Hva er Tierion?

The Tierion prosjekt bruker Bitcoins blockchain for å verifisere dokumenter. Plattformen utfører denne oppgaven gjennom en prosess kjent som forankring. Forankring lenker dokumenter til eksakte blokker i Bitcoins blockchain. De forankrede dokumentene kan deretter verifiseres når som helst uten behov for en pålitelig tredjepart. La oss ta et øyeblikk å undersøke denne unike plattformen og hvordan det kom til å dominere sektoren for databekreftelse av blockchain.

Connecticut-baserte Tierion kom inn i markedet i 2015 og ledes av Wayne Vaughan og Jason Bukowski. Den eksepsjonelle veksten skyldtes i stor grad å følge en annen strategi enn konkurrentene, samt noen få viktige plattformfunksjoner.

Tierions utviklere kom ikke inn på markedet og forsøkte å konvertere virksomheter til nye blockchain-baserte systemer. I stedet fokuserte utviklere på å forbedre systemene som er på plass og gjøre det så enkelt som mulig for bedrifter å bruke tjenestene sine.

Kinas høyesterett anerkjenner ‘blockchain-bevis’ som juridisk bindende.

Etter å ha jobbet med @Tierion og @kjellpnt i tre år er det gledelig å se at regjeringer anerkjenner verdien av teknologien vi bygger.

Nok et skritt på den lange veien for å erstatte tillit med @bevis. https://t.co/OlLDRgsc1v

– Wayne Vaughan (@WayneVaughan) 7. september 2018

Tierion-plattformen gir deg en rekke verifiseringssystemer. Den tilbyr tjenester som Chainpoint, som gjør at alle kan begynne å forankre viktige dokumenter i blockchain. Denne tjenestetiden stempler alle dokumenter. En forretningsbasert versjon av protokollen kalt Proof er også under utvikling. Utviklere skryter av at bevis for ankerdokumenter ikke kan manipuleres eller endres. Den nåværende måten å gjøre forretninger mangler denne enkle, men viktige kvaliteten.

Egenskaper

Når du mottar en digital kopi av et dokument, forteller det deg ikke om materialet er i sin opprinnelige tilstand, eller til og med når den opprinnelige opprettelsesdatoen for dokumentet skjedde. Hackere og nettverksadministratorer kan endre eller datere data uten at du vet det. Plattformen eliminerer disse risikoene med sin Chainpoint service.

Dokumenter som er tidsstemplet med et digitalt bevis på sin opprinnelige tilstand, er sikrere enn for eksempel en PDF. Tierions bruk av Bitcoins blockchain holder regnskaps- og revisjonsprosedyrer sikrere. Bedrifter kan lage uforanderlige historier om forretningsprosessene for senere gjennomgang.

Tierions plattform tillater også brukere å utstede verifiserbar legitimasjon fra blockchain. Disse legitimasjonene inkluderer profesjonelle lisenser, utdanningskreditter og til og med priser. Dataene hjelper til med å redusere uredelig aktivitet i sektoren ved å gi virksomheter en enkel og rimelig måte å verifisere sine ansattes legitimasjon.

Tierions tjenester via hjemmesiden

Tierions tjenester via hjemmesiden

Partnerskap

I februar løftet Tierion øyenbryn over kryptosamfunnet da de kunngjort et partnerskap med datagiganten Microsoft. Partnerskapets mål dreier seg om å sikre sensitive opplysninger på den offentlige blockchain. Det samarbeidsprosjektets hovedutvikler er Daniel Buchner. Buchner er kjent for sin rolle som leder Microsoft Azure Identity team.

Microsoft-ledere håper å hjørne finans-, forsikrings- og helsesektoren med sin nye blockchain-baserte plattform. Protokollens design samsvarer med de komplekse operasjonelle standardene for denne typen forretningssystemer. Teamet laget begrepet non-repudiation, manglende evne til å nekte noe for gyldigheten, for å beskrive hvordan systemet deres kommer kunder til gode. Dokumenter som bruker dette systemet får ikke-avvisningsegenskaper på grunn av systemets pålitelige natur.

I mars 2018 kunngjorde Tierion et partnerskap med datahåndteringsfirmaet Forbindelse. Liaison driver et betydelig nettverk for verifisering av data, kjent som ALLOY. Forbindelsen tillot ALLOY-brukere å begynne å bruke Tierions tjenester som en del av deres medlemskap.

Liaison-ledere kunngjorde integrasjonsplaner for ytterligere blockchain-funksjonalitet i plattformen de neste månedene. Dette kommer som et resultat av den positive responsen medlemmene ga angående Tierions tjenester. Ytterligere oppgraderinger kan omfatte smarte kontrakter og transaksjoner med digital valuta, ifølge en Bloomberg rapport gjort om selskapet.

Bitcoin’s Blockchain

Tierion bruker en dual blockchain-protokoll som lar brukerne integrere millioner av datapunkter i Bitcoin blockchain med effektivitet. Utviklere bestemte at Bitcoins blockchain ville være det beste nettverket å bruke fordi det er verdens største og sikreste blockchain.

Utviklere så på andre alternativer, for eksempel Ethereum, men til slutt bestemte de seg for at sikkerhet og desentralisering var mer kritisk enn transaksjonshastighet. Tierion klarer å komme seg rundt Bitcoin-skalerbarhetsproblemene, for eksempel forsinkede transaksjonstider, ved å kryptografisk knytte millioner av datapunkter til en enkelt transaksjon. Denne strategien gjør det mulig for Tierions brukere å forankre millioner av dokumenter i sekundet uten overbelastning.

Åpen kilde

Tierions utvikling inkluderer bidrag fra utviklere over hele verden. Plattformkoden er åpen kilde, og utviklingsteamet inviterer programmerere til å forbedre kodingen. Open source-prosjekter, som Bitcoin, får betydelige sikkerhetsfordeler i forhold til private kodede plattformer. Denne ekstra sikkerheten er resultatet av at flere bidragsytere undersøker koden.

IoT

Et av Tierions mest unike konsepter er dens evne til å integreres i IoT (Internet of Things) -systemer. Denne integrasjonen tar data samlet fra IoT-enheter og forankrer dem til blockchain. IoT-enhetsinformasjon vil være kritisk i en ikke så fjern fremtid. Evnen til å verifisere gyldigheten av disse dataene kan bidra til å øke adopsjonsgraden for denne teknologien.

TNT-token

Tierion (TNT) mynt handler på flere børser inkludert Binance, HitBTC, Huobi, og Liqui. Binance er en av de største børsene globalt. TNT-tokens skapte overskrifter da de ble oppført på Binance i november 2017. Nyhetene kom via en kvitring direkte fra Tierions utviklere.

Du trenger en ERC-20-kompatibel lommebok for å lagre TNT-tokens. Selskapets nettside viser spesielt MyEtherWallet, Mist, Parity og imToken som godkjente plattformer.

Ser mot fremtiden

Tierions unike strategi tillot dem å skjære ut en nisje i blockchain-dataverifiseringssektoren. Etter hvert som denne plattformen fortsetter å utvikle seg, kan du forvente å se mange flere store partnerskap i ferd med å bli. Foreløpig er Tierion på toppen av blockchain-dataverifiseringspyramiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me