LRN: The Loopring Neo Token

Loopring har raskt fått synlighet som en av de desentraliserte børsalternativene som gjør fremgang med handel på tvers av flere blokkjeder. Looprings løsning bruker ringtransaksjoner og ordrematching for å gjøre det lettere å bytte eiendeler. I hovedsak samler det ordrebøkene til andre børser. Dette gjør det mulig for enhver sentral, desentralisert eller sentralisert, å bruke Looprings protokoll for å matche ordrer. En del av å tilby en åpen protokoll er gjenværende blockchain agnostiker. Derfor har Loopring lansert en første valuta på Ethereum (LRC), men den planlegger også å lansere Loopring NEO (LRN) og Loopring QTUM (LRQ).

Planene om å lansere Loopring NEO kommer. Distribusjonen av de nye tokens, LRN, har allerede begynt. I hovedsak involverer tokenfordelingen to faser: et investorsalg og en airdrop. Denne guiden vil se på begge faser, hvordan du kjøper LRN, og hva du kan forvente fra Loopring NEO.

Hvorfor en annen token?

Daniel Wang loopring

Daniel Wang, Loopring-grunnlegger

Det store salgsargumentet for Looprings utvekslingsløsning er at du aldri trenger å sette inn penger til Loopring. Med de fleste børser, til og med andre desentraliserte børser, må du fortsatt overføre penger til lommeboken. På Loopring kan du beholde pengene dine i din egen private lommebok når du handler.

Selvfølgelig skaper det en utfordring for Loopring fordi børsen ikke lenger kontrollerer lommeboken, og det betyr at smarte kontrakter må gjøre arbeidet med å verifisere at transaksjoner er legitime og bekreftet. Når en handel skjer, skjer det bruker til bruker, uten mellommann. Loopring finner kampen og koordinerer handelsbetingelsene, men den kontrollerer aldri eiendelene.

Dette blir vanskelig når du vil handle på tvers av de største økosystemene i blockchain. En Ethereum-smart kontrakt kan ikke håndheve sine regler på NEO-blockchain. I fravær av en samlet kryss-kjedeløsning, må Loopring faktisk eksistere separat på hver blockchain. Loopring NEO-økosystemet vil være forskjellig og skilt fra Loopring Ethereum-økosystemet. Dette inkluderer å ha et eget utviklingsteam og bedriftsledere.

Loopring trenger et nytt tokensalg for LRN fordi det i utgangspunktet lanserer en helt ny versjon av seg selv. Alt de implementerer på Ethereum må de implementere igjen på NEO. Det samme gjelder QTUM.

Så hva er avtalen med denne token-distribusjonshendelsen?

LRN Distribusjon

Tokengenerasjonen vil ha følgende distribusjon:

  • 60% Airdrop
  • 30% salg til investorer
  • 5% kjerneutviklere
  • 5% insentiver for partnere, tredjepartsutviklere, & Markedsføring

Den totale tilførselen av LRN vil være 139 507 605,45. Dette er nøyaktig 1/10 av den totale tilførselen av LRC. Valutaen er imidlertid ikke nødvendigvis mindre eller mer verdifull, basert på total forsyning. Antall LRC spiller ingen rolle. Det som betyr noe er den delen av den totale forsyningen du eier og veksten av Loopring NEOs markedsverdi.

LRN Token Sale

Loopring NEO selger LRN til akkrediterte investorer over hele verden. De bruker rammeverket Simple Agreement for Future Tokens (SAFT) for disse tokensalgene for å opprettholde samsvar. Dette betyr at private investorer inngår en lovlig avtale om å motta tokens når nettverket er operativt. Regulatorer som SEC kan se på en ICO-investering som en verdipapirisert eiendel fordi det ikke finnes noe produkt. Ved hjelp av SAFT gjør prosjekter og investorer i utgangspunktet en sluttkjøring på regulatorer, lovende tokens når nettverket er operativt og tokens har reell nytte..

LRN-token-salget er privat og begrenset til akkrediterte investorer i spesifikke land. Fra Loopring:

“Innbyggere i USA, Canada, Cuba, Iran, Irak, Syria, Nord-Korea, Singapore og Kina kan ikke delta i tokensalget på grunn av nasjonale lovbestemmelser. Alle applikasjoner må gjennom KYC- og AML-prosessen. ”

Så med mindre du er en akkreditert investor utenfor de landene som allerede er på Looprings private salgsliste, er sjansen stor for at du ikke kommer inn på dette symbolutsalget.

Faktisk, i skrivende stund, har Loopring NEO allerede fullført to runder med privat salg for LRN. Den første runden solgte LRN til $ 0,75 hver, mens den andre runden solgte tokens til $ 1,00 hver. En siste runde med privat salg vil skje de neste tre månedene. Totalt, mellom alle tre rundene, vil Loopring distribuere 30% av den totale tilgangen på LRN.

LRN Airdrop

For allmennheten er det best å få LRN ved begynnelsen gjennom luftdråper. LRN vil ha tre separate airdrops der innehaverne av Loopring Ethereum (LRC) vil motta LRN.

De tre LRN-luftdropene vil skje 5. juli 2018; 5. september 2018; og 5. november 2018. Hver airdrop vil være 20% av den totale tilførselen av LRN, og legger opp til 60% av den totale forsyningen som angitt i token-tildelingen.

Deltakere i airdrop vil motta LRN i forholdet 100 LRC: 2 LRN for hver av de tre airdrops. Hvis du for eksempel holder 100 LRC ved hvert av de tre øyeblikksbildene, mottar du totalt 6 LRN. Dette forholdet er takket være LRNs mindre totale forsyning og bare 60% av den forsyningen som kommer til luftdråper.

For å motta LRN må du holde LRC i en lommebok som kan binde seg til airdrop-kontrakten. Bytt lommebøker fungerer ikke. Noen hardware-lommebøker lar deg signere smarte kontrakter. Du vil kunne bruke MyEtherWallet til å gjøre det. Alternativt kan du bruke loopring.io til å binde lommebokadressen din til kontrakten og dele måladressen på NEO-blockchain for din nye LRN.

loopring.io

Nøyaktige instruksjoner om hvordan du gjør det kommer. De vil være tilgjengelige i god tid før 5. juli. Du bør imidlertid ha lommeboken finansiert og limt på forhånd. Loopring kunngjør ikke blokkhøyden de tar øyeblikksbildet på forhånd. Dette er for å hindre folk i å spille systemet.

Hvordan kjøpe LRN på børsene

De to første delene av privat investor LRN vil snart spre seg, og fem børser har allerede kunngjort at de vil støtte handelspar for LRN. Hvis du ikke har LRC (eller ikke vil kjøpe LRC) til airdrop, vil du kunne kjøpe LRN direkte.

Gate.io, Cex.io, Syex.io, Idax.mn og Bitpaction vil alle lansere LRN-handelspar.

Hvordan du oppbevarer LRN

Du vil kunne lagre LRN på en hvilken som helst NEO-kompatibel lommebok. Det er et NEP-5-token. Vi anbefaler Neon-lommeboken eller en Ledger Nano S.

Konklusjon

Loopring er et av de første prosjektene som prøver å lansere på tvers av flere blockchain økosystemer. Dette eksperimentet er interessant og spennende. Det kan også være lukrativt hvis Loopring fortsetter å øke i verdi.

Å få tak i LRN er på ingen måte avgjort. Du vil følge Loopring nøye på bloggen og sosiale medier for å holde deg oppdatert med planene når øyeblikksbildet nærmer seg. Daniel Wang, grunnleggeren, har vanligvis veldig tydelig, handlingsbar informasjon i innleggene sine, så hold øye med.

Tilleggsressurser

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me