Hva er Karmacoin?

Initiert 7. mai 2014, døde Karmacoin som et prosjekt i 2015. Karmacoin (KARMA) representerte den digitale valutaen til Karmashares LLC, registrert i delstaten Wyoming. Karmashares foreslo å skape langsiktig verdi for investorer ved å utvikle en rekke produkter og tjenester.

Kort sagt, Karmashares ment å tjene som noe av en samarbeidsvillig enhet. Medlemmer kjøpte aksjer, og de fikk teoretisk fortjeneste kvartalsvis. Bare ikke-amerikanske borgere og utenlandske romvesener i USA er kvalifisert for medlemskap. Og organisasjonen informerte brukerne om at mynter som byttes mot medlemskap ikke utgjorde en “investering”. Karmashares tilbød kun medlemskap på privat basis, ikke offentlig.

For å fremme begrepet “å gjøre godt”, gjorde Karmashares medlemmene i stand til å investere inntektene sine i Karma Fund og årsakene som er representert der..

Hvordan fungerer Karmacoin?

Karmashares-kooperativet planla å finansiere en rekke profittprosjekter, og da ville de belønne medlemmer av coop gjennom fortjenesten.

Chasing Shadows

En nettsøkemotor kalt Lill utgjorde et slikt prosjekt. Medlemmer tjente belønninger ved å bruke søkemotoren, og reklame ville generert inntekter.

Andre prosjekter inkluderte Hireplex (et nettsted for videointervju), Wespond (et nettsted for spørsmål og svar) og FABRIK (en online kles- og tilbehørbutikk). Arbeidssøkere bruker Hireplex gratis, men arbeidsgivere betaler et gebyr. Wespond planla å la brukerne legge ut spørsmål og svar på et nettsted for sosiale medier. Systemet tillot respondentene å ta betalt for svarene. FABRIK hadde til hensikt å selge varer fra Karma, for eksempel tee-skjorter og caps.

Det finnes ingen bevis som viser at noen av disse prosjektene vokste til å bli noe mer enn snakk.

Tilsynelatende gikk Karmashares i stykker med den amerikanske sikkerhets- og utvekslingskommisjonen (SEC), og nettside til statssekretæren for Wyoming viser statusen til Karmashares som “Inaktiv – administrativt oppløst (skatt)” fra 9. juli 2015, og nettstedet beskriver selskapets skattestatus som “Misligholdt.”

Karma kameleon

Kanadisk-amerikanske Antoine Sorel Néron opprettet Karmashares og hevder at det er det aller første Initial Coin Offering (ICO). Og på den tiden erstattet uttrykket Initial Public Offering for Coins (IPOCO) for det vi nå kaller en ICO. Mr. Sorel går også under navnet Tony Sorel og av moniker av “Kosmost”.

karmacoin-bilde

Hans online biografi gir mildt sagt fargerik lesning. Han siterer “omfattende erfaring med å lede massive IT-prosjekter for en stor by (1999)”, men han identifiserer aldri byen. “En entreprenør fra åtte år, han har også jobbet for noen av de største selskapene i verden …”

Da han var 20 år gammel, slo Mr. Néron seg ned for å jobbe for et finansielt PR-firma kalt Financial Relations Board “hvor han raskt steg opp gjennom rekkene for å bli den yngste lederen i selskapets historie.” LinkedIn viser at Financial Relations Board er et selskap med mindre enn 20 personer.

Han hevder æren av “en inkludering i Standard and Poor’s Register of Corporations, Directors and Executives som sitt yngste medlem ”. Søker i registeret avslører ingen oppføring på Antoine Sorel Néron.

Til slutt flyttet han til Hong Kong og hevder å ha startet “flere internettbedrifter med flere millioner dollar ved hjelp av sin egen finansiering.”

Goodomy, Spawn of Karmashares

Tidlig i 2018 etablerte Mr. Néron Goodomy bruker mange av de samme forestillingene som Karmashares. Goodomy står for “den GODE økonomien”, og GODT token selger for tiden for rundt $ 0,001924 USD med en total forsyning på 888.000.000 GODE tokens.

karmacoin-bilde

Goodonomys sosiale blockchain hevder å kjøre på det de kaller OTOL-plattformen, som de hevder å være “verdens første ‘actionmotor'”. På denne plattformen hevder de å tilby Shopomy-appen, en mobilapp for å gjøre forretninger uten avgifter.

Som historien gjentar seg, eksisterer det ingen bevis som viser at OTOL og Shopomy eksisterer som noe annet enn snakk. Og Goodomy har 5 følgere på LinkedIn.

Karmacoin-koden

Karmashares opprettet opprettet en GitHub-depot for kildekoden til programvaren. Den eneste programmereren som er tilknyttet dette prosjektet, heter Leo Ribeiro fra Fort Lauderdale, Florida. Prosjektet som er funnet der består i hovedsak av en C ++ – fil på 135 linjer, inkludert mellomrom. For å sette dette i sammenheng, representerer dette omtrent størrelsen på en programmeringsstudents lekser. For sammenligningens skyld inkluderer Bitcoin-prosjektet hundrevis av filer, og det involverer kanskje rundt hundre tusen linjer med kode.

Karmacoin-teamet gir også et annet GitHub-arkiv for prosjektet. Dette prosjektet inkluderer også bare en programmerer, men det gir ikke programmørens navn. Dette gir en mye mer omfattende samling av kode. Den siste oppdateringen av denne koden skjedde i februar 2014. Denne koden ser ut til å ha blitt klonet fra både Bitcoin-prosjektet og Litecoin-prosjektet.

I likhet med Litecoin hadde Karmacoin-prosjektet til hensikt å være en lett versjon av Bitcoin.

Hall of Mirrors

Øyeblikkelig Karma kommer til å skaffe deg, og å skille Karmacoin fra et hvilket som helst antall tilsvarende navngitte kryptokurver viser seg å være en utfordring. Et ERC-20-token ble kalt Karmatoken (KTN) bruker mye av den samme retorikken som Karmashares. Et produkt som heter Karma Koin gir en virtuell valuta på debetkort for å betale for online spill. Og et annet produkt kalt Karma (KRM) gir et desentralisert, grenseoverskridende, peer-to-peer-lån økosystem.

Karmacoin Supply and Bærekraft

Karmacoin-prosjektet planla å belønne tidlige gruvearbeidere gunstigere enn senere gruvearbeidere, uten tvil for å oppmuntre til tidlig adopsjon. De planla å utvinne maksimalt 92 milliarder mynter. Gruvedrift prosessen innlemmet X11-protokollen. Først introdusert av Dash, hevder X11-protokollen å øke sikkerheten.

Handelshistorie

CoinMarketCap viser for øyeblikket Karmacoin på rundt $ 0,001074 USD, så for hver 10 Karmacoins du eier har du en krone. CoinMarketCap plasserer spørsmålstegn på myntenes markedsverdi og sirkulerende forsyning. Derfor forblir de et mysterium. Men handelsaktivitet eksisterer. Det ser ut til at noen laster ut myntene sine så godt de kan.

karmacoin-bilde

Hvor kan du kjøpe Karmacoin?

Hvor kan du gå for å kjøpe en død drøm om gamle dager?

Overraskende nok kan du finne børser som fortsetter å liste Karmacoin.

Man går under navnet YObit.net.

På samme måte ringte en sentral Stor en ser ut til å fortsette å handle i Karmacoin i bytte mot EOS.

Endelig, OTCBTC handler også Karmacoin for EOS.

Hvor kan du oppbevare Karmacoin?

De Karmacode Team kildekodelager inkluderer programvare for en lommebok som skal bygges som en del av prosjektet.

Ved å klikke på hyperkoblingen levert av CoinMarketCap, fører du til nettstedet for Atomic Wallet. Imidlertid vises ikke Karmacoin på Atomic Wallet Asset List som en av de støttede kryptovalutaene. Det er mulig at Atomic Wallet fungerer som en standard destinasjon for CoinMarketCap lommeboklenker, eller det er også mulig at Atomic Wallet støttet Karmacoin tidligere.

Karmashares hvite papir hyperkoblinger for “Windows lommebok”, “Mac lommebok” og “Linux lommebok”. Men hvis du klikker på disse lenkene vil du bli omdirigert til et animert nettsted for pornografiske spill. Vel, organisasjonen må skaffe seg inntekter på en eller annen måte.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me