Konkurransen mellom kryptomaskinvareprodusenter Trezor og Ledger blir varmere. De to selskapene har lansert nye produktinnovasjoner nesten samtidig. Sony har nettopp kunngjort utviklingen av en ny kryptomaskinvareenhet.

Fra og med Sony-kunngjøringen har teknologiselskapet utviklet en enhet som gjør det mulig for kryptobrukere å lagre sine digitale valutaer sikkert. Ifølge pressemelding, Computer Science Laboratories har en teknisk utviklingsarm som har utviklet en sikker maskinvarepung som fungerer ved hjelp av kontaktløs integrert kretsteknologi.

Denne innovative funksjonen har blitt hyllet som en ekstra bekvemmelighet for brukerne. Tradisjonelle kryptomaskinvare lommebokenheter fra konkurrenter, som Trezor og Ledger, bruker en USB-ledning.

Du får tilgang til den trådløse lommeboken ved hjelp av enheter som har en NFC-chip (nærfeltkommunikasjon). Det er satt opp for å inneholde et utvalg av kryptovalutaer som inkluderer Bitcoin, Litecoin og Ethereum. I tillegg har den en integrert manipuleringssikker modul for forbedret sikkerhet og er tilsynelatende i stand til å kjøre flere applikasjoner relatert til blockchain.

Flyttet har blitt sett på av bransjeanalytikere som et sterkt signal om at selskapet seriøst vurderer å gå inn i blockchain-rommet. Sony-rapporten fremhever imidlertid at utviklingen fortsatt pågår og tar sikte på å presse enheten til kommersialisering.

I april sendte Sony inn et blockchain-basert Digital Rights Management-patent som kan være relatert til enheten. Systemet kunne bekrefte brukerrettigheter på blockchain-plattformer ved å generere unike brukeridentifikatornøkler. I august arkiverte selskapet også patent på distribuert hovedboksteknologi for en enhet for å få tilgang til blockchain-plattformer.

Enheten vil gi tilgang til plattformer via en rekke virtuelle elektroniske noder. Teknologien gir forbedrede sikkerhetsmuligheter og gjør det mulig for enheter å utføre en rekke transaksjoner basert på en konsensusmekanisme.

De nye nyhetsutviklingsnyhetene for krypto kommer i kjølvannet av hard konkurranse i bransjen blant store aktører.

En ny Blockchain Crypto Hardware Device

Akkurat som Sony kunngjorde sin avanserte kryptomaskinvareteknologi, Blockchain.com lanserte en ny enhet utviklet i forbindelse med Ledger. Kalt Blockchain Lockbox, den er kompatibel med selskapets plattform.

Enheten lar deg overføre sine cryptocurrency-beholdninger fra plattformen til lommeboken. Du kan også bruke den til å få tilgang til brukerkontoer på nettet og gjøre det mulig for klienter å utføre krypto til kryptohandel. Den støtter Bitcoin, Ethereum og Bitcoin Cash. I følge Ledger President, Pascal Gauthier, det er muligheten til å umiddelbart gå fra en kald til en varm lommebok som gjør produktet virkelig unikt.

Ledger har gjort store markedsendringer for å forsterke suksessen etter å ha nådd en milepæl for salg på en million i begynnelsen av året. 30. oktober produsenten av kryptallommeboken kunngjort at det ville utvide virksomheten i Hong Kong, med Benjamin Soong som leder for Asia Pacific (APAC) -regionen.

Flyttet vil hjelpe selskapet med å møte den økende etterspørselen etter både Ledger Vault, en løsning for håndtering av lommebok for kryptovaluta, og dets Nano S-produkt..

Ledger Vault kjører på BOLOS, en tilpasset programvare integrert direkte i maskinvarebrikken. Det forventes også at selskapets inntog i det asiatiske markedet vil ha en positiv innvirkning på salget av den populære Ledger Nano S maskinvarebokjen.

Ledger Nano S kryptovaluta maskinvare lommebok.

Ledger nådde sin miljon milepæl for salg tidligere i år. Bildekreditt: Ledger

Trezor Wallet-oppdatering

Bare få dager før kunngjøringen fra Ledger Blockchain crypto-maskinvaren, kunngjorde Trezor at de hadde lagt til en utvekslingsfunksjon i lommeboken. Den innebygde funksjonen vil bruke Shapeshift- og Changelly-plattformene til å gjennomføre transaksjoner. Trezor lommebøker for øyeblikket støtte over 690 mynter, inkludert de mest populære digitale valutaene som Bitcoin, Ripple, Ethereum, Dash, NEM (XEM) og VeChain.

Kryptomaskinvaremarkedet vokser

Maskinvaremarkedet for kryptovaluta har vokst jevnt og trutt gjennom årene og ble verdsatt til 94,61 millioner dollar i 2017. Det er anslått til å nå 391,64 millioner innen 2023. Med over 250 000 kryptovalutatransaksjoner som skjer hver dag, blir sikker kjøleromvare for digitale eiendeler raskt en prioritet.

Foreløpig utgjør USB-kryptolommebøker omtrent 88 prosent av markedet. Skjermløse versjoner, som generelt er mindre sikre, er de billigste. De er i stor grad ansvarlige for å drive basemarkedsveksten og er spesielt vanlige blant nybegynnere.

På sikt forventes det at selskapene vil øke innovasjonen i dette segmentet for å redusere anskaffelseskostnadene. Dette ser for tiden ut til å være den viktigste hindringen som begrenser den raske utvidelsen av kryptomaskinvaremarkedet.

Akkurat nå forsøker store markedsaktører å tilby kundene de mest funksjonsfylte, sikre enhetene som er mulig til rimelige priser.

Hva driver markedsveksten

Med kryptovalutaplattformhacks som nå forekommer oftere enn noensinne, leter kryptovalutainvestorer, HODLere og entusiaster etter trygge og pålitelige lagringsalternativer. På den virtuelle kontra maskinvarebokdebatten er den generelle konsensus at fryselagring av digitale eiendeler på offline-maskinvare er mye sikrere.

En av hovedårsakene til at folk anser lommebøker for kryptomaskinvare tryggere, er at private nøkler holdes offline, så det er begrenset eksponering for hackere. De fleste kryptovalutamaskinvarepunger, spesielt fra etablerte selskaper, har også punkt-til-punkt-mekanismer som forhindrer virusinfeksjoner.

Videre må du bekrefte transaksjoner via enheten for å få tilgang til funksjoner for digital valutaadministrasjon. Dette er ikke å nevne at mange avanserte lommebøker har pin-sikkerhet. I tilfelle en hardware-lommebok går tapt, kan du regenerere private nøkler ved å bruke frøfrasen.

Krypto lommebøker på nettet er mer utsatt for skadelig programvare og en rekke dataavlyttingsmetoder. For eksempel kan en hacker enkelt registrere viktige detaljer over en ukryptert tilkobling ved hjelp av skadelig programvare. Virtuelle lommebøker som tillater tilbakestilling av passord via e-post, er også sårbare fordi e-postadresser kan hackes for å tilbakestille plattformpassord og få uautorisert tilgang.

(Fremhevet bildekreditt: Pixabay)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me