Don’t Let the Markets Fool You: Bulls Run Amok

Kryptovalutamarkedet i 2018 har sett en ganske skarp overgang fra slutten eller 2017. De fleste prosjekter er bare en fjerdedel av sin høye verdi i 2017, med Bitcoin-flaggskipet nede på rundt 60% av verdien..

markedsverdi

Reddit-lokalsamfunn og forumdiskusjoner som tidligere var oppstemte og borderline maniske tok en omgang til mer dempede, fokuserte toner. Naturligvis gir tokens som hopper 10% og faller 20% mer dystre diskusjoner enn de som skyter i været 200% per uke..

Hvis det er noen indikasjon på avtagende søketrender fra Google, ser det ut til at oppmerksomheten til befolkningen generelt har blitt noe mindre.

Å se på den generelle prisbevegelsen i markedene er imidlertid en sterkt begrenset forsøk på å forstå innovasjon i kryptovalutaindustrien.

Mens nedgangen i kryptovalutaprisene ikke utgjør et problem for budsjettene til team som er avhengige av deres beholdning av poletter for å finansiere driftskostnader, er det veldig få som faktisk er bundet for kontanter til insolvens..

2017 tilsvarte en meteor som traff bakken. Den tilsynelatende plutselige eksplosjonen av kryptovaluta- og blockchain-prosjekter på scenen og inn i medier var et skuespill for alle.

De fleste stødige investeringshender og erfarne teknologientusiaster gledet seg imidlertid til 2018 for å se røyken rydde og se hvilke prosjekter som gjør sin aktsomhet for å skape meningsfulle fremskritt for å nå sine mål.

Mange blockchain-prosjekter som kom godt ut av 2017 og var klare for suksess, har kjørt med pedalen til metallet uavhengig av markedssvingninger. Team ansetter utviklere og forretningsutviklingstalent av dusinvis, og kunnskapsrike investorer legger merke til det.

Noen av spørsmålene det er verdt å utforske for å ta et dypere dykk enn bare prisanalyse inkluderer:

  • Hvilke prosjekter når milepælene?
  • Hvilke partnerskap gjør disse prosjektene for å fremme sine mål?
  • Hvilke endringer i strategien (hvis noen) tar disse prosjektene?
  • Hvor mange brukere / kunder har prosjektet for tiden?
  • Hvor aktivt er utviklingsteamet, og hvor pålitelige er de i å gi ut oppdateringer?

Cryptocurrency Investment World er fortsatt aktiv

Ikke la den nedadgående trenden i dagens markeder distrahere deg fra den fortsatt glødende investeringsverdenen. I 2017 satte risikokapitalister og andre investorer 1,06 milliarder dollar i bransjen. Så langt i 2018 er disse investeringene allerede på over 350 millioner dollar.

Det er fortsatt spennende prosjekter som kommer i forkant.

Ta Fusion for eksempel. Fusion, en offentlig blockchain som tar sikte på å skape en inkluderende krypto finansiell plattform for kryss-, kryssorganisasjons- og kryssdatakilder, samlet inn over $ 50 millioner på under 24 timer i løpet av token-tilbudet i februar 2018.

Circle, et digitalt betalingsselskap, kjøpte kryptokursutvekslingen Poloniex for en rapporterte $ 400 millioner. Circle medstifter og administrerende direktør Jeremy Allaire bemerket: “Disse markedene er fremdeles i sin spede begynnelse, men de holder et enormt løfte. Kanskje det første $ 1 billion selskapet i verden vil bli opprettet i dette rommet.”

15. mars 2018 lanserte Lightning Labs sin første mainnet beta og kunngjorde en runde med frøfinansiering fra slike som Jack Dorsey (administrerende direktør for Twitter og Square, en av de største P2P-betalingsplattformene), David Sacks (tidligere PayPal COO), Vlad Tenev (medstifter Robinhood), Charlie Lee (skaper av Litecoin).

Siste tanker:

Den overordnede fortellingen for 2018 setter grunnlaget og forventningene til hva et høyhastighets blockchain-prosjekt skylder investorene..

2017 var en tid hvor du bokstavelig talt kunne plagiere en whitepaper for et tvilsomt konsept og samle inn noen få millioner dollar, men det bearish Q1-markedet i 2018 la til et nytt lag av investorsskepsis som i hovedsak beskjærte denne forferdelige, medrivende tilnærmingen (for nye prosjekter, minst).

Dette er året hvor mange av de fremste innovatørene innen kryptovaluta og blockchain-rom må øke og gi investorer, tilskuere og regulatorer en grunn til å fortsette å tro.

Derfor ser så mange mennesker på prosjekter som Ethereum, NEO, STEEM, EOS og Monero for å nevne noen. Selvfølgelig er listen begrenset for korthetens skyld, men poenget er at 2018 er året folk vil se mennesker og team som jobber sammen for å utdype funksjonaliteten til disse potensielt revolusjonerende prosjektene..

2018 er året kryptovalutainvestorer vil lære at et astronomisk hopp i tokenpris ikke er en beregning for potensiell prosjektsuksess. Det er strategi for å få øye på innovasjon, og forutsetningen er en skruppelløs nysgjerrighet kombinert med en fast tro på teamet bak prosjektet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me