Recenzie Coinmama

Având în vedere că criptomonedele precum Bitcoin și Ethereum continuă să crească atât în ​​popularitate, cât și în preț, tot mai mulți oameni doresc să pună mâna pe lucruri. Pe măsură ce cererea a crescut, au fost înființate mai multe puncte de vânzare pentru a satisface mulțimile înfometate de cripto. Una dintre acestea este Coinmama – un site de unde puteți cumpăra rapid Bitcoin și Ethereum pe care le-am analizat mai jos.

Recenzie Coinmama: informații cheie

Fondată în 2013, Coinmama a fost o alegere de lungă durată pentru consumatorii care doresc o modalitate rapidă de a cumpăra criptomonede prin card de credit / debit. Compania a fost prima care a oferit această metodă de plată și a crescut rapid ca urmare a acestei accesibilități. Site-ul este disponibil pentru aproape toată lumea, deservind 226 de țări și majoritatea statelor americane.

Spre deosebire de bursele precum Kraken sau GDAX, Coinmama este un punct de vânzare exclusiv de cumpărare care servește consumatorilor care doresc să cumpere criptomonede majore (Bitcoin și Ethereum) pentru a le trimite în portofelul ales. Prețul se bazează pe valorile actuale ale pieței, cu comisionul Coinmama de 6,15% inclus în acest preț. Pentru tranzacțiile cu card de credit / debit, procesatorul de plăți va percepe o taxă suplimentară de servicii de 5,65%. Conform întrebărilor frecvente, utilizatorii vor putea în curând să vândă criptomonede la Coinmama.

Cum se folosește Coinmama pentru a cumpăra criptomonede

1) Înregistrați-vă și verificați adresa de e-mail

Completați formularul de înregistrare de pe pagina de pornire a www.coinmama.com. Veți avea nevoie de o adresă de e-mail validă, o parolă, numele complet și țara de reședință. Veți primi un e-mail de la Coinmama care vă direcționează către linkul de verificare.

Contul de înregistrare Coinmama

2) Trimiteți informațiile necesare și dovada actului de identitate

Accesați „Contul meu” și faceți clic pe fila „Verificați-vă contul”. Va trebui să completați informațiile rezidențiale și să furnizați numărul de telefon. Este necesară, de asemenea, dovada unui act de identitate valabil emis de guvern – un pașaport, permisul de conducere sau o carte de identitate națională sunt acceptate. Încărcați imagini din față și din spate:

Coinmama Verificați-vă contul

3) Cumpărați criptomoneda

După ce ID-ul dvs. a fost acceptat, puteți cumpăra Bitcoin și Ethereum accesând fila „Cumpărați Bitcoin / Ethereum”. Selectați suma pe care doriți să o achiziționați și furnizați adresa portofelului (mai multe informații despre portofele disponibile aici). După ce ați introdus detaliile de plată și acestea au fost acceptate, criptomoneda dvs. va fi trimisă imediat în portofelul specificat.

Este sigur Coinmama?

Atunci când faceți tranzacții financiare online, este important să utilizați un site sigur și sigur. Coinmama este o companie de renume, cu un site web securizat, protejat de Trust Guard și Comodo. Ambii specialiști în securitate au confirmat că criptarea SSL pe 256 de biți este utilizată activ pe paginile care conțin informații private.

Legitimitatea companiei

Coinmama este o proprietate a NBV International s.r.o. – o companie fiică a New Bit Ventures Ltd – compania nr. 514907880. New Bit Ventures Ltd este înregistrată ca companie de servicii monetare la FinCEN – vizualizați certificatul Aici.

Securitatea contului personal

În prezent, Coinmama nu oferă autentificare cu doi factori. Pentru securitate maximă, utilizați o parolă care conține litere mici și majuscule, precum și cifre și simboluri.

Relații Clienți

Puteți lua legătura cu echipa de asistență Coinmama la [e-mail protejat] – un membru al personalului trebuie să fie în contact în termen de 24 de ore. Pentru răspunsuri la întrebări frecvente, puteți accesa https://www.coinmama.com/faq care ar trebui să rezolve orice întrebări generale. Există, de asemenea, o funcție interactivă „Ajutor” pe site (situată în partea dreaptă jos a paginii) unde puteți căuta informațiile solicitate. Utilizatorii rețelelor sociale pot contacta Coinmama prin intermediul lor pagina de Facebook.

Limite

Sumele achiziției dvs. depind de nivelul de verificare. Nivelul 1 necesită dovada unui act de identitate valabil emis de guvern și permite achiziții totale de până la 10.000 USD. Nivelul 2 necesită un ID secundar încărcat împreună cu o factură de utilități sau un selfie al dvs. care deține ID-ul dvs. – limita maximă este ridicată la 50.000 USD pentru acest nivel. Pentru sume nelimitate de achiziție, trebuie să contactați [e-mail protejat] pentru a solicita verificarea nivelului 3.

Achiziția minimă este de 60 USD. Există, de asemenea, limite zilnice și lunare pentru toți utilizatorii – primul este plafonat la 5.000 USD / EUR, în timp ce acesta din urmă este plafonat la 20.000 USD / EUR. Limitele zilnice durează 24 de ore de la momentul plasării comenzii.

În prezent, Coinmama nu oferă un schimb, astfel încât utilizatorii care doresc să-și vândă criptomoneda sau să o retragă ca bani fiduciari trebuie să o transfere în altă parte.

Țări acceptate

Coinmama operează în 226 de țări din întreaga lume, făcându-l unul dintre cele mai accesibile site-uri de cumpărare a criptomonedelor. Numai rezidenții SUA din următoarele state își pot folosi serviciile: Arizona, California, Colorado, Florida, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Maryland, Michigan, Missouri, Montana, Nevada, New Jersey, New Mexico, Carolina de Nord , Pennsylvania, Carolina de Sud, Tennessee, Texas, Virginia și Wisconsin. Pentru o listă completă a țărilor eligibile, faceți clic pe Aici.

Rezumatul recenziei Coinmama

Adevărat Sloganul Coinmama, folosirea site-ului lor este cu siguranță una dintre cele mai simple modalități de a cumpăra monedă digitală. Pentru utilizatorii care doresc rapid să cumpere Bitcoin sau Ethereum prin card de credit / debit și să evite timpul lung de așteptare al transferurilor bancare, este o alegere bună. Trimiterea monedei digitale imediat către propriul portofel, mai degrabă decât stocarea pe site este, de asemenea, un mare lucru pozitiv. Pentru clienții interesați să cumpere criptomonede mai puțin cunoscute, să cumpere sume mari sau să tranzacționeze activ, este mai bine să vă îndreptați către un schimb.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me