Denne uken i kryptovaluta – 15. desember 2017

Bitcoin tar en pust ut: Etter Bitcoins nesten en måneds sprint tok flaggskipet kryptovaluta en pause denne uken og svevde rundt $ 16 500,00 område. Det er verdt å merke seg at dette er etter utgivelsen av futureskontrakter, som mange trodde ville signalisere en rask “big short” av symbolet.

Ripple Goes HAM, oppgradering fra Bologna: Ripple (XRP) var relativt sovende i noen måneder eksploderte fra rundt $ 0,24 helt til en ATH på $ 0,87, et øre 300% hopp på bare noen få dager.

Ethereum fortsetter å vokse: Ethereum traff en ny ATH rundt $ 750,00 og har klart å opprettholde en pris rundt dette nivået på slutten av denne uken.

Stigningen av Litecoin: Barnet til @SatoshiLite (Charlie Lee) steg fra rundt $ 130 til nær $ 350 denne uka. Dette nydelige hoppet i pris anslås å skyldes at horden av nye investorer får tilgang til Coinbase og kjøper det billigste alternativet.

myntmarkedskap

SEC utsteder kvasistøttende krypteringsuttalelse ?: I en verden der mange mennesker i kryptovaluta-samfunnet ser på et hvilket som helst reguleringsorgan med slitne og mistenkelige øyne, kan dette nyheten kanskje overraske deg. SEC-styreleder Jim Clayton utstedte en forsiktig, men likevel støttende uttalelse angående ICO og kryptovaluta-investeringer. Mens vi viet det meste av uttalelsen til å advare investorer om potensielle problemer med å investere i ICOer som ligger utenfor SECs jurisdiksjon.

“Det er blitt hevdet at kryptokurver ikke er verdipapirer, og at tilbud og salg av kryptokurver er utenfor SECs jurisdiksjon. Om denne påstanden viser seg å være riktig med hensyn til digitale eiendeler som er merket som en kryptovaluta, vil avhenge av egenskapene og bruken av den aktuelle eiendelen. ”

Mens disse advarselsordene blir godt mottatt av et samfunn av mennesker som selv har blitt slitne med søppel-ICOer som kommer ut av treverket, endte uttalelsen på en positiv tone.

“Vi i SEC er forpliktet til å fremme kapitaldannelse. Teknologien som kryptokurver og ICO er basert på kan vise seg å være forstyrrende, transformerende og effektiviserende. Jeg er sikker på at utviklingen innen fintech vil bidra til å legge til rette for kapitaldannelse og gi lovende investeringsmuligheter for institusjonelle og Main Street-investorer.

Jeg oppmuntre Main Street-investorer til å være åpne for disse mulighetene, men å stille gode spørsmål, kreve klare svar og bruke god sunn fornuft når de gjør det. Ved rådgivning til kunder, design av produkter og engasjement i transaksjoner, bør markedsdeltakere og deres rådgivere tenke nøye gjennom våre lover, forskrifter og veiledninger, samt vårt prinsippbaserte verdipapirrettslige rammeverk, som har tjent oss godt i møte med ny utvikling for mer enn 80 år. Jeg oppfordrer også markedsdeltakere og deres rådgivere til å ta kontakt med SEC-ansatte for å hjelpe til med deres analyse i henhold til verdipapirlovene. ”

Dette er et stort skritt mot legitimering av kryptovalutainvesteringer, samt å presse enhver potensiell forestående regulatorisk ordfører fra å lande på en mer vennlig overflate.

RIP nettneutralitet: Selv om det ikke var direkte kryptorelatert, var opphevelsen av nettneutralitet på torsdag et raskt slag i tarmen til enhver internettnerd og digital entreprenør. Slutten av nettnøytralitet betyr at nettjenesteleverandører får lov til å lade nettsteder for raskere nedlastingshastigheter. Hva dette betyr for kryptoverden generelt, er det bare tiden som viser.

Bitcoin er en stor gutt: Med en markedsverdi som svever over $ 275 milliarder dollar, overgikk den totale verdien av alle Bitcoins verdien av Coca-Cola, Toyota, Verizon, Bank of America, Chevron, AT&T, Walmart, Pfizer og Procter & Gamble, og nipper til hælene til Alphabet (Google). Hva betyr dette? Store gutter har tyngdekraften. Ettersom Bitcoin fortsetter å overgå husstandsnavn, vil det fortsette å trekke oppmerksomhet fra befolkningen generelt.

Indiegogo Gogoes ICO: En av verdens største crowdfunding-plattformer kunngjorde at det kommer til å begynne å tilby muligheten til å investere i ICO til alle akkrediterte og ikke-akkrediterte investorer. Indiegogo oppførte også et strategisk partnerskap med sin meglerforhandler MicroVentures for å håndplukke kryptoinvesteringer av høy kvalitet.

Indiegogo

Coinbase Legge til nye poletter: I et intervju med CNBC denne uken, sammenlignet Coinbase medstifter og administrerende direktør Brian Armstrong bytte til å være en Aksjemarked 2.0. Spesielt inkluderte han at Coinbase vil legge til nye tokens til plattformen i 2018.

“De som er mest spennende for oss som vi har på plattformen i dag er bitcoin, ethereum og litecoin, men det er mange flere som kommer til å bli lagt til plattformen i 2018, og jeg tror dette kommer til å bli veldig spennende plass for alle slags institusjonelle investorer til å tjene penger. ”

For å virkelig forstå alvoret av denne uttalelsen, er det viktig å merke seg at Coinbase for øyeblikket bare har tre tokens for brukere å velge mellom: Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Som DEN fremste nybegynnervennlige utvekslingen er det mange investorer som har begrenset seg til disse tre tokens og ikke har dristet seg ut i andre altcoins. Alt altcoin som blir lagt til Coinbase vil være umiddelbart tilgjengelig for mange av investorene innen Coinbase-plattformen, og det er ikke urimelig å forvente minst et mindre hopp i handelsvolum og pris.

Så langt som tokens vi sannsynligvis vil se på Coinbase i 2018, er det noen rykter som sirkulerer rundt. Selv om det er rent spekulativt, er to av frontløperne Ripple (XRP) og Bitcoin Cash (BCH).

Hva er nytt hos CoinCentral?

Dette var en spennende uke på CoinCentral fordi vi fikk jobbe med flere søte guider.

Nye kryptovaluta guider laget denne uken:

 • Hva er Einsteinium? – Et token med et brianiac-navn som setter linjen høyt, en nybegynnerveiledning.
 • Hva er decred? – Lær om hvordan desentralisert styring og beslutningstaking på blockchain-token fungerer.
 • Hva er NEM? – En nybegynnerveiledning til en bedriftsklasse for å drive den forestående blockchain-økonomien.
 • Hva er Factom? – En guide om en blockchain-protokoll som gjør det enklere og billigere for bedrifter å lagre data på blockchain.
 • Hva er Stellar Lumens? – Finn ut mer om tokenet som tar sikte på å skape “et verdensomspennende finansnettverk åpent for alle.”
 • Hvor kommer Bitcoins fra? – Når en pappa Bitcoin og en mamma Bitcoin virkelig elsker hverandre, lager de en ny Bitcoin. Bare tuller, finn ut her.
 • Hvor lang tid tar Bitcoin-overføringer? – Hvis du noen gang har lurt på mekanikken bak en Bitcoin-transaksjon / overføring.

Flere kryptovaluta nyheter fra hele verden

Craigslist legger til kryptobetalinger: Den massive online klassifiserte markedsplassen Craigslist snek seg inn i en funksjon som lar brukerne spesifisere at de godtar kryptobetalinger. Mens funksjonen bare består av en avkrysningsrute som sier “kryptovaluta ok”, som ikke er for loslitt for 16. mest populære side i USA. Dette virker som et teknologisk sprang, da Craiglist har praktisk talt samme eksakte nettsted siden 1995.

kryptobetalinger

Oppdagelsen ble opprinnelig lagt ut på Reddit og ble møtt med blandede reaksjoner:

 1. “Ikke lenger å måtte bruke kontanter og bekymre deg for å bli kruset, det er virkelig fremtiden.”
 2. “Jeg føler meg ikke trygg med å handle i krypto med fremmede. Jeg føler at det ville være veldig enkelt for skeezere å målrette mot noen som potensielt bærer tusenvis på seg (i krypteringslommeboken), mot noen som de bare kan rane for varen de selger og papirpengene på $ 20 i lommen. “
 3. “Vi gjorde det gutter …. vi mainstream nå. ”

BreadWallet Rebrands to Bread, ICOS: Den populære Bitcoin-lommeboken valgte å omstille seg fra BreadWallet til Bread og kunngjorde en ICO-kampanje. Lommeboken har for tiden over 750 000 kunder fordelt på 140 land.

Bread ønsker å samle inn 20 millioner dollar fra 15. til 23. desember, hvor maksimalt 160 brødpenger vil bli utstedt (900 BRD = 1 ETH). Detaljene inkluderer:

 • $ 12 millioner samlet inn i forhåndssalg (utsolgt på 4 dager)
 • 106M tokens totalt til salgs
 • 32M tokens som skal brukes til administrasjonskostnad for token-salget
 • 22M tokens skal beholdes for fremtidig utvikling.

Problemer i Sør-Korea: Mange av Sør-Koreas største kommersielle og statlige banker har begynt å trekk tilbake fra kryptovalutaer og har erklært at de ikke lenger vil tilby kontoer for kryptovalutahandel. Dette skyldes at sørkoreanske tilsynsmyndigheter kunngjorde en plan som forbyder alle sørkoreanske banker å delta i kryptovalutarelatert aktivitet. Dette har naturligvis og vil fortsette å påvirke sørkoreanske toppbørser som Bithumb, Coinone og Korbit.

Det som hadde skjedd var: Selv om IOTA antydet a partnerskap med Microsoft i begynnelsen av november 2017 uttalte det formelt at det for øyeblikket ikke har noe formelt partnerskap med den tekniske behemoten. Imidlertid samarbeider de to selskapene om å innovere med IOTAs Tangle-nettverk uten signerte avtaler. Etter antydningen til Microsofts “partnerskap”, økte IOTAs markedsandel fra 2,95 milliarder dollar til godt over 13 milliarder dollar. For tiden ligger det på rundt 10 milliarder dollar, noe som er interessant å merke seg hvor reaksjonært markedet var på det første nyheten, men mye mindre (så langt) til avklaringen.

Sør-Korea antenner krusning: Selv om Sør-Korea foreløpig kunne forby handel med kryptovaluta, har det ikke stoppet det sørkoreanske kryptovalutamarkedet fra presser Ripples pris opp 71% innen et døgn. I løpet av denne 24-timersperioden behandlet de viktigste sørkoreanske børsene Bithumb, Korbit, Coinoine rundt 1,7 milliarder dollar i handler, som er mer enn det daglige handelsvolumet til Bitfinex, Bittrex, Poloniex, Bitstamp, Binance og Kraken. Katalysatoren for dette massive bull run var Ripple blockchain-basert betalingsforsøk drevet av sørkoreanske og japanske banker. Det var et punkt der sørkoreanske børser (Bithumb, Korbit, Coinoine) sto for rundt 50% av alle Ripple-handler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me