Red Pulse er en blockchain-basert etterretningsplattform som dekker Kinas økonomi og kapitalmarkeder. Det tar sikte på å forenkle og effektivisere den enorme mengden nyheter og informasjon som sirkulerer rundt de kinesiske markedene. Etter et tokenbytte i 2018 er det opprinnelige token til systemet nå PHX.

I denne guiden vil vi dekke:

Hva er Red Pulse?

Red Pulse er egentlig en innholdskurasjonsplattform, med spesifikt fokus på forskning og informasjon om de kinesiske markedene. Den bruker kunstig intelligens og spillteori for å tilby informasjonstjenester i det minste til finansanalytikere og forskere.

Red Pulse hjemmeside

Red Pulse hjemmeside

I sektoren for finansmarkedsdata og informasjon er det et lite antall globale aktører som tilbyr “terminaltjenester”. Innen institusjonelle investeringsorganisasjoner finner du en dataterminal 100% dedikert til å pakke ut en feed med samlede nyheter og informasjon fra verdens finansmarkeder. Disse terminalene er levert av nyhetsbutikker som Bloomberg eller Thompson Reuters.

Grunnleggeren av Red Pulse erkjente at innenfor det kinesiske markedet klarer ikke å levere dominans av informasjonsmarkedet av store aktører. Kina er et massivt og høyt teknologisk utviklet land med store, raske og komplekse markeder. Av denne grunn er det et overveldende volum av nyheter og informasjon som kommer fra de kinesiske markedene. Et rykte kan for eksempel starte om morgenen, og om ettermiddagen rapporteres det som falsk informasjon. Videre kan dette skje flere tusen ganger hver dag.

Tenk deg en menneskelig finansanalytiker som sitter foran en Bloomberg-terminal som har til oppgave å komme med meningsfull innsikt for å ta investeringsbeslutninger. Problemet blir tydelig.

Deleøkonomi for forskning

Red Pulse tar sikte på å løse denne informasjonen. Det fungerer fra forutsetningen om å være en “delingsøkonomi for forskning” med et spesifikt fokus på den kinesiske økonomien og kapitalmarkedene. Bransjeeksperter, forskere og markedsanalytikere kan bidra med sin innsikt og informasjon til plattformen. Innleveringer er kuratert av en kombinasjon av maskinlæringsalgoritmer, naturlige språkprosessorer og menneskelige analytikere. Plattformen bruker mer enn 4000 metatags for å kategorisere og sortere dataene.

Red Pulse var den første applikasjonen som ble lansert på NEO-blockchain, opprinnelig under ticker RPX. PHX-tokens erstattet imidlertid RPX etter en betydelig oppgradering i 2018 kalt Phoenix.

Hvordan fungerer Red Pulse?

Når noen bidrar med informasjon eller forskning til plattformen, tildeler Red Pulse dem en troverdighetspoeng. Denne poengsummen er basert på nøyaktigheten av deres innleveringer, bestemt av leserne, Red Pulse-teamet og den generelle populariteten til deres bidrag. Bidragsytere tjener PHX-tokens for sine innsendinger.

Alle som får tilgang til informasjon om Red Pulse betaler PHX-tokens. Videre, hvis en forsker ønsker å finne ut mer om en bestemt markedsutvikling, kan de komme med en forespørsel på plattformen. Deretter kan alle som er kjent, svare på forespørselen og tjene PHX-tokens for sin innsats.

Myntforsyning og innsatsmekanisme

Du kan ikke bryte PHX-tokens. I stedet opererer plattformen en innsatsmekanisme for nodeinnehavere. Ikke bli forvirret med bevis på innsats, da Red Pulse bruker den NEO-delegerte bysantinske feiltoleransen (dBFT) konsensusalgoritme.

Alle som har PHX (Phoenix) tokens, kan bli en staker. For å gjøre det, må de konvertere PHX til PHF-tokens (Phoenix Fire) -tokener i brukerdashboardet. Konverteringen er i forholdet 1: 1. Red Pulse kaller dette “fyrer opp.”

Innsatsbelønningsprosessen er litt kompleks. Den totale tilgangen på PHX øker med 10% hvert år. De nyopprettede myntene deles 50/50 mellom belønning for datatilbydere og belønninger for stakere. Belønningen for spillere beregnes ut fra en nivåmodell der de som satser mest får de største belønningene. Alle stakere tjener en basissats på 5% per år. Forskjellen mellom denne utbetalingen og de nylig myntede myntene som er reservert for å sette belønninger, går inn i et basseng. Stakers får en andel av dette bassenget i henhold til nivånivået.

Diagrammet nedenfor illustrerer hva slags belønninger stakerne kan tjene på forskjellige nivånivåer, avhengig av antall involverte stakere.

Belønninger for rød puls

Det er en total forsyning på 1,36 milliarder PHX-tokens, med 829 millioner i omløp i skrivende stund.

Historie og team

Red Pulse ble grunnlagt av Jonathan Ha tilbake i 2015. Ha hadde en visjon om å overvinne de utallige problemene med finansdatamarkedene i Kina. Han grunnla selskapet sammen med Stanley Chao og Peter Alexander. Alle tre har bakgrunn fra ledelse og IT-rådgivning.

Red Pulse grunnleggere

Grunnleggerne av Red Pulse

Rådgivere til prosjektet inkluderer Hongfei Da fra NEO og Tony Tao fra NEO Global Capital Fund.

Selskapet gjennomgikk en første ICO i 2017, og samlet $ 15 millioner. Det var en betydelig oppgradering i 2018 kalt Phoenix, som introduserte forbedret smart kontraktfunksjonalitet. Denne oppgraderingen inkluderer bevis på oppretting og eierskap til innhold, i tillegg til overholdelse av forskrifter og beskyttelse av immateriell eiendom. På den tiden byttet prosjektet ut det opprinnelige RPX-tokenet for Phoenix (PHX) -tokenet.

Red Pulse satte betydelig markedsføringsarbeid i oppgraderingen, og gjennomførte en roadshow i forskjellige asiatiske land.

Handelshistorie

Prisen på Red Pulse følger et lignende mønster som de fleste kryptovalutaer, med sin største bull run som skjer under Bitcoin-prisstigningen på slutten av 2017. Det var en kort økning rundt april / mai 2018, som tilsvarer omtrent tidspunktet for kunngjøringen. av Phoenix-oppgraderingen.

Konkurrent-analyse

Red Pulse er det eneste prosjektet i sitt slag som fokuserer helt på å undersøke og analysere markeder spesielt i Kina. Fra perspektivet av ren innholdssammensetning er Steem en lignende plattform. Det er andre prosjekter rettet mot økonomisk analyse, men har en tendens til å fokusere på kryptovalutamarkeder, for eksempel Cindicator.

Hvor kan jeg kjøpe PHX

Naturligvis har PHX på de store asiatiske børsene, slik at du kan kjøpe den gjennom Binance, Huobi og Kucoin.

Hvor skal du oppbevare PHX

For kjøleoppbevaring kan du oppbevare PHX-tokens i Ledger Nano S. The offisielle NEO-side tilbyr også flere lommebøker for NEO-tokens inkludert PHX.

Konklusjon

Red Pulse er den første driveren til et potensielt veldig lukrativt marked. Institusjonelle investorer er villige til å betale for markedsinformasjon og innsikt. Derfor er markedet modent for forstyrrelser.

Gitt omfanget og tempoet i utviklingen i Kinas økonomi, er det et utmerket sted å starte. Selv om Red Pulse ennå ikke har gitt noen indikasjon på at de planlegger å utvide sitt geografiske omfang, er det en stor sjanse for at strategien lykkes i Kina, at den kan lykkes i andre markeder. Dette potensialet, kombinert med en solid forretningsmodell og et pålitelig team, betyr at Red Pulse utvilsomt er en å se på i 2019.

Tilleggsressurser

Phoenix nettsted

Github

Twitter

Telegram

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me