Hva er den grunnleggende oppmerksomhetstokenet?

Basic Attention Token (BAT) er et Ethereum-basert digitalt annonseringstoken.

De oppdrag av BAT-teamet er å fikse den ødelagte tilstanden til det nåværende digitale annonseringsområdet der brukere ubevisst blir sporet, utgivere har problemer med å tjene penger på innhold og annonsører er konstant ofre for svindel.

Inntektene for digital annonse har raskt blitt monopolisert av de to store barna på blokken: Facebook og Google. Disse to selskapene alene mottar 73% av alle online annonsedollar. Teamet bak Basic Attention Token vil endre det.

BAT kutter mellommenn fra reklameprosessen. Brukerne får betalt for oppmerksomheten ved å se på annonser, og utgivere mottar hoveddelen av annonseinntektene direkte. I tillegg får annonsører bedre avkastning og mer nøyaktige data for å analysere ved hjelp av BAT.

I denne Basic Attention Token-guiden dekker vi:

Hvordan fungerer den grunnleggende oppmerksomhetstokenet?

For øyeblikket er den eneste nettleseren som kan bruke Basic Attention Token Modig nettleser – en nettleser opprettet av BAT-utviklingsteamet. Deres original veikart for 2018 uttalt at BAT-systemet ville være integrert i andre nettlesere og apper innen utgangen av året. Det virker imidlertid som om de har presset det tilbake i prioritet.

Ved hjelp av smarte kontrakter sender annonsører annonser med en symbolsk betaling i låst tilstand til brukerne. Når en bruker ser annonsen, mottar de en del av denne tokenbetalingen. Brave-nettleseren mottar også noe av token-betalingen. Resten av betalingen går til utgiveren som er vert for annonsen.

Hvordan BAT fungerer

De grunnleggende interessentene for økosystemet

Som bruker kan du bruke BAT på flere ting i nettleseren, inkludert premium artikler og produkter, donasjoner til innholdsleverandører eller høyoppløselige bilder og datatjenester. BAT-økosystemet kan til og med utvides til å bruke mikropayments for kommentarer og opp / ned-avstemning i fora.

Et system som dette er fordelaktig for alle i det digitale annonseringsområdet.

  1. Brukere kan surfe på nettet igjen mens de tjener penger på oppmerksomheten.
  2. Forleggere kan få tilbake en god del inntekter som tidligere er tapt for roboter og mellommenn.
  3. Annonsører mottar bedre data om kampanjene slik at de kan målrette meldingene sine mer effektivt.

Hva er den modige nettleseren?

De Modig nettleser er en nettleser med åpen kildekode opprettet av BAT-teamet. Med fokus på personvern og hastighet blokkerer nettleseren automatisk påtrengende annonser og sporere. Selv de ledende annonseblokkerne på tradisjonelle nettlesere lar noen annonser og trackere overvåke oppførselen din. Modig blokkerer dem alle.

Det oppgraderer også hvert nettsted det kan for å bruke HTTPS-protokollen, og gir et ekstra sikkerhetslag når du surfer.

Hjemmeside for modig nettleser

Hjemmeside for modig nettleser

The Brave-nettleseren bruker et bakgrunnsbokssystem for å anonymt spore hvilke nettsteder og innhold du bruker mesteparten av tiden din på, slik at det kan betale utgivere tilsvarende..

Selv om nettleseren hele tiden måler oppmerksomheten din, er denne informasjonen det helt anonym, og din privat informasjon forlater aldri enheten din.

Brave-nettleseren sporer også oppmerksomheten du har viet til en annonse.

Din Oppmerksomhetsverdi for hver annonse beregnes ut fra den inkrementelle tiden annonsen er i visning og antall annonsepiksler som er synlige i forhold til relevant innhold.

Ved å bruke maskinlæring på oppmerksomhetsverdien for forskjellige annonser, kan modige nettlesere vise annonser som er mest relevante for det du vil se – en gevinst for både brukere og annonsører. Teamet hevder at maskinlæringsstrategien deres skaper innhold som er mer relevant enn det tredjeparts sporingssystemer kan produsere.

Brave Ledger

The Brave-nettleseren bruker en hovedbok for å spore din online aktivitet.

Over 150 forkynnere har allerede inngått samarbeid med BAT for å bli med Modige betalinger, mikrobetalingstjenesten i nettleseren Brave. Noen av de mest bemerkelsesverdige forlagene inkluderer Wikihow, Archive.org og Smashing Magazine. Forvent flere kunngjøringer om partnerskap når plattformen vokser.

Grunnleggende oppmerksomhetstoken-team & Framgang

Offisielt kunngjort i mars 2017, er BAT-plattformen relativt ung. Prosjektet hadde et vellykket tegnsalg i mai og økte $ 35 millioner på under 30 sekunder. Siden den gang har utviklingsteamet oppnådd en rekke milepæler. De lanserte Brave-nettleseren, integrerte en BAT-lommebok i nettleseren, la til støtte for Twitch / YouTube, og begynte å prøve opt-in-annonser der du tjener belønninger for å se dem..

Brave-nettleseren har nå godt over tre millioner månedlige aktive brukere. Og det er mer enn 18.000 modige verifiserte utgivere.

De BAT-teamet består av noen tunge hitters – en av de mest bemerkelsesverdige Brendan Eich, grunnleggeren og sjefssynet. Eich opprettet Javascript (ja, det Javascriptet) og var med å grunnlegge Mozilla-prosjektet som førte til Firefox. Hvis det er noen du vil lede et nytt nettleserbasert annonseringsfirma, er det denne fyren.

Hvem eier oppmerksomheten din? Hvem eier nettleseropplevelsen din? Hvem får betalt? Hvis ikke du, så er du “produkt”.

På tide å få betalt.@Modig

– BrendanEich (@BrendanEich) 8. april 2016

Prosjektet har et bemerkelsesverdig rådgivende styre med figurheads som Zooko Wilcox, grunnlegger og administrerende direktør for Zcash, og Ankur Nandwani, produktsjef i Coinbase.

BAT har inngått et samarbeid med Uphold for å tilby lommeboktjenester. Og på utgiverfronten jobber han med Dow Jones Media Group. I tillegg bruker Brave Publisher-plattformen Civics identitetstjeneste.

Konkurrenter

BAT er en av en håndfull kryptovaluta-prosjekter med fokus på digital annonsering. Det eneste andre merkede selskapet er AdEx, som også lager en desentralisert utveksling av annonser. Den primære forskjellen mellom de to er at AdEx har fokus på reklame (spesielt på videoer) mens Basic Attention Token utvides utover reklame å inkludere førsteklasses innhold, utgiversupport, mikrodonasjoner osv.

Grunnleggende levering av oppmerksomhetstoken

I skrivende stund er det 1 milliard BAT-tokens i omløp. Ytterligere 200 millioner tokens er låst i et basseng for produktutvikling, og 300 millioner tokens er en del av brukervekst (UGP).

Mange populære kryptovalutaer bruker en eller annen form for gruvedrift (proof-of-work) eller staking (proof-of-stake) for å frigjøre flere mynter i økosystemet. Basic Attention Token er annerledes i denne forbindelse. Når brukervekstbassenget er tomt, ingen flere poletter kommer i omløp.

Teamet bruker UGP for å stimulere folk til å delta i BAT-økosystemet. Fra juni 2018 begynte de å belønne tidlige brukere av Brave-nettleseren med $ 500 000 verdt av BAT-belønninger – det eneste kravet er at du må bruke belønningene på Brave-plattformen. Hvis du ikke bruker BAT innen 90 dager, blir de lagt tilbake i UGP for distribusjon.

Handel

BAT nådde sin første høyde på ~ $ 0,327 (~ .00012950 BTC) kort tid etter ICO i juni 2017. Token opplevde da den samme skjebnen sett av det meste av kryptomarkedet og falt i pris til august 2017. Fra august til begynnelsen av 2018 følte myntprisen effekten av oksemarkedet og nådde en heltidshøyde på litt over $ 0,864 (0,000058 BTC).

BAT-prisen følte effekten av følgende bjørnemarked. Imidlertid har det ikke falt så mye som kryptobrødrene. Siden starten av høsten 2018 har mynten opplevd tre samlinger: en i april, en i juli og sist nåværende november-rally. Prisoppgangen i november 2018 er direkte forårsaket av Coinbase kunngjøring for å oppgi Basic Attention Token som en omsettelig eiendel.

Med lanseringen av den modige nettleseren allerede i bøkene, vil BAT-adopsjon være den viktigste katalysatoren for positiv prisbevegelse fremover. Denne adopsjonen kan komme i form av økt modig bruk, andre nettlesere som implementerer BAT, eller flere utgivere og annonsører som tar i bruk systemet.

Hvor å kjøpe BAT

Du kan kjøpe BAT som et handelspar med Bitcoin (BTC) på Bittrex og Binance. Den er også tilgjengelig for utveksling med Ethereum (ETH) på disse plattformene, men med betydelig mindre volum.

Fra og med november 2018 kan du også kjøpe BAT for USD på Coinbase Pro (tidligere GDAX). Det er trygt å anta at den snart også vil være tilgjengelig på Coinbase.

Du mottar også BAT ved å bruke nettleseren Brave. Som en tidlig adopterer av nettleseren, mottar du en pris på opptil 5 BAT per måned. Når teamet fullstendig har sluppet opt-in annonser, begynner du å motta BAT for å se på annonser også.

For en fullstendig liste over børser der du kan kjøpe BAT, besøk CoinMarketCap.

Hvor skal du lagre BAT

Fordi det er et ERC20-token, kan du lagre BAT i hvilken som helst ERC20-kompatibel lommebok. MyEtherWallet er et flott alternativ.

Hvis du vil lagre midlene dine i en maskinvareboklokk (noe vi anbefaler på det sterkeste), fungerer også Ledger Nano S eller Trezor hardware-lommebøker bra.

Viktigst, du kan lagre BAT i Brave browser wallet.

Konklusjon

Basic Attention Token er en av få kryptoer der ute med et rockstar-team, grei brukstilfelle og et fungerende produkt. Enda mer imponerende, lederen av hele prosjektet har allerede produsert en populær nettleser, Firefox, og har forholdet til å implementere BAT i de andre allerede eksisterende..

Ettersom innholdet fortsetter å bli viktigere på nettet, kan BAT kanskje bare forme måten leverandører, annonsører og brukere kommuniserer med hverandre fra nå av..

Redaktørens merknad: Denne artikkelen ble oppdatert av Steven Buchko 11.07.2018 for å gjenspeile de nylige endringene i prosjektet.

Ytterligere grunnleggende ressurser for oppmerksomhetstokener

Nettsted

Twitter

Medium

Reddit

Telegram

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me