LEO er en verktøy token som du kan bruke på alle iFinex-plattformer, inkludert Bitfinex og Ethfinex. Tokenet henter navnet sitt fra “Unus Sed Leo”, iFinexs firma-motto. Den latinske setningen beskriver en historie der en purjebjørn løver for å ha bare ett barn. Løven er enig i svaret, men uttaler at det ene barnet er en løve, argumenterer for kvalitet fremfor kvantitet.

I denne korte og enkle veiledningen vil vi dekke:

Hvordan fungerer LEO?

På samme måte som Binance Coin (BNB), gir iFinex rabatter til LEO-brukere og brenner poletter på angitte datoer.

LEO Utility

Hvis du har LEO, mottar du automatisk en 15 prosent taker gebyrrabatt på enhver handel du gjør. LEO-saldoer større enn $ 5000 tjener ytterligere 10 prosent rabatt på takergebyr. Utover dette nivået, jo flere symboler du har, jo høyere blir markdown.

LEO-token-rabattdiagram

Rabattene dine øker når du fortsetter å ha flere poletter. | Kilde: Whitepaper

iFinex samler også inn 25 prosent av handelsavgiften din i LEO, hvis du har noen.

Andre rabatter du får for å holde LEO inkluderer:

  • Opptil 25 prosent rabatt på kryptoinnskudd og uttak
  • Opptil fem prosent rabatt på peer-to-peer-utlån
  • Fremtidige rabatter på kommende iFinex-plattformer

Token Burns

Hver måned kjøper iFinex flere LEO-tokens fra markedet som tilsvarer minst 27 prosent av den konsoliderte bruttoinntekten forrige måned. Selskapet vil fortsette disse månedlige forbrenningene til det ikke er flere poletter i kommersiell sirkulasjon.

LEO token brenner

iFinex har allerede brent en betydelig mengde tokens den siste måneden. | Kilde: Token-nettstedet

I tillegg vil iFinex bruke 80 prosent av midlene de gjenvinner fra Bitfinex-hacket i 2016 og 95 prosent av pengene det får tilbake fra Crypto Capital-beslaget i 2018 for å kjøpe og brenne mer LEO.

Handel

iFinex holdt et innledende byttetilbud (IEO) for LEO i mai (privat salg) og juni (offentlig salg) i år. Selskapet solgte en milliard tokens for en USDT hver.

LEO har raskt steget på markedsrangeringen og satt på nummer 13 i skrivende stund. Når det gjelder prisen, vokser den jevnt og trutt siden IEO, og nådde en høyde på $ 1,98 den 12. juni. For tiden spretter prisen rundt $ 1,90.

Med token brannskader fortsetter å redusere tilbudet og høyere etterspørsel på grunn av nye produkter og brukervekst, prisen bør fortsette å stige. Kryptovalutamarkedet er ikke alltid rasjonelt, så det er mulig det motsatte kan oppfylle.

iFinex fortjeneste

iFinex klarte å øke fortjenesten selv i bjørnemarkedet i 2018. | Kilde: Whitepaper

Veikart

IFinex-teamet har ikke tatt med mange detaljer om LEOs fremtidige nytteverdi. De gjør imidlertid klart at fremtidige produkter vil gi rabatter og ekstra fordeler til LEO-holdere.

I whitepaper skisserer iFinex flere plattformer i horisonten. Enhver dag nå, kan du forvente lanseringen av eosfinex, en desentralisert utveksling (DEX) på EOS blockchain.

iFinex planlegger også å være vert for forhåndsviste token-salg på en IEO-plattform i både Bitfinex og Ethfinex. Et av selskapets høyere mål er å frigjøre en fullstendig lisensiert og regulert verdipapirbørs.

Mindre plattformer på veikartet inkluderer:

  • Dazaar, en desentralisert datamarkedsplass
  • Betfinex, en lovlig spillplattform
  • μFinex, en rekke verktøy og biblioteker for å bygge børser og derivatmarkeder

Hvor kan jeg kjøpe LEO

Åpenbart er den mest populære plattformen for å kjøpe LEO Bitfinex. Den er tilgjengelig som et handelspar med USD, USDT, EOS, BTC og ETH på den børsen.

Hvis du leter etter et annet alternativ, er det også tilgjengelig på OKEx og IDEX.

Siste tanker

Hvis du er en fan av BNB, ser du sannsynligvis også gode ting i LEO. Myntenes verktøy strekker seg over hvert produkt i dagens (og fremtidige) iFinex-suite. På toppen av det planlegger iFinex månedlige forbrenninger, noe som bør gi litt støtte til tokens pris.

Når det er sagt, er noen kryptomiljømedlemmer skeptiske til LEO på grunn av Bitfinex og Tethers skissete fortid – og med rette. Mens grunnleggende av token ser bra ut på papir, bør du nærme deg denne investeringen med et forsiktig øye.

Tilleggsressurser

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me