Å rulle ut et fond på 100 millioner dollar i et bjørnemarked er et dristig eventyr, men fra utseendet til det er Algo Capital-teamet glade for å kapitalisere på det høye potensialet i kryptovaluta- og blockchain-prosjekter..

Algo Capital, en blockchain-fokusert risikokapitalgruppe, vil investere i nye forstyrrelser som ønsker å bygge videre på den desentraliserte plattformen i Algorand i løpet av de neste ti årene. Grunnlagt av MIT-professor, kryptografipioner og Turing-prisvinneren Silvio Micali, the Algorand protokollen ønsker å få trekkraft som en desentralisert plattform i en tid da mange plattformer tar markedsrelaterte slag.

CoinCentral knyttet til Algo Capital Managing Partners Arul Murugan og David Garcia, og Algorand CEO Steve Kokinos.

Hvordan ser den ideelle Algo Capital-porteføljesammensetningen ut med 100 millioner dollar? Er det press på prosjekter ombord tidlig slik at Algorand-nettverket kan utvikles raskere?

Vi ønsker å begynne å investere så snart hovednettet i Algorand er lansert. Dette er planlagt til sent Q1. I mellomtiden er vi i ferd med å gjennomføre due diligence med flere selskaper. Vi tror at adopsjon og brukere er nøkkelen til å skape og fange verdi, så i den innledende fasen vil vi fokusere porteføljen vår på oppstart med en påvist produktmarkedstilpasning og med reell trekkraft for å gi brukere. Vi vil investere i infrastrukturprosjekter av høy kvalitet, i tillegg til applikasjonene.

Som en del av fase 2 ønsker vi å investere i tidligere stadieprosjekter og jobbe tett med inkubatorer og venture-laboratorier over hele verden. Videre vil vi ha en enorm eksponering for Algos, den opprinnelige mynten i Algorand, som vi strategisk vil administrere. Av kapitalen investert i nyetableringer, ønsker vi å distribuere 10% av den i Algos og de resterende (90% mer) i USD.

Videre ønsker vi å bruke de resterende Algo-beholdningene til å delta aktivt i nettverket ved å kjøre en node i den innledende bootstrapping-fasen og sette dem for å generere ytterligere belønninger for fondet..

Hvordan ser beslutningsprosessen ut for å finansiere foreslåtte prosjekter? Gå oss gjennom fra pitch-deck til produktlansering.

Å gjennomføre en veldig kritisk due diligence-prosess på dagens tidlige stadium av teknologien er grunnleggende. Det er for tiden betydelig støy angående alle de forskjellige applikasjonene som er lovet av denne teknologien.

Når det er sagt, vil vi også fokusere beslutningsprosessen vår i begynnelsen, hovedsakelig i brukstilfeller der den nåværende tilstanden til blockchain-teknologi har bevist brukervennlighet. Vi kommer til å være ekstremt fokuserte på produkt og ikke bare teknologi. Team, produktmarkedstilpasning og evne til å skalere vil være tre viktige aspekter i vår evaluerings- og beslutningsprosess. I tillegg til forretningsgjennomgangen vil vi delta i dyp teknisk due diligence ledet av vår CTO.

Sentralisering mot desentralisering i applikasjonsstakken, den økonomiske modellen og blockchain-bruk vil også være en del av beslutningsprosessen vår. Vi vil ha en investeringskomité som må godkjenne alle investeringer. Etter at investeringen er gjort, vil en av partnerne i Algo Capital være aktivt involvert i oppstarten som styremedlem eller en rolle som er hensiktsmessig for å hjelpe dem med å få gjennomslag i markedet og oppnå vekst.

Hvorfor har Algo Capital til hensikt å først fokusere på fintech-applikasjoner for Algorand Ecosystem?

Vårt første fokus er i fintech-applikasjoner av to hovedårsaker. For det første er blockchain-teknologi naturlig forberedt på å forstyrre finansielle tjenester betydelig, og for det andre er Algorand en naturlig passform for å takle økonomiske tjenestesaker gjennom sine innebygde økonomiske primitiver som er innebygd i protokollen. Dette vil for eksempel muliggjøre utstedelse av eiendeler med mange spesifikasjoner gjennom enkel bruk av opkoder uten behov for å bruke komplekse og ineffektive smarte kontrakter. Vi tror Algorand vil drive store kapitalmarkeder i fremtiden takket være disse funksjonene.

Hvordan skiller Algo Capital hveten fra agnet når man ser på foreslåtte prosjekter. Er det absolutt “må-ha” et team eller teknologi krever for vurdering? Alternativt, hva er de røde flaggene du ser ofte holder tilbake blockchain-prosjekter fra finansiering?

Som tidligere nevnt er produktmarkedets passform og evne til å skalere de viktigste aspektene vi ser etter i selskaper. Å ha et sterkt team som kan utføre og levere, blir det absolutt må-ha.

Store røde flagg for oss inkluderer ikke å ha en minimumsvalidering av produktmarkedstilpasning, håndheving av blockchain-teknologi for å løse problemer som bedre kan løses med andre løsninger, og team uten klar visjon eller evne til å utføre det.

I en slik begynnende bransje ser det ut til at investeringsfond i økende grad er pålagt å delta og veilede porteføljeprosjektene sine. Hvor involvert vil Algo Capital være i prosjektene de investerer i og støtter?

Alle fire partnerne til Algo Capital er tidligere teknologientreprenører, og vår CTO har en bred og bevist ekspertise innen blockchain-teknologi i flere år. Vi ønsker å brette ermene og hjelpe våre porteføljeselskaper aktivt med å bringe kunder / brukere og drive adopsjon. Vi ser på vår rolle som verdiskapende partnere til porteføljeselskapene våre. I tillegg gir Algo Capitals økosystemstatus oss en privilegert posisjon til å forsvare investeringene våre ved å utnytte vårt nære forhold til Algorand og resten av de viktigste aktørene i det fremtidige økosystemet..

Kan du utvide hva Algo Capital blockchain-laboratoriet vil gi utviklere og gründere? Hvilke fordeler håper blockchain-laboratoriet å gi brukerne utenfor det de kan oppnå alene?

Vår partner og CTO Pablo Yabo er også grunnlegger og direktør for Coinfabrik, et av de største Blockchain-laboratoriene i Latin-Amerika og over hele verden. De har jobbet med forskjellige blockchains og deep tech siden 2013. Han leder nå en spin-off av Coinfabrik som utelukkende vil fokusere på Algorand teknologi.

Laboratoriet vil jobbe tett med Algorand-teamet og med eksterne selskaper. Dette laboratoriet vil bli kalt AlgoFabrik; Pablo og teamet hans vil snart kunne dele mer informasjon om dette prosjektet. AlgoFabrik vil være en nær partner til Algo Capital som hjelper selskapene våre å navigere i teknologiske utfordringer og gi teknisk rådgivning til fondet i investeringsbeslutningene..

AlgoFabriks dype innsikt i veikart og teknologiutvikling i Algorand vil gjøre det mulig for Algo Capital å identifisere viktig utvikling og trender i tide når vi leter etter investeringsmuligheter.

I fremtiden, hvis Algo Capital er i stand til å starte opp Algorand-økosystemet, vil fondet se etter muligheter for å støtte blockchain-samfunnet utenfor Algorand.?

Basert på vår underliggende tro på at Algorand er den rette teknologien for virksomhet og vanlig adopsjon av blockchain, ønsker vi å distribuere og administrere kapital de neste 10 årene, med fokus på selskaper som utnytter den desentraliserte økonomien drevet av Algorand..

Dette betyr ikke at selskapene i porteføljen vår vil være begrenset til å bruke andre blockchain-teknologier hvis det gir mening for deres forretningsinteresser og mål..

La oss anta at jeg er en spirende blockchain-utvikler … Hvorfor er jeg mest spent på å bygge inn Algorand-økosystemet i motsetning til andre interoperabilitetsløsninger som Cosmos eller Tezos?

For det første er Algorand fokusert på ikke bare å aktivere og støtte fellesskapet av utviklere som er fokusert på blockchain, men også det bredere samfunnet av utviklere over hele verden som jobber på en rekke plattformer, språk og programmer. I Algorand har vi en visjon for fremtiden som er veldig annerledes enn andre interoperabilitetsløsninger.

For det andre, når det gjelder utviklerfellesskapet vårt, er vårt fokus på enkelhet. Utviklere, både de som har erfaring med blockchain og de som er nye innen blockchain, vil oppdage at vi har robuste utvikler-API-er, innhold og verktøy for å sikre at bygningen på Algorand er så tydelig, rask og enkel som mulig. Disse programmene vil gjøre det enkelt for utviklere å både hjelpe til med å overføre eldre forretningsprosesser til blockchain, samt å bygge nye lag to produkter på toppen av Algorand..

(For Steve Kokinos) Kommer du fra en langsiktig suksess med Fuze, hvilken leksjon fra din erfaring der har best overført til ditt arbeid med Algorand?

Vellykkede virksomheter må skape en balanse mellom teknisk og virksomhetsekspertise. I Algorand har vi tatt den revolusjonerende teknologien utviklet av grunnleggeren Silvio Micali og et team av ledende eksperter innen kryptografi, teori, matematikk, distribuerte systemer og ingeniørarbeid, og kombinert den teknologien med eksepsjonell utførelse og markedsføringskapasitet i vår virksomhet team.

Ethvert selskap vil lide hvis teknologien er ledende og virksomhetens gjennomføring er bare gjennomsnittlig. Vi løste det på Fuze, og jeg liker å tro at vi har løst det også i Algorand.

(For Steve Kokinos) Alternativt, hva er en unik utfordring som et blockchain-basert prosjekt som Algorand står overfor sammenlignet med annen mer tradisjonell skybasert infrastruktur.

Blockchain representerer et grunnleggende skifte i måten folk handler på og bytter verdi. I likhet med skyen forventer vi absolutt at bedrifter vil ønske å flytte forskjellige standardprosesser til blockchain-protokoller for effektiviteten den gir.

Imidlertid bygger vi i Algorand grunnleggende teknologi som vil øke antall individer som kan få tilgang til meningsfylt økonomisk mulighet, og bygge økonomiske muligheter i en virkelig grenseløs og desentralisert økonomi..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me