Exodus Wallet Review

Lansat oficial pe 29 iulie 2016, Portofel Exod este una dintre cele mai noi opțiuni de stocare a criptomonedei. Exodul este un portofel software care oferă o interfață client pentru a vă accesa și transfera deținerile criptomonede.

Ca portofel software conectat la internet, Exodus este inerent mai riscant de utilizat decât alternativele portofel hardware precum Ledger sau Trezor.

Puteți stoca mai multe monede în portofel, cum ar fi:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • Dash
 • Golem
 • Augur
 • Decred
 • EOS
 • OmiseGo
 • +Încă 10 monede

Suportul pentru monede noi este în continuă dezvoltare, de asemenea. Puteți găsi o listă de monede pe foaia de parcurs a acestora Aici.

Interfața portofelului Exodus este frumoasă – simplă și simplă. Conceput pentru „persoanele care nu au folosit niciodată un schimb”, portofelul evită utilizarea jargonului tehnic și puteți efectua fiecare acțiune disponibilă într-un proces simplu pas cu pas. Echipa de design a mers chiar atât de departe încât să se asigure că fiecare pictogramă este pixel perfectă pentru a se potrivi cu ușurință cu restul aspectului.

Tabloul de bord Exodus pe Macbook

Ce spun oamenii?

Binele: Portofelul Exodus a primit o cantitate copleșitoare de feedback pozitiv de la clienții săi. Portofelul are o 4,4 din media de 5 stele pe CryptoCompare cu peste 260 recenzii. Utilizatorii împărtășesc dragostea mea pentru designul interfeței și mulți au lăudat compania pentru echipă de asistență rapidă și utilă. Într-o industrie în care asistența este deseori cea mai mică prioritate, acest lucru este minunat de văzut.

Răul: Chiar și cu un client bine conceput și un serviciu de asistență pentru clienți la fața locului, Exodus are ceva spațiu de îmbunătățire. În prezent, ești incapabil să utilizeze autentificarea cu doi factori pentru contul dvs. Acest lucru prezintă un risc de securitate de care nu trebuie să vă faceți griji pe majoritatea celorlalte portofele.

Unii clienți și-au exprimat, de asemenea, nemulțumirea față de lipsa unei aplicații mobile. Sunt încrezător că pe măsură ce Exodus crește, ambele solicitări de caracteristici vor fi dezvoltate.

Exodul este descărcare gratuită si foloseste; cu toate acestea, compania percepe taxe pentru schimbul și trimiterea de valute prin portofel. Unii clienți au raportat că aceste taxe sunt mult mai mari decât alți concurenți.

Cum funcționează?

Clientul Exodus are trei componente principale:

 • Portofel
 • Portofoliu
 • schimb valutar

Portofelul probabil că vă veți petrece cea mai mare parte a timpului. Aici puteți vedea soldurile tuturor monedelor dvs., puteți monitoriza tranzacțiile și puteți trimite / primi fonduri. Puteți chiar să vă filtrați tranzacțiile după „trimis”, „primit” și „schimbat” – o funcție convenabilă pentru a vă ajuta să vă mențineți mai organizat. Nu pot sublinia suficient cât de impresionat sunt dedicația echipei de a oferi o experiență remarcabilă utilizatorului.

Portofel Exod

Pentru a obține o imagine de ansamblu la nivel înalt a deținerilor dvs., puteți consulta pagina portofoliului. Concepută simplu, această secțiune prezintă defalcarea procentuală a fiecărei monede pe care o dețineți și valoarea în dolari asociată.

Portofoliul Exodus

Exodul este integrat cu ShapeShift. Aceasta înseamnă că puteți schimba monede direct în portofel fără a fi nevoie să le trimiteți la un schimb. Ecranul de schimb arată în mod clar suma pe care o veți primi în swap (atât în ​​valori criptografice, cât și în valori fiat), precum și răspândirea actuală a tranzacției. Portofelul se străduiește să se asigure că nu există confuzie atunci când faceți tranzacția.

Schimb de Exod

Dacă vă pierdeți computerul sau trebuie să vă restaurați contul dintr-un anumit motiv, aveți câteva opțiuni despre cum să vă accesați din nou activele.

Cel mai simplu mod este prin sistemul de restaurare a e-mailului cu un singur clic. Când creați un cont, vi se trimite un e-mail cu un link de rezervă pentru a vă restabili contul. Doar faceți clic pe acest link și introduceți parola pentru a finaliza procesul.

De asemenea, vi se oferă o expresie de acces cu 12 cuvinte atunci când creați un cont. Nu pierdeți și nu uitați această frază. Dacă nu vă puteți accesa adresa de e-mail sau uitați parola, trebuie să introduceți aceasta pentru a primi acces la contul dvs. Nu există nicio altă modalitate de a intra în contul dvs. dacă pierdeți expresia de acces.

Pot avea încredere în tipii ăștia?

Din păcate, portofelul Exodus este nu 100% open-source, așa că vă veți încrede în dezvoltatori și echipa de management folosind portofelul lor. Cu toate acestea, CTO, JP Richardson, a creat peste 190 de biblioteci open source și este foarte de încredere în cadrul comunității de dezvoltare.

Ca o companie tânără, Exodus nu a avut timp să implementeze caracteristicile de securitate pe care le includ multe alte portofele. Elementele dvs. blockchain sunt complet criptate, dar sunt protejat numai printr-o parolă. Nu există autentificare cu doi factori care vă expune la riscuri mai mari dacă descărcați din greșeală programe malware sau un program software rău intenționat.

De fapt, compania vă recomandă să utilizați un portofel diferit, fie cu multi-sig (cum ar fi Copay) sau o componentă hardware (cum ar fi Ledger) dacă intenționați să stocați cantități mari de active blockchain.

Echipa Exodus este conștientă de defectele lor de securitate și discută în prezent cu furnizorii de hardware pentru a începe îmbunătățirea acestor puncte slabe.

Cum este sprijinul??

Suportul pentru Exod este A.+. Site-ul lor de asistență are o bază de cunoștințe cu peste 100 de articole explicând diferite caracteristici, structura tarifelor, depanarea și alte 17 subiecte generale. Dincolo de o listă cuprinzătoare de întrebări frecvente, multe dintre articolele asociate includ videoclipuri pentru a vă ajuta în continuare.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în zona bazei de cunoștințe, puteți contacta echipa de asistență prin e-mail. Nenumărați recenzori au împărtășit cu echipa de asistență Exodus experiența uimitoare pe care au trăit-o prin rezolvarea problemelor. Biletele de asistență primesc răspuns prompt, iar compania lucrează cu diligență pentru a rezolva pe deplin fiecare problemă.

Ce cred eu?

Acesta poate fi noul meu portofel software preferat. Sunt un design imens și o experiență de utilizator, așa că atenția acordată detaliilor pe care Exodus o oferă pentru a vă oferi o experiență perfectă mă cucerește cu adevărat. Cu asistență excelentă pentru clienți, o foaie de parcurs transparentă și asistență pentru mai multe monede, este ușor de văzut de ce acest portofel este iubit de comunitate.

Sunt încântat să văd cum crește această companie pe măsură ce îmbunătățesc securitatea portofelului și continuă să adauge noi funcționalități.

(Consultați lista noastră completă de opțiuni recomandate pentru portofelul Bitcoin și Ethereum)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me