Ukens topphistorier

Bitcoins pris når heltidshøyden. På torsdag traff prisen på en enkelt Bitcoin en ny heltid på $ 5,852.78, med noen børser som til og med treffer $ 5900. Prisen er for øyeblikket opp $ 883,95 (19,22%) de siste 7 dagene. Hvis du synes det er imponerende, ryktes det at antallet mennesker som sier: “Jeg burde ha kjøpt mer Bitcoin tilbake på dagen, skulle være opp 10.000%.

Kommende gafler antas å være ansvarlige for Bitcoins økende pris. Det er to hendelser som kunne ha vært katalysatoren for Bitcoins prishopp. Vi nærmer oss en tredje Bitcoin-gaffel (Bitcoin Gold) 25. oktober. Bitcoin gull (BTG) har som mål å re-desentralisere gruvedrift ved å bruke en ny proof-of-work-algoritme. Avhengig av utveksling av valg, vil alle som eier Bitcoin den 25. oktober også motta en tilsvarende mengde BTG. Så prishoppet kan bare være at alle flytter fiat- og altmyntbeholdningen til BTC i påvente av den gratis BTG. I tillegg forventes det at en annen skaleringsrelatert gaffel kalt SegWit2X vil skje i midten av november.

Alt-mynter var generelt nede. Mens Bitcoin så en betydelig okse løpe denne uken, gikk mange andre altmynter som NEO, OmiseGO og Golem ned. Igjen kan dette skyldes at folk strømmer fra altcoins til Bitcoin for å motta BTG.

Jamie Dimon vs. “Dumme” Bitcoin-handelsmenn: Det tok bare en dag for JPMorgan Chase-sjef Jamie Dimon å begynne å snakke om Bitcoin etter at han sa at han ikke kom til å snakke om Bitcoin lenger. I septemberkommentarer, Dimon kalte Bitcoin en “svindel” og ville fyre enhver ansatt som handlet den for å være “dum”. Denne uken fortsatte Dimon overgangen til å bli Skip Bayless av investeringsverdenen ved å se på emnet ved å si “Jeg kunne bry meg mindre om hva bitcoin handler for, hvordan det handler, hvorfor det handler, hvem som handler det. Hvis du er dum nok til å kjøpe den, betaler du prisen for det en dag.”

Bitcoin slår bankene: På sitt nye høye, Bitcoins markedsverdi (97 milliarder dollar) overgikk markedsverdiene til JPMorgan-konkurrentene Goldman Sachs (93 milliarder dollar) og Morgan Stanley (89 milliarder dollar). Mens Bitcoin fremdeles har en vei å gå før de overgår JPMorgans markedsverdi på 337,33 milliarder dollar, er det ikke lenger en feberdrøm.

Ethereum Fork: Denne søndagen vil “Byzantium” -koden bli håndhevet på Ethereum blockchain som en hard gaffel. Koden er en del av “Metropolis”Og antas å bidra til å løse Ethereums skaleringsproblemer. Ethereum-utviklingssamfunnet og handelsmenn er generelt sikre på at hardgaffelen ikke vil være et problem.

Hva er nytt hos CoinCentral?

Doug Polk kunngjorde den offisielle lanseringen av CoinCentral. Torsdag kunngjør medstifter Doug Polk lanseringen av CoinCentral i en serie tweets. De Upswing Poker Med-grunnlegger og YouTube-videooppretter fortsatte med å diskutere hans engasjement i kryptovaluta og hans visjon for CoinCentral.

Per i dag er jeg spent på å kunngjøre mitt neste prosjekt. I dag er den offisielle lanseringen av nyhetssiden CryptoCurrency https://t.co/r7Y1Pd0zpD! pic.twitter.com/0Z1bwbac4S

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12. oktober 2017

Jeg har vært involvert i rommet siden BTC var $ 100, så dette har vært en lidenskap for meg i mange år nå. Jeg tror Cryptocurrency er fremtiden.

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12. oktober 2017

@realcoincentral, vårt mål er å hjelpe alle som er interessert i Cryptos verden med å få pålitelig og pålitelig informasjon til å ta beslutninger

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12. oktober 2017

Jeg ser frem til denne nye utfordringen, og vil gjøre mitt beste for å sikre at alle som leter etter nøyaktig informasjon, finner den @realcoincentral

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 13. oktober 2017

Velkommen til CoinCentral.com!

Som nevnt i Dougs tweet, er vårt mål på CoinCentral å hjelpe til med å utdanne verden om kryptovaluta og blockchain-teknologi. Selv om denne spennende nye teknologien kan være veldig kompleks, tar vi sikte på å forklare den på en måte som alle kan forstå.

Hvis du er ny innen kryptovaluta, er det noen av de beste ressursene våre for å hjelpe deg med å få fart.

Bitcoin 101 – Denne nedlastbare PDF-en vil forklare hva Bitcoin er, hvordan den fungerer, og all terminologien rundt den.

Hva er Bitcoin? – I denne veiledningen tar vi en grundigere beskrivelse av verdens første kryptovaluta, Bitcoin.

Hva er Ethereum? – I vår Ethereum-guide vil du lære om verdens nest største kryptovaluta. Mens Bitcoin har som mål å primært fungere som en valuta og en butikk av verdi, er Ethereum en plattform som desentraliserte applikasjoner kan bygges på..

Hvordan kjøpe Bitcoin og andre populære kryptovalutaer – For de som ønsker å investere i kryptovalutaer, har vi vurdert og vurdert noen av de mest populære børsene i verden.

De beste Bitcoin lommebøkene – Når du har eier Bitcoin, er det på tide å sørge for at den holder seg trygg. I denne guiden går vi gjennom de forskjellige typene Bitcoin-lommebøker og viser deg våre anbefalinger.

Flere Crypto-nyheter fra hele nettet

Den japanske yenen og den koreanske vanen har fortrengt den kinesiske yuanen i fiat til handel med kryptovaluta. Torsdag, Bloomberg samlet data som viser markedsandelen av fiat til handelspar. Dataene belyser hvordan hver regjerings holdning til kryptovaluta har påvirket handelsvolumet.

Mens den kinesiske yuanen utgjorde størstedelen av Bitcoin-handelsvolumet, økende reguleringer har desimert Yuan til tradingpar. Yuanen hadde på et tidspunkt minst 98% av fiat til Bitcoin-markedsandelen, men den har nå falt under 5%.

Når Kina sprekker, er Japan raskt blitt kraftverket i Bitcoin-markedet. Med Japans Financial Services Agency som offisielt anerkjente 11 selskaper som registrerte kryptovaluta-utvekslingsoperatører, har den japanske yenen fått over 50% markedsandel i fiat til Bitcoin-handelsvolum. I mellomtiden fortsetter den koreanske vinneren å stå for mer enn 50% av Ethereum-handelsparene.

Å satse gården (og huset. Og bilen. Og alt annet): 39 år gamle Didi Taihuttu la ut alt fra sitt luksuriøse hus med fire soverom, bil, motorsykkel, barneleker, klær og sko til salgs. Han planlegger å kjøpe Bitcoin og andre kryptovalutaer med inntektene. Taihuttu uttalte: “Vi er en eventyrlystne familie og kommer til å gamble et øyeblikk for å leve minimalistiske liv. Hvis du aldri tar en risiko, er livet kjedelig. ” Business Insider Austrailia

Klassen er i økt: visse universiteter i Sveits som Lucerne University of Applied Sciences and Arts i Sveits kunngjorde at de vil vedta Bitcoin som en betalingsmetode for undervisning. Skolen bemerket at de ble tiltrukket av Bitcoin på grunn av dets evne til å introdusere kunnskap om banebrytende teknologier som blockchain. Universitetet vil ikke akseptere Bitcoin direkte, men vil i stedet jobbe med et behandlingsfirma kalt Bitcoin Suisse AG. CoinTelegraph

(Lær det grunnleggende om Bitcoin og kryptovaluta i vår gratis nedlastbare Bitcoin 101 Infographic)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me