CoinBene este un schimb de criptomonede care oferă utilizatorilor o platformă simplă de utilizat pentru tranzacționarea cripto-la-criptă. În recenzia noastră CoinBene, ne uităm la avantajele și dezavantajele acestui schimb, examinând o varietate de categorii importante pentru orice comerciant de criptomonede. Este schimbul CoinBene o opțiune utilă sau nu? Să aflăm.

Informații cheie de schimb CoinBene

Prezentare generală a schimbului CoinBene

Sediul central al schimbului CoinBene are sediul în Singapore, cu birouri și în Hong Kong, Malaezia, India, Brazilia și multe altele. Schimbul a fost lansat pe 20 noiembrie 2017, ceea ce face ca ascensiunea sa rapidă la un top 30 constant, cu un volum de tranzacții de 24 de ore, să fie o faptă impresionantă.

Doar făcând o căutare simplă pe Google pentru CoinBene, veți descoperi probabil că descrierea site-ului este scrisă în chineză mandarină. Cu toate acestea, când faceți clic pe link către pagina principală a site-ului, probabil veți găsi că textul site-ului este de fapt în limba engleză. Indiferent, schimbul este disponibil într-o gamă largă de limbi pe care le puteți modifica în colțul din dreapta sus al paginii de pornire.

Pentru persoanele care încep să cripteze sau pentru cei care ar dori să facă schimb direct între cripto și fiat, CoinBene nu este cea mai bună opțiune. Este doar un schimb de cripto-la-criptă. Cu toate acestea, dacă aveți deja fonduri de criptomonede, CoinBene ar putea fi cu siguranță o opțiune bună.

De asemenea, este important să rețineți că CoinBene este un schimb centralizat.

Recenzii și asistență pentru clienți

Există câteva recenzii care spun că site-ul cade uneori la întâmplare și are alte probleme potențiale de securitate. Ori de câte ori se întâmplă evenimente, cum ar fi blocarea site-ului, utilizatorii nu pot accesa site-ul sau fondurile păstrate la bursă. Deși aceasta este de obicei doar o problemă temporară, pentru mulți utilizatori este o preocupare potențială.

Schimbul nu are o linie telefonică de asistență pentru clienți. Și, multe recenzii ale clienților online afirmă că serviciul de asistență pentru clienți răspunde lent prin e-mail, cu siguranță trebuie să lucreze cu o echipă precum cea de la Forta de vanzare. În plus, asistența în limba engleză nu este cea mai bună. Totuși, CoinBene oferă o varietate de opțiuni de contact pentru asistență pentru clienți. Puteți găsi coduri QR pentru asistența Telegram și WeChat pe pagina principală a schimbului. De asemenea, puteți găsi opțiuni de asistență pentru clienți pe Twitter și Weibo.

fotografia site-ului de schimb (prețuri, perechi de tranzacționare, opțiuni de cumpărare / vânzare)

CoinBene are o interfață de utilizare ușor de înțeles.

Structura tarifelor pentru depozite, tranzacții și retrageri

Taxele pentru tranzacționarea criptomonedelor sunt stabilite la 0,1% peste tot atunci când utilizați perechi de tranzacționare majore, care includ USDT, BTC și ETH. Începând cu octombrie 2018, există 29 de perechi de tranzacționare pentru USDT, 75 pentru ETH și 59 pentru BTC.

La fel ca multe schimburi de pe piață, CoinBene are un jeton nativ pe care îl puteți utiliza pentru a reduce taxele de tranzacționare. Jetonul Coni (CONI) al CoinBene reduce comisioanele de tranzacționare la jumătate, la doar 0,05%. Taxele sunt, de asemenea, aceleași pentru factorii de decizie și pentru cei care iau piață. În comparație cu alte burse centralizate de pe piață, taxele CoinBene sunt competitive.

Ceea ce diferențiază CoinBene de mulți concurenți este că trebuie să plătiți taxe miniere numai atunci când vă retrageți fondurile. Această taxă minimă este un avantaj clar pentru schimbul CoinBene față de multe schimburi care percep comisioane considerabile pentru retrageri, ceea ce vă dezavantajează să vă mutați fondurile din schimb în portofelele personale..

Aplicatie mobila

CoinBene are aplicații pentru mobil atât pentru iOS, cât și pentru Android. În timp ce unii oameni s-ar putea aștepta ca acest lucru să fie dat de un schimb de criptomonede, realitatea este că multe schimburi nu oferă această funcționalitate. Cei care au recenzii bune sunt și mai rare și, din păcate, CoinBene nu este o excepție.

Recenziile postate de utilizatorii aplicațiilor mobile arată câteva domenii în care CoinBene se poate îmbunătăți. De exemplu, pe Google Play, aplicația Android are o medie de 2,7 din 5 stele cu 103 recenzii în total. Unii recenzori susțin că aplicația nu este compatibilă cu Android 9 și / sau că 2FA nu funcționează ori de câte ori introduc datele de autentificare.

În plus, aplicația iPhone nu este listată în App Store. În schimb, trebuie să scanați un cod QR pe ​​site-ul de schimb CoinBene și să parcurgeți o instalare manuală. Deși acest proces este suficient de simplu de făcut, este ușor să ne întrebăm de ce acești pași suplimentari sunt chiar necesari. Și, poate prezenta un posibil risc de securitate.

fotografii ale aplicației mobile CoinBene pentru iOS și Android

CoinBene are o aplicație mobilă pentru iOS și Android.

Limitări geografice

Bursa CoinBene are utilizatori în peste 150 de țări. Cu toate acestea, în prezent nu permite investitorilor americani să participe. Potrivit site-ului de schimb, alte locații cu restricții includ Cuba, Iran, Coreea de Nord, Siria, Sudan, Bangladesh, Bolivia, Ecuador, Kârgâzstan și China.

Rețineți că bursa efectuează verificări KYC la prima retragere a fondurilor criptomonede. Dacă decideți să utilizați această opțiune, asigurați-vă că respectați termenii și condițiile schimbului. De asemenea, va trebui să furnizați informații personale de bază (adică e-mail și identificare oficială). Acest proces ar putea dura câteva zile pentru a obține aprobarea. Dacă încercați să retrageți cripto-ul din bursă și trebuie să vă convertiți rapid în fiat pe un alt schimb, acesta este un factor de luat în considerare.

Da, există multe schimburi de cripto-la-criptă care nu au cerințe atât de stricte. Totuși, odată finalizată verificarea inițială KYC, ar trebui să vă așteptați ca orice retrageri ulterioare să fie procesate mult mai repede.

Parteneriat cu John McAfee

Nu au fost disponibile prea multe informații despre parteneriatele cu schimbul până în septembrie 2018. Atunci CoinBene a anunțat un parteneriat cu Alianța McAfee să „promoveze transparența, responsabilitatea corporativă și autoreglementarea pe piețele criptomonedelor”. Acest lucru a fost văzut ca un parteneriat strategic important pentru CoinBene pentru a se diferenția de ceilalți de pe piața de schimb a criptomonedelor. Companiile blockchain / cripto care fac parte, de asemenea, din alianța McAfee includ Docademic, Apollo, Ethershift și multe altele.

fotografie de pe pagina de pornire McAfee Alliance

CoinBene este una dintre mai multe companii blockchain / cripto din cadrul Alianței McAfee.

rezumat

Da, CoinBene are unele aspecte (adică experiența utilizatorului aplicației mobile și calitatea asistenței pentru clienți) care trebuie abordate.

Una peste alta, CoinBene este o bursă care face o treabă bună oferind o soluție de piață care se adresează celei mai mari reclamații a traderilor de criptomonede: comisioane mari de schimb. Oferind retrageri de taxe zero (cu excepția taxelor miniere) și taxe reduse la tranzacții, CoinBene continuă să aibă succes în adoptarea utilizatorilor și concurența pe piața de schimb.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me