KuCoin Exchange Review

În 2011, fondatorii de schimb KuCoin au început să cerceteze tehnologia blockchain și au mers mai departe pentru a construi arhitectura tehnică pentru KuCoin în 2013. 4 ani mai târziu, schimbul a fost lansat cu scopul final de „a deveni una dintre primele 10 cele mai tari platforme de schimb din lume [s ] ”Până în 2019. În această scurtă perioadă de timp, KuCoin a reușit să-și croiască drum de la un schimb obscur la un loc ca Al 18-lea ca mărime schimb pe volum de tranzacționare 24 de ore.

Cu sediul în Hong Kong, acest schimb internațional de criptomonede acceptă în prezent tranzacționarea unui număr mare de active digitale. CEO și unul dintre fondatorii originali, Michael Gam, este un fost expert tehnic la Ant Financial, cea mai valoroasă companie fintech din lume.

Ceea ce este interesant la acest schimb este că urmează un sistem de partajare a profitului și distribuie 50% din veniturile totale zilnice din comisioane de tranzacționare către utilizatorii care dețin simbolul lor pe bază de schimb, KuCoin Shares (KCS). În mod similar cu Binance, KuCoin oferă taxe de tranzacționare relativ mici și stimulente pentru deținerea (sau tranzacționarea) criptomonedei sale native.

Deci, ce altceva mai este atât de special la KuCoin? În următoarea recenzie, ne vom scufunda profund în funcționarea interioară a platformei de tranzacționare KuCoin.

Opinie populară

Pentru a aduna opinia publică, scriitorul s-a uitat la Reddit pentru a vedea ce avea de spus internetul despre acest schimb. În general, KuCoin pare să obțină feedback bun din aceste surse anonime.

Bine: recenziile pozitive ale KuCoin sunt interfața sa ușor de utilizat, grafice detaliate de tranzacționare, autentificare cu doi factori, recompense ale titularului KCS, comisioane reduse de tranzacționare / retragere și capacitatea de a câștiga GAS în timp ce dețineți NEO la bursă. De asemenea, oferă schimbul său către comunitatea internațională, accesându-l în mai mult de 10 limbi.

Rău: nu puteți achiziționa criptomonedă inițială la bursă, iar unii utilizatori raportează decalaje în sistem și încetinesc serviciul pentru clienți. Există, de asemenea, unii care asociază schimbul cu înșelătoria Confido, un ICO fals care a fugit cu banii investitorilor. Deși majoritatea utilizatorilor recunosc că schimbul KuCoin nu a fost asociat cu înșelăciunea, evenimentul negativ rămâne în mintea utilizatorilor. Cu toate acestea, comunitatea pare să respecte KuCoin pentru rambursarea celor care au investit în Confido.

Recenzie KuCoin: informații cheie

ID-ul tabelului este valoarea necesară!

Prezentare generală a echipei KuCoin

După cum se menționează pe site oficial care enumeră 12 membri de bază, „Kucoin își propune să ofere utilizatorilor servicii de tranzacționare și schimb de active digitale care sunt și mai sigure și mai convenabile, integrând active premium la nivel mondial și construind o platformă de tranzacții de ultimă generație”.

CEO și fondator, Michael Gam, este un fost expert tehnic la Ant Financial, o companie afiliată a grupului chinez Alibaba. El a fost, de asemenea, un partener senior la giganții de pe internet MikeCRM și KF5.COM.

COO, Eric Don, este denumit „cercetător principal pe internet, arhitect de sisteme și vedetă din industria internetului”. De asemenea, este declarat CTO și partener senior al companiilor IT, inclusiv YOULIN.COM, KITEME și REINOT. Cu toate acestea, nu este clar dacă aceste site-uri web există, întrucât nu au apărut într-o căutare Google sau când au intrat pe domeniile site-ului web. Conform LinkedIn-ul său, în prezent este CTO la Youlin Network Technologies, totuși nu se menționează KITEME sau REINOT.

Scriitorul recunoaște că pot exista unele limitări în cercetarea contextului multor dintre acești fondatori / membri ai echipei din cauza barierelor lingvistice. Cu toate acestea, dacă membrii echipei sunt cei care spun că sunt, aduc ani de experiență de la companii renumite, cum ar fi 18,4 miliarde de dolari firma de investiții GF Securities and mobile solution solution and provider iBoxPay.

kucoin

Prezentare generală a utilizării schimbului KuCoin

KuCoin oferă un proces de activare destul de rapid al utilizatorului și a luat scriitorului mai puțin de 3 minute pentru a configura un cont.

kucoin

Pentru a începe, trebuie să:

  1. De acord cu termenii și condițiile
  2. Înscrieți-vă cu adresa de e-mail și parola
  3. Faceți clic pe linkul de activare din e-mailul dvs. de e-mail (care poate fi în caseta dvs. de spam),
  4. Sunteți conectat.
  5. Depuneți fonduri dintr-un alt portofel și începeți să tranzacționați!

kucoin

Pentru tranzacționare, pur și simplu introduceți prețul și suma pe care doriți să o cumpărați pentru o anumită pereche de tranzacționare. Pentru fiecare tranzacție, KuCoin vă solicită să introduceți Google 2-FA (cu excepția cazului în care doriți să eliminați această caracteristică din setări).

Să presupunem că doriți să cumpărați 1 KCS și să-l schimbați cu ETH, ați introduce 1 în secțiunea sumă și prețul cerut pentru care doriți să îl cumpărați. Dacă doriți o tranzacție instantanee, vă ajută să introduceți prețul curent „Cereți”, cu este afișat în colțul din dreapta sus al grilei de cumpărare.

Caracteristicile cheie ale tranzacționării la bursă sunt abilitatea dvs. de a contacta asistența automată 24/7, capacitatea de a tranzacționa cu numeroase perechi de tranzacționare de bază, cum ar fi BTC, ETH, NEO și KCS, și faptul că site-ul vă arată o sumă în USD sau BTC care portofoliul tău merită. De asemenea, permite utilizatorilor să facă clic pe perechea de tranzacționare pentru informații de tranzacționare mai detaliate (afișate mai jos).

kucoin

Taxa pentru fiecare tranzacție este de 0,1% din activul pe care l-ați cumpărat (minus orice reducere pe care o puteți obține din deținerea KCS). Pentru fiecare 1000 KCS pe care îl dețineți, primiți o reducere de 1% (plafonată la 30%). La o valoare de aproximativ 5 USD, ar trebui să dețineți aproximativ 5.000 USD de KCS pentru o reducere de 1% și 50.000 USD de KCS (10.000 KCS) pentru o reducere de 10%. În mod evident, reducerile substanțiale la comisioanele de tranzacționare nu sunt disponibile titularului mediu al contului.

Depunerea și retragerea sunt destul de simple. Tot ce trebuie să faceți este să accesați secțiunea „Active” și să tastați informațiile respective.

kucoin se retrag

Depunerea este gratuită, iar costurile de retragere depind de moneda pe care doriți să o retrageți. De exemplu, retragerea NEO și GAS este gratuită, dar retragerea ETH costă 0,01 ETH și retragerea BTC costă 0,0005.

Binance costă în prezent utilizatorilor 0,1% pe tranzacție, oferă depozite gratuite, retrageri NEO și GAS gratuite, o taxă de retragere 0,001 BTC și, respectiv, 0,01 ETH. După cum puteți vedea, comisioanele KuCoins sunt destul de similare atunci când le comparați cu Binance, o platformă de tranzacționare la preț redus bine cunoscută.

Primirea de dividende

Dacă doriți să calculați cât veți primi în dividende de monede, puteți da clic pe acest link și introduceți cantitatea de KCS pe care o dețineți. În prezent, deținerea a 100 KCS vă va aduce câștiguri în jur de 10 cenți pe zi în dividende din aproximativ 100 de monede diferite. Deși acest lucru poate părea o cantitate mică, rețineți că și valoarea unei unități de KCS poate crește. De la lansare, KCS a crescut cu peste 900%.

recompense kucoin

rezumat

KuCoin este ușor de utilizat, oferă o bună securitate, are o aplicație mobilă, oferă comisioane mici de tranzacționare și oferă stimulente pentru tranzacționarea / deținerea KCS. Mai mult, faptul că schimburile își închid ușile către noile conturi de utilizatori din cauza lipsei de scalabilitate, dar KuCoin nu o face o alegere solidă pentru noii utilizatori care doresc să tranzacționeze pe piața altcoin. Acestea fiind spuse, KuCoin este cu siguranță pe cale să devină unul dintre cele mai mari schimburi mondiale din lume.

La momentul redactării acestui articol, KuCoin este în prezent cel de-al 28-lea cel mai mare schimb cu un volum de 84.243.753 dolari. În timp ce acest număr este cu mult în urma liderului global de schimburi Upbit (4.309.450,07 dolari), acesta își poate continua atragerea masivă de noi utilizatori și se poate muta în top 10. Pentru a intra în top-zece, totuși, trebuie să-l depășească pe Bittrex și să câștige în jur de 600 milioane USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me