Siden lanseringen i november 2014 har Uphold utviklet en unik børs for handel med både digitale og fysiske eiendeler. Det er kjent som en av de få kryptobørser som også støtter handel med varer. Det ble til og med det aller første finansielle serviceselskapet som offentlig delte reservebeholdningen i sanntid. I denne anmeldelsen dykker vi ned i alt du trenger å vite om Uphold.

Opprettholde nøkkelinformasjon for utveksling

Mobilapp

Uphold tilbyr en mobilapp som er tilgjengelig på både Android og iOS. Av over 2700 anmeldelser på Apple App Store har Uphold en vurdering på 4,8 stjerner. I følge en anmeldelse i App Store er det noen ganger noen problemer med å få tilgang til kontoer.

På Google Play har Uphold-appen en vurdering på 4,2 stjerner med 2260 anmeldelser. I likhet med iOS-appen har noen Android-brukere i januar 2019 klaget på programvareoppdateringen og sagt at appen ikke er så enkel å bruke som den en gang var.

Egenskaper

På opprettholdelsen nettsidens hjemmeside, det er et sammenligningskart som viser kategoriene som denne børsen er bedre enn sine hovedkonkurrenter: Coinbase, Robinhood og Revolut. For eksempel sier nettstedet at Uphold lar brukerne få tilgang til syv forskjellige blokkeringer. Derimot har Coinbase bare fem. De to andre konkurrentene har null tilgang til blokkjeder. Et annet område som denne børsen legger vekt på, er tilgjengeligheten av fire omsettelige varer. De tre andre store konkurrentene har ikke noe slikt alternativ.

Uphold har en ny oppført funksjon som sier at brukere kan få tilgang til 3-10 prosent avkastning på beholdning av digital valuta. Det er også to store kommende funksjoner. For det første vil Uphold-brukere kunne låne ved å få tilgang til rimelig kreditt, sikret av beholdninger av digital valuta. For det andre vil nettstedet gi deg muligheten til å opprette debetkort. Dette lar deg enkelt bruke Uphold-kontosaldoer med fysiske og virtuelle kort.

Sammenligningskart mellom Uphold, Coinbase, Revolt og Robinhood

Uphold har noen få kategoriske fordeler i forhold til sine viktigste konkurrenter.

Sikkerhet: Er opprettholdt trygt?

Samlet sett har Uphold en sterk sikkerhetsrekord. Imidlertid har det vært minst en mindre sikkerhetshendelse i november 2018. Den gang sendte Uphold ut en tweet som kunngjorde at sentralen ikke var blitt hacket. I stedet ble posttjenestekontoen kompromittert. Uphold twitret senere at den omfattede kontoen var en tredjepartstjeneste og ikke var relatert til sitt eget innkommende e-postsystem.

Likevel lurte hackere brukere ved å sende en phishing-e-post som sa at alle kunne sende mellom 0,1 og 50 BTC til en spesifisert adresse og få tilbake 15 prosent mer. Det er ikke klart hvor vellykket hackerne til slutt var. En rapport sier at hackerne stjal minst $ 2200 fra totalt to transaksjoner. Under denne hendelsen bestemte Uphold seg for midlertidig å stanse BTC-uttak.

I tillegg, noen brukere har rapportert mister XRP på plattformen.

❗️❗️❗️Håndhevelse HAR IKKE blitt hacket. Upholds posttjenestekonto kan ha blitt kompromittert. Vi undersøker og suspenderer BTC-uttak til vi har vært i stand til å kommunisere med alle medlemmer som ville ha mottatt phishing-e-post. ❗️❗️❗️

– Opprettholde (@UpholdInc) 21. november 2018

Opprettholde avgifter: Innskudd, handler, uttak

Siden Uphold tilbyr støtte for alle slags fiat- og kryptovaluta-alternativer, kan gebyrstrukturen være kompleks for nyere handelsmenn. Å åpne en konto og holde penger på Uphold er gratis. Det er også gratis når du finansierer et Uphold ved å sette inn kryptovaluta eller fra en annen Uphold-konto. Dette betyr at alle medlem-til-medlem-transaksjoner er gratis. Hvis du bruker et debet- / kredittkort eller China Union Pay for å finansiere kontoen din, gjelder et gebyr på 3,99 prosent.

Handelsgebyrer for fiat-valutaer, kryptovalutaer og metaller varierer sterkt. Det laveste beløpet er 0,65 prosent for USD, EUR og GBP. Det høyeste beløpet er 3,95 prosent for Platinum (XPT). En fullstendig, oppdatert liste over avgifter finner du her.

For å flytte fiat-midler fra plattform via bankoverføring, er gebyret $ 3,99. Tredjeparts kostnader kan også gjelde. Eksempler inkluderer bankkabelkostnader i noen geografiske områder eller blockchain-nettverksgebyrer. Uttaksgebyrer for krypto kan være rimelige, men bare hvis du tar ut et større beløp. For eksempel, for kryptouttak krever Uphold et fast gebyr på $ 2,99, pluss en ekstra avgift i kryptoen du vil ta ut. To eksempler er 0,0003 BTC og 0,005 ETH. Selv om du kan handle varer på børsen, kan du for øyeblikket ikke sette inn eller ta ut dem.

Valutalternativer

I følge Uphold-nettstedet støtter børsen 23 fiat-valutaer. Dette er et område der Uphold utmerker seg over de aller fleste børser. De fleste større fiat-til-krypto-børser støtter ikke valutaer utenfor USD, EUR, GBP og CNY.

Uphold støtter også handel med fire edle metaller: Gull (XAU), Platina (XPT), Palladium (XPD) og Sølv (XAG). Den støtter også ni kryptovalutaer. Disse inkluderer BTC, ETH, DASH, LBA, LTC, BAT, BCH, BTG og XRP. Totalt har Uphold over 1000 handelspar. En av de innovative tingene med Uphold er muligheten til å bruke e-post til å sende Bitcoin (BTC) til mennesker i over 150 land.

Foto av handelsgrensesnittet på Uphold-mobilappen

Uphold-mobilappen støtter handel med krypto, fiat og varer.

Handelsbegrensninger

Opprettholdelse er tilgjengelig i alle nasjoner i verden bortsett fra Den sentralafrikanske republikk, Cuba, Iran, Libya, Nord-Korea, Somalia, Sudan og Syria. For steder der Uphold er tilgjengelig, må du sannsynligvis gjennomgå en bekreftelsesprosess. Dette er fordi Uphold krever at alle brukere blir verifiserte medlemmer når den kumulative verdien av deres levetidstransaksjoner (unntatt tillegg av midler til deres kontoer) overstiger $ 1000 dollar..

Under registrering, sentralen samler inn informasjon som fødselsdato og telefonnummer. For innbyggere i Kina må du sende inn et offentlig utstedt ID-nummer. For å bli et bekreftet medlem, må du oppgi følgende tre ting: nåværende bostedsadresse, offentlig utstedt ID (pass, nasjonalt ID-kort eller førerkort) og et tydelig bilde av ansiktet ditt.

Minimumsinnskudd og uttaksgrenser (og gebyrer) avhenger av om du bruker debet- / kredittkort, bankoverføring via ACH, bankoverføring via SEPA eller en kryptovaluta. Som mange brukere har påpekt, kan noen fiat-innskuddsmetoder være kostbare. Imidlertid eksisterer det ikke noe minimum eller maksimum for kryptovalutainnskudd.

Kundeserviceopplevelse

Ser man på nettsteder som Trustpilot, har Uphold en samlet vurdering som er mye bedre enn mange børser. Mens Uphold utmerker seg på mange områder, fokuserer de negative vurderingene hovedsakelig på spørsmål relatert til kundeserviceforespørsler. Kontolås etter utfylling av bekreftelsesinformasjon eller deponering av midler ser ut til å være vanlig. Noen brukere har rapportert at de har snakket med flere kundeservicerepresentanter i flere dager eller uker, og ikke vært i stand til å løse problemene.

Likevel er mange klager som er oppført på anmeldelser urettferdige. For eksempel ga noen brukere dårlige anmeldelser for lange og / eller inkonsekvente ventetider for ACH-overføring. For det meste er dette problemet utenfor kontrollen med Uphold eller andre børser. I de fleste scenarier har dette mer å gjøre med behandlingsmulighetene til en persons bank.

Sikkerhet

Sikkerhet må være en av de største bekymringene for kryptovalutautvekslinger. Når det gjelder den nylige utvekslingsskandalen QuadrigaCX, der grunnleggeren Gerald Cotton angivelig døde med private nøkler til $ 190 millioner, kommenterte UpHold-sjef JP Thieriot:

Selv om det absolutt er mistenkelig at en utveksling tillater en mann å holde 190 millioner dollar, kan vi ikke være sikre på at dette ikke var tilfelle. Med all følsomhet overfor situasjonen, er en børs fryselager som er sårbar på denne måten, bundet til spekulasjoner om misforståelser. Et faktamønster inkludert $ 22 millioner i frosne midler fra CIBC er heller ikke oppmuntrende.

Selv om vi ikke kan si sikkert om brukerne vil kunne få pengene tilbake, er det ikke lovende å måtte stole på at det på en eller annen måte får tilgang til kontoen på andre måter enn å bruke en privat nøkkel. Dette viser spørsmålet om private nøkler generelt, og det er en av de viktigste grunnene til at vi la arv til plattformen vår – for å la slektninger få tilgang til private nøkler under omstendigheter som disse.

Dessverre er ordninger som dette ikke nye i rommet, og fortsetter å plette børsenes omdømme og motvirke nye investorer. Hvis vi ønsker å ta spranget til massemarkedet, må vi ta skritt for å forhindre at spørsmål som disse blir vanlig.

Universal Protocol har antydet det systemiske problemet ved å tilby utvinnbarhet for private nøkler, selv om vi aldri tenkte på en hendelse i denne skalaen. Selv om dette kan være potensielt bullish for BTC, er det større fokus på hvordan disse hendelsene påvirker bransjen på lang sikt når vi samlet tar sikte på masseadopsjon. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me