ChainXChange i Las Vegas avsluttet 15. august og etterlot deltakerne med verdifull innsikt i kryptovaluta og overordnede teknologibransjer.

Mandalay Bay Convention Center var vert for det tre dager lange arrangementet som inkluderte foredragsholdere som Apple medstifter Steve Wozniak, Wired Magazine-sjefredaktør Nicholas Thompson, Wall Street Journal assisterende redaktør Sam Walker, Famed Economist og Nobelpristageren Paul Krugman, og mer.

Konferansen fikk temaet “Hvordan vil du forandre verden”, og fokuserte i stor grad på hvordan forbrukere og bedrifter kan utnytte kraften til nye teknologier som kunstig intelligens og blockchain.

Dag 1

Dag 1 i ChainXChange startet offisielt Blockchain Week i Las Vegas.

Høydepunktet av arrangementet var et panel med alle tre hovedtalere for dagen som dekker emner som jobbforflytting og til og med samfunnsendring gjennom automatisering, implikasjonene av kvanteberegning, og selvfølgelig hvordan blockchain vil være en driver.

Wired Magazine-sjefredaktør Nicholas Thompson utforsket det dynamisk skiftende teknologiske landskapet og dets innvirkning nå og i fremtiden for alle aspekter av våre liv.

Wall Street Journal assisterende redaktør Sam Walker delte nøkkelinnsiktene om lederskap fra sin bestselgende bok The Captain Class, og hjalp publikum å forstå hvordan de kunne bruke dem i dagens raskt skiftende verden.

Houman Haddad blandet ekspertkunnskap med humanitærisme for å lansere en vellykket pilot som beviste Blockchains nytte for å møte behovene til syriske flyktninger.

Dag 2

Dag 2 ble fremhevet av et panel bestående av kryptoskeptiker, Famed Economist og Nobelprisvinner Paul Krugman, tidligere JP Morgan Market Strategist og grunnlegger av Fundstrat Tom Lee, Jessica VerSteeg, administrerende direktør i Cannabis Blockchain Company Paragon, Lilia Infante, Special Agent Justice Department Cryptocurrency Criminal Task Force, og Cory Johnson, sjefsmarkedsstrateg for blockchain betalingsselskap, Ripple

I tillegg ble Jason Derulo hentet ut på en spesiell gjest, og han snakket med ChainXChange-programleder og moderator Denise Roberson i en ildprat om lanseringen av hans Celebrity Token med Global Crypto Offering Exchange (GCOX), samt hans nåværende filantropiske innsats.

Felles bemerket også at han er en stor tro på AI, og hans partnerskap med Microsoft var et drivmiddel for å oppmuntre AI til å bli ført inn i indre byer

Gary Vaynerchuk oppfordret alle på konferansen til å distribuere tålmodighet, med henvisning til de første dagene på internett og hvordan det ble ansett som en kjepphest.

Det andre panelet på natten var med Vanlige, Gary Vaynerchuk, Neil Sahota og Phu Styles. Panelet dekket hvordan kunstig intelligens vil påvirke arbeidsstyrken, hvordan kvinner kommer til teknologisk front og andre spådommer for fremtiden.

DAG 3

Wozniak delte en lidenskapelig historie om hvordan hans fascinasjon for å lage datamaskiner i en alder av 8 katapulterte ham som skaperen av den første Apple-datamaskinen.

Dagens foredragsholdere inkluderte Molly Bloom, som delte historien om fortiden hennes, alt fra begynnelser med å spille underjordisk poker og hvordan hennes erfaringer har gjort henne til en bedre entreprenør..

Andre interessante komponenter på dagen inkluderte samtaler av Lottery.com-sjef Tony DiMatteo, matvitenskap og teknologiekspert Dr. Matthew Lange, fremtredende Bitcoin-handelsmann og pedagog Tone Vays, Michael Terpin (som hadde sendt inn en Søksmål på 223 millioner dollar mot AT&T den morgenen), advokat og filantrop Robert Shapiro, engelinvestor i helsevesenet Mary Jo Potter, og Wala-sjef Trisha Martinez

Wozniak og Bloom ble sammen med, for å diskutere alt fra hvordan kommende innovasjoner vil forandre vår verden til personlige filosofier om entreprenørskap. Alle fem ser en bemerkelsesverdig innvirkning av Bitcoin, blockchain og kunstig intelligens i fremtiden, men som noen av paneldeltakerne fra dag to, forble Wall Street og Cryptocurrency-ekspert Tone Vays skeptisk til blockchain-integrering utover bruken av Bitcoin

De delte visdomsord. Molly Bloom understreket viktigheten av å meditere og selvarbeide for å finne deg selv før du tar større initiativer. Vays insisterte på å opprettholde personvernet. Wozniaks ord avsluttet diskusjonen. Han forklarte sin filosofi om at lykke er livets poeng, som han har kokt ned til ligningen H = F ^ 3, hvor H representerer lykke og F cubed står for mat, venner og moro. Han fulgte opp ligningen med enkle råd til gründere: “Gjør ting som gjør deg lykkelig.”

Tidligere på dagen nærmet kryptovaluta-gründer implikasjonene for blockchain på tvers av forskjellige bransjer. Terpin snakket om bærekraft, Shapiro-lov, Potter-helsetjenester og Martinez, den globale ikke-bankede. Med unntak av Shapiro, som fremdeles er skeptisk til uforanderlige aspekter av blockchain i loven, uttrykte alle veldig optimistiske resultater for teknologien innen respektive felt.

Bemerkelsesverdige sitater

Felles:

Common Ground Foundation er basert i Chicago.

“Vi har jobbet med tenåringer fra Chicago fra indre by og bare utsatt dem for alle typer ting, enten det går fra ernæring til yoga til bare å ha akademisk støtte og mentorskap, og da vi inngikk samarbeid med Microsoft, inngikk vi en pakt om at de ville bidra til ikke bare teknologi, de bidro med penger og alt til stiftelsen vår for i utgangspunktet å fremme ungdommen vår. Jeg føler at barn overalt fortjener den muligheten svarte og brune barn hvite og asiatiske, men det svarte og brune samfunnet er så lite fortjent når det gjelder hvor teknologien er og virkelig føler meg koblet til det at vi må være talsmenn for det, og jeg må være en advokat, spesielt meg, som om jeg var en fyr som “virkelig ganske” ikke beveget meg nær teknologien. , Jeg var alt for det. ”

Gary Vee:

«Jeg tror ordet som er mest populært i tankene mine på denne konferansen er tålmodighet. Når jeg tenker på blockchain eller crypto, når jeg tenker på AI og enda viktigere når jeg tenker på karrieren min, tror jeg ordet tålmodighet er noe som trenger å snakke om her. Denne ettermiddagen har vært veldig gøy for meg fordi det gir meg vibber fra de sosiale mediekonferansene jeg gikk på i 2005, 2006, 2007 … det sparker de samme vibene til følelsene jeg følte da jeg så på e-handelsvirksomheten i 1995 -1996, mange samtaler i dag har eksistert når vil dette gå mainstream. ”

“Det var en tid da jeg gikk på søkekonferanser der folk er som når vil søk bli akseptert og helt tilbake til begynnelsen til selve internett, til alle ungdommene her inne som bruker uforholdsmessig mye tid på å rettferdiggjøre blockchain og krypto, vil jeg minne deg om at det var en tid hvor selve internett bleknet. ”

«Første gang jeg var på en konferanse som så ut som dette, satt jeg i et handelskammerarrangement på et panel hvor bokstavelig talt gamle mennesker gjorde narr av meg i 45 minutter fordi de lo av ideen om at folk skulle kjøpe vin på Internett, og flere personer på panelet jeg var på sa at innen 2006 ville internett ikke eksistere! ”

“Jeg vil virkelig gi et råd fra gammeldags som har vært gjennom et par innovasjonssykluser, hvis du brukte så mye energi som du bruker på å diskutere om krypto og blockchain kommer til å lykkes hvis du tok den samme energien og faktisk ble en utøver i utførelsen innen håndverket ditt, ville du være mye lenger! “

“Hvis jeg kunne gi deg noe fra mitt perspektiv og det er mange interessante mennesker som snakker under denne konferansen, vil jeg anbefale å bruke mye mer tålmodighet. Enten du har rett eller deres rett, det er helt irrelevant, alt vil spille ut, og vi vil alle mandag morgen Quarterback. “

“Jeg synes det er veldig viktig at folk i dette rommet forstår, det er sannsynlig at 90-98% av valutaene ikke kommer til å gjøre det! Det som er så utrolig med dette rommet er at det er avvikling underveis. I motsetning til da jeg investerte i startups på et tidlig stadium, hvor det enten var fest eller hungersnød, var det ingen avvikling underveis. ”

Men vær så snill, jeg trenger folk til å forstå blockchain-teknologier for meg, men valutaene som er bygget på toppen av det har enorm volatilitet.

“Så vær så snill å forstå når vi er i disse områdene, deres enorme volatilitet, og det er veldig jævla tidlig, som” ekte “tidlig, som virkelig jævla tidlig, og jeg tror at mangelen på tålmodighet, å bevise at du hadde rett og måtte gjøre $ 10MM dollar eller hva faen går gjennom tankene dine, er sårbarheten. Mangelen på tålmodighet i dette kollektivet, vår kollektive sårbarhet er mangelen på tålmodighet. ”

Jessica VerSteeg

“Jeg driver et internasjonalt selskap, og på slutten av måneden er det mye lettere for meg å betale alle mine [ansatte] i bitcoin.”

Tom Lee

“Det er en feil å være bearish når du allerede er nede. Bjørnemarkedet har i stor grad gått sin gang i krypto. Den eneste gangen du kan tjene penger på en stor måte er å kjøpe når andre selger. ”

Cory Johnson

”Reglene på veien er ikke klare. Før det skjer, vil ikke industrien utvikle seg i den skalaen den kan. “

Bemerkelsesverdige temaer

Følgende temaer ga gjenklang gjennom hele arrangementet:

  • Bitcoin er konge og her for å bli.
  • Regulering er overhengende og en veldig god ting for samfunnet.
  • Mange altcoins vil ikke overleve hvis de ikke løser sanne behov i markedet, men blockchain-teknologi vil utvilsomt føre til den fjerde teknologiske revolusjonen.
  • Det er mange implikasjoner for blockchain for å hjelpe underbetjente og bygge bro over global ulikhet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me