Nucleus Vision er et end-to-end økosystem av maskinvare og programvare som kan samle og distribuere unike data fra den offline verdenen. Nucleus Vision ble grunnlagt i 2014 ved Harvard University og kombinerer sin blockchain-støttede programvare med proprietære IoT-sensorer for å skape en økonomi med offline brukerdata..

ION-maskinvare + Orbit Blockchain + Neural Network = nCash Universal Loyalty Program

Den første fasen av Nucleus Vision har vært for murstein-og-mørtel-virksomheter å få kontakt med sine kunder gjennom e-handel som datainnsamling. Utover fase en vil maskinvaren og programvaren som Nucleus Vision har utviklet, bli utnyttet til sikkerhet i hjemmet og detaljhandel sammen med andre NFC-lignende løsninger.

Hvordan fungerer Nucleus Vision?

Nucleus Visions tekniske papirer: One Pager | Lett papir | Hvitt papir

Nucleus Vision er hovedsakelig laget av tre komponenter: Orbit Blockchain, ION-sensorer og en Neuron Intelligence Platform. Disse tre komponentene jobber sammen for å samle og distribuere offline forbrukerdata mellom en økonomi av partnere og brukere. For å forstå fullt ut hvordan Nucleus Vision fungerer, er det viktig å se på disse tre komponentene hver for seg.

Hva er Nucleus Vision - Prosessflyt

Prosessflyten til Nucleus Vision

ION-sensoren

En egen maskinvare, ION-sensoren er i stand til å samle inn data som temperatur, trykk, bevegelse, akselerasjon og lyd. Når den er installert, blir sensoren en node i ION-nettverket som kan brukes til å teppe gulvflaten i et butikkområde.

Designet i over tre år, var ION-sensoren fokusert på å redusere hindringene for tilgang. Mest interessant er det at det ikke krever Bluetooth, RFID, Wifi, NFC eller annen spesifikk maskinvare for at en kunde skal bli gjenkjent i ION-nettverket. En kunde vil bli sett på nettverket forutsatt at de har en mobiltelefon og enhver mobiltelefon vil gjøre.

Hver ION-sensorenhet dekker 200 meter gulvareal, ideelt for små bedrifter. Sensorene kan imidlertid brukes til å danne et ION-nettverk og dekke mer plass ved å legge til flere enheter. ION-sensorene vil behandle 32 ID per 612 mikrosekunder, men kan igjen være i nettverk for større volumtrafikkområder.

Kort sagt, en ION-sensor brukes først til å identifisere en kunde. Når en kunde er identifisert i ION-nettverket, overfører sensoren ID-en til de andre komponentene i Nucleus Vision. Mens Neural Network eller Orbit Blockchain spiller sine roller, vil ION-sensoren fortsette å samle unike data om kunden fremdeles inne i ION-nettverket.

nCash og The Orbit Blockchain

Orbit er Nucleus Visions blockchain-plattform der kundeidentiteter, kundedata og nCash-tokens beveger seg. Orbit bruker funksjonene i blockchain for å overføre eiendelene mellom nettverket på en sikker og gjennomsiktig måte.

Orbit blockchain består av ERC20 smarte kontrakter på Ethereum Blockchain. Hvitboken innrømmer imidlertid at det er bekymringer for Ethereums båndbredde som sier at Nucleus Vision er i stand til å skifte til en annen smart kontrakt blockchain om nødvendig.

Orbit blockchain drives av nCash Tokens, som er den primære incentiviseringsmekanismen i Nucleus Vision-økosystemet. På overflaten er nCash grunnlaget for Nucleus Vision Universal Loyalty Program. Imidlertid er nCash bak kulissene også til stede i kommunikasjonen mellom forhandlere.

Forhandlere, som kunden, kan bli stimulert til å dele sine egne data eller data som tidligere er samlet inn i sitt eget ION-nettverk. nCash brukes til overføring av kundedata mellom samtykke forhandlere som ligner på bruk mellom kunder og forhandlere.

Neuron Intelligence Platform

Nucleus Visions tredje komponent er Neuron Intelligence Platform, en kombinasjon av frontgrensesnitt og analysemotor. Hvis ION-sensor er det som samler inn dataene og Orbit er hvordan dataene beveger seg, så er Neuron Intelligence Platform det som tenker om dataene.

Neuron Platform bruker delte data i sine dype læringsalgoritmer for å finne bedre muligheter i kundemønstre. Basert på tilgjengelige aggregerte data, implementerer Neuron Platform en kundescore for å kvantifisere kundeprofiler og deres mulige shoppingatferd..

Nucleus Vision History and Team

Nucleus Visions Socials: Twitter | Medium | Reddit | Github | Youtube | Nettsted

Hva er Nucleus Vision? E-handelsnivå datainnsamling og analyse for den frakoblede verdenen. Men hvorfor, når, hvorfra og av hvem?

Nucleus Vision Backstory

I fjor administrerende direktør og grunnlegger av Nucleus Vision, Abhishek Pitti, publiserte sin historie bak Nucleus og stien som fører ham til hans syn. Pitti, som barn som jobbet for farens rørleggerbutikk i India, identifiserte behovet for kundeinformasjon. Den unge Pitti var i stand til å se verdien av informasjonen om hvem som kom inn i butikken.

Denne ideen om kundeinformasjon resonnerte med Pitti da han dyrket en karriere innen luftfart og senere begynte studiene ved Harvard Business School. Mens han var der, og med skiftende fokus på prediktiv markedsføring, dro Pitti ut av Harvard i sitt andre år for å fokusere fullt ut på Nucleus.

Pitti har siden utviklet en serie produkter involvert i Nucleus Vision og har for øyeblikket ION Sensors installert på ti butikksteder. Underveis har prosjektet fått noen bemerkelsesverdige konsulenter og investorer, inkludert tidlig blockchain-investor Tim Draper. I tillegg har kjerneteamet til Nucleus en anerkjent stamtavle med erfaring fra Levi Strauss, MIT, TED, CISCO og en rekke andre høynivå-akkrediteringer.

Nucleus Vision Team

Hva er Nucleus Vision - Executive Team

Nucleus Visions ledergruppe

Grunnlagt av administrerende direktør Abhishek Pitti, Nucleus Vision er et team på 40 personer, inkludert 9 blockchain-utviklere, 5 dataforskere, 1 IoT-plattformsarkitekt, 5 markedsføringseksperter, 9 ingeniører og 11 driftspersoner.

Ledelsesteamet inkluderer Abhishek Pitti som administrerende direktør, Martin Dudley som detaljistpartner sammen med Subrata Siddhanta som konsernsjef for detaljhandel, Avinash Pitti som CTO og Brooks Atwood som leder Creative Direction.

Nucleus Vision har et nummer av rådgivere og sentrale investorer, inkludert risikokapitalist Tim Draper, Harvard Business School-professor José Alvarez og telekomprofesjonelle Arun Seth for å nevne noen.

Hva er nCash Tokens

nCash Token Raske fakta

  1. nCash er en ikke-minable ERC20-token
  2. Forsyning hette på 10 milliarder kroner nCash Tokens
  3. nCash kan lagres i hvilken som helst ERC20-kompatibel lommebok
  4. For tiden på Ethereum Blockchain

Innen Nucleus Vision-økosystemet er nCash incentiviseringsmekanismen som brukes til å oppmuntre til datastrømmen på Orbit blockchain. Kort sagt, nCash brukes til å flytte data mellom forhandlere og forbrukere.

Hva er Nucleus Cash - nCash Ecosystem

NCash-økosystemet til interessenter

Forbrukerne kan belønnes med nCash for ulike aktiviteter mens du handler, for eksempel å gi tilgang til dataene dine. I tillegg vil kunder kunne bruke nCash i et universelt lojalitetsprogram. Brukere blir belønnet for ulike shoppingaktiviteter og kan løse inn nCash på en rekke utsalgssteder, inkludert bytte for dollar på en kryptobørs.

Forhandlere og andre interessenter vil også bruke nCash til å flytte data over økosystemet. Kundeinformasjon og profiler kan deles i hele Nucleus Vision-nettverket mellom et hvilket som helst antall interessenter. Datastrømmen mellom forhandlere vil bidra til å skape mer nøyaktige og funksjonelle kundeprofiler.

Hvor kan du kjøpe og lagre nCash

Topp 3 nCash-børser: Binance | Huobi | Koinex

Nesten 95% av total nCash-handelsaktivitet er på Binance, og det mest populære handelsparet er NCASH / BTC. Den resterende 5% totale markedsaktiviteten for nCash er hovedsakelig delt mellom Huobi og Koinex. Alle de tre beste nCash-sentrene har lagringsplass.

Beste nCash lommebøker: MyEtherWallet | Metamask

Som et ERC20-token har nCash fordelen av å være kompatibel med Ether-lommebøker som også støtter ERC20-tokens. Spesielt er det to navn som er mest anerkjente og funksjonelle som ETH og ERC20 token lommebøker. MyEtherWallet er en åpen kildekode online ETH og ERC20 token lommebok som lar alle lage en lommebok med alternativer for både online og offline lommebøker. Metamask er en utvidelse som fungerer som en bro mellom Ethereum Network og nettleseren din som gir en ETH og ERC20 token lommebok med muligheter for å opprette flere lommebøker..

Konklusjon

Nucleus Vision krangler sammen et økosystem av programvare og maskinvare rettet mot å samle inn data som tidligere var utilgjengelige. Kjøreplanen deres vil skalere ION-sensoren fra de nåværende 10 enhetene til hundretusener før de går inn i andre bransjer som sikkerhet i hjemmet og i detaljhandelen.

Hvis det lykkes, vil Nucleus-visjonen kunne skape en økonomi med forbrukerdata parallelt med det elektroniske e-handelsområdet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me