Hva er avtalen med Bytecoin?

Bytecoin, den opprinnelige CryptoNote-valutaen som skapte flere andre prosjekter, spesielt Monero, er tilbake i nyheten. Etter å ha blitt lagt til Binance og Poloniex denne uken, økte prisen svimlende 1000% på Binance før han krasjet ned noen minutter senere. Denne prisøkningen ble etterfulgt av en nesten nettverksbrettlås som stengte myntens lommebok og uttak / innskuddstilgang på alle plattformer.

Siden den gang har prisen på både Poloniex og Binance gått i fritt fall. Handelsmenn og medlemmer av kryptosamfunnet avviser stigning og fall som en pump-and-dump og unnlatelsen av å flytte eller handle mynter som en svindel utført av Bytecoin-teamet, Binance eller begge deler. CoinMarketCap viser ingen pris for mynten for øyeblikket, med henvisning til lommebokproblemer og nettverksvedlikehold.

CoinMarketCap Bytecoin Crash

Den offisielle Bytecoin Twitter-kontoen utgitt dette utsagnet angående strømbrudd i krisetiden.

Binance, HitBTC og Poloniex ga alle lignende uttalelser, og formidlet at uttak og innskudd var på vent til de løste nettverksproblemene.

Før denne uken var Bytecoins handelsvolum på tvers av de mange små børsene det er tilgjengelig på bare 8 millioner dollar. Svært lite av mynten skiftet hender, noe som forklarer rushen med å kjøpe og selge ved introduksjonen til store børser. To dager senere hadde handelsvolumet til BCN steget til $ 600 millioner. Dessverre for handelsmenn som aldri hadde hørt om mynten (hint: de fleste av dem), ble mange av dem fanget i en av de mer alvorlige pumpe-og-dumpene vi har sett i år.

Som med nesten alle pump-and-dump, lommebokproblemer eller bytte avbruddstjenester, oversvømte sinne brukere utvekslingsmeldingen med svar. Historier om tapte midler, rop om innsidehandel og lenker til endeløse støttebilletter om stoppede transaksjoner florerte fra de som ble offer for søppelfyllingen. Imidlertid var trollingene og feiringen til de som klarte å tjene på pumpen.

Fix er i

Cirka 24 timer senere ga Bytecoin-teamet ut en oppdatering av Bytecoin-programvaren og hevder at alle børser nå skal kunne integrere den nye programvaren for å bringe lommebøker tilbake på nettet (hvis du kjører bytecoind, få den nye programvaren her). De avviser påstander om samarbeid med Binance og mener at de ikke har kontroll over pris eller handelsaktivitet på børsen, og beklager alle brukere som mistet penger under den ville kursstigningen.

Teamet ga ut en offisiell gjennomgang av nettverksproblemet, med henvisning til en plutselig tilstrømning av gruvearbeidere som bruker utdatert programvare som kilden til problemet. Dette førte til lengre transaksjonstider og forverret en feil i myntens konsensuskode som førte systemet til en gjennomgang. Ingen gaffel eller splittelse skjedde, og ingen penger gikk tapt.

I gjennomgangen fremhever talsmann for Bytecoin den store milepælen at tillegget av BCN til store børser er for prosjektet, takker brukere for tålmodighet og forståelse, og anerkjenner hjelpen fra gruvearbeidere fra Monero-samfunnet som tilbød å omdirigere gruvedrift til Bytecoin til hjelpe til med å stabilisere nettverket.

En tvilsom historie

Dette er ikke første gang Bytecoin setter sin legitimitet i tvil.

Utgitt så langt tilbake som 2012, er de første dagene av Bytecoin et mysterium, og noen (inkludert Moneros hovedutvikler, fluffypony) hevder å ha bevis på at så mye som 80% av den totale BCN-forsyningen ble forhåndsutvunnet av et par dusin ukjente individer. før programvaren ble utgitt for publikum. Fluffypony postet denne teorien til Monero subreddit i 2015 med det som ser ut til å være bevis, eller i det minste lydlogikk. Klagen har hjemsøkt Bytecoin siden, med svært lite prishandling eller observerbar bruk i den virkelige verden siden den gang.

Mer nylig var Bytecoin særlig en av de eneste CryptoNote-myntene som ikke klarte å oppdatere programvaren for å fikse en sikkerhetsfeil som ble oppdaget i CryptoNight-hashingalgoritmen, som kan ha tillatt anonym myntpresning i strid med Bytecoins begrensede forsyning. I mellomtiden gjorde Monero og andre store CryptoNote-mynter endringer med hastverk. Siden offentliggjøring av sårbarheten i mai 2017, kan dette problemet ha blitt adressert av de resterende CryptoNote-myntene, men var ikke på utgivelsestidspunktet, og satte spørsmålstegn ved om ukjente angripere kunne ha utnyttet disse myntene i mellomtiden.

Har Bytecoin en fremtid?

Bytecoin har ikke hengt opp hatten helt ennå. De har en veikart, semi-aktiv utvikling, og teamet ser ut til å plugge sammen for å bygge det de hevder å være en solid personvernmynt. Nå som BCN er oppført på flere store børser, kan vi godt se at Bytecoin fortsetter å kjempe (eller pumpe) en annen dag. Hvis kryptovalutaområdet har lært oss noe så langt, er det at handelsmenn, spesielt nye handelsmenn, har korte minner og er villige til å kjøpe omtrent alt basert på et velformulert blogginnlegg og løftet om lys (uansett hvor kunstig) på enden av en tunnel.

Hvis du leter etter BCN eller bare ser på sirkuset i underholdning, må du holde øye med fremtidige lysere. Det vil vi definitivt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me