Denne uken i Crypto: 4.20.2018

Ikke stopp meg nå

Seriøst, ikke gjør det, fordi markedet nettopp registrerte at det er andre uke med fart oppover – sist gang vi hadde en klar positiv vekst over en to ukers periode, var tilbake i desember i fjor.

Med en samlet kapitalisering på $ 375 milliarder kroner er hele kryptomarkedet oppe 1. 3% fra forrige fredags verdi på 325 milliarder dollar. Med denne økningen er vi tilbake over prisene i midten av mars, og vi banker på døren til 400 milliarder dollar som vi ikke har sett siden begynnelsen av mars.

Som bullish spådommer finne veien til overskrifter med klikk-agn og “eksperter” varsler et nært forestående bull-run, fortsett med forsiktighet. Vi så Bitcoin sprette til $ 12 000 i februar i en rask stigning som hadde folk troende bjørnemarkedet var over. Trender ser absolutt opp, men vi vil føle oss mer komfortable når Bitcoins pris overstiger og holder seg over $ 9000.

Bitcoin: Til $ 8500 har Bitcoin økt 5% på uken. Ikke så dramatisk en oppgang som vi hadde i forrige uke, men likevel litt vekst å være takknemlig for.

Ethereum: Med en 1. 3% stiger denne uken, er Ethereums prislapp på $ 587 en velkommen tilbakeføring fra julingen den har tatt i forhold til sine jevnaldrende i løpet av bjørnemarkedet i 2018.

Krusning: Ledende vår gruppe på tre, har Ripple registrert de største gevinstene på uken, opp 23% ukentlig til $ 0,85.

Innenlandske nyheter

Svømmer i “en tynn suppesuppe,” Craig Wright arkiverer for å avvise milliardsøksmål: Den en gang selvutnevnte skaperen av Bitcoin, Craig Wright, har arkivert for å avvise en søksmål ved Federal Court of Florida’s Southern District. Etter brorens død ankom Ira Kleiman en sak mot Wright allerede i februar, og hevdet Wright urettmessig “[beslagla Dave Kleimans] bitcoins og hans rettigheter til visse immaterielle rettigheter knyttet til bitcoin-teknologien.” I en demonstrasjon av rettssalenes kreativitet, fordømmer Wright og hans advokater søksmålet i sitt forslag om å avvise saksbehandlingen og hevder at “shakedown” er basert på litt mer enn “en tynn suppe av antagelse, spekulasjoner, motstridende påstander, hørselssak og innuendo. ”

Stablecoin Project Basis samler $ 133 mln i VC-finansiering: Tidligere kjent som Basecoin, har den amerikanske baserte stablecoin-oppstarten Basis skaffet hele $ 133 millioner fra en rekke institusjonelle investorer. I følge en basis blogg innlegg, Bain Capital Ventures, GV, Stanley Druckenmiller, Kevin Warsh, Lightspeed, Foundation Capital, Andreessen Horowitz, Wing VC, NFX, Valor Capital, Zhenfund, INBlockchain, Ceyuan Ventures, Sky9 Capital, og andre har lagt inn for å finansiere prosjektet. “Sammen”, skriver innlegget, “bygger vi en kryptovaluta med en algoritmisk sentralbank som vi tror vil gjøre kryptovaluta stabil og brukbar over hele verden.”

New York Attorney General lanserer forespørsel om kryptovalutautvekslinger: Eric T. Schneiderman og hans team ved New York State Attorney General’s office sendte et spørreskjema til de amerikanske kontorene på 13 kryptovaluta-børser. Sendt til Coinbase, Gemini, Bittrex, Binance, bitFlyer USA, Bitstamp USA, Bitfinex, Huobi, Kraken, Circle Internet Financial Limited (Poloniex), Tidex, Gate.io, og itBit, spørreskjemaet søker informasjon om grunnleggende operasjoner, avgifter og handel politikk, internkontroll og risikostyring. Tyler Winklevoss, Gemini’s administrerende direktør og medstifter, ønsket proben velkommen som sjanse for positivt reguleringssamarbeid, men Krakens administrerende direktør, Jesse Powell, har foraktet forsøket og har offentlig angitt at Kraken ikke vil overholde.

Investorer rapporterer (fremdeles) ikke kryptovalutagevinster på skatten: For omtrent en måned siden rapporterte den populære skatteoppgavetjenesten Credit Karma at mindre enn 1% av kundene rapporterte om kryptovalutainvesteringer på skatteformene. Skattedagen var for tre dager siden, og lite har endret seg. I følge nye rapporter fra comapny rapporterte mindre enn 100 av 250 000 innleveringer gevinster fra investering i kryptovaluta – det er bare 0,04%, en betydelig avvik fra de omtrent 8% av amerikanerne som har krypto i en eller annen form.

Coinbase kjøper Earn.com, ansetter Earn’s administrerende direktør som CTO: Coinbase har hatt en travel Q1, og den fortsatte bare å pakke på pund til den allerede forsterkede bransjedominansen. Denne uken dukket det opp rapporter om at et av cryptos største selskaper hadde anskaffet Earn.com i en buyout som anslås å være i ballparken på $ 100 mln. Som en del av avtalen blir Earn.coms administrerende direktør, Balaji Srinivasan, ansatt på Coinbase som selskapets første CTO.

SEC Slaps Riot Blockchain med stevning, sonder for informasjon om selskapets Focus-Shift to Blockchain: Siden krypto startet i 2017, har selskaper som Long Island Iced Tea (nå Long Blockchain), Kodak, Overstock og Atari hoppet ombord på hypetoget, re-branding eller foreslått ICO i et forsøk på å øke inntektene. Riot Blockchain, tidligere kjent som Biotech-selskapet Bioptix, er et av disse selskapene, og som mange i dette møllehuset, har de tiltrukket SECs ubehagelige oppmerksomhet. Etter navneendringen steg selskapets aksje opp med 1500%. Stevninger som disse har blitt vanlig for eldre selskaper som har endret sine forretningsmodeller for å kapitalisere på kryptos popularitet, og SEC har advart om at det ikke er akseptabelt for selskaper uten en meningsfylt erfaring i sektoren å ta seg til blockchain-teknologi, endre navnet sitt og umiddelbart tilby investorer verdipapirer uten å gi tilstrekkelig informasjon om risikoen. “

Dow Jones Media Group samarbeider med modig programvare: I en stor seier for adopsjon har Dow Jones Media Group inngått et samarbeid med Brave-nettleseren og Basic Attention Token-teamet for å teste blockchain for digital reklame og publisering. Partnerskapet vil gi Brave nettleser tilgang til førsteklasses innhold på MarketWatch og Barron’s, to av Media Groups merkevarer, “på først til mølla-basis”, ifølge den offisielle pressemelding. I tillegg vil både MarketWatch og Barron’s bli sertifiserte utgivere for Basic Attention Token.

https://t.co/xsPVwWAN7h

– Brave Software (@brave) 18. april 2018

Hva er nytt hos CoinCentral?

Hvordan bruke MetaMask Nybegynnerveiledning: Trenger du hjelp med å konfigurere og bruke den populære ERC20 nettleserlommeboken? Vi har ryggen din.

Hvordan fungerer Blockchain Voting og hvorfor vi trenger det: Blockchain har potensial til å levere raskere, mer gjennomsiktig og mer pålitelig valgresultat enn dagens teknologi støtter.

Binance Exchange gjennomgang: Mye har endret seg siden forrige Binance-gjennomgang, så vi skrev en annen for å holde tritt med børsens fremgang og vekst.

Hvem er Nick Szabo? Lær mer om mannen som bokstavelig talt skrev boken om smarte kontrakter og teoretiserte Bitcoin år før begge ble opprettet.

Hva og hvem er Bitmain? Gruvedriftgiganten har gjort seg bemerket innen ASIC-brikkeproduksjon og med gruvekollektivet Antpool.

Opplæringskampanje om mulige risikoer ved kryptovaluta-transaksjoner: Mens det har vært betydelige kryptokurrencybestemmelser og -forbud på plass av nasjonale myndigheter over hele verden, har svært få regulatorer lagt vekt på utdanningskampanjer som en måte å lære nye investorer om potensielle risikoer ved å investere i krypto.

Loopring, Nebulas Founders Establish Blockchain Development Community for Ex-Google-ansatte: Hitters Xu, Daniel Wang og Andy Tian har grunnlagt xGooglers Blockchain Alliance i et forsøk på å få topp Google-talent for utvikling av blockchain og cryptocurrency-teknologier.

Coinbase Review: Er Coinbase trygt å kjøpe Cryptocurrency: Nok en oppdatert anmeldelse på en av verdens ledende børser.

Asic Mining vs Cryptocurrency Project Teams: A Game of Cat and Mouse: Fremveksten av ASIC-gruverigger økte ikke bare barrieren for markedsinngang for hobbyarbeidere, men gjorde det også mye lettere for bedrifter å starte massive gruvedrift.

NY justisminister sender spørreskjema til 13 børser, forespørsler om forretningsdrift: Kontoret til statsadvokaten i New York har sendt spørreskjema til 13 børser for å lære mer om forretningsmodeller, internkontroll og grunnleggende operasjoner.

Medisinske leger og doktorer tar Blockchain: et intervju med Peer Atlas Team: PeerAtlas er på oppdrag for å gjøre medisinsk informasjon gratis og skape en bærekraftig og skalerbar insentivstruktur for leger og medisinske fagpersoner for å bidra til og oppdatere informasjon i det annonsefrie og fagfellevurderte medisinske biblioteket..

Utforske funnene fra ICObench’s ICO Market Review: 6. april publiserte ICO-gjennomgangssiden ICObench sin ICO Market Review for mars måned sammen med noen fascinerende bransjedata. Den inkluderer data om de forskjellige ICO-plattformene, generelle markedstrender, statistikk etter bransje og mye mer.

Hvordan kjøpe Animecoin (ANI): Tittel sier alt, folkens.

Hvordan stablecoins fungerer og balansen de oppnår for prisvolatilitet: Stablecoins arbeider for å tilby ikke-flyktige kryptoassets, mynter som kan åpne flomportene for adopsjon for eldre institusjoner som ikke vil berøre krypto for prisssvingninger.

Cambridge Analytica Nixes Cryptocurrency Project etter Facebook Data Fiasco: Etter å ha funnet seg selv midt i Facebooks personvernkontrovers, rykker Cambridge Analytica ned fra planene om å lansere en ICO.

Introduksjon til fortsettelsesmønstre: Ta en titt på den siste TA-guiden vår for å spisse øynene for å oppdage trendkonsistens.

Den ultimate guiden til personvernmynt: Med denne guiden setter vi anonymitet på låsing med en omfattende oversikt over kryptovalutas beste personvernalternativ.

Nyheter fra hele verden

Loopring, Nebulas og Gifto Founders etablerer Blockchain Alliance for tidligere Google-ansatte: Daniel Wang (Loopring), Hitters Xu (Nebulas) og Andy Tian (Gifto) har to ting til felles: de er alle tidligere Google-ansatte, og de forlot alle Google for å jobbe med kryptoprosjekter. Nå etablerer trioen exGooglers Blockchain Alliance (GBA), en gruppe som er dedikert til å rekruttere topptalenter fra Google for å utvikle og utforske blockchain-teknologi. “Dette samfunnet vil tjene som et samarbeidsrom for forespørsel, dialog og utvikling angående blockchain-teknologi for Googlers,” hevder alliansen. GBA har for tiden aktive lokalsamfunn i San Francisco, Beijing og Shanghai.

#Blockchain har endelig fått xGooglers oppmerksomhet! Tre eks-Googlere @HittersXu (Grunnlegger av #Nebulas), Daniel Wang @daniel_loopring , Andy Tian @andytian har dannet xGoogler Blockchain Alliance (GBA). Lær mer om det?https://t.co/XeA8hDJHLD

– Nebulas.io (@nebulasio) 16. april 2018

IBM, International Banks Test Pilot Transactions for Blockchain-Based Trade Platform: IBM, United Bank of Switzerland, Bank of Montreal, CaixaBank, Commerzbank og Erste Group lanserte en pilottransaksjon for Batavia, en blockchain-drevet forsyningskjedesporings- og handelsplattform. Tjenesten opererer ved å spore forsendelser i forsyningskjeden og utføre handelsavtaler via smarte kontrakter. “Handelsdata og smart betaling, som automatisk utløses av transportdataene, danner et viktig grunnlag for risikostyring og finansieringsinstrumenter og tilfører verdi til alle forsyningskjeder,” sa Commerzbanks representant Niko Giesber i forhold til programmet.

Binance (kan være) Arbeider med å implementere kontantinnskudd for Fiat-to-Crypto-handel: Etter å ha søkt mer gunstige reguleringsvann på de tropiske breddene på Malta, er Binance angivelig i samtaler med innenlandske banker om å åpne valutakontoer “for å potensielt støtte fiat,” ifølge Binances administrerende direktør. “Vi er veldig sikre på at vi snart kan kunngjøre et banktjenester. Malta er veldig progressivt når det gjelder krypto og fintech, ”sa administrerende direktør Zhao Changpeng om utviklingen.

Selv om vi ikke kan forutsi fremtiden, prøver andre stadig på oss. Både "nyheter" er ikke nøyaktige. Vi samarbeider med banker (for potensielt å støtte fiat), men ingen planer for USD på kort sikt. Ingen xvg eller xpr involvert. Vær forsiktig rundt prediktiv "krystallkule" nyheter.

– CZ (@cz_binance) 20. april 2018

Don’t Blow Your Load: Verge “Partners” med PornHub: Kontroversiell anonymitetsmynt Verge droppet et partnerskap med en av verdens største pornosider, Pornhub, denne uken. Et ukonvensjonelt partnerskap, og utviklingen legger til Verge som et betalingsalternativ på nettstedet for de som velger å betale for sin vice. Noen av fellesskapsmedlemmene har merket det som litt mer enn Verge som betalte Pornhub for annonseringstid, da avtalen kom med sin egen kunngjøring video og fikk Verges logo en integrert integrasjon med Pornhubs egen på nettstedets hjemmeside for en dag.

Cambridge Analytica utrangerer planer for egen mynt etter Facebook-datakontrovers: Cambridge Analytica, et datakonsulentselskap, kom under skudd etter at det kom frem at selskapet kjøpte data på 87 millioner Facebook-brukere. Tilsynelatende planla selskapet å lansere sin egen kryptovaluta med fokus på personlige data, men etter kontroversen er det sannsynligvis ikke lenger i kortene av mer enn åpenbare grunner. “Før Facebook-kontroversen utviklet vi en serie teknologier for å hjelpe enkeltpersoner å gjenvinne sine personlige data fra bedriftsenheter og for å ha full åpenhet og kontroll over hvordan deres personlige data brukes,” sa en talsmann for selskapet. “Vi undersøkte flere alternativer for folk å administrere og tjene penger på deres personlige data, inkludert blockchain-teknologi.”

Vietnam øker kontrollen over krypto etter største svindel i bransjen som plager innbyggerne: I forrige uke stakk angivelig det vietnamesiske selskapet Modern Tech av med omtrent $ 658 mln i ICO-midler for to tokens, Ifan og Pincoin. Som svar har statsminister Nguyen Xuan Phuc oppfordret tilsynsmyndigheter og myndighetspersoner til å styrke deres overvåking og regulering av kryptokurrencyprosjekter, spesielt ICO. “Kryptovaluta-investering og handel og innsamling av penger gjennom første mynttilbud utvikler seg på en mer komplisert måte,” og krever ordentlig overvåking og risikotiltak, mener regjeringen.

I Kina arresterer tjenestemenn operatører av mistenkt pyramidespill: I følge lokale kilder har kinesisk politi arrestert de involverte med en innenlandsk pyramidespill. Kryptovalutaplattformen, kjent som DBTC, tiltrakk 13.000 investorer og samlet inn penger på rundt 13 millioner dollar. Tilsynelatende lovet fondet en daglig avkastning på $ 12 700 for en innledende investering på $ 400 000, noe som ville gi en avkastning på over 100% innen tre måneder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me