3Commas oferă acces la o varietate de instrumente de tranzacționare pentru a vă îmbunătăți strategia de tranzacționare criptografică. Atunci când sunt utilizate corect, aceste instrumente vă pot maximiza profiturile și vă pot reduce expunerea la pierderi. Dintre aceste instrumente, 3Commas este cel mai bine cunoscut pentru roboții lor de tranzacționare. În această recenzie 3Commas, explorăm funcționalitatea care face această platformă atât de puternică.

Tranzacționarea roboților

Roboții de tranzacționare au câștigat multă atenție în ultima perioadă datorită progreselor în algoritmul lor și a ratei de succes în creștere. Nimeni nu poate urmări piața 24/7, iar natura volatilă a spațiului criptografic face posibilă pierderea sau ratarea oportunităților în câteva secunde. Din fericire, un bot de tranzacționare bine programat poate lua frâiele în timp ce dormi, mănânci sau faci orice alte activități non-cripto care necesită atenția ta.

În calitate de utilizator 3Commas, vă puteți automatiza roboții în mai multe moduri, inclusiv duplicarea acțiunilor comercianților de succes, automatizarea comenzilor de tranzacționare și urmărirea portofoliilor de top. Aceste protocoale la îndemână vă permit să vă preprogramați strategia de tranzacționare pe baza procentelor de pierdere și câștig, puncte de preț sau o varietate de alte condiții de piață. Botul de tranzacționare 3Commas are peste 33.000 de utilizatori înregistrați, cu aproximativ 10 milioane de dolari în volum de tranzacționare zilnic.

Bots de tranzacționare: lucruri de luat în considerare

Roboții de tranzacționare nu sunt perfecti și mulți oameni susțin că sunt manipulând prețul criptomonedelor. Există dovezi pentru a susține această teorie. În iunie 2017, Ethereum a suferit un accident rapid de la 319 dolari la 0,10 dolari pe GDAX din cauza unei inundații de roboți de tranzacționare care a inițiat pierderi de stop. În ciuda riscurilor prezentate de aceste protocoale, robotii de tranzacționare sunt aici pentru a rămâne.

3Comas

Criptomoneda 3Commas din Miami platformă a intrat pe piața criptografică în 2014. În termen de patru ani, platforma a reușit să devină un jucător important în spațiul cripto. Dezvoltatorii din spatele sistemului de gestionare a criptelor 3Commas au încheiat parteneriate strategice cu multe schimburi bine-cunoscute, inclusiv Binance, Coinbase, Bitfinex și Huobi. Aceste parteneriate fac posibil ca robotii de tranzacționare 3Commas să opereze pe unele dintre cele mai mari burse din lume prin protocolul API.

3Comas Caracteristici

3Commas dispune de o platformă bazată pe web la care puteți accesa de pe orice dispozitiv cu internet la nivel global. Puteți accesa diferiți roboți pentru a efectua diferite acțiuni, inclusiv: simplu, compozit, stop loss, scurt și obține profituri. De asemenea, vă puteți crea propria strategie de tranzacționare unică prin intermediul interfeței ușor de utilizat.

Botul dvs. de tranzacționare funcționează non-stop monitorizând piața în așteptarea criteriilor dvs. de tranzacționare. 3Commas oferă instrumente puternice utilizatorilor lor de tranzacționare. Aceste instrumente includ caracteristici unice, cum ar fi trailing stop loss și trailing take profit. Iată mai jos modul în care aceste caracteristici cresc eficiența atât a stop loss-ului, cât și a caracteristicilor de profit.

Stop Loss

Într-un scenariu tradițional de stop loss, preprogramați un procent de pierdere. Când acest procent este atins, robotul dvs. vă va vinde cripto-ul. De exemplu, să presupunem că ați cumpărat Bitcoin cu 10.000 USD. Vă setați stop loss-ul la 10% sub prețul de achiziție. Dacă prețul Bitcoin scade la 9.000 USD, botul dvs. inițiază automat o comandă de vânzare. Stop loss-urile sunt extrem de puternice, iar utilizarea unuia vă poate scuti de pierderi uriașe.

Stop Loss

Funcția de stop loss include factori suplimentari în ecuație. Acești factori pot include orice câștiguri obținute. Să folosim același exemplu ca înainte, cu excepția acestui scenariu Bitcoin realizează mai întâi unele câștiguri pe parcursul zilei înainte de a pierde. Funcția de stop loss care readuce automat oprirea de 10 la sută de la prețul de achiziție la punctul cu cea mai mare valoare din zi. Astfel, veți primi în continuare câștigurile obținute pe parcursul zilei.

Ia profit

Funcția Take profit vinde automat deținerile dvs. odată ce se realizează un procent predeterminat de câștiguri. Cumpărați un Bitcoin pentru 6.500 USD, setați caracteristica dvs. de profit pentru 6.600 USD, iar dacă câștigurile sunt realizate, botul dvs. vă va lua profitul. Sistemul ajută în mod semnificativ, dar de multe ori duce la profituri ratate. Ce se întâmplă dacă acel 6.500 de dolari Bitcoin ajunge la 8.000 de dolari? Acum, tocmai ai pierdut un profit suplimentar de 1.400 $.

Urmăriți profit

Funcția de urmărire a profitului ia în considerare tendințele de preț ale zilei în timpul vânzării cripto-ului dvs. Dacă botul dvs. este setat să obțină profit la 10%, această caracteristică va duce profitul la 10% din cel mai înalt punct al tendinței. Folosind exemplul anterior, vindeți Bitcoinul dvs. de 6.500 USD pentru 7200 USD. Câștigi 700 $ în loc de 100 $.

Proces de înscriere

Procesul de înscriere este relativ nedureros. Compania vă solicită inițial adresa de e-mail și parola. Apoi, trebuie să vă confirmați contul printr-un link care poate fi făcut clic pe e-mail. După ce faceți clic pe link, sunteți direcționați către pagina de configurare a contului dvs., unde vi se oferă patru pași.

3Comas Creați cont prin pagina principală

3Comas Creați cont prin pagina principală

Conectați-vă la Exchange

Aici veți integra platforma 3Commas în schimburile dvs. Procesul necesită să apăsați butonul de conectare și să completați informațiile relevante, inclusiv API-ul dvs., pentru schimbul pe care doriți să îl atașați.

Comerț inteligent

Următorul pas al procesului este crearea funcțiilor de stop loss și preluarea profitului. Platforma vă va gestiona portofoliul criptografic pe mai multe schimburi în timp real. Funcția de comerț inteligent simplifică procesul de monitorizare pentru comercianții de criptare prin blocarea profiturilor și reducerea pierderilor.

Bot automat de tranzacționare

Dacă aveți un cont Binance sau Huobi, puteți obține venituri suplimentare cu ajutorul funcției de tranzacționare automată. Va trebui să introduceți la ce procent de pierderi sau câștiguri doriți să se activeze botul dvs. Puteți configura, de asemenea, caracteristicile mai avansate ale robotului dvs. în această secțiune, cum ar fi funcțiile de stop loss și Trailing take profit menționate anterior..

Setări bot prin tabloul de bord 3commas

Setări bot prin tabloul de bord 3commas

Invitați și câștigați

Ultimul pas în configurarea contului 3commas este invitarea prietenilor să se alăture. Compania oferă o rată de recomandare impresionantă, iar prietenii tăi beneficiază de o reducere de 10% din serviciul 3Commas.

3Comas Preturi

Există unele costuri asociate cu aceste servicii utile. 3Commas vă oferă patru planuri de abonament pentru a alege. Planurile variază de la noi utilizatori de criptare, până la funcționarea la nivel de întreprindere. Mai jos sunt cele patru planuri și ceea ce includ.

Starter 29 USD / lună

Acest plan vă oferă acces la terminalul de tranzacționare inteligent, integrări nelimitate de schimb și notificări de eroare și anulare. Acest nivel de abonament nu include roboții.

Avansat 49 USD / lună

Planul Advanced include tot ceea ce este listat în pachetul Starter plus acces la roboți simpli, semnale personalizate TradingView (interfață de tranzacționare proprietară) și o interfață de gestionare a portofoliului.

Pro 99 USD / lună

Planul Pro include totul în planul avansat, plus accesul la roboții simpli, compoziți și Bitmex. Veți obține software complet de gestionare a portofoliului și acces la semnale TradingView personalizate.

Afacere

Abonamentul la nivel de companie include toți roboții și caracteristicile personalizate la cerere. Prețurile serviciului nu sunt listate, deoarece sunt adaptate fiecărui client. Vă puteți aștepta ca acesta să depășească 99 USD pe lună.

După ce vă alegeți abonamentul, veți fi întrebat cum doriți să plătiți pentru contul dvs. Cele trei opțiuni disponibile sunt Advcash, Crypto prin CoinPayments și Yandex.Checkout. Puteți utiliza un card de credit, transfer de bani și chiar criptografie de modă veche pentru a vă plăti contul 3Commas.

3Comas: instrumente de tranzacționare pentru viitor

3Commas continuă să fie pionier în sectorul botului de tranzacționare. Iubiți-vă sau urășteți-i, robotii de tranzacționare sunt aici pentru a rămâne, iar 3Commas oferă unul dintre cei mai buni din industrie. Acești algoritmi utile remodelează piața criptografică și oferă comercianților un control mai mare asupra veniturilor lor.

Acum, că sunteți familiarizat cu tranzacționarea roboților, asigurați-vă că verificați modul în care hackerii au folosit roboții de tranzacționare pentru a ataca Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me