Denne ukens mest populære Crypto News

Bitcoin-pris selv etter de siste ukene: I forrige uke steg Bitcoins pris med mer enn $ 1000 da investorer forlot altcoins og forberedte seg på de to kommende Bitcoin-gaflene (Bitcoin Gold og SegWit2x). I skrivende stund har Bitcoins pris gått ned 0,37% de siste 7 dagene ifølge CoinMarketCap. Se hvordan altcoin-prisene gikk senere i dette innlegget.

Ethereum Forks: Tidligere denne uken gjennomgikk Ethereum sin femte harde gaffel. Prisen på en enkelt Ether svingte opp og ned før den ble avgjort til rundt $ 305,00 i dag. Denne harde gaffelen er en del av Byzantium-oppgraderingen, og gikk gjennom problemfritt med liten eller ingen strid.

Canada Keen på Crypto: Ontario Securities Commission (OSC) nylig uttalt (på en typisk kanadisk måte) at det er “opptatt av å støtte” innledende mynttilbud (ICO) og kryptovalutaer. Det har satt sammen et team kalt Launchpad for raskt å svare på kryptovaluta-tilbud og hjelpe kvalifiserte fintech-bedrifter med å forstå regulatoriske krav. OSC er den største regulatoren av verdipapirer i Canada og fører tilsyn med Toronto Stock Exchange, samt administrerer Commodity Futures Act og Ontario Securities Act.

IBM Goes Crypto: IBM inngikk et samarbeid med Stellar for å lette betalinger over landegrensene som for tiden kan håndtere 7 fiat-valutaer, inkludert britiske pund, fijianske dollar, australske dollar, New Zealand DOllars og Tong Pa’anga. Det er interessant å merke seg at Stellar ble opprettet som en gaffel av Ripple-protokollen i 2014, og dette er en enorm seier for Stellar. Etter nyheten ble Stellars pris mer enn doblet, selv om prisen nå er omtrent 1,65 ganger der den startet.

Bra som gull? Goldman Sachs oppgitt at Bitcoin ikke er det “nye gullet” når det gjelder valuta, og tilskrev dette sårbarhetene til Bitcoin-lommebøker og børser, samt prisvolatiliteten. Goldman Sachs bemerket også at edle metaller som gull fremdeles er den “beste langsiktige butikken med verdi”.

Dette fikk oss til å tenke. Nøkkelegenskapene til penger er:

 • Varighet: Det må kunne vare
 • Bærbarhet: Det må være praktisk og lett å ha med seg.
 • Delbarhet: Det må kunne brytes ned i mindre trossamfunn.
 • Vanskelig å forfalske: Det må være vanskelig å forfalske.
 • Godkjennelse av en generell befolkning.
 • Verdilagring: det må være i stand til generelt å holde verdi over tid.

Vi gjennomførte også en avstemning på vår Twitter for å få meninger fra dere om emnet. I skrivende stund er avstemmingen delt nøyaktig i to med 1.632 stemmer. Gi oss beskjed om dine tanker:

Tror du #Bitcoin eller edle metaller oppfyller flere av nøkkelegenskapene til penger?

– CoinCentral (@realcoincentral) 19. oktober 2017

Debatten mellom krypto og andre valutaer vil fortsette å fortsette, men generelt fant vi flere fordeler Bitcoin har over edle metaller, spesielt dens evne til å være bærbar og uendelig delelig.

Hva er nytt hos CoinCentral?

SegWit2x Guide – Med SegWit2x gaffelsett for midten av november vil denne guiden gi deg fart.

Denne uken la vi ut to nye grundige kryptovalutaveiledninger:

 • Hva er Ripple? XRP? – Lær om den 3. største kryptovalutaen som tar sikte på å hjelpe finansinstitusjoner lettere å flytte penger over landegrensene.
 • Hva er Monero? – Lær hvordan personvernfokusert Monero fungerer og hva det gjør bedre enn Bitcoin.
 • Hvis du er ny i kryptovaluta eller bare ny i CoinCentral, kan det være lurt å sjekke ut noen av andre guider, inkludert:
 • Hva er Bitcoin?
 • Hva er Ethereum?
 • Leter du etter en ny kryptokursutveksling? Sjekk ut vår kontinuerlig voksende Exchange Review and Comparison-seksjon.
 • Flere Cryptocurrency News

  En halv milliard uvitende Crypto Miners: Annonseblokkeringsselskapet Adguard analyserte de 100.000 mest populære nettstedene rangert av Alexa for å søke etter koder for nettlesergruving som Coinhive og JSEcoin. Analysen fant at 220 av nettsteder har brukt krypto-gruvedrift-skript, med de mest populære målrettede landene USA. India, Russland og Brasil. Dette betyr at over 500 millioner mennesker har uvitende utvunnet kryptovalutaer.

  Gunstig overgrep: Angrep mot ICO kan faktisk være hjelpe Bitcoin. Ettersom land som Kina og Sør-Korea forbyder token-salg av ICO-er, har folk funnet en trygg havn i Bitcoin i stedet for forskjellige altcoins. Tilstrømningen av kapital til Bitcoin fra altcoins har bidratt til å øke prisen. Som en av de mest stabile kryptovalutaene, vil Bitcoin sannsynligvis fortsette å være en kilde til relativ sikkerhet sammenlignet med det mer volatile altcoin-markedet..

  Vi er 1%: En annen måte å se på Bitcoins vekstmulighet er av ser på noen av hovedkonkurrentene, amerikanske dollar og gull. Bitcoin har vokst eksponentielt de siste årene til en solid markedsverdi på mer enn 90 milliarder dollar, men det er fortsatt langt fra adopsjon av massemarkedet. Bitcoins viktigste bruksområder for å være en butikk med verdi og et byttemiddel har vært begrenset i forhold til den amerikanske dollaren, og det er i stor grad fordi det fortsatt trenger å fortsette ombord nye brukere for å være et relevant byttemiddel. Tilførselen av “smal penger” i amerikanske dollar er rundt 28,6 billioner dollar, og alt gullet som noen gang er utvunnet er rundt 8000 milliarder dollar. Dette setter Bitcoin på rundt 1% eller mindre av verdien fra disse to konkurrentene.

  Graver amerikanske investorer krypto? EN Venturebeat-artikkel så på fordelingen av amerikanske investorer og deres interesse for kryptovalutaer. Det som ble vist var at kryptovalutainteressen i stor grad var korrelert med statlige reguleringer for virtuell valuta. Noen av statene med de høyest interesserte var California, Colorado, Nevada, Texas og New Hampshire. Hawaii er den staten med minst mulig interesse.

  Julian Assange er takknemlig og smålig: Julian Assange, grunnleggeren av Wikileaks, twitret en sarkastisk hjertelig takk til den amerikanske regjeringen, senator McCain, og senator Lieberman for å prøve å avskjære Assange fra finansiering etter frigjøring av hemmelig regjeringsinformasjon om krigene i Irak og Afghanistan. Assange ble tvunget til å investere i Bitcoin i 2010, og nappet ham til å tjene 50.000% avkastning.

  Min dypeste takk til den amerikanske regjeringen, senator McCain og senator Lieberman for å ha presset Visa, MasterCard, Payal, AmEx, Mooneybookers, et al. Til å etablere en ulovlig bankblokkade mot @WikiLeaks start i 2010. Det fikk oss til å investere i Bitcoin – med > 50000% avkastning. pic.twitter.com/9i8D69yxLC

  – Julian Assange &# 128313; (@JulianAssange) 14. oktober 2017

  Fra Russland med kjærlighet: I et lukket dørmøte i Moskva uttalte Vladimir Putin offisielt at Russland vil utstede sin egen kryptovaluta. “CryptoRuble” kan byttes mot fiat Rubles når som helst, men hvis innehaveren ikke kan forklare hvor CryptoRubles kom fra, vil de bli belastet med 13% skatt. I tillegg kan ikke CryptoRuble utvinnes og vil bare bli utstedt, vedlikeholdt og kontrollert av sentrale myndigheter. [The CoinTelegraph]

  Fra Japan, bak barer: Yuki Takenaka, grunnleggeren og lederen av Ripple-utvekslingen i Hamamatsu, Shizuoka Prefecture var arrestert for svindel kunder.

  Russlands Ethereum Mining Heats Up: Comino, en russisk kryptovalutaoppstart, bygget en høyteknologisk Ethereum-gruvedrift som også fungerer som varmeapparat. Selv om dette høres ut som en forferdelig idé for hjemstaten Florida, virker det som en enkel måte å gjøre det beste ut av de brutale russiske vintrene.

  Problemer for Tezos: Du husker for noen måneder siden Tezos samlet inn 232 millioner dollar i en ICO. I dag er Tezos ‘grunnleggere Arthur og Kathleen Breitman i en tvist med presidenten for en sveitsisk stiftelse som bidro til å håndtere ICO og fremme Tezos, Johann Gevers. Denne internasjonale tvisten truer de nå over 400 millioner dollar bitcoin og eter. [Reuters]

  Denne ukens Crypto Market Performance

  Mens Bitcoins pris er ferdig med uken, er de to største konkurrentene Ethereum ($ 305,12, -6,07%) og Ripple ($ .021609, -12,64%) begge nede. Av de 12 kryptovalutaene (inkludert Bitcoin) med en markedsverdi på over 1 milliard dollar, er de delt 50/50 som vinnere og tapere.

  (Datakilde)

  Opp 22,25% denne uken er Qtums markedsverdi ($ 969,007,830) nær å bryte tilbake gjennom 1 milliard dollar.

  Topp 100 kryptoer – største vinnere og tapere

  Denne delen viser kryptovalutaene som har steget eller falt mest de siste 7 dagene (168 timer). I et forsøk på å unngå kryptovalutaer med ultra mikrokapital, har vi bare tatt med kryptoer som startet og / eller avsluttet uken med en topp 100 kryptovaluta-markedsverdi (111 totale kryptovalutaer). Alle data kommer fra coinmarketcap.com

  Største vinnere

  Denne uken økte prisene på 4 kryptovalutaer mer enn 100% og 20 steg med mer enn 10%. De 5 største vinnerne var SmartCash (216%), ZenCash (162,32%), NoLimitCoin (126,29%), Neblio (100,85%) og Metaverse ETP (90,8%).

  (Datakilde)

  Største tapere

  Heldigvis for investorer mistet ingen av kryptovalutaene på listen mer enn 100%, selv om 22 kryptos priser gikk ned mer enn 10%. De 5 største taperne var Centra (-44,12%), ChainLink (-32,55%), Gnosis (-29,42%), Kin (24,54%) og Veritaseum (-24,02%).

  (Datakilde)

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me