Binance vs Bitfinex

Binance vs Bitfinex: Ambele schimburi sunt alegeri populare pentru comercianții activi care se ocupă de monede alternative (altcoins). Acestea sunt în mod constant în primele cinci schimburi în funcție de volumul tranzacționării, cu Binance aproape întotdeauna înaintea Bitfinex.

În mod dezamăgitor pentru rezidenții SUA, Bitfinex a întrerupt serviciul către Statele Unite spre sfârșitul anului 2017. Deși această întrerupere pare temporară, nu este clar cât timp va dura efectiv.

Oprirea serviciilor deoparte, este încă important să comparați aceste schimburi dominante. În această comparație de schimb Binance vs Bitfinex, vom acoperi toate avantajele, dezavantajele și detaliile fiecăruia, astfel încât să puteți lua o decizie cu privire la care este cel mai potrivit pentru dvs..

Vom vorbi despre:

Informații cheie Binance vs Bitfinex

Metode de finanțare

Binance este strict un schimb de criptomonede – nu are un fiat on-ramp. Deși puteți depune orice criptomonedă acceptată, ar trebui să rămâneți cu Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, și Pripon. Acestea sunt singurele monede de pe bursă pe care le puteți tranzacționa pentru alte criptomonede.

Pe Bitfinex, vă puteți finanța contul prin fire bancare. Platforma acceptă euro, yenul japonez, lira sterlină și dolarul american. De asemenea, puteți depune fonduri de criptomonede.

Interfață

Binance oferă două opțiuni de interfață: Basic și Advanced. Cele două puncte de vedere sunt de fapt comparabile ca complexitate, dar cea Avansată are mai multe instrumente disponibile pentru analize tehnice. Ambele vizualizări includ diagrame și cifre comune pe care le-ați găsi la orice schimb de încredere.

Pe Binance, puteți efectua comenzi de piață, limită și stop-limit.

interfață binance

Interfața Bitfinex este semnificativ mai complicată decât Binance. Dar, platforma acceptă și tranzacționarea mai avansată. Împreună cu piața, limita și alte tipuri de comenzi condiționate, puteți tranzacționează pe marjă de asemenea. Deoarece acest lucru aduce un nivel cu totul nou de risc pe o piață deja volatilă, vă recomandăm să tranzacționați cu marjă numai dacă sunteți un investitor cu experiență.

interfața bitfinex

Taxe de tranzacționare

Veți avea probleme în a găsi un schimb cu taxe mai mici decât Binance. Binance taxează doar 0,10% pe tranzacție și reduce taxele la jumătate dacă plătiți cu Binance Coin (BNB).

Bitfinex folosește un programul taxelor de tranzacționare care calculează taxele pe baza istoricului dvs. de tranzacționare și dacă sunteți un producător (plasând o comandă în cărți) sau un furnizor (completând o comandă din cărți). Taxele pentru producător variază de la gratuit la 0,10% în timp ce taxele pentru cumpărători variază de la 0,10% până la 0,20%. Acest lucru este încă scăzut în comparație cu majoritatea celorlalte schimburi.

Criptomonede disponibile

Deși Binance are mai multe criptomonede disponibile decât Bitfinex, probabil că veți găsi oricare monedă pe care o căutați pe oricare dintre platforme. Ambele schimburi acceptă:

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Dash
 • Ethereum
 • Ethereum Classic
 • Litecoin
 • Monero
 • NEO
 • OmiseGo
 • + multe altele

Pentru a vedea o listă completă a criptomonedelor pe care le oferă fiecare schimb, puteți verifica aici pentru Binance și aici pentru Bitfinex.

Limite de transfer

Binance nu are o limită de depunere. Cu toate acestea, limita dvs. de retragere se bazează pe nivelul dvs. de verificare. Fără verificare, sunteți limitat la 2 BTC pe zi. După ce trimiteți verificarea ID-ului, puteți retrage până la 100 BTC în fiecare zi.

Bitfinex nu a enumerat limite de depunere sau retragere. Se pare că, chiar și fără verificare, puteți depune și retrage orice cantitate de criptomonedă. Totuși, acest lucru nu este valabil pentru transferurile fiat.

Pentru a depune / retrage moneda fiduciară, trebuie să parcurgeți procesul de verificare Bitfinex. Acest proces este mai intens decât pașii de verificare de pe alte platforme. Pentru a fi verificat, trebuie să trimiteți un formular online și să predați următoarele informații:

 • Vârstă
 • Abordare
 • Număr de telefon
 • Adresa de email
 • Două forme de acte de identitate emise de guvern
 • Extras de cont
 • Dovada adresei

Dacă nu vă simțiți confortabil să renunțați la atâtea informații, probabil că veți dori să evitați utilizarea Bitfinex pentru tranzacțiile fiat.

Compania Trust

Comunitatea criptomonedelor îl are pe Binance într-o privință mult mai mare decât Bitfinex.

Unii membri ai comunității sunt atenți la legătura Bitfinex cu Tether și cred că schimbul tipărește în mod etic mai multe monede stabile pentru a-și rezolva propriile probleme de insolvență. Alți comercianți se plâng, de asemenea, că sumele minime de retragere păstrează în mod nedrept fondurile investitorilor de mici dimensiuni blocate pe platformă. Acestea fiind spuse, mulți investitori au avut experiențe pozitive folosind schimbul.

Pe de altă parte, Binance a devenit steaua strălucitoare a schimburilor de criptomonede. În decurs de 6 luni, platforma a crescut de la ICO la cel mai mare schimb din lume. Echipa Binance este incredibil de transparentă pe Twitter, iar utilizatorii rareori raportează probleme.

Emisiune de depozit Bytecoin (BCN)

Din cauza problemelor rețelei Bytecoin (BCN), depozitele și retragerile se confruntă cu întârzieri severe. Echipa proiectului Bytecoin lucrează pentru a rezolva problema. Vă rugăm să fiți atenți la volatilitatea ridicată a prețurilor și să faceți comerț cu prudență.https://t.co/ZaUk3p2Wln pic.twitter.com/dhbAfd8naA

– Binance (@binance) 8 mai 2018

Securitatea fondului

Bitfinex are avantajul când vine vorba de protocoale de securitate, dar fondurile dvs. sunt sigure pe ambele burse.

Bitfinex păstrează doar 0,5% din activele criptomonede online, ținând restul în portofele reci. În plus, aceste portofele reci au nevoie de aprobarea manuală a mai multor angajați Bitfinex pentru a permite chiar accesul. De asemenea, echipa face backup în fiecare zi a bazei de date, monitorizează comportamentul suspect și vă permite să vă înghețați instant contul dacă credeți că a fost compromis.

Binance nu prezintă politicile lor de securitate pe site-ul lor, dar au existat câteva cazuri în care echipa și-a dovedit dedicarea față de securitate. Cel mai recent, unii utilizatori Binance au fost victima unui atac de phishing / API. Odată ce echipa a observat o activitate de tranzacționare suspectă, a înghețat conturile, a revenit tranzacțiile și a returnat fondurile utilizatorilor corespunzători..

Relații Clienți

Asistența pentru clienți pe ambele platforme este aproximativ egală și egală cu restul industriei. Creșterea volumului de tranzacționare și înregistrările noi provoacă uneori întârzieri în timpii de răspuns, dar în caz contrar, ambele echipe sunt în general utile.

Binance și Bitfinex au secțiuni dedicate pe site-urile lor web pentru întrebări frecvente, bilete de asistență și întrebări generale de tranzacționare. Puteți găsi acele secțiuni aici pentru Binance și aici pentru Bitfinex.

Binance vs Bitfinex Concluzie

Dacă sunteți rezident în SUA, decizia este ușoară – Binance este singura dvs. opțiune.

Pentru toți ceilalți, totuși, aveți o alegere dificilă de făcut. Ar trebui să luați în considerare Bitfinex dacă aveți ceva experiență în tranzacționare și doriți să efectuați strategii de tranzacționare mai avansate. Dacă încrederea și / sau ușurința în utilizare sunt prioritatea dvs. principală, aruncați o privire Binance.

(Consultați lista completă a recenziilor de schimb de criptare CoinCentral)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me