Blockfolio er en løsning for sporing av kryptovalutaportefølje som er tilgjengelig på Android og iOS. Antall altcoins fortsetter å vokse, og kjøpere, handelsmenn og hodlere overalt finner det stadig vanskeligere å administrere alle investeringene sine. Mange mynter er spredt over forskjellige børser, og smarte brukere lagrer myntene sine offline i maskinvarelommebøker som Trezor eller Nano S. Hvordan skal en kryptoentusiast administrere alt dette?

Blockfolio

Blockfolio-hjemmesiden.

Porteføljesporing selvfølgelig. Noen få løsninger har dukket opp de siste årene, og Blockfolio har raskt fått et sterkt rykte i rommet. Til dags dato har selskapet tiltrukket mer enn 4,5 millioner brukere og viser god vekst. Nå i sitt femte driftsår, inneholder sporingsappen informasjon om over 6000 mynter og over 300 børser for kryptovaluta.

Egenskaper

Gratis & Privat

Applikasjonen er helt gratis å laste ned og har ingen inntrengende annonser hvor som helst. Dette prosjektet er ikke en blockchain-basert, noe som betyr at alle data lagres sentralt på en server et sted. Heldigvis er det ikke et problem fordi det ikke krever at du registrerer eller videreformidler personlige opplysninger av noe slag. I en verden der omtrent alle andre tjenester ønsker å registrere din personlige informasjon, er dette en stor fordel.

Kartlegging & Prisvarsler

Kartapplikasjonen er ganske glatt og lar en bruker prise kryptovalutaer i henhold til et globalt gjennomsnitt eller en spesifikk børs hvis du pleier å bruke en børs spesielt for din handel. Som forventet med denne typen apper, kan du også spore hele porteføljen din basert på forskjellige tidsrammer.

Spor ytelsen din

Spor ytelsen din

En annen fin funksjon er prisvarsler. Dette er spesielt nyttig for personer med forhåndsdefinerte mål som ikke vil se hitlistene hele dagen. Noen børser eller kartapplikasjoner tilbyr ikke dette ennå. Enten du er en dagshandler eller en langsiktig investor, hjelper det å bli varslet bare når du faktisk trenger å være det.

Blockfolio Signal

Signal er en relativt ny funksjon som bringer token-skapere og -holdere sammen gjennom appen. Den nye ideen bak Signal er å filtrere ut mye av støyen som finnes på andre ICO-kanaler som Telegram og Discord, hvor det store antallet brukere raskt overløp plattformen.

Signal er et enveis pushvarslingssystem som gjør det mulig for tokenholdere å få relevante oppdateringer fra favorittprosjektene når de oppdaterer dem. Enveis er nøkkelfrasen her, ettersom det kan være veldig vondt å søke gjennom linjer og sider med smilefjes, trolling og søppeltekst for å finne relevant informasjon..

Blockfolio signal, en smak av token push-varsler

Blockfolio signal, en smak av token push-varsler

Blockfolio har 300+ lag på plattformen som kringkaster to ganger i uken. Noen av prosjektene som allerede har gjort kuttet inkluderer slike som Augur, Civic, Zcash, Ark og Neo.

Og mer

  • Nyhetsaggregat. En one-stop shop fra alle favorittnyheter fra kryptovaluta, inkludert CoinCentral!
  • Mynttilpasning. Forsikre deg om at du bare sporer myntene som er relevante for porteføljen din
  • En stor mengde nasjonale valutaer slik at du kan spore porteføljen din i den valutaen du faktisk jobber med til daglig.

Kritikerne

Finansiering

I følge en rapport ut av Formue, Administrerende direktør Ed Moncada sier at appen for øyeblikket ikke tjenes på penger, selv om den har kjørt tre annonser siden 2015. Han sa videre at selskapet avslått flere potensielle annonsører, de fleste fra ICO. Dette er veldig fornuftig med tanke på hvor mange plattformer som mister brukere over bots, spam og overdreven annonsering. Det reiser imidlertid spørsmålet om hvordan selskapet planlegger å tjene penger.

I fjor i oktober mottok Blockfolio en heftig sum på $ 11,5 millioner i innsamling av serie A. Dette forklarer hvordan teamet kan fortsette å utvikle sitt flaggskipprodukt. Innsamlingen ble ledet av Pantera Capital, et kjent hedgefond i kryptovalutaområdet. Flere investorer inkluderte blant annet Bitmex, Huobi og DCM Ventures. Panteras omdømme bør fortsette å gi Blockfolio et ekstra nivå av troverdighet.

Hvordan planlegger det å tjene penger?

Dette får mange kritikere til å tro at den eneste måten å tjene penger i fremtiden kan være å selge brukerdata. Ideen er ikke en strekning gitt hvor mye annonsører betaler for denne typen data i disse dager. Foreløpig ser det ikke ut til å være et problem siden det ikke er noen måte å knytte en brukers portefølje til de faktiske myntene de kan ha. Så lenge brukere ikke trenger å gi videre personlig informasjon, bør dette ikke være et problem.

Konkurranse

Blockfolio har en eksepsjonell vurdering i appbutikkene som får en poengsum på 4,8 av 5 for iOS og 4,7 av en mulig 5 for Android. Som nevnt tidligere er det ganske mange andre konkurrenter der ute som Delta, CryptoCompare og CoinTracking. Delta er imidlertid uten tvil den eneste som kommer i nærheten, i det minste når det gjelder tilbakemeldinger fra brukerne.

Konklusjon: Blockfolio

Blockfolio har muligens det sexigste grensesnittet til de store porteføljesporerne der ute. Det er kanskje ikke det viktigste elementet i noen anstendig tjeneste, men mennesker er visuelle vesener, og glatte grensesnitt tiltrekker absolutt massene. Heldigvis sikkerhetskopierer applikasjonen det grensesnittet med god funksjonalitet ved hjelp av flott kartlegging, porteføljestatistikk og prisvarsler for å nevne noen få.

blockfolio

Det er virkelig en flott app med tanke på at den er gratis. Hvis du legger til at ingen personlige data er nødvendig for å laste dem ned, kan du lure på om alt høres for bra ut til å være sant. Finansiering hjelper absolutt, men store investorer som Pantera Capital finansierer ikke prosjekter av hjertets godhet. Også de vil se avkastning på investeringen.

Det er foreløpig uklart hvordan Blockfolio vil tjene penger på appen sin i fremtiden. Ifølge et medlem av Blockfolio-teamet tar Blockfolio databeskyttelse for brukerne veldig seriøst og har aldri gjort, vil aldri, og har aldri planer om å tjene penger eller selge brukerdata. Dette gjør at Blocks portfolio er et utmerket valg for de som er bekymret for deres privatliv, og bør forbli en favorittporteføljeforvalter i mange år fremover.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me