2017 har vært et godt år for krypto. Etter Bitcoins jevne økning til astronomiske priser, så altcoins sunne gevinster fra stillingene sine for et år siden. Ethereums verdi økte 2900% fra november i fjor. Litecoin vokste sunne 1500% sammen med Monero. Ripple topper denne listen, og får 3.185% i løpet av året.

Alt dette for å si at crytpo begynner å komme i forgrunnen av den globale investeringsscenen. Flere og flere investeringsfirmaer og banker begynner å uttale seg for den nye tekniske mani. Med påtegninger med store penger kommer vanlig adopsjon fra allmennheten. Det populære innkjøpsnettstedet Coinbase, for eksempel, lagt til 100.000 brukere på bare 24 timer i begynnelsen av november. Crypto viser seg å være legitimt, både som en teknologisk fremgang og en investering. Det er ikke lenger den uklare interessen til teknologikyndige visjonærer.

Men med vekst kommer hindringer, og en av disse hindringene er tilgjengelighet. For de teknologikyndige er det enkelt å navigere i kryptosfæren, men for de som er mindre tilpasset komplikasjonene til blockchain, valutaveksling og lommebok, kan læringskurven være skremmende. Heldigvis er det kryptofirmaer som designer valutaer, plattformer og produkter som tar sikte på å gjøre kryptoopplevelsen mer tilgjengelig for din gjennomsnittlige bruker.

Så hvilke selskaper er de? Her er noen av favorittene våre nedenfor.

Iconomi

Iconomi er en plattform for forvaltning av digitale eiendeler som ønsker å tiltrekke seg både veteran- og amatørkrypto-investorer. Identifiserer seg selv som en digital eiendelsmatrise (DAA) og hevder å være den fjerde generasjonen av digitale eiendeler. Som et aktivasystem kombinerer det de tre foregående generasjonene (dvs. Bitcoin som første, altmynter som andre og verktøytegn som tredje) til en samlet eiendel.

Tenk på Iconomi som NASDAQ eller S&P500 av cryptoworld. Plattformen tilbyr en rekke indeksfond for investorer å fordele kapitalen. Conbest 1 (CBST), for eksempel, tilbyr investorer en konservativ eiendel med lav volatilitet for å satse pengene sine. Indeksen inkluderer Bitcoin, en rekke blockchain-plattformer (Ethereum, Waves og WINGS), Bancor og Aargon. Det er også mer varierte porteføljer med høyere risiko som ser ut til å kapitalisere på undervurderte mynter i nye sektorer i kryptosfæren. William Mougayar High Growth Cryptoassets Index (WMX), for eksempel, investerer i potensielle mynter med høy vekst som Augur, Game Credits, Civic, TenX, FunFair og andre, hvor Ethereum spiser størstedelen av fondets investering..

myntbest_graf

Iconomi har potensial til å tiltrekke seg investorer som ellers ikke vil bryte med cryptos teknologiske læringskurve. Med Iconomi kan de enkelt investere med Iconomi-tokenet på den brukervennlige plattformen. Videre kan indeksfondets avkastningskrav varme de kalde føttene til kryptoseptikere. Coinbest 1 alene skrøt av en 35,20% avkastning på investering den siste måneden. Et eller annet sted stiller noen spørsmålstegn ved deres NASDAQs verktøy.

Eidoo

På hjemmesiden sin, Eidoo merker seg selv som et “blockchain-to-human interface”, og det blir ikke noe tydeligere enn det, folkens. Eidoo-teamet ønsker å menneskeliggjøre de kryptiske aspektene ved krypto, slik at ingen trenger å se fra sidelinjen.

De planlegger å optimalisere en brukervennlig opplevelse ved å lage et alt-i-ett-grensesnitt for den gjennomsnittlige brukeren å ta i bruk. Hvis du er ny i krypto, kan havet av lommebøker og børser du må navigere for å administrere eiendelene dine være skremmende. Eidoo ønsker å berolige disse farvannene ved å tilby en enkelt applikasjon som fungerer som en flervaluta lommebok og hybridbørs.

Lommeboken har plass til Ethereum-, Bitcoin- og ERC20-tokens, alt beskyttet

eidoowalletmed en gjenopprettingsfrase, mens alle eiendelens private nøkler holdes av brukeren og sikres ved kryptering. Lommeboken i seg selv kjører som et lett grensesnitt, så det er ikke nødvendig å laste ned Bitcoin eller Ethereums blockchain for å lagre eiendelene dine. Dette siste poenget gjør Eidoo spesielt attraktivt, for for de av oss som har problemer med å administrere lommebøker med full node, kan nedlasting av hele blockchain være en møysommelig og frustrerende langsom prosess..

Når lommeboken er lastet ned, kan brukerne deretter bruke lommebokens desentraliserte utvekslingsfunksjon til å handle Bitcoin, Ethereum og ERC20-tokens. Børsforvalteren har ikke tilgang til brukerfond, så brukere kan være voldgiftsdommere i sine egne krypto-skjebner uten å måtte bekymre seg for at tredjeparter forvalter pengene sine.

Eidoos brukervennlighet for enkelt applikasjoner kan ha store implikasjoner for masseadopsjon av kryptoanlegg. De plattformens veikart forventer at børsen vil bli live innen 3. kvartal 2018, og de har til og med et debetkort på lager for 2. kvartal 2018 også. Vi vil holde øye med Eidoo, ettersom vi forventer spennende ting i året som kommer.

Vertcoin

Den kaller seg “The People’s Coin”, en “desentralisert valuta som eies av brukerne.” Vertcoin holder seg til den opprinnelige visjonen til Satoshi Nakamoto, Bitcoins pseudonyme grunnlegger. I likhet med Bitcoin er den designet som en peer-to-peer, desentralisert digital valuta som avviser behovet for mellommenn som banker og finansinstitusjoner..

Det er også i motsetning til Bitcoin ved at det isolerer seg fra de facto-sentraliseringen som gruvebassenger har ført til Bitcoin-kjernen. Vertcoin er applikasjonsspesifikk integrert krets (ASIC) motstandsdyktig. Uten å bli hengt opp ASIC-teknologien, tillot ASIC-rigger en mer effektiv gruveprosess enn forgjengerne. Da Bitcoin hash-priser økte i vanskeligheter, erstattet ASIC-gruvedrift GPUer, CPUer og FPGAer som den primære metoden for å behandle Bitcoin-transaksjoner. ASIC ble deretter mer populært, og grupper av gruvearbeidere kombinerte riggene til gruvebassenger. Med denne samlede prosessorkraften kom en uforholdsmessig fordeling av hashrate over blockchain, og nå er 62% av Bitcoins gruvekraft delt mellom 3 gruvebassenger. Mange hevder at dette skaper en utilsiktet sentralisering, ettersom flertallet av blockchain er i hendene på noen få utvalgte. Det er den samme sentraliseringen som i mange henseender tillot Bitcoin Cash sitt angrep på Bitcoin tilbake i midten av november.btcminingdistribusjon

Vertcoin kommer uten sentralisering og alt dramaet det kan medføre. Lyra2RE (vs) -algoritmen den benytter gjør mynten motstandsdyktig mot ASIC-gruvedrift. Dette sikrer at store gruverigger ikke kan kompromittere Vertcoyns sikkerhet eller integritet, noe som muliggjør en jevn fordeling av hashrate blant brukerne. Alle med en kraftig nok prosessor (CPU) eller grafikkort (GPU) kan gruve Vertcoin, og denne prosessen blir enda enklere med mynten 1-klikk gruvearbeider. 1-klikk gruvearbeid strømlinjeformer den ellers komplekse gruveprosessen, noe som gjør enda de mer tekniske aspektene ved kryptorevolusjonen tilgjengelig for alle.

Siste tanker

Listen vi har samlet stopper ikke her – dette var bare noen få bemerkelsesverdige valg. Det er flere plattformer som ønsker å bringe kryptofeber til allmennheten, og vi kan til og med dekke dem litt senere.

Takeaway fra fremveksten av slike selskaper er imidlertid enkelt: Det Satoshi Nakamoto startet i 2009, begynner å bli en ny teknologisk virkelighet. Teknologiske forbedringer har gitt vei til bedriftsløsninger og vanlig eksponering, og fra denne eksponeringen kommer kravet om å imøtekomme et publikum som ikke er kjent med blockchain og dets potensiale. Jo mer populær krypto blir, desto mer sannsynlig vil du se at disse plattformene og andre som dem får mer trekkraft, og etter hvert som brukervennlige plattformer blir mer populære, øker kryptos immanens bare.

Revolusjonen blir ikke sendt på TV – den er digitalisert, og den er allerede i full gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me