Du har endelig bestemt deg for å bite i kulen og kjøpe en Ledger Nano S. Fin jobb! Å lagre kryptovalutaen din på en maskinvarepungebok er mye sikrere enn å bruke en online lommebok eller, forby Gud, å holde dem på børs. Og hvis du er forvirret over hvordan du starter, er vi her for å hjelpe deg med Ledger Nano S-oppsettet.

Før vi begynner, er det imidlertid noen ting om Ledger-kjøpet du må være oppmerksom på:

Først – Det anbefales sterkt at du bare kjøper en Ledger fra offesiell nettside. Dette gjør at lommeboken du mottar ikke har blitt tuklet med.

Sekund – Bare fordi Ledger ikke er kompromittert, betyr ikke det at datamaskinen din ikke er det. Forsikre deg om at datamaskinen er ren med oppdatert antivirusprogramvare før du kobler til Ledger.

Tredje – Ikke skynd deg med å sette opp eller betjene lommeboken. Noen deler kan være vanskelige, og en liten feil kan bety tap av midler.

La oss komme i gang uten videre. I denne Ledger Nano S installasjonsveiledningen går vi over:

 • Installere Ledger-apper

  • Ledger Wallet Bitcoin (& Altcoins)
  • Ledger Wallet Ethereum
  • Ledger Wallet Ripple
  • Ledger Manager
  • Ledger Nano S Resources
  • Hvordan sette opp en Ledger Nano S

   Trinn 1. Åpne boksen og bli komfortabel med maskinvaren. Det er et enkelt stykke metall, men det er ikke veldig intuitivt. Det er fire hovedkomponenter du bør vite om:

   • Skjerm. Det er her handlingen er. Den er liten, men inneholder nesten alle viktige opplysninger. Adresser, frø, menyer og mengder vises her.
   • Venstre knapp. Som navnet antyder, navigerer du deg til venstre. Det navigerer deg også opp i vertikale menyer.
   • Høyre knapp. Du gjettet det. Hvis du trykker på dette, flyttes du rett i horisontale menyer og ned i vertikale menyer.
   • Svingbart deksel. Dette er det slanke dekselet til lommeboken din. Bare se hvor skinnende det er.

   ledger nano s delediagram

   * MERK: Å trykke på begge knappene samtidig tilsvarer å trykke “Enter” eller “Bekreft”.

   Steg 2. Oppdater fastvaren din. Annet enn under dette første oppsettet, bør du også gjøre dette hver gang Ledger lanserer en ny oppdatering. Disse oppdateringene inneholder feilrettinger, oppdateringer og sikkerhetsforbedringer. Ledger har en oppdatert guide om nøyaktig hvordan du gjør dette her.

   Konfigurasjon

   Trinn 3. Når Ledger Nano S er koblet til datamaskinen, følger du instruksjonene på lommebokskjermen. Du vil mest sannsynlig måtte velge å opprette en ny lommebok.

   Trinn 4. Sett deretter en PIN-kode. De PIN-kode er det du kommer inn for å låse opp Ledger hver gang du bruker den. Dette må være mellom 4 og 8 tegn – jo lenger det er, jo mindre sjanse vil noen være i stand til å gjette det. Ikke vær fyren som setter ‘0000’ som sin PIN-kode.

   hovedbok nano s PIN-kode

   * MERK: Husk PIN-koden din. Hvis du skriver feil PIN-kode tre ganger, tilbakestilles Ledger.

   Gjenoppretting

   Trinn 5. Skriv ned din gjenopprettingsfrase. Du kan også høre dette kalt a utvinningsfrø. Dette er hva du må oppgi hvis du noen gang mister Ledger eller glemmer PIN-koden. Lommebokskjermen viser 24 ord i en bestemt rekkefølge. Du må skrive ned ordene på din gjenopprettingsark i nøyaktig samme rekkefølge. Gjenopprettingsarket skal inkluderes i esken med Ledger Nano S og USB-ledningen.

   reskontro nano s gjenopprettingsfrase

   * MERK: Gjenopprettingsarket ditt bør ikke fylles ut på forhånd. En vanlig svindel, spesielt på eBay, innebærer å selge allerede aktiverte Ledgers med forhåndsutfylte gjenopprettingsark. Hvis arket ditt allerede inneholder et gjenopprettingsfrø, anbefaler vi at du kjøper en ny Ledger Nano S fra det offisielle nettstedet.

   Trinn 6. Når du har skrevet ned gjenopprettingsuttrykket, trykker du på “fortsett” på Ledger. Deretter vil Ledger spørre deg om noen forskjellige ord for å kontrollere at du skrev dem ut i riktig rekkefølge.

   * MERK: Ikke miste gjenopprettingsarket. Uten gjenopprettingsfrøet har du ingen måte å få tilgang til pengene dine hvis Ledger er tapt, stjålet eller hvis du glemmer PIN-koden din.

   reskontro nano s gjenopprettingsark

   Vi anbefaler at du lagrer flere kopier av gjenopprettingsfrasen på sikre steder, atskilt fra der du oppbevarer Ledger Nano S.

   Trinn 7. Etter å ha bekreftet igjen, bør du være satt. Du har nå konfigurert Ledger Nano S, og den er klar til bruk.

   Installere Ledger-apper

   Etter å ha konfigurert Ledger Nano S, er det neste du vil gjøre å installere de aktuelle appene. Hver app har et litt annet grensesnitt og sett med nedlastingsinstruksjoner. For denne artikkelen vil vi bare dekke hva hver app er, og gi en oversikt over myntene de støtter.

   Det er tre lommebok-apper du potensielt vil bruke, og en appbehandling for å legge til og fjerne flere apper fra Ledger Nano S. Du må koble til og angi PIN-koden på Ledger Nano S for å betjene disse appene. Finn myntene dine på denne listen fra Ledger for å se hvilken app du skal laste ned.

   * MERK: Ledger Nano S støtter ikke hver mynt. Noen ganger er det eneste alternativet for lagring myntens offisielle lommebok. Ledger legger imidlertid kontinuerlig til støtte for nye mynter, så vær på utkikk etter kunngjøringer fra teamet.

   Ledger Wallet Bitcoin (& Altcoins)

   De Bitcoin lommebok-app støtter Bitcoin og flertallet av altcoins som ikke er ERC20. Den er tilgjengelig for nedlasting på Windows, Mac, Linux eller Chrome OS.

   Ledger Wallet Ethereum

   De Ethereum lommebok-app støtter Ethereum, Ethereum Classic og ERC20 tokens. Det fungerer i kombinasjon med MyEtherWallet for å sikre pengene dine. Du trenger Google Chrome for denne siden det er en Chrome-app. Men med Chrome kan du fortsatt bruke den på Windows, Mac, Linux og Chrome OS.

   Ledger Wallet Ripple

   De Ripple lommebok-app er åpenbart for Ripple. Den er tilgjengelig for operativsystemene Windows, Mac og Linux.

   Ledger Manager

   De Ledger Manager er ikke en lommebok; det er en appansvarlig for andre lommebøker som du kan installere på Ledger Nano S. Du må bruke dette til å installere lommebøker for altcoins, som Dash og Dogecoin, som ikke er ERC20-tokens. Dette er også der du oppdaterer fastvaren din etter det første oppsettet. Lederen er tilgjengelig som en Chrome-app på operativsystemene Windows, Mac, Linux og Chrome.

   reskonttsjef

   * MERKNAD: Disse fire appene er for din datamaskin / laptop mens appene du laster ned gjennom Ledger Manager er for Ledger Nano S. Hvis du laster ned, si Dash-lommeboken, fra Ledger Manager får du tilgang til den gjennom Bitcoin-lommeboken på datamaskinen.

   Ledger Nano S Resources

   Og med det har du en konfigurert Ledger Nano S med de riktige lommebokappene. Du kan også sjekke ressursene nedenfor for mer informasjon fra Ledger:

   Nettsted

   Installasjonsveiledning

   Støttede mynter

   Apper

   Veikart

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me