MyEtherWallet Review

MyEtherWallet este în principal un generator de portofele Ethereum și token.

Site-ul oferă un portofel Ethereum open-source care permite utilizatorilor să interacționeze cu blockchain-ul Ethereum direct dintr-un browser web.

Puteți activa portofelul direct prin intermediul hard diskurilor computerului sau al unui portofel hardware pentru o securitate suplimentară.

myetherwallet

În această recenzie MyEthereumWallet, veți afla ce oferă portofelul și dacă este potrivit pentru ceea ce căutați.

Opinie publica

În general, există două puncte de vedere foarte contrastante când vine vorba de MyEtherWallet.

Pe de o parte, utilizatorii de criptomonede hardcore le oferă în general MyEtherWallet laudele lor. Unii fani hard Ethereum spun că nu ar putea trăi fără aplicație, deoarece este esențial pentru adoptarea Ethereum. Deoarece este un portofel gratuit și deschis care acceptă hardware-ul Trezor și Nano, majoritatea bazelor sunt acoperite. Funcționalitatea aprofundată cuplată cu securitatea este o mare bifă.

Primii cumpărători Ethereum par să se lupte cu portofelul. Nu este la fel de ușor și prietenos ca unele oferte de la companii mari precum Coinbase. Există în continuare plângeri conform cărora interfața tinde să fie confuză cu un flux intuitiv redus de care au nevoie noii veniți.

myetherwallet

Interfața cu utilizatorul

Puteți pur și simplu să încărcați MyEtherWallet din browserul web ales și nu este nevoie de mult pentru a începe să lucrați cu interfața.

Cheile dvs. private nu sunt stocate pe MyEtherWallet, deci este în esență o aplicație web care vă permite să monitorizați și să interacționați cu Ethereum.

Are un design destul de rudimentar și se concentrează pe componentele fundamentale care permit utilizatorilor să trimită și să primească Ethereum.

Există o cutie mare de tranzacții de trimitere în care să introduceți o sumă eterică. Valoarea echivalentă este afișată în colțul din stânga jos, făcând instantanee vizualizarea cursurilor de schimb curente.

trimite myetherwallet

Adresa contului este gata și ușor de găsit în partea stângă sus a ecranului. Pur și simplu copiați și lipiți acest lucru pentru a primi eter de la un alt portofel.

Există interfețe mai complexe în interfață în care va trebui să știți ce faceți. Sunt disponibile interacțiuni contractuale inteligente și opțiuni de schimb eter-bitcoin, ceea ce este posibil să nu vedeți pe alte portofele generale de criptomonede..

Este păcat că exploratorul blockchain nu este inclus, va trebui să faceți clic pe linkul etherscan din partea stângă a portofelului pentru a verifica tranzacțiile.

Securitate

Adevărata frumusețe cu MyEtherWallet este capacitatea de a seta securitatea la nevoile dvs. individuale. Este un portofel în partea clientului, ceea ce înseamnă că numai dvs. aveți acces la cheile dvs. private. Nimeni din MyEtherWallet nu va avea acces la chei.

Acesta este motivul pentru care este important să fiți extrem de vigilenți la escrocherii de phishing de fiecare dată când vă conectați. Serviciul a fost atacat de mai multe ori în trecut. Cel mai bun lucru de făcut este marcarea https://www.myetherwallet.com/ și introduceți numai prin acel link. Nu vă conectați niciodată prin Google sau prin e-mail.

În timpul procesului de configurare, trebuie să selectați unde doriți să stocați cheia privată. Acest lucru este crucial pentru securitatea dvs. și există trei opțiuni principale:

  • Portofel hardware – (cel mai sigur) Stocați cheile în hardware precum Trezor sau Nano, fondurile nu pot fi accesate fără dispozitiv.
  • Hard disk – (Mai puțin sigur) Salvat pe computer, dar sunteți încă susceptibil la atacuri malware.
  • Copiați cheia privată – (cel puțin sigur) Copiați cheia sau scrieți-o undeva, va trebui să o introduceți de fiecare dată.

Există încă uși pentru care hackerii pot intra în contul dvs. dacă nu sunteți atent. Nu mi-a plăcut modul în care site-ul web afișează cheia dvs. privată pe ecranul generației. Ar putea fi apucat dacă cineva urmărește ceea ce faci.

De asemenea, aveți opțiunea de a imprima un portofel de hârtie din această cheie. Este recomandat să vă asigurați că aveți o copie de rezervă a portofelului.

Accesibilitate

Generarea și utilizarea portofelului sunt mai complexe decât alte opțiuni de pe piață, dar cu aceasta vine o platformă Ethereum mult mai flexibilă.

Utilizatorii noi ar putea avea dificultăți în procesul de înscriere, deoarece acesta pare să fie ceva mai conceput pentru un public mai tehnic.

Capacitatea de a utiliza portofelul variază în funcție de locul în care aveți chei private stocate. Dacă le păstrați pe hard disk, fondurile sunt accesibile numai de pe acel computer. Utilizatorii Trezor și Ledger au libertatea de a conecta și rula aplicația portofel din orice browser.

Nu există o mulțime de clopote și fluiere în tot portofelul. Este mai degrabă un fel de platformă „ajunge la subiect și trece la treabă”. De fapt, este destul de simplu de operat dacă înțelegeți diferitele părți care alcătuiesc un portofel decent de criptocurrency.

myetherwallet

Portofelul nu are funcții precum ferestre pop-up de cod QR sau un scaner rapid pentru a însoți zona de trimitere și primire. De fapt, nu există nici măcar o filă de primire care să confunde unele, doar adresa dvs. publică.

Există o selecție largă de jetoane utilizabile în portofel, care este atât de importantă pentru portofelele Ethereum. Multe tranzacții cu eter sunt folosite pentru investiții în ICO și în diferite jetoane. Mulți utilizatori se bazează pe accesarea diferitelor jetoane din rețeaua Ethereum.

Concluzie

MyEtherWallet este un portofel flexibil care oferă toate caracteristicile necesare pentru a interacționa cu rețeaua Ethereum.

Utilizatorul își stabilește propriile metode de securitate, dintre care niciunul nu lasă cheile private așezate online. Capacitatea de a se integra cu portofele hardware care pot stoca alte valute este ideală pentru oricine are portofolii mari. În plus, investitorii ICO pot folosi eterul la cerințele lor specifice.

În general, nu are un design ușor de utilizat, dar are capacitățile încorporate pentru utilizatorii serioși de eter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me