Hva er QASH?

QASH (uttalt “kontanter”) er den opprinnelige valutaen for Quoine (uttalt “mynt”) flytende plattform. Quoine er et globalt kryptovaluta firma ønsker å løse likviditetsproblemene som har dukket opp med kryptoinvesteringer.

Hvis du har investert i kryptokurrency en stund, har du sannsynligvis opplevd disse likviditetsproblemene fra første hånd. Investering i alt utenfor de beste myntene involverer vanligvis flere byttekontoer, overføringer mellom dem og treveis handler mellom fiat, Bitcoin / Ethereum og mynten du vil ha. Å tjene inn i fiat er like vanskelig.

Fordi et flertall av mennesker behandler kryptovaluta som en investering, hindrer dens illikviditet veksten i hele bransjen.

I denne QASH-guiden vil vi snakke om:

Hvordan fungerer Quoine Liquid?

Quoine Liquid bringer likviditet til kryptovalutaområdet ved å tilby et middel for deg å enkelt kjøpe kryptovaluta med og utbetaling til fiat.

Foreløpig har hver kryptobørs sitt eget likviditetsnivå som er forskjellig mellom handelsparene det tilbyr. Dette skaper individuelle siloer som kan ha stor likviditet på en børs, men ikke på en annen. Liquid-plattformen kobler disse siloene til ett kombinert basseng for å gi deg størst mulig likviditet. For å gjøre dette omfatter Quoine Liquid to hovedtilbud:

  • Verdensbok
  • Prime Brokerage

QUOINE flytende plattform

Quoine flytende økosystem

Verdensbok

Liquid World Book samler ordrene og prisene fra børser over hele verden i en ordrebok du kan bruke. Dette gir enhver næringsdrivende, uansett hvor de befinner seg, muligheten til å bruke den fiatvalutaen du velger når de kjøper eller selger krypto. Det fjerner likviditetssiloer fra separate børser og gir mer handelskraft til tidligere underserverte markeder.

Bruk en blanding av en Intern ordrebok og en Ekstern samlet ordrebok, Liquid benytter valutamarkedet for å lage handelspar for fiat-valutaer som kanskje ellers ikke hadde eksistert.

Verdensboken bruker tre primære funksjoner for å gi det forbedrede likviditetsnivået som Quoine lover:

  1. Matching Engine (ME)
  2. Cross Currency Conversion Engine (CCCE)
  3. Smart Order Routing (SOR)

ME er en bransjeleder med evnen til å behandle flere millioner transaksjoner per sekund. Den inkluderer innfødt støtte for de store token-sammenkoblingene og er bygget på en måte som enkelt kan skaleres og legges til nye sammenkoblinger når de dukker opp.

CCCE gir automatiserte og nesten øyeblikkelige konverteringer mellom valutaer. Dette er metoden bak tilsynelatende umulige handler mellom brukere. For eksempel kan konvertering gjennom CCCE noen som leter etter en ETH / EUR-par å handle med en annen person på jakt etter BTC / SGD. Etter hvert som dette blir mer effektivt, bør antallet mulige kamper øke nok til å skape et helt flytende marked.

QUOINE handelspar

Eksempel på flytende bytte

SOR-teknologien overvåker alle større børser og fullfører eksternt ordrer som ikke kan fylles internt fra World Book.

Prime Brokerage

Prime Brokerage-halvdelen av Quoine Liquid-plattformen gir deg i utgangspunktet tilgang til funksjonene som er beskrevet i forrige World Book-seksjon.

Med Prime Brokerage har du direkte markedsadgang til alle børser i World Book uten å måtte opprette en konto på hver enkelt børs. Videre har Quoine bygget partnerskap med et nettverk av banker de siste årene for å sikre rask overføring av dine fiat-midler..

Ved å bruke Prime Brokerage kan du også utvide en kredittgrense og utnytte handler ved hjelp av dine eksisterende saldoer.

ICO Market

Siden lanseringen har Liquid-teamet også lagt til et ICO Market i børsen. Det nye området lar deg lære om og bidra til ICO-er som plattformen er vert for. For øyeblikket inneholder ICO-markedet bare to ICOer.

QASH Token

QASH er en ERC20-token du bruker til å betale for tjenester på Liquid-plattformen. Utover det kan QASH-holdere også motta rabatter, salgsfremmende produkter og ICO-investeringsmuligheter med mynter som Quoine hjelper med å lansere. Teamet understreker også i sin whitepaper at andre organisasjoner kan bruke det til sine egne formål som ligner på hvordan noen finansinstitusjoner bruker Ripple XRP-token..

Teamet preget 1.000.000.000 QASH med 350 000 000 (35%) distribuert til ICO-deltakere. Av de gjenværende tokens:

  • 300 000 000 QASH (30%) tildeles samfunnet / økosystemet
  • 200.000.000 QASH (20%) tilhører teamet og aksjonærene
  • 150.000.000 QASH (15%) eies av strategiske partnere og institusjonelle kjøpere

Innen 2. kvartal 2019 vil Quoine lage sin egen blockchain og migrere alle QASH-tokens til den nye blockchain. På dette tidspunktet vil de også omstille QASH til Liquid.

Quoine Team & Framgang

Mike Kayamori (Administrerende direktør) og Mario Gomez Lozada (President og CTO) grunnla Quoine i 2014. Kayamori var tidligere Senior Vice President i SoftBank Group og var Chief Investment Officer i Gungho Asia. Lozada var CTO for Merrill Lynch i Japan i 11 år før han tok Chief Information Officer-rollen i Credit Suisse Japan.

Quoine er det første kryptokursfirmaet i verden som er offisielt lisensiert av Japan Financial Services Agency (FSA). Liquid-plattformen er faktisk resultatet av å kombinere to tidligere plattformer, Quoinex og Qryptos. På en gang utførte de to handelsplattformene over 12 milliarder dollar i transaksjoner hvert år.

Quoine-teamet jobber for tiden med å lage sin egen blockchain med en alfautgivelse en gang snart. I tillegg er en mobilapp på gang. De har imidlertid ikke spesifisert en lanseringsdato for noen av tingene.

Konkurranse

Fordi Quoine kommer inn i noen få forskjellige finansielle sektorer, har selskapet ganske mange konkurrenter. Som en kredittfasilitet konkurrerer selskapet med SALT. På børssiden er det mange andre virksomheter som Binance som spesialiserer seg på alternative mynter eller Gemini og Coinbase med fokus på fiat til kryptokonvertering. Selv Robinhood er med på bildet nå.

Bancor-protokollen er prosjektet som ligner mest på Quoine og QASH ved at det gir likviditet til alle poletter som bruker protokollen..

Quoine er unik når det gjelder å tilby denne funksjonaliteten gjennom en plattform. Med røtter som begynte i 2014, er Quoine også en av de eldste konkurrentene.

Handel

QASH har hatt en volatil start siden den begynte å handle i november 2017. Etter ICO steg prisen på mynten raskt til en høyde på $ 1,48 (0,00013 BTC) før den sakte falt til rundt $ 0,60 (~ 0,00004 BTC) i midten av desember.

QASH opplevde to betydelige prisstøt siden den gang – en i midten av desember etter bunn og en i begynnelsen av januar. Disse to piggene ser ikke ut til å være forårsaket av noen nyheter eller spesiell utvikling, så vi kan mest sannsynlig tilskrive dem tilstanden til oksemarkedet på den tiden.

QASH har falt gjennom resten av 2018, men har nylig begynt å vise tegn på liv. Mynten steg fra gulvet på ca $ 0,20 (~ 0,000035 BTC) i midten av november og ligger for tiden på litt over $ 0,22 (~ 0,000055 BTC). Selv om dette bare er 10 prosent gevinst i USD, er det en økning på nesten 60 prosent i BTC.

Fordi QASH er et verktøy-token, bør flere flytende brukere og vekst av plattformen ideelt sett føre til ytterligere prisøkninger. Hold øye med fremtidige milepæler for veikart som Liquid blockchain-utgivelsen.

Hvor kan jeg kjøpe QASH

Selv om du kan kjøpe QASH direkte på Væske, det handles med et mye høyere volum på Huobi. Før du bytter til QASH på Huobi, må du imidlertid først kjøpe Bitcoin eller Ethereum og overføre det. Ta en titt på Gemini eller GDAX for å få en av de to.

På Liquid kan du hovedsakelig bruke JPY eller USD til å kjøpe QASH.

CoinMarketCap inkluderer en full liste over børser der QASH er tilgjengelig.

Hvor skal du oppbevare QASH

Akkurat nå er QASH et ERC20-token, så du kan lagre det i hvilken som helst lommebok med ERC20-token-støtte. MyEtherWallet er det mest populære online lagringsalternativet og en solid lommebok du kan bruke.

Hvis du er interessert i mer sikkerhet (og hvem ikke), bør du vurdere å kjøpe en maskinvarepungebok. Alternativer som Ledger Nano S er dyrere enn deres gratis kolleger, men gir deg ekstra garantier og trygghet.

Husk imidlertid at Quoine-teamet har planer om å flytte QASH til sin egen blockchain. Når dette skjer, kan det hende at lommeboken du bruker til å lagre pengene dine ikke lenger støtter tokenet. Vær oppmerksom på alle QASH-kunngjøringer og instruksjoner om hva du skal gjøre når denne bryteren skjer.

Konklusjon

Quoine sikter mot å bringe likviditet til kryptovalutainvesteringer gjennom deres World Book, Liquid-plattform og QASH-token. Ved å kombinere ordrebøker for børser fra hele verden jobber Quoine Liquid-plattformen for å sikre at investorer har lett for å konvertere fiat til hvilken som helst kryptovaluta og omvendt..

Teamet ser ut til å ha erfaring og forretningspartnerskap for å lykkes, men dette er et ambisiøst prosjekt. Med en offisiell blockchain-lansering som fortsatt er under utvikling, vil de neste par årene være en merke- eller pause-periode for selskapet.

Hvis teamet fortsetter å oppnå milepælene i samme hastighet som de har, vil Quoine enkelt endre kryptovalutaindustrien til det bedre. Den økte likviditeten vil være bra for valutaer, flott for investorer og fantastisk for blockchainindustrien som helhet.

Redaktørens merknad: Denne artikkelen ble oppdatert av Steven Buchko 12.04.2018 for å gjenspeile de nylige endringene i prosjektet.

Ytterligere QASH-ressurser

Nettsted

Telegram

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me