recomandat. În schimb, se consideră că aplicațiile precum Google Authenticator și Authy sunt mult mai sigure.
 2. Majoritatea schimburilor online sunt controlate de autoritățile centrale (întreprinderi). Aceste companii vă controlează portofelele criptomonede, deoarece nu aveți acces la cheile portofelului. Din acest motiv, este recomandat să stocați criptomonede într-un portofel pe care aveți control deplin.

Puteți afla mai multe în Ghidul nostru pentru portofel Ethereum.

Ar trebui să cumpăr / Este prea târziu să investesc în Ethereum?

Dacă ar trebui sau nu să investești în Ethereum este în cele din urmă o întrebare la care trebuie să răspunzi singur. La fel ca în cazul oricărei investiții, ar trebui să faceți propriile cercetări și să investiți o sumă pe care v-ați permite să o pierdeți.

Acestea fiind spuse, dacă Ethereum își va atinge potențialul, ar depăși cu mult prețurile de astăzi. În ansamblu, criptomoneda se află încă într-un stadiu incipient al dezvoltării sale.

Unde pot cumpăra alte criptomonede?

În timp ce toate schimburile de mai sus pot fi folosite pentru a cumpăra diverse alte criptomonede, am creat ghiduri specifice pentru următoarele monede:

 • De unde să cumpărați Bitcoin
 • De unde să cumpărați IOTA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me