Mainframe til AirDrop $ 1 million MFT for å skaffe penger til veldedighet

Vi har blitt ganske vant til å høre om luftdråper i kryptovalutaverdenen nå. Som uttørkede overlevende på en øde øy, vinker vi armene mot himmelen i forventning når sårt tiltrengte forsyninger regner ned … Vel, ikke akkurat. Men de fleste av oss har hatt en velkomstgave på noen få tokens her og der på et tidspunkt.

Ettersom omdømmet til ICO-er henger i balanse, takket være mengden svindlere som drar det gjennom gjørma, og populære plattformer som Facebook, Google og Twitter forby ICO-reklame, skapes den perfekte stormen for kryptovaluta airdrops. Og det er ikke overraskende at de blir stadig mer populære.

Når du tenker på cryptocurrency airdrops fra et markedsføringsperspektiv, er de en perfekt måte å øke bevisstheten om en mynt og til og med pumpe verdien før et salg. Alle elsker gratis penger. Og ICO-markedsføringsteam kan få beskjed om prosjektet sitt til en veldig liten pris (med mindre deres tokenverdi blåser opp, men selv da vinner alle).

Airdrops blir mindre av en romanidee og mer en vanlig praksis. Og når mynter ser ut til å få enda mer eksponering, er ikke airdrops ofte uventede overraskelser, men tar form av en tidligere annonsert begivenhet i stedet.

Mange airdrops krever faktisk at mottakeren først eier noe av kryptovalutaen. Innehaveren blir deretter belønnet med en prosentandel proporsjonal med beløpet de eier. Nok en genial måte å få folk til å kjøpe mer og nok en vinn-vinn for begge sider.

Men ettersom airdrops blir mainstream og ICO-markedet fortsetter å vokse, blir bedriftene enda mer kreative med sin markedsføringstaktikk.

Hovedramme er det desentraliserte kommunikasjonsnettverket som tar airdrops til et nytt nivå.

Penger som bokstavelig talt faller fra himmelen

“Vi liker å gjøre ting litt annerledes,” sier Mick Hagen administrerende direktør og grunnlegger av Mainframe. Og med fysiske tokens som falt ut av den faktiske himmelen, gjorde de absolutt det. Da de lanserte sin airdrop-tur i Asia, ble de det første selskapet som introduserte en helt ny kryptovaluta via en fysisk distribusjon (selv om tokenene selvfølgelig må byttes ut mot kode).

Mainframe startet de fysiske luftdropene i Fjernøsten, og besøkte større byer, inkludert Hong Kong, Tokyo, Seoul og Beijing. Inne i en overfylt salong med flerfargede ballonger heist høyt i garn, ventet folk i påvente. Nettene ble åpnet, ballongene sluppet løs og det høflige asiatiske folket lo og skrek av glede da de samlet et par ballonger.

Kanskje det er grunnen til at selskapet valgte Asia som sitt første sted å lufte, fordi de visste at folks beryktede høflighet ikke ville tillate dem å trampe hverandre ved utsiktene til gratis tokens. Det er ikke sikkert at den samme scenen blir replikert i en vestlig bar.

Men å holde luftdropene, spesielt i Kina, ga Mainframes budskap om privatliv og frihet et ekstra gripende lag, i et land der sensur er utbredt.

Hovedrammes fysiske luftdråper begynte å ta grep når de rullet dem ut i faser. Fase en, “Bevis for å være” og fase to, “Bevis for frihet” er allerede fullført, og viser den sviktende appellen til gratis penger.

Men kryptokurrency trenger ikke å handle om personlig gevinst?

Bevis for hjertet – en første i filantropiske luftdyr?

Bevis for hjertet

“I denne industrien blockchain og crypto, er det mange mennesker som prøver å bli rik raskt,” sier Hagen, “mye spekulasjoner, mye grådighet … vi er langsiktige troende på denne teknologien, det forstyrrer mange næringer der og det kommer til å forandre verden for alltid. Og vi trodde vi ville ta noe av det mindre enn velsmakende oppførselen som finnes der ute, og prøve å kanalisere det til en verdig sak. ”

I den siste fase tre av airdrop-kampanjen, vil Mainframe gi bort 1 million dollar av deres MFT-token til brukere som donerer mest til en ideell organisasjon i samsvar med deres verdier for personvern og frihet. Så det er i utgangspunktet enhver registrert veldedighet eller ideell organisasjon som står for ytringsfrihet og menneskerettigheter, inkludert ACLU, Pressefrihet og Amnesty International.

Hvem er Mainframe uansett?

OK, så disse veldig kule luftdråper har definitivt fanget vår oppmerksomhet. Hyggelig. Men hvem er Mainframe uansett?

Ved å merke seg selv som “meldingslaget for det nye nettet”, gjør Mainframe det mulig å sende meldinger og data privat, ettersom teknologien sikkert fører datapakker gjennom peer-to-peer-nettverket..

Motstandsdyktig mot sensur og overvåking, med det bemerkelsesverdige unntaket av en “katastrofal asteroidehendelse eller en aggressiv fremmedinvasjon”, mener teamet bak denne nye plattformen at den ikke kan stoppes. Og det de verdsetter mest er ytringsfrihet og eierskap til data.

Gjennom Mainframe kan ikke meldingen din åpnes eller følges. Og det å være en desentralisert plattform med desentraliserte datatjenester, er det praktisk talt umulig å slå av eller sensurere. Noe som kanskje ikke gjør dem populære blant regjeringer og rettshåndhevelse over hele verden.

Deres neste fysiske airdrop holdes under Consensus i NYC. Så hvis du søker gratis penger, må du passe på fargeballongene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me