Blockport: primul schimb social de criptare

Blockport este un Schimb cu sediul la Amsterdam concentrându-se pe deschiderea tranzacționării criptografice către toți utilizatorii, indiferent de nivelul lor de experiență.

Peisajul actual al investițiilor este plin de bariere ridicate la intrare, care deseori îi descurajează pe investitorii începători să facă pasul. Pentru a tranzacționa majoritatea monedelor, trebuie să aveți cel puțin 2 conturi pe schimburi separate, în care interfețele să poată fi confuze și să fie prost concepute. Mai mult decât atât, procesele lungi de aprobare și nevoia de a muta în mod constant fonduri între conturi provoacă noi dureri de cap.

Echipa Blockport încearcă să rezolve acest lucru adăugând lichiditate, securitate, transparență, utilizare și educație peisajului actual.

tabloul de bord blockport

Detalii cheie Blockport

Ticker: BPT

Tip de jeton: ERC20

Preț jeton ICO: 1 ETH = 2880 BPT

Obiectiv de strângere de fonduri: 16666 ETH

Total jetoane: 69.440.000

Disponibil pentru vânzarea de jetoane: 49.600.000 (71,4%)

Cunoașteți-vă clientul (KYC): Nu

Acceptă: ETH

Ce este Blockport?

Blockport este primul de acest fel ca schimb social descentralizat hibrid. Platforma include mai multe aspecte ale tranzacționării și partajării sociale pentru a ajuta investitorii să se simtă mai confortabil în lumea confuză a cripto-ului.

Design social

Folosind Blockport, puteți să vă conectați cu alți traderi, să vorbiți despre strategiile de investiții și chiar să copiați portofoliul de tranzacționare al altei persoane. Acest lucru permite noilor investitori să învețe de la profesioniști și le oferă un set de roți de antrenament atunci când încep să tranzacționeze.

Nu este greu să vezi că copierea portofoliului devine populară. Forumurile de pe Facebook și Reddit sunt inundate în mod constant de noi traderi care întreabă în ce monede să investească – Copierea portofoliului Blockport elimină presupunerile.

Echipa construiește, de asemenea, un bază de cunoștințe, un serviciu clienți robust și o pagină a comunității pentru a vă îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorului.

Arhitectură centralizată hibridă

Blockport folosește în mod unic arhitectura tehnologică din schimburi centralizate și descentralizate.

Arhitectura BlockPort

Pe latura descentralizată, fondurile dvs. rămân într-un portofel în care dețineți cheile private. Acest lucru ajută la prevenirea atacurilor de hacking pe platformă – o problemă comună a schimburilor centralizate.

În partea centralizată, fiecare tranzacție pe care o faceți se face printr-un schimb de la o terță parte și este finalizată în afara lanțului. Aceasta elimină problema lichidității pe care o pot avea uneori bursele descentralizate.

Prin această structură hibridă, veți obține cele mai bune din ambele lumi.

Jeton Blockport (BPT)

BPT este un simbol ERC20 pe care îl utilizați pentru a achiziționa conținut premium, pentru a plăti comisioane de tranzacționare reduse și pentru schimbul de caracteristici de tranzacționare socială.

În afara ICO, puteți achiziționa BPT în Token Shop de pe platforma Blockport. De asemenea, puteți obține BPT partajând portofoliul dvs. cu alți traderi. Fiecare comerciant care vă copiază portofoliul trebuie să plătească o taxă în care primiți 90%, iar Blockport primește celălalt 10%.

Token Sale

Blockport strânge maximum 16.666 ETH prin pre-vânzare și runde de vânzare colectivă. Numai 69.440.000 BPT vor fi create vreodată, iar 71,4% din acestea sunt alocate participanților ICO. Jetoanele rămase sunt împărțite între echipă și investitorii timpurii, Token Store și comunitate.

Distribuție de jetoane Blockport ICO

Concurență

Nu lipsesc schimburile criptografice care concurează cu Blockport. Marele nume din spațiu chiar acum este, desigur, Coinbase. Ambele platforme sunt specializate în interfețe ușor de utilizat, pe care orice investitor le poate folosi confortabil.

Schimburile descentralizate devin încet, însă, cu câteva proiecte cripto notabile care își creează propriile, inclusiv:

  • Platforma Komodo
  • Valuri
  • 0x

EtherDelta este un alt schimb descentralizat popular, dar designul său neintuitiv determină investitorii să comită cu ușurință greșeli.

Echipa Blockport

Echipa Blockport lucrează din TQ, un hub tehnic susținut de Google și KPMG în Amsterdam.

Sebastiaan Lichter (Chief Product) și Kai Bennink (Chief Strategy) au fondat echipa. Ambii fondatori au ani de experiență în tehnologie, iar Bennink s-a specializat în blockchain la Universitatea de Tehnologie Delft.

În special, echipa a colaborat recent cu Ark, un proiect care creează un ecosistem de blockchains interconectați. Având în vedere că Ark se concentrează pe design și ușurință în utilizare, este logic că aceste două companii s-ar împerechea. Lars Rensing, directorul financiar al Ark, a fost adus și în calitate de consilier Blockport.

Pro Blockport

  • Spațiu mare pentru probleme. Piața de schimb este gigantică și există loc pentru mai multe companii de succes. Schimburile de top facilitează tranzacții pe zi cu peste 1 miliard de dolari.
  • Parteneriat cu Ark. Ark este o companie blockchain bine stabilită, cu o comunitate puternică. Blockport va putea intra în comunitate și cel mai probabil va folosi și tehnologia lor.
  • Design frumos. Designul Blockport suflă majoritatea celorlalte schimburi din apă. Nu ar trebui să le fie greu să primească adoptarea utilizatorilor cu design-urile lor elegante.

foaie de parcurs blockport

Blockport Cons

  • Produs nedovedit. Schimbul este încă în curs de dezvoltare, iar echipa va lansa în curând o versiune beta. Fără un produs funcțional, există încă multe riscuri.
  • Fără participare la profit. Kucoin și Binance, alte două burse care au deținut ICO-uri, au încorporat partajarea profitului în jetoanele lor. Blockport lipsește acest lucru.

Gânduri finale

Blockport încearcă să reducă barierele de intrare a investițiilor cripto prin interfețe de utilizator simple și tranzacționare socială. Acesta este un produs atât de necesar într-o industrie plină de experiențe slabe și procese confuze.

Echipa profită de natura socială inerentă a investițiilor, construind o platformă de unde noii investitori pot învăța și tranzacționa alături de traderi mai experimentați. Chiar mai bine, investitorii veterani vor fi plătiți pentru schimbul de cunoștințe și îmbunătățirea comunității.

Pre-vânzarea pentru jeton a avut loc deja, dar puteți participa în continuare la vânzarea publică pe 24 ianuarie. Asigurați-vă că aplicați pentru lista albă înainte de asta, însă.

Puteți găsi mai multe informații despre Blockport în cartea albă a acestora Aici.

Resurse suplimentare Blockport

Telegramă

Facebook

Stare de nervozitate

Bitcointalk

Mediu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me