Denne uken i kryptovaluta – 9. februar 2018

Gresset er alltid grønnere på den andre siden av en dukkert

Å kalle det en dukkert gjør det egentlig ikke rettferdighet. Selv om vi kaller det vi har opplevd den siste måneden for en rettelse, ser det ut til å være dårlig humor. Hvordan ellers rettferdiggjør vi kryptos samlede markedsverdi fra $ 834 mrd når det var topp i januar til $ 282 mrd på det laveste punktet? Ved å holde fast med jernhender er det slik.

Nå vet vi ikke om det er over ennå, uansett hvor mye vi ber for at det verste skal være bak oss. Når det er sagt, ser markedet sunnere ut enn det har gjort på et varmt minutt, og en topp 10 som smiler med grønt, er noe å være takknemlig for.

Bitcoin: Bitcoin har sett bedre dager, det er sikkert, men alt i betraktning gjør det ganske bra. Teknisk er det fremdeles nede 2% fra denne tiden forrige uke. Men jeg tror vi alle kan være enige om at $ 8,400 er mye bedre enn $ 6,000 bunnbunn Bitcoin traff tidligere i uken under utsalget.

Ethereum: Det ser ut til at markedskappens andreplass er i nøyaktig samme båt som Bitcoin. Ethereum er også nede 2% fra utgangspunktet sist fredag, som for øyeblikket sitter med en pris på $ 854.

Krusning: Ripple bryter imidlertid formen Bitcoin / Ethereum, ettersom den for øyeblikket er oppe 6% fra denne tiden forrige uke. Dette er i stor grad resultatet av noe oppadgående prisaksjon i går kveld som pulset det opp til $ 0,90.

topp 10

Ærlige omtaler: Ingen hederlige omtaler denne uken, da ingen mynter har gjort mye verdt å nevne (unntatt E-mynt, som lastes om for ukens andre pump-n-dump, opp 1855% om 24 / timer). Nei, vi har ingen legitime hederlige omtaler, men heller en hederlig tilfeldighet. Som u / steelflight84 påpekt på r / kryptovaluta tidligere denne uken fulgte Bitcoin, Ethereum og Ripple tett på hverandres hæler under ukens nedoverløp. Så tett, faktisk, at prisene deres speilet hverandre med krefter på 10.

Innenlandske nyheter:

Forbes gir entusiaster muligheten til å forfølge deres favoritt kryptofettkatter: Så stilk kan være et sterkt ord. Uansett har Forbes gitt ut de første “Richest People in Cryptocurrency”, den digitale økonomien som tilsvarer “Verdens milliardlisteliste.” Toppen av listen inkluderer tall som Ripples tidligere administrerende direktør Chris Larsen og Binance-grunnlegger Changpeng Zhao.

gullmann

SEC / CFTC Senates vitnesbyrd gir Crypto Hope (og en ny maskot): Jay Clayton og Chris Giancarlo gjorde saken for å regulere kryptovalutaer før senatet på tirsdag. Møtet ble avsluttet med et positivt notat, da lovgivere virket åpne for handlingene begge SEC / CFTC-lederne foreslo. Dette ga både investorer og entusiaster et glimt av optimisme for verdensrommet i en tid da markedets krasj lot mange fortvile. Giancarlo, som til og med fortalte senatorer om underverkene til HODLing, forlot møtet og så ut som en maskot for kryptosfæren, og medlemmer av samfunnet takket ham for cheerleading ved å øke Twitter-tilhengerne fra 5k til 28,5k på under 48 timer.

Bittrex øker varmen på Coinbase, ser ut til å legge til USD-innskudd: Første Robinhood kunngjorde at de ville åpne kryptovalutahandel, og nå har Bittrex kunngjort at de vil integrere USD-innskudd, samtidig som de åpner nye kontoer for å ønske nye brukere velkommen. Bør Coinbase være bekymret? I likhet med Bitcoin har den førstegangsfordeler, men det begynner å se litt konkurranse inn på fiat-til-kryptomarkedet.

Nok en gang sier Goldman Sachs at de fleste mynter snart vil være verdiløse: Leder for global investeringsforskning Steve Strongin sier ikke at alle mynter ikke kommer til å gjøre det i det lange løp, men han sier at de fleste digitale eiendeler i sin nåværende form er verdiløse. I et “få-vinnere-tar-mest” -marked vil blockchain-teknologi overleve, mens “valutaene som ikke overlever mest sannsynlig vil handle til null.”

gs

Kredittkortselskaper prøver å bekjempe økningen av Crypto med kjøpsforbud: Store banker som Bank of America og JP Morgan begynner å blokkere kjøp fra kjente kryptovaluta-børser som Coinbase. Mens J. P. Morgans talsperson Mary Jane Rogers sier at risikoen forbundet med kryptokurver er for høy akkurat nå, får det oss til å lure på om forbudet er et forsøk på å bekjempe suksessen og økningen av konkurransen.

Du kan nå kjøpe GPU-er for Crypto Mining på Amazon: Hvis du lurte på hvor du skal kjøpe din første gruvedrift, må du ikke se lenger … Amazon tilbyr nå gruvearbeidere muligheten til å score sin egen GPU gjennom tredjepartsleverandørsalg. Hvis du leter etter et kupp, kan du til og med kjøpe en 6-pakke kaldharde GPU-er (det vil si til de blir overopphetet). Prisene på disse verktøyene har økt i løpet av de siste tre månedene, og har gått fra de lave $ 200-tallet til nesten tredoblet denne prisen.

Ohio Teen blir millionær etter å ha kjøpt krypto med hele livssparingen: “Jeg tenkte:” Wow, jeg ga nettopp 10% avkastning på en dag. Det er sprøtt, ” sa 18 år gamle Eddy Zillan i et intervju med Business Insider. Zillan begynte å kjøpe krypto i en ung alder av 15 år, 3 år under den nødvendige alder for å åpne en Coinbase-konto. Men det hindret ikke dette passende crpyto-barnet i å delta i handlingen, som nå tar opptil $ 250 i timen for sine rådgivningstjenester..

California Crypto Entusiasts Find New-Found Freedom in Puerto Rico: I en bygning de kalte “Sol”, flyttet en haug med kaliforniere til den karibiske øya, ikke for sin skjønnhet, men for å unngå kapitalgevinstskatter og føderale skatter. Målet deres er å etablere en “kryptotopi” i hjertet av territoriets hovedstad, San Juan, og de sier til og med at regjeringen tillater dem å opprette en kryptokurrencybank. Grunnlegger av Halsey Minor sier at mens orkanene som ødela Puerto Rico var forferdelig, er de lave eiendomskostnadene og selskaper som flytter hovedkontor til Puerto Rico en “gave” på lang sikt.

Hva er nytt hos CoinCentral?

Bak kulissene til kryptovalutautvekslinger: Har du noen gang ønsket å vite mer om hemmelighetene og strategiene som brukes av verdens ledende børser? Her fremhever vi noen av innsiktene som ble oppnådd på Blockchain Connect Conference 2018 i San Francisco.

Off to the Races: Konkurransen om den mest populære desentraliserte børsen er i gang, og vi har samlet en liste over de mer populære DEX-ene der ute, slik at du kan velge ditt kull.

KuCoin Exchange Review: Hvordan samler KuCoin-handelsplattformen seg mot konkurrentene? Vi forteller deg det.

NEO’s New Vision: The Moonshot: NEO DevCon samlet blockchain-entusiaster, utviklere, investorer og gründere fra hele verden til et intimt miljø som samarbeider med informasjon og entusiasme. Kom og bli med oss ​​for å lære mer om hva NEO-teamet ser for seg og hvor det skal i fremtiden.

Hva er status (SNT) ?: Vil du vite mer om denne mobile klienten som forestiller seg det sosiale nettverket? Søk ikke lenger.

Hva er Zilliqa ?: Denne guiden tar en grundig titt på en blockchain med en løsning med høy skalerbarhet.

Hva er MaidSafeCoin ?: Mens SAFE-nettverket fremdeles er i sin spede begynnelse, er det klart de mange mulige fordelene som kan oppstå gjennom prosjektets oppdrag. Lær mer om denne spillendringsteknologien i denne artikkelen.

Kryptovalutaindustriens søkelys: Tim Draper: En langvarig talsmann for Bitcoin og blockchain-teknologi, Draper har tiltrukket seg betydelig oppmerksomhet til seg selv og hans aktivitet i kryptovalutaverdenen. Finn ut mer om denne risikokapitalisten og fremtredende figuren i blockchain-verdenen i dette bransjens søkelys. Draper University lanserte også en Blockchain Intensive kurs tilpasset Draper og nettverkets innsikt.

Å vokse Blockchain-fellesskapet var et stort tema på NEO DevCon: I denne artikkelen ser vi på noen av de største temaene som kommer ut av NEOs DevCon når det gjelder å vokse blockchain-samfunnet.

Hva er Power Ledger (POWR) ?: Tenk deg en verden uten å stole på store forsyningsselskaper eller utenlandske ressurser for all energien du trenger for å styre livet ditt. Hei fremtid, møt Power Ledger.

Blockchain Connect 2018 Sammendrag: 26. januar hadde CoinCentral-teamet gleden av å delta på Blockchain Connect-konferansen i San Francisco. Selv om det er umulig å ta med alle de fantastiske konferanseshendelsene, fremhever vi noen av hendelsene som virkelig skilte seg ut i dette sammendraget.

Hva er KuCoin-aksjer (KCS) ?: Hva om du har 1 mynt tjent deg 200+ forskjellige mynter hver dag? Velkommen til KuCoin, Binances sterkeste konkurrent.

Hva er Loopring?: Det er ikke et bytte, men det er laget for utveksling. Se denne guiden for å lære mer om protokollene som gjør Loopring til en unik plattform for desentralisert utveksling.

Hvordan lage en Shitcoin: Fra raskt kontantopptak å flate ut svindel, det virker som om alle utnytter det blomstrende, men likevel uregulerte kryptovalutamarkedet i disse dager. Så hvorfor skulle du ikke? (ansvarsfraskrivelse: du burde absolutt ikke).

SEC og CFTC gjør sak om kryptoverordninger før senatet: Pengene starter egentlig her når de amerikanske myndighetene etterlyser reguleringer. Er det et skritt i riktig retning?

Min Kim snakker om ICONs forpliktelse til utdanning, adopsjon: På årets første årlige Blockchain Connect satte noen få av oss fra Coin Central seg for et intervju med Min Kim, et medlem av ICONs Foundation Council og Chief Strategy Officer i DAYLI Financial Group.

Asic, GPU og CPU Mining: Før du foretar din neste handel eller investering, bør du vurdere konsekvensene av om mynten din bruker ASIC-, GPU- og CPU-gruvedrift – hvis det er Proof of Work, altså. Men først må du lære forskjellene mellom disse gruveprosessene.

Hva er WanChain ?: Finn ut hvorfor 2018 utvikler seg til å bli et stort år for WanChain-prosjektet.

Hva er Electroneum ?: Selv om Electroneum er oppkalt etter elektronet, er det vanskelig å være negativ med hensyn til fremtiden. I denne nybegynnerveiledningen utforsker vi det indre arbeidet til Electorneum, som skal riste blockchain-industrien på kort tid.

Kryptovaluta nyheter fra hele verden

Bitcoin Ikke lenger Darkweb Favoritt: Hvis du ønsker å betale for ulovlige tjenester på internett, kan det være lurt å se på Bitcoins lillebror for å få hjelp. Litecoin har vunnet favør av internettets dystre underliv. I følge en rapport fra Recorded Future godtas Litecoin av 30% av Darkweb-leverandørene, med DASH og Bitcoin Cash som kommer inn på henholdsvis andre og tredje.

UNICEF vil at du skal bryte Ethereum for syriske barn: I følge Reuters har mer enn 500 mennesker sluttet seg til “Game Changers” -initiativet for å støtte barn i det krigsherjede landet Syria. I en uttalelse sa UNICEF “ved bruk av gruvedrift skaper vi en mulighet for de som ikke kan gi eller aldri har hatt muligheten til det.” Prosjektet har allerede samlet inn mer enn 1500 euro siden lanseringen 2. februar.

uni

Kina forbyr valutaplattformer i arbeidet med å stoppe handel: Kina prøver å få slutt på ICO og kryptohandel, som det fremgår av en artikkel av Financial Times (tilknyttet People’s Bank of China). Som amerikanske kredittkortselskaper som prøver å stoppe kryptokjøp på grunn av “økonomiske risikoer”, mener Kina at digitale eiendeler er for risikable til å fortsette i sin nåværende form. Til tross for alle den kinesiske myndighetens handlinger for å redusere risikoen, finner innbyggerne måter å fortsette å handle.

I motsetning til Kina, ønsker Singapore velkommen kryptovaluta … “For nå”: Mandag uttalte visestatsminister i Singapore Tharman Shanmugaratnam “foreløpig utgjør ikke naturen og omfanget av kryptovalutahandel i Singapore noen risiko for sikkerheten og integriteten til vårt finansielle system.” De avslappede utsiktene fra Singapores regjering følger Japans lette holdninger til blockchain-teknologi, hvor begge land ser det store potensialet med kryptovaluta.

Ikke en hack: Binance stopper handler for vedlikehold: En av verdens mest populære kryptovaluta-børser, Binance, suspenderte nylig uttak og handel. I følge Changpeng Zhao, administrerende direktør i Binance, var det et problem med børsens servere som la data “ut av synkronisering”, men han forsikret brukerne om at alle data er trygge. Tjenestene gikk ned 7. og forventes å gjenopptas den 9..

I andre nyheter blir porno nå brukt til å utvide kryptovalutaer: Legg merke til at datamaskinen din er like varm og tung som deg etter å ha unnet deg noen fantasier på nettet? Hvis ja, kan pornovanene dine tjene noen andre penger. En nylig studie av det kinesiske sikkerhetsfirmaet 360 Netlab viser at 49% av all nettleseredrift kommer fra pornosider. Disse nettstedene kjører gruveskript som bruker besøkende datamaskiner til å bryte forskjellige valutaer mens de metter deres kjødelige appetitt.

Forskrifter som ikke er på Den europeiske sentralbankens agenda: Mens USA tilsynelatende har åpnet dørene for regulatoriske diskusjoner, er Den europeiske sentralbanken ikke klar til å gi temaet et banke. “Vi gransker problemet i et reguleringsperspektiv, vi er klare til å gjøre noe hvis det var nødvendig, men så langt er det ikke akkurat veldig høyt på vår oppgaveliste,” sa ECBs styreleder Daniele Nou til CNBC nylig. intervju.

For andre banker, en overgang til å forby kryptokjøp på kreditt: Markedene fikk en hit, og banker i Storbritannia følger i fotsporene til sine brødre over dammen for å redusere risikoen. Loyds Banking Group Plc og Virgin Money har blokkert kjøp av kryptovaluta på kredittkortene sine. På høyden av cryptos oppkjøring på slutten av året ble kredittkortkjøp stadig mer vanlig, og flyttingen ser ut til å beskytte kundene mot å kaste seg i gjeld ettersom markedet gikk i fritt fall.

Nord-Korea Sannsynligvis Bak Coincheck Hack, sørkoreanske tjenestemenn sier: Japansk børs Coincheck ble hacket for to uker siden, og etterlot $ 530 mln i kryptovaluta stjålet. Sør-Koreas nasjonale etterretningstjeneste mener at Nord-Korea kunne ha stått bak angrepet. Dessverre er dette ikke så overraskende, ettersom Nord-Korea også mistenkes å ha stått bak en serie Bithumb- og Youbit-angrep som skjedde i fjor..

nordkoreanske hackere

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me