Coinbase vs Kraken

Coinbase și Kraken sunt două dintre cele mai des recomandate opțiuni de cumpărare a criptomonedelor. In acest Coinbase vs. Kraken comparație, vă vom arăta diferențele cheie dintre ambele opțiuni, astfel încât să puteți alege una potrivită pentru dvs..

Coinbase vs Kraken: informații cheie

Coinbase vs Kraken: Cumpărare instantaneu sau schimb de criptare?

Când priviți tabelul cu informații cheie de mai sus, probabil ați observat că Coinbase este listat ca fiind pentru începători. Cu toate acestea, Kraken nu este. Deși ambele site-uri permit utilizatorilor să cumpere criptomonede, acestea oferă acest serviciu în moduri diferite.

Kraken funcționează ca un schimb de criptomonede. Pentru a explica, puteți tranzacționa perechi valutare între ele, similar cu o forex sau o bursă. Acest design lasă mai mult spațiu pentru erori umane decât Coinbase, mai ales dacă nu aveți experiență de tranzacționare anterioară. Uită-te la cele mai bune strategii de tranzacționare de o zi care vă va ajuta să deveniți un expert în tranzacționare.

Presupunând că doriți să tranzacționați cu monedă fiduciară (USD, EUR etc.), cel mai probabil vă va dura mai mult să cumpărați criptomoneda de pe Kraken. Pentru a cumpăra criptomonedă cu fiat pe Kraken, trebuie să parcurgeți următorii pași:

 1. Mai întâi, verificați-vă contul.
 2. După aceea, depuneți moneda fiduciară prin transfer bancar.
 3. Apoi, așteptați ca depunerea să ajungă la contul dvs., care durează de obicei 1-5 zile lucrătoare.
 4. În cele din urmă, tranzacționați moneda fiduciară cu criptomonedă.

După cum veți vedea mai jos, Coinbase vă permite să vă blocați prețul mai repede.

kraken cumpărați & amp; vinde comenzi

Kraken folosește cărți de comenzi, ceea ce face procesul de cumpărare puțin mai complicat decât Coinbase.

Alternativ, Coinbase simplifică cumpărarea criptomonedelor prin eliminarea multor aspecte mai complexe găsite la schimburi. Și mai mult, vă permite să cumpărați criptomonedă cu ambele transferuri bancare (ACH) și carduri de debit. Mai jos, vă vom arăta cum este procesul de cumpărare Coinbase pentru fiecare metodă de plată.

Achiziții de carduri de debit

 1. Mai întâi, verificați contul și cardul de debit.
 2. Apoi, cumpărați instantaneu Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin sau alte câteva monede la prețul stabilit.

Notă: Limitele de achiziție ale cardului de debit și transferului bancar Coinbase variază în funcție de utilizator. De exemplu, limitele cardurilor de debit sunt determinate de vârsta contului, istoricul cumpărărilor și starea verificării. Dacă sperați să achiziționați sume mai mari, achizițiile prin transfer bancar sunt o opțiune excelentă, deoarece puteți avea imediat acces la limite mai mari după verificare.

Interfață de cumpărare instantanee Coinbase

Interfață de cumpărare instantanee Coinbase

Achiziții prin transfer bancar

 1. Mai întâi, verificați-vă contul.
 2. După aceea, cumpărați Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin sau alte câteva monede la prețul stabilit.
 3. Apoi, veți primi suma convenită de criptomonedă pe care ați achiziționat-o după câteva zile de procesare.

Când folosiți un card de debit, este ușor să vedeți avantajele Coinbase. Nu numai că puteți utiliza o metodă de plată preferată adesea, dar primiți și criptomoneda instantaneu.

Dacă doriți să blocați un preț cât mai curând posibil, puteți beneficia și atunci când utilizați un transfer bancar. Spre deosebire de Kraken, Coinbase vă permite să vă blocați prețul de achiziție înainte ca transferul dvs. bancar să fie procesat. Acest lucru poate fi util dacă vă așteptați ca prețurile să crească rapid. Rețineți că nu puteți transfera criptomonede din contul dvs. în timp ce transferul dvs. bancar este procesat.

Indiferent de metoda de plată pe care o utilizați, prețul și taxele vor fi afișate clar la momentul achiziției. Prețul se bazează pe cursul de schimb, deci puteți fi sigur că este un preț corect. Coinbase percepe taxe pentru serviciul lor, pe care îl puteți vedea în secțiunea Taxe de mai jos.

Coinbase vs Kraken: asistență pentru clienți

Deși ambele platforme s-au luptat cu asistența pentru clienți în trecut, au făcut numeroase îmbunătățiri în ultimul an. Deci, nu ar trebui să aveți probleme cu asistența pe Coinbase sau Kraken.

Coinbase oferă asistență pentru clienți prin e-mail și telefon. Deși nu este impecabil, Coinbase pare să răspundă la problemele de asistență pentru clienți într-un interval de timp rezonabil. Din experiența noastră personală, Coinbase a răspuns în 24-48 de ore pentru bilete de asistență. Această experiență este în mare parte ecouă pe forumurile online, deși 24-72 de ore pot reprezenta o notă generală mai precisă.

Kraken a fost de obicei cunoscut pentru că are un serviciu bun pentru clienți, deși par să existe unele reclamații legate de timpii de verificare a contului. În jurul forumurilor online, utilizatorii au spus că se străduiesc să verifice noi conturi, precum și că nu pot obține asistență pentru clienți într-un interval de timp rezonabil.

Ambele companii au încredere în Comunitate

Când observați încrederea comunității dintre Coinbase și Kraken, nu veți găsi prea multe diferențe. Ambii au fost pionieri în deservirea cumpărării și vânzării criptomonedelor, începând din 2012 și respectiv 2011.

Ambele companii sunt situate în San Francisco, California. În calitate de companii din SUA, ambele site-uri se angajează pe deplin să respecte toate legile și reglementările din SUA.

Sigur și sigur

Cu milioane de dolari deținute pe aceste site-uri, securitatea fondurilor ar trebui să fie una dintre preocupările lor principale. Atât Kraken, cât și Coinbase aderă la cele mai bune practici din industrie pentru stocarea atât a criptomonedelor, cât și a fondurilor valutare fiat.

 • Acestea păstrează fondurile companiei și ale utilizatorilor separate, ceea ce înseamnă că nu folosesc fondurile dvs. în scopuri operaționale ale companiei.
 • Cel mai important, marea majoritate a fondurilor criptomonede sunt stocate în portofele securizate offline de stocare la rece. Acest tip de stocare protejează aceste fonduri de un potențial hack sau alte încălcări ale securității.
 • De asemenea, ambele site-uri oferă o varietate de metode de securizare a conturilor dvs. personale, inclusiv autentificarea cu 2 factori.

În plus, Coinbase oferă câteva precauții suplimentare. Fondurile de criptomonedă deținute online sunt asigurate de un sindicat al Lloyd’s din Londra. În plus, soldurile de portofel în USD ale clienților americani sunt acoperite până la 250.000 USD de asigurarea FDIC.

Cu toate acestea, dacă contul dvs. personal este compromis direct din cauza securizării necorespunzătoare a dvs., niciunul dintre site-uri nu va fi tras la răspundere pentru pierderea fondurilor.

Coinbase vs Kraken: Taxe

Dacă economia la taxe este preocuparea dvs. principală, Kraken iese înainte în această comparație. Acestea fiind spuse, ar trebui rețineți că aceste două companii oferă servicii și metode de plată diferite.

Kraken’s comisioanele de tranzacționare sunt în general sub 0,36%, variind în funcție de perechea valutară. Pentru mai multe informații, puteți vizualiza programul tarifelor Aici.

Coinbase are înțeles că are taxe mai mari atunci când luați în considerare:

 1. Acestea oferă servicii suplimentare pe care Kraken nu le oferă.
 2. Și, acceptă carduri de debit, care în mod firesc implică taxe mai mari. Aceste taxe se datorează taxelor percepute de companiile de carduri și riscurilor de rambursări frauduloase.

Pe Coinbase, achizițiile prin transfer bancar transportă de obicei 1,49% comisioane, în timp ce achizițiile cu carduri de debit transportă comisioane de 3,99%.

Coinbase vs Kraken: Criptomonede disponibile

Dacă sperați să cumpărați o varietate de altcoins, Kraken este probabil cea mai bună opțiune pentru dvs..

Coinbase oferă utilizatorilor doar posibilitatea de a cumpăra și vinde Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, 0x, USD Coin, Basic Attention Token și Zcash. Deși au început să adauge mai multe criptomonede într-un ritm destul de rapid.

Pe de altă parte, Kraken vă permite să tranzacționați următoarele criptomonede:

 • Bitcoin
 • Cardano
 • Bitcoin Cash
 • Viziunea lui Bitcoin Satoshi
 • Dash
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • gnoză
 • Litecoin
 • Pepene
 • QTUM
 • Augur
 • Pripon
 • Lumeni stelari
 • Monero
 • XRP
 • Zcash

Coinbase vs Kraken: gânduri finale

În bătălia Coinbase vs Kraken, nu există un câștigător clar. În cele din urmă, se reduce la preferința personală. De fapt, ambele site-uri sunt opțiuni bune pentru cumpărarea criptomonedelor.

Dacă simplitatea și timpul sunt preocupări ale tale, Coinbase este opțiunea mai bună pentru tine. Dintre cele două, este, de asemenea, singura opțiune care acceptă carduri de debit.

Dacă taxele mici și un număr mare de criptomonede disponibile sunt importante pentru dvs., atunci Kraken este o opțiune mai bună.

Nota editorului: acest articol a fost actualizat la 5.12.2020 pentru a reflecta modificările schimburilor.

Mai multe comparații Coinbase

 • Gemeni vs Coinbase
 • GDAX vs Coinbase
 • Bittrex vs Coinbase
 • XAPO vs Coinbase
 • CEX.IO vs Coinbase
 • Changelly vs Coinbase

Mai multe comparații Kraken

 • GDAX vs Kraken
 • Gemeni vs Kraken
 • Bittrex vs Kraken
 • Poloniex vs Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me