Hva er Polymath?

Polymath forenkler den juridiske prosessen med å lage og selge sikkerhetstokener. Det lager en ny tokenstandard, ST20, og håndhever myndighetens samsvar. Bare en “liste over autoriserte investorer og deres Ethereum-lommebokadresser ”kan inneholde ST20-tokens. Derfor trenger ikke tokenutstedere bekymre seg for de juridiske implikasjonene av at deres sikkerhet faller i feil hender.

For å lansere et lovlig kompatibelt token samler Polymath-plattformen utstedere, juridiske delegater, smarte kontraktutviklere, KYC-verifisering og en desentralisert utveksling. Alle transaksjoner på Polymath-plattformen skjer ved hjelp av det opprinnelige POLY-tokenet. På grunn av den fortsatte regjeringen nedbrudd på de første mynttilbudene håper Polymath i stedet å gi lovlige tilbud på sikkerhetstokener.

I vår guide tar vi en titt på:

Problemet

ICO

I 2017 samlet ICO over 1,2 milliarder dollar i finansiering ved å selge verktøy eller sikkerhetstokener. Verktøystokener, som Waltonchain, gir deg tilgang til et tokens nettverk og er langt mer vanlig enn sikkerhetstokener. Sikkerhetsmerker, imidlertid gi egenkapital eller krav på utbytte fra et selskap. Som et resultat er sikkerhetstokener, som alle verdipapirer, underlagt myndighetsregulering.

Polymaths nye standard for blockchain-sikkerhetstokener tar sikte på å bygge inn de nødvendige regulatoriske kravene i smarte kontrakter og i samsvar med myndighetens sikkerhetsforskrifter. Derfor mener Polymath at finansielle verdipapirer vil fungere bedre på en blockchain og ønsker å gjøre det erstatt begrepet aksjonær med tokenholder.

Verdipapirer

Offentlige forskrifter “krever at investorer mottar økonomisk og annen vesentlig informasjon om verdipapirer som tilbys til offentlig salg.” Målet er å “forby bedrag, uriktige fremstillinger og annen svindel ved salg av verdipapirer.” Det virker som et edelt mål gitt frekvensen av ICO-svindel og minst 46% av 2017 ICO-er allerede mislykkes.

For offentlige tilbud må selskaper registrere sine verdipapirer hos staten. Dessverre er dette en stadig dyrere og mer komplisert prosess. Verdipapirer blir deretter “kjøpt og solgt på sekundære markeder som for eksempel børser med gebyrer fra 0,25% til 3%.” Polymath mener altså at det er verdi i å hjelpe folk med å registrere token deres lovlig samtidig som de gir en desentralisert utveksling med lavere avgifter.

Hvordan fungerer Polymath?

Token Supply and Bærekraft

Totalt sett er det en milliard POLY-tokens som noen gang vil eksistere. Du kunne ha registrert deg for Polymath airdrop før 10. januar 2018. Deretter mottok airdrop-deltakerne 240 millioner tokens.

På dette tidspunktet beholder Polymath-teamet resten for fremtidig bruk. Hvis du savnet airdrop, må du handle for POLY på en børs.

Polymath Securities Token-plattform

Tokenplattformen innebærer tre lag: et applikasjonslag, et lovlig lag og protokolllaget for å sikre at token er kompatibel og forblir kompatibel. Disse lagene tar sikte på å redusere den juridiske kompleksiteten og tvetydigheten rundt verdipapirer, samtidig som gebyrene minimeres og eiendelenes likviditet forbedres.

Polymath-lag

Polymath Stack

Lanserer et sikkerhetstoken

Polymath ber om følger informasjon for å umiddelbart opprette ST20 standard sikkerhetstoken.

 • Lovlig navn:
 • Juridisk enhetstype:
 • Type sikkerhet:
 • Prosjektbeskrivelse:
 • Logo:
 • TOKEN EGENSKAPER
 • Stemmerettigheter:
 • Utbytte:
 • Utbyttefrekvens:
 • Eierstyring og selskapsledelse:
 • Styringsintegrasjonspartner:
 • Tilleggsfunksjoner:
 • TOKEN TILDELING

  • Tokens å lage:
  • Andel poletter holdt av selskap:
  • Andel av selskapets egenkapital distribuert med poletter:
  • Pris per token i USD:
  • JURIDISKE DETALJER

   • Utstedende jurisdiksjon:
   • Tilbyr sikkerhet til:
   • Investorer må være akkreditert:
   • Nødvendig investor KYC:
   • KYC Integration Partner:
   • Tokens som er omsettelige:
   • KONTAKTINFORMASJON

    • Kontakt navn:
    • Stilling i selskapet:
    • Kontakttelefonnummer:
    • Kontakt Epost:
    • Tillat kontakt fra Polymath:
    • Velge en juridisk delegat

     Etter at du har opprettet det nye tokenet ditt, er det fortsatt ikke overførbart til en juridisk delegat bekrefter “at trinnene er fullført for at token skal utstedes.”

     Du vil motta flere bud fra juridiske delegater, advokater, men det er opp til deg å utføre due diligence og sammenligne honorarene. Når du har valgt en juridisk delegat, sender du POLY for deres gebyr til en smart kontrakt og begynner å jobbe sammen på Polymath-plattformen ved å sende nødvendige dokumenter på en sikker måte og jobbe gjennom overholdelsesprosessen..

     En del av prosessen innebærer at delegater jobber med utviklere for å bygge en smart kontrakt spesielt for tokenet ditt. Så håndhever den smarte kontrakten investorkrav som investorers jurisdiksjon, type tilbud, holdetid før tokens kan selges videre osv. Etter at de nødvendige dokumentene er sendt og den smarte kontrakten er fullført, vil den juridiske delegaten angi adressen til ditt første tilbud. kontrakt. Du er endelig klar til å begynne å handle.

     Å bli en investor

     Hvis du vil kjøpe et token på Polymaths plattform, må du først ha din identitet og akkrediteringsstatus bekreftet av en KYC-leverandør (kjenner din kunde). Du kan søke og velge en KYC-leverandør i Polymath-nettverket. Deretter sender du det nødvendige antallet POLY-tokens for å sperre til KYC-prosessen er fullført. Etter å ha sendt inn de nødvendige dokumentene, kan KYC-leverandøren sende informasjon til en Polymath smart kontrakt som spesifiserer detaljer om din mulighet til å kjøpe verdipapirer. Informasjonen som er lagret i den smarte kontrakten vil også avgjøre hvor mye penger du kan investere i verdipapirer og hvor du kan handle dem.

     Sikkerhetsmerker

     Mens de fleste tokens lett kan omsettes på børser, følger sikkerhetstokener forskjellige regler på grunn av mange juridiske implikasjoner. Det er viktig å vite hvem som til enhver tid eier et sikkerhetstoken på grunn av verdipapirer som potensielt gir stemmerett, utbytte eller annen inntekt med skatteimplikasjoner. Børser unngår for øyeblikket å oppføre token som potensielt kan betraktes som en sikkerhet for å unngå sikkerhetsregulatorer.

     Imidlertid, med et token opprettet gjennom Polymath, bekrefter smarte kontrakter hvem som kan kjøpe og selge tokenet. Bare investorer som er autorisert under Polymaths KYC-leverandører, kan ha token. Dette kan i teorien eliminere avgiftene knyttet til sentraliserte børser som sikrer sikkerhetsoverholdelse.

     Polymath-investeringsprosessen

     Polymath-investeringsprosessen

     Polymath-investeringsprosessen

     Polymath-investeringsprosessen

     Om Polymath

     Polymath Tokens (POLY)

     Alle betalinger på Polymath-nettverket krever POLY, et ERC20-token. Her er noen eksempler på bruken:

     Utstedere

     En utsteder kan legge ut en gevinst i POLY-tokens for å “oppmuntre juridiske delegater og utviklere til å by på å tilby tjenester.” Jo mer komplisert sikkerheten din er, desto mer POLY trenger du sannsynligvis å betale.

     Utviklere

     Utviklere tjener POLY for å lage STO-smarte kontrakter.

     KYC-leverandører

     KYC-leverandører betaler i POLY for å bli med i nettverket og tjener deretter POLY fra å bekrefte investorer.

     Investorer

     For å bli med på hvitelisten for potensielle investorer for et sikkerhetstoken, må investorer betale KYC-leverandører i POLY-tokens for sine tjenester.

     Juridiske delegater

     Juridiske delegater tjener POLY ved å bli valgt til å utstede et nytt sikkerhetstoken.

     Bruke POLY

     Hvordan tjene POLY som en juridisk delegat

     Teamet

     Teamet ledes av Trevor Koverko, en veteran i både Silicon Valley og kryptovaluta. Han er også grunnleggeren av DAI, et private equity-selskap. Det er et ordtak i virksomheten at du vil skate der pucken skal, ikke der den har vært. Gitt at Trevor var bokstavelig talt utarbeidet av New York Rangers i National Hockey League, det er sannsynlig at han vet hvor pucken går. Han har vist denne ferdigheten tidligere, kjøpt seg inn i BTC da det var 20 dollar og Ethereum da 1 BTC ville score deg 2000 ETH. Sammen med Trevor er det mer enn 30 ‘byggere’ og rådgivere involvert i Polymath.

     Polymath Team

     Kjernebyggere av Polymath-prosjektet

     Fremtidige prosjekter og veikart

     Polymath veikart

     Prosjektet er allerede godt etablert med nye tokens som for øyeblikket lanseres på plattformen deres.

     Polymath-sjef Trevor Koverko snakket nylig på Blockchain Futurist Conference i Toronto og kunngjorde lanseringen av de fem første sikkerhetstokenene som ble betjent av plattformen:

     • Minthealth – Et pasientsentrert helseøkosystem
     • 7Pass – Et cannabis investeringsselskap
     • Corl – Blockchain-finansiering for oppstart
     • IPwe – Blockchain-aktivert patentregister
     • BlockEstate – USA-basert eiendomsforvaltningsfond som ønsker å tokenisere eiendeler

     Koverko og teamet hans valgte et bredt spekter av prosjekter for å markere hvordan Polymath kunne betjene hele markedet fra første dag. I tillegg til lanseringen har Polymath også jobbet med en rekke eksperter for å lage den første standard for sikkerhetstoken.

     Målet her er at investorer og tokenutstedere vil ha et rammeverk for å glatte prosessen med prosjektlanseringer i fremtiden. Du kan følge med på denne prosessen her.

     Partnerskap

     For å være sikker er suksessen til Polymath avhengig av partnerskap. Spesielt må de hente inn lovlige delegater, KYC-leverandører, utviklere, kjøpere og utstedere.

     Med dette i tankene samarbeidet de med IdentityMind å bringe KYC-leverandører ombord. Rett etterpå bekreftet de tusenvis av identiteter i POLY airdrop.

     Både SelfKey, et digitalt identitetssystem, og BnkToTheFuture, et annet selskap tilknyttet KYC, har inngått et samarbeid med Polymath for å skaffe tusenvis av akkrediterte investorer.

     For å demonstrere, rådet Polymath NULL på deres ICO, som samlet inn 100 millioner dollar på bare 12 timer. tZERO har som mål å også bygge en børs for å gi likviditet til innehavere av rettssikkerhetspenger.

     Mest bemerkelsesverdig i 2018, Corl Financial Technologies, SeriesX og Ethereum Capital alle planlegger å ha verdipapirmerker opprettet på Polymath-plattformen.

     Konkurranse

     tZERO bygger også en børs for regulerte sikkerhetstokener. Imidlertid er det sannsynlig at plattformen deres vil gi mer synergi enn en konkurranse. Jo flere som er involvert i å utvikle lovlig kompatible sikkerhetstokener, jo bedre.

     Polymaths hovedkonkurrent er den tradisjonelle metoden for å registrere en sikkerhet hos SEC. Du kan imidlertid se at det er ganske grundig å arkivere ved å se på DropBoxs nylige forespørsel om et børsnotering her.

     Handelshistorie

     Polymath droppet tegnet 24. januar 2018. Det begynte å handle til en verdi av USD 0,789. Imidlertid nådde den snart en heltidshøyde på $ 1,64. Til slutt vil prisen på POLY avhenge av bruken av Polymath-plattformen. Hvis du ser flere mynter som lanseres på ST20-standarden, må du holde øye med prisen på POLY.

     Hvor kan du kjøpe POLY?

     Etterspørselen etter POLY er fortsatt høy på asiatiske børser, med det meste av volumet som handles på Upbit og Binance. Da mynten først ble lansert, ga bare noen få sentraler tilgang til tokenet. Heldigvis har du nå et bredt utvalg av alternativer, inkludert Bittrex hvis du leter etter en amerikansk børs.

     Hvor kan du lagre POLY?

     Siden POLY er et ERC20-token, kan du bruke MyEtherWallet til lagring. Polymath-teamet gir også en ressurs for hvordan du ser på POLY-tokens her.

     Du kan også bruke populære hardware-lommebøker, som Ledger Nano S, for å lagre POLY.

     Konklusjon

     I Polymaths ideelle verden blir alle former for verdipapirer programmerbare tokens. Som et resultat har bedrifter av alle størrelser tilgang til kapital. Investorer har også tilgang til gjennomsiktig informasjon og kan unngå svindel. Polymath-teamet identifiserte ineffektiviteten til dagens verdipapirer. Plattformen tilbyr kanskje et bedre alternativ. Nå er spørsmålet om de kan bringe investorer inn i deres økosystem?

     I følge whitepaper, “the det globale verdipapirmarkedet består av tre hovedinstrumenttyper: aksjer, gjeld og derivater. I 2016 hadde disse tre markedene totale nominelle verdier på henholdsvis 67 billioner dollar, 99 billioner dollar og 1,2 milliarder dollar. ”

     I løpet av de kommende årene vil det være interessant å se hvor stor prosentandel av markedet Polymath kan fange.

     Redaktørens merknad: Denne artikkelen ble oppdatert av Ryan Smith 5. november 2018 for å gjenspeile de nylige endringene i prosjektet.

     Tilleggsressurser

     Facebook

     Twitter

     Reddit

     Medium

     Github

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me