Denne uken i Cryptocurrency – Weekly News Recap

Nok en uke. En annen All Time High. I siste ukes nyhetsbrev var vår topphistorie at Bitcoin brøt $ 6000. Bare en uke senere er Bitcoin nå priset til 7 305 dollar i skrivende stund.

Verdens største byttehumle om bord på Bitcoin: CME Group Inc., verdens største og mest varierte derivatmarked, uttalte at det ville det introdusere bitcoin-futures innen utgangen av året. Denne avgjørelsen kan ha blitt påvirket delvis av Cboe Global Markets Inc. om at den planla å tilby bitcoin-futures tidligere i år.

Rik Crypto-Fork Dad, Dårlig Crypto-Fork Dad: Du har kanskje lagt merke til at Bitcoins pris eksploderte de siste ukene. Dette skyldes i stor grad markedskreftene som tildeler sin Bitcoin for å forberede seg på den kommende Bitcoin2x-gaffelen. Men la oss utforske dette for å forstå hvorfor. Mange kunnskapsrike Bitcoin-investorer ser på gafler som en mulighet til å få gratis penger når gaffelen lager to tokens, som vi så med Bitcoin og en Bitcoin Cash. Børs som støtter gaffelen gir Bitcoin-innehavere en tilsvarende mengde gaffeltoken. Så hvis du har 100 Bitcoins på tidspunktet for gaffelen, vil du ende opp med 100 Bitcoins og 100 Bitcoin2xs etter gaffelen (forutsatt at gaffelen selvfølgelig ble støttet av utvekslingen). Dette er grunnen til at vi vanligvis har en tendens til å se en flom av mennesker som fordeler eiendelene sine til BTC før gaffelen nudger det som potensielt er en kunstig høyde, og en påfølgende utstrømning tilbake til alts etter gaffelen. Gitt, det er flere andre faktorer som spiller, og dette er ikke investeringsråd, men du bør i det minste være oppmerksom på et mønster som dette.

Bitcoin tilbake i Kina igjen, kanskje: Etter 19. Nasjonalkongressen til det kommunistiske partiet i Kina 24. oktober kanselleres noen midlertidige begrensninger, forskrifter og policyer. Dette betyr at forbud mot Bitcoin handel i Kina kan potensielt være en av dem. Gitt det faktum at Kinas naboer og nasjonale konkurrenter som Russland og Japan har begynt å omfavne blockchain og bevege seg raskt for å spise opp Kinas tapte terreng under forbudet, virker dette ikke så langt hentet. Dette er imidlertid fortsatt en kan være og nyheten utvikler seg fortsatt, men dette vil åpenbart være en stor avtale for Bitcoin-samfunnet.

Bra som gull: I en intervju med Epoch Times, blockchain-forsker Saifedean Ammous delte litt innsikt i hvorfor Bitcoin er like bra som gull. Det viktigste aspektet er muligheten til å tilby sunne penger utenfor kontrollen til enhver sentralmyndighet eller myndighet, hvor som helst i verden. Bitcoin ligner på gull i den forstand at den begrensede forsyningen på 21 millioner bitcoins gjør det til “harde penger”. Dette betyr at mengden er vanskelig å øke, og det gjør det vanskelig å manipulere etterspørselen. Hvor Bitcoin skinner over gull, er imidlertid muligheten til å bruke den direkte som betaling sendt til hvem som helst hvor som helst i verden, samt hvor relativt billig det er å bevege seg rundt og sikre.

Indonesia er klar for Bitcoin: Indonesia kan skryte av den fjerde største befolkningen i verden, hvorav 80% er uten bank, er frakoblet og opererer på kontantbasis. Siden Bitcoin og andre kryptovalutaer ikke krever bankkonto, kan det potensielt tilby indonesiske statsborgere “utenfor nettet” fordelene og bekvemmeligheten ved å ha en digital betalingsmåte uten å måtte stole på den sterkt manglende bankinfrastrukturen. Imidlertid må en rekke forskjellige elementer komme på plass for å gjøre dette realistisk mulig. Den største utfordringen ville være å gå ombord millioner av indonesere inn i et teknisk tungt betalingsøkosystem, øke antallet mennesker med smarttelefoner, samt navigere i et grumsete reguleringslandskap. [Forbes]

Hva er nytt hos CoinCentral?

  • Denne uken gikk CoinCentral’s Steven Buchko inn i feltet (en Chevron bensinstasjon) for å prøve å bruke en Bitcoin-minibank. Denne morsomme lesingen beskriver den ikke så morsomme tiden Steven hadde med denne metoden for å kjøpe Bitcoin.
  • I vårt forsøk på å fortsette å utdanne verden om kryptovaluta, la vi til en håndfull nye guider for forskjellige alternative kryptovalutaer:
  • Hva er IOTA?
  • Hvordan kjøpe IOTA
  • Hva er Litecoin?
  • Hva er NEO?

Flere Cryptocurrency-nyheter fra hele nettet

Bitcoin Biz er Boomin ’: Den Bitcoin-relaterte jobbmarkedet har hatt betydelig vekst med Freelancer.com rapporterer en vekst på 82% i Bitcoin-relaterte jobber akkurat i tredje kvartal. Alle fra innholdsforfattere, redaktører, designere, kryptografer, sikkerhetseksperter, markedsførere og utviklere har sett en betydelig økning i kryptovalutarelatert arbeid. Ikke bare er det mer arbeid, arbeidet krever også ferdigheter på høyere nivå og betaler i gjennomsnitt 10-20% mer enn standard markedsrater. Også, hvis du er en dårlig forfatter som er lidenskapelig opptatt av kryptovalutaer, ansetter vi også &# 128521;

Russia’s Up to Something: I løpet av et kort tidsrom på ett år gikk den russiske regjeringen fra å potensielt dele ut 7-årige fengselsstraffer til alle som bruker Bitcoin, til å bli en av verdens voksende kryptokurver. Den private sektoren som omfavner blockchain, er ikke noe utenom det vanlige, siden private selskaper over hele verden bygger innovative teknologier med blockchain. Den plutselige og raske vedtakelsen og omfavnelsen av den russiske regjeringen av en teknologi som den så på som straffbar ved lov, virker imidlertid litt malplassert. Det er en håndfull teorier som stimulering av økonomisk vekst uten å stole på olje og gass, eller en måte for russiske oligarker å unngå vestlige sanksjoner, eller, hvis du spør Reddit og noen Facebook-grupper, å hodl Bitcoin og kjøpe lambos.

Sør-Korea regulerer Bitcoin som handelsvare: De Sør Korea sentralbanken, Bank of Korea, kunngjorde at Bitcoin kommer til å bli regulert som en vare i stedet for en valuta. Sentralbanken planlegger ikke å lansere reguleringen snart.

Ord med forsiktighet fra Ron Paul: I et nylig intervju med Kitco News, tidligere presidentkandidat Ron Paul oppfordret den amerikanske regjeringen bør ta en “vent og se” -tilnærming i stedet for å hoppe inn i den. Når det gjelder Bitcoin som konkurrerer med den amerikanske dollaren, bemerket Paul at hvis folket vil bruke Bitcoin, ”burde regjeringen holde seg utenfor det.”

Crypto-Hedge Funds on the Rise: Oppover 90 hedgefond med fokus på digitale eiendeler som Bitcoin kom ut av treverket i 2017, og bringer det totale antallet kryptofond til 124. Det anslås at eiendelene under forvaltning av kryptofond er rundt $ 2,3 milliarder dollar, et heftig engangsbeløp som er i stand til å flytte markeder, men ikke helt i nærheten av rekorden på $ 3,15 billioner hedgefondindustrien har.

Av til regulerende løp: Med over 30 globale regulatorer kunngjør sine individuelle planer for hvordan man nærmer seg ICO og token salg, kan vi se et globalt regulerende landskap begynner å danne seg. Japan har for eksempel 11 regulerte Bitcoin-børser, og det har blitt sagt at de kontroll over 60% av det globale Bitcoin-markedet, mens Kina direkte forbød salg av kryptovalutaer og ICOer. Det globale kryptomarkedet er verdsatt til 180 milliarder dollar, noe som gjør det til et betydelig fokuspunkt for mange regjeringer.

Velsignelser fra Thiel: Peter Thiel, milliardær venturekapitalist, har støttet Bitcoin i lang tid, og uttalt at folk er det fortsatt undervurderer det. Som en av medstifterne av PayPal har Thiel betydelig innsikt i potensialet til Bitcoin som revolusjonerer penge- og betalingsområdet. Som en som er lei av å betale 2,9% bare for å motta en betaling, er det ikke vanskelig å være enig med ham.

New York arresterer påstått ICO-svindel-forretningsmann: Maksim Zaslavskiy, en forretningsmann i New York, ble arrestert for sammensvergelse av verdipapirbedrageri knyttet til to ICO-er. Zaslavskiy lokket angivelig investorer ved å gi løfter om høy avkastning. Hvis han er skyldig, kan Zaslavskiy få opp til fem års fengsel og en bot. [CoinTelegraph]

GDAX skisserer fremtidige tokenstandarder: 2. november publiserte GDAX sin Digital Asset Framework som skisserte kriteriene fremtidige tokens må oppfylle for å bli oppført. Noen få av disse kriteriene inkluderer om den digitale eiendelen justerer GDAXs verdier og oppdrag, eller om det vil være lovlig i henhold til gjeldende amerikansk verdipapirlov.

Hvordan vil Bitcoin se ut om tjue år? Hvis du har kommet så langt gjennom vårt nyhetsbrev, er du kanskje ikke en som viker unna en god (og lang) lesning. tirsdag Daniel Jeffries forsøkte å forutsi fremtiden, som beskriver hva han mener er i butikken for Bitcoin, Cryptocurrency og Blockchain. Dette mediuminnlegget til Hackernoon er anslått i 34 minutter, men det er verdt tiden hvis du har det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me