Conturile de dobândă criptomonedă și programele de împrumut sunt la moda în spațiul blockchain chiar acum. Înlocuind intermediari lacomi, aceste companii permit conturi de criptomonede cu dobândă și împrumuturi cu taxă redusă care utilizează criptomoneda ca garanție.

Procedând astfel, aceștia pot oferi rate mai mari ale dobânzii la conturile de economii și rate ale împrumuturilor, care sunt în general mai mici decât alternativele tradiționale. Platforme precum Celsius au crescut semnificativ, deoarece permit utilizatorilor să câștige un venit pasiv substanțial din deținerile dvs. criptografice, în special în comparație cu ratele dobânzii în contul de economii bazate pe fiat.

În prezent, una dintre cele mai populare platforme de creditare a criptomonedelor este Rețeaua Celsius. În această recenzie, acoperim tot ce trebuie să știți despre platformă, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză dacă este potrivită pentru dvs. Trecem peste:

De asemenea, puteți surprinde cel mai recent interviu al nostru cu fondatorul Alex Mashinsky.

Ce este Rețeaua Celsius?

Celsius Network este o aplicație de împrumut criptografică disponibilă pe Dispozitive Android și iOS.

Asemănător cu introducerea banilor într-un cont de economii, stocarea fondurilor de criptomonede în Celsius vă generează dobândă pentru deținerile dvs. în fiecare săptămână. Premisa este relativ simplă:

  1. Depuneți criptomonede în aplicația Celsius.
  2. Compania împrumută apoi aceste fonduri împrumuturilor cu amănuntul și instituționale.
  3. În fiecare luni, primiți o plată din veniturile pe care Celsius le câștigă din aceste împrumuturi și alte activități. Echipa Celsius se mândrește cu un rreturnarea a 80% din veniturile companiei către utilizatori.

Funcționalitatea aplicației se extinde însă dincolo de simpla plată a dobânzilor.

Pe de altă parte, împrumuturile sunt disponibile și prin Celsius. Prin plasarea criptomonedei ca garanție, puteți scoate împrumuturi în numerar (sau stablecoin) la o serie de termeni diferiți. Spre deosebire de majoritatea serviciilor tradiționale de împrumut, împrumuturile Celsius nu necesită o verificare a creditului și, de obicei, vă acordă o aprobare în câteva minute.

O comparație a ratelor dobânzii (Sursa: Celsius)

Deși Rețeaua Celsius nu este un portofel, în sine, acesta include posibilitatea de a trimite și primi criptomonede acceptate prin intermediul CelPay. CelPay nu percepe nicio taxă de tranzacție și vă permite să trimiteți cripte prin intermediul unui link, mesaj sau direct în aplicație.

Celsius Network este sigur de utilizat?

Da, rețeaua Celsius este sigură pentru dvs..

Compania a fost fondată în 2017 de Alex Mashinsky (CEO) și Daniel Leon (președinte fondator și COO). Mashinsky se remarcă prin munca sa de a oferi servicii de telefonie mobilă și WiFi gratuit la metrourile din New York, permițând WiFI pe zborurile din SUA și creând Voice over IP (VoIP). Și Leon a avut o carieră împlinită ca antreprenor social, servind ca lider în mai multe organizații, inclusiv Atlis Labs, Beyon3D și GroundLink.

Până în prezent, Celsius Network acceptă peste 101.000 de utilizatori din întreaga lume conținând active de peste 730 milioane dolari. În plus, platforma a facilitat aproape 5,5 miliarde de dolari în creanțe de împrumut (aproximativ 8,2 miliarde de dolari în prețurile BTC de astăzi). Compania a efectuat plăți de dobândă de 12 milioane de dolari,

Cu toate acestea, ar trebui să rețineți că Celsius Network este un platformă portofel custodie. Deci, compania păstrează controlul cheilor pentru fiecare dintre portofelele dvs. de criptomonede. Deși acest fapt nu ar trebui să constituie o problemă pentru majoritatea oamenilor, este esențial să știm.

Puteți câștiga bani cu Celsius Network?

Rețeaua Celsius vă oferă posibilitatea de a câștiga venituri pasive din deținerea criptomonedelor, dar există câteva informații despre care ar trebui să fiți conștienți.

Principala modalitate de a câștiga bani cu Celsius Network este prin primirea de plăți a dobânzii pe exploatațiile dumneavoastră. Pentru a participa, pur și simplu depuneți criptomonede într-un portofel Celsius. După ce ați făcut acest lucru, veți câștiga plăți de dobândă pe portofel în fiecare luni. Puteți alege dacă primiți aceste plăți în natură similară sau în CEL (simbolul nativ Celsius).

Ratele dobânzii Celsius Network

Celsius Network oferă APR-uri competitive pe mai multe criptomonede.

Dincolo de dobânda tradițională criptografică, Rețeaua Celsius include și posibilitatea de a câștiga dobândă pe aur. Mai degrabă decât aurul real, totuși, Celsius folosește XAUt și simbolul ERC-20 cu suport de aur.

Ratele anuale ale dobânzii variază săptămânal, precum și de la monedă la monedă. Cu toate acestea, acestea par să fie în general cuprinse între 3,00% și 11,00%. În plus, alegerea de a primi plățile dvs. de dobândă în CEL vă va aduce un randament mai mare. Trebuie remarcat faptul că „Câștigă în CEL” nu este disponibil în prezent pentru utilizatorii SUA.

Un avertisment important: În prezent, Celsius Network nu oferă nicio asigurare pentru depozitele dvs. Deci, dacă compania este victima unui hack, de exemplu, există posibilitatea ca dvs. să vă pierdeți fondurile.

Ce criptomonede sunt disponibile pe platformă?

Rețeaua Celsius plătește dobânzi pentru o mare varietate de criptomonede. Opțiunile includ (dar nu sunt limitate la):

  • Jeton Celsius (CEL)
  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Ripple (XRP)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • EOS (EOS)
  • Și multe stablecoins.

De asemenea, puteți achiziționa BTC, ETH, XRP, BCH, LTC și XLM direct din aplicație.

Aplicația Celsius Network

Aplicația Celsius acceptă o mare varietate de criptomonede.

Cum este asistența pentru clienți?

Site-ul Celsius Network conține un site dedicat Centru de ajutor care ar trebui să răspundă la orice întrebări pe care le aveți. Include întrebări frecvente referitoare la depozite, retrageri și garanții, printre alte câteva subiecte.

Dacă nu găsiți ceea ce căutați în Centrul de ajutor, aveți și opțiunea de a trimite o solicitare de ajutor în care un reprezentant Celsius vă va contacta prin e-mail.

Dacă utilizați Rețeaua Celsius?

În cele din urmă, decizia și responsabilitatea de a utiliza în mod corespunzător Rețeaua Celsius depinde de tine, și tu singur. Comparativ cu alte platforme de împrumut criptografic, Celsius oferă unele dintre cele mai bune rate ale dobânzii din industrie – atât deponenților, cât și debitorilor.

O listă a stablecoinelor Celsius și a APY-urilor lor. (Sursa: Celsius)

Orice deținător de criptomonedă trebuie să beneficieze de rate de dobândă consistente, cu condiția ca suma principală a acestora să fie sigură. Câștigarea cu peste 11% a depozitelor stablecoin poate fi incredibil de atrăgătoare pentru orice investitor, în special în perioade incerte. Celsius reprezintă liderul pachetului de conturi de criptomonede cu dobândă și platforme de creditare, o categorie cu alți jucători legitimi, cum ar fi BlockFi.

Deși Celsius deține tehnic cheile dvs. criptografice și lipsește conturile de economii tradiționale de asigurare bancară, puteți fi destul de sigur că, odată cu reputația imaculată până acum a fondatorilor companiei, criptomoneda dvs. ar trebui să fie în siguranță.

Dacă doriți nebancar și separați-vă banii de sistemul financiar tradițional, Rețeaua Celsius este un loc solid pentru a începe.

Scorul CoinCentral

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me