xCoins nu este tipicul tău schimb Bitcoin. Este un schimb care se concentrează pe conectarea creditorilor la cumpărători. Asta e corect, creditorii.

Împrumutătorii își finanțează contul cu Bitcoin, apoi își selectează rata dobânzii. La celălalt capăt al tranzacției, cumpărătorii selectează dintr-o serie de împrumuturi, îl aleg pe cel cu termenii care le plac (alternativ, pot fi corelați automat cu un împrumut), apoi plătesc cu metoda de plată preferată (card de credit, PayPal , sau transfer ACH).

Ei numesc procesul de utilizare a banilor ca garanție un împrumut garantat. Conform întrebărilor frecvente, puteți rambursa împrumutul Bitcoin cu Bitcoin în orice moment din viitor, apoi puteți primi banii înapoi minus orice taxe mai mici.

Oricine este interesat de xCoins s-ar putea pune câteva întrebări. Cea mai arzătoare întrebare pe care am primit-o este dacă site-ul este de fapt un mod legitim de a cumpăra și vinde Bitcoin.

Răspunsul: xCoins este departe de a fi un serviciu perfect pentru cumpărarea și vânzarea Bitcoin, dar își face treaba.

xCoins Informații cheie

pagina de pornire xcoins

Există surprinzător de puține informații disponibile despre companie pe site. Nu au o pagină „Despre” și nici nu există informații disponibile public despre acestea. Din fericire, ei listează o adresă legitimă pe site-ul lor web. Cu toate acestea, le lipsește un număr de telefon.

Deși nu este complex, nu aș sugera xCoins pentru începători complet în lumea Bitcoin. Luați în considerare utilizarea CoinBase pentru a cumpăra Bitcoin în schimb.

Opinia publică a xCoins

xCoins nu are cea mai bună reputație în comunitatea Bitcoin. În cursul anului trecut în care au funcționat, au primit partea lor echitabilă de reclamații. Rețineți că practic fiecare site de schimb are de obicei un set substanțial de recenzii negative, dar fiecare recenzie reflectă de obicei platforma sau serviciul general.

Aproape fiecare reclamație referitoare la xCoins provine din partea de creditare a afacerii lor. Plângerile obișnuite găsite pe Bittrust și pe forumurile BitcoinTalk sunt:

 • Cont PayPal suspendat. Cea mai obișnuită reclamație din partea creditorilor este că contul lor PayPal a fost înghețat timp de 180 de zile din cauza potențialei activități frauduloase. Vedeți, creditorii sunt plătiți prin PayPal, indiferent de metoda de plată selectată de cumpărători. Dacă faceți un volum mare de împrumuturi, acest lucru duce la un aflux de activitate în contul dvs. PayPal vede acest lucru și suspectează fraude.

  Această reclamație este suficient de obișnuită pentru a-i descuraja pe mulți să nu folosească acest serviciu ca împrumutător. Din câte am putut găsi, nu a fost menționat de xCoins și probabil că nu există o soluție pentru asta. Este un defect fundamental al platformei xCoins pe care echipa xCoins ar trebui să o viziteze în viitorul apropiat.

 • Niciun răspuns din partea serviciului pentru clienți. La deschiderea serviciului pentru prima dată, xCoins nu avea suficient personal. Au primit o cantitate echitabilă de publicitate, ceea ce a făcut în mod firesc boom-ul afacerilor. Când oamenii au avut probleme, au contactat asistența pentru clienți. Unii nu au primit niciun răspuns, așa că s-au îndreptat către Bittrust și BitcoinTalk pentru a-și dezamăgi frustrarea.

  Din toate punctele de vedere, această problemă a fost rezolvată prin angajarea mai multor reprezentanți ai serviciului clienți. Există, de asemenea, răspunsuri pe site-urile de revizuire și pe forumuri de la personalul xCoins, care arată că au încercat să remedieze problema.

 • Nu se pot retrage fonduri. Deși nu este cea mai comună reclamație, unii cumpărători s-au plâns că nu își pot retrage Bitcoin-ul. Din fericire, aceste plângeri au fost soluționate de personalul xCoins și remediate.

xCoins are un drum lung de parcurs în stabilirea unei reputații stelare în comunitatea Bitcoin. Va trebui să găsească o modalitate de a împiedica PayPal să înghețe conturile, dacă un astfel de lucru este chiar posibil. În plus, vor trebui să se concentreze pe serviciul pentru clienți.

Ce este procesul xCoins?

procesul xcoins

Există două părți ale xCoins: cumpărarea și împrumutul. Ambele părți au propriul lor proces.

Procesul de cumpărare:

 1. Configurați un cont.
 2. Specificați cât Bitcoin doriți să cumpărați și să efectuați o plată cu metoda preferată (card de credit, card de debit, ACH, echeck, PayPal).
 3. Primiți Bitcoin în portofelul xCoins, pe care îl puteți (și ar trebui) să transferați apoi în propriul portofel.

La înscriere există un proces de verificare a identității, deci este mai bine să vă înscrieți în timpul orelor de lucru în timpul săptămânii, astfel încât personalul lor să vă poată verifica.

Procesul de creditare:

 1. Configurați un cont. De asemenea, veți avea nevoie de un cont PayPal.
 2. Depuneți suma de Bitcoin pe care doriți să o împrumutați în portofelul xCoins. Suma minimă este de 20 USD în valoare de Bitcoin.
 3. Creați-vă înregistrarea. Dictezi rata dobânzii la împrumut.
 4. Așteptați cumpărătorii, apoi primiți plata în contul dvs. PayPal.

Fiți avertizat, contul dvs. PayPal poate fi înghețat datorită numărului și naturii depozitelor.

Chiar dacă întregul proces este numit împrumut garantat, acesta înseamnă cumpărare și vânzare tehnică. Există o serie de motive posibile pentru a-l numi împrumut în loc de vânzare, dintre care unul permite PayPal ca metodă de plată.

Nu pare că oamenii își plătesc împrumuturile Bitcoin cu Bitcoin la o dată viitoare. Cu toate acestea, aceasta este o opțiune pe care o au toți cumpărătorii. În această situație, ei ar contacta creditorul pentru a returna Bitcoin și pentru a primi banii înapoi. Acest lucru îmi dă o pauză, deoarece cred că ar trebui să existe cel puțin un sistem încorporat pentru rambursare.

Care sunt taxele pentru cumpărare și împrumut?

Cumpărătorii pot naviga prin diferite tarife, stabilite de creditor. Ratele sunt cuprinse între 15% -30% din suma totală a împrumutului. Acest lucru este neobișnuit de ridicat în lumea Bitcoin.

xcoins pași

Împrumutătorii își stabilesc propria rată a dobânzii, iar xCoins ia o sumă nedivulgată a ratei dobânzii. Deci, creditorii nu plătesc nicio taxă, dar au comisioane deduse atunci când Bitcoin este împrumutat.

Gânduri finale pe xCoins

xCoins este o idee grozavă în teorie, dar în practică, lasă de dorit.

În primul rând, faptul că PayPal îngheță conturile creditorilor cu o regularitate surprinzătoare. Aceasta este o problemă suficientă pentru a mă împiedica să împrumut Bitcoin pe platforma lor – apreciez contul meu PayPal.

Cu toate acestea, xCoins este o platformă destul de bună pentru cumpărarea Bitcoin cu PayPal. Există doar o mână de servicii care oferă acest lucru, iar apelarea vânzării la împrumut este unul dintre motivele pentru care aceștia pot accepta PayPal.

Acestea fiind spuse, există mai mulți factori de care ar trebui să fiți conștienți de ambele părți ale tranzacției, înainte de a utiliza xCoins cu încredere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me