Så du vil gruve Dogecoin. Den gode nyheten er at du er kommet til rett sted for å komme i gang med å bryte den mest vellykkede mememynten tilgjengelig for menneskeheten.

Velkommen til samfunnet som sendte Jamaicansk Bobsleigh laget til OL i 2014, hjulpet ta med rent vann til en avsidesliggende afrikansk landsby, og sponset en NASCAR-sjåfør på Talladega Superspeedway – og alt under paraplyen til en myk japansk Shiba Inu.

Redaktørens kommentar: Denne Dogecoin-gruvedriften ble opprinnelig publisert i november 2018. Den er siden oppdatert for å gjenspeile ny informasjon og markedsoppdateringer. Se Dogecoin-guiden vår for en mer detaljert analyse.

Dogecoin: En veldig kort historie

Dogecoin ble grunnlagt av Jackson Palmer med hjelp fra Billy Markus. Men å si grunnlagt er litt misvisende siden Dogecoin begynte som en vits, en parodi på månen som jager kryptosamfunn.

Dogecoin, vitsen, ble startet av Jackson Palmer først på Twitter og senere som et nettsted han bygde. Dogecoin, kryptovalutaen, ble utgitt i 2013 av Palmer og Billy Markus med håp om å gjøre kryptovalutaer litt morsommere og mer tilgjengelig.

I sin fortid har Doge vært vant til å crowdfundere veldedige donasjoner og finansiere sportslige sponsing. Mer nylig vokser kryptovalutaen adopsjon av selgere og finner bedre brukssaker utover det energiske Dogecoin-samfunnet.

Så, hva er Dogecoin? Det er en morsom altcoin / community / meme, noen ganger verdt over en milliard dollar.

Introduksjon til Dogecoin Mining

Her er noen grunnleggende Dogecoin-detaljer sammenlignet med andre kryptovalutaer som Bitcoin og Litecoin. Merk at Litecoin og Dogecoin begge bruker Scrypt-hashingalgoritmer. Denne likheten har muliggjort sammenslått gruvedrift mellom de to myntene og gjør det mulig å bryte Dogecoin og Litecoin samtidig. Det er som å få to til prisen av en.

Per 25. oktober 2018 (*) coinwarz.com (**) onchainfx.com

Det er to tilnærminger til gruvedrift av Dogecoin. For det første kan du solo min, noe som betyr at du gir hashkraft selv og er den eneste velgjøreren når du bekrefter blokker. Ensom gruvedrift er ofte veldig vanskelig å gi lønnsomhet i liten skala og er best egnet for større operasjoner. Med mindre du bare tuter, i så fall, tinder bort, men forvent tap.

Du bør også være oppmerksom på at det er en idé som går rundt og sier at solo mining Dogecoin er død. Konklusjonen er at ASICs Litecoin-gruvearbeidere har oppblåst hash-hastigheten i Dogecoin-gruvedrift så høy at belønningene oftere er et indirekte resultat av fusjonering av Litecoin og ikke direkte gruvedrift av Dogecoin.

Samlet gruvedrift, for nybegynner gruvedrift, er en bedre tilnærming hvis du leter etter høyere avkastning på investeringen. Pooled mining er et samarbeid mellom medlemmer som bidrar med hashing-kraften. Blokkbelønning deles forholdsmessig mellom medlemmene når en blokk er bekreftet.

Når du først kommer i gang, bør du bli med i et Dogecoin-gruvebasseng. Konkurransen er stiv, og det er en seriøs hashing-kraft der ute, inkludert ASIC-er. Fusjonert gruvedrift av ASICs mer lønnsomme Litecoin betyr at noe av den hashkraften også blir brukt på Dogenettverket. Hvis du kombinerer moderate mengder hasjkraft, kan du konkurrere om blokker, selv mot større gruvedrift. Tross alt, “krone, krone tjener en dollar.”

Hva du trenger for å komme i gang Mining Dogecoin

Før du kan starte gruvedrift og deretter få det til å regne Doge, trenger du noen ting for å få det til.

 • Maskinvare. For å starte, vil ethvert Windows-, Mac OS- eller Linux-system gjøre det. Grunnleggende maskiner er gode å eksperimentere med, men skalering vil kreve litt mer seriøs maskinvare, inkludert GPUer og ASIC-er.
 • Programvare. Avhengig av operativsystem og maskinvare kan programvaren variere. Her er noen eksempler.
 • Dogecoin lommebok. Du trenger et sted å sende den minearbeidede dogen din.
 • På dette tidspunktet kan du hoppe inn i gruvedrift, men husk at det å gjøre det alene og bryte Dogecoin solo er veldig vanskelig å tjene penger, spesielt en som er verdt tiden din. I stedet kan du benytte deg av et Dogecoin-gruvedrift og dra nytte av den søte søte synergien.

  • Gruvedrift. Du trenger et basseng som støtter Scrypt-gruvedrift, her er et par gode for å komme i gang.
  • Prohashing: X11, Equihash, SHA-256 og Scrypt gruvebassenger.
  • Multipool: Støtter sammenslått gruvedrift av Litecoin og Dogecoin.
 • Pro tips: Hvis Dogecoin er det absolutte sluttspillet ditt her, bør du vurdere å gruve andre Scrypt-mynter og selge dem til Dogecoin. Du kan få mer Doge med mindre hasjkraft.
 • Dogecoin mining ved Prohashing

  En titt på Prohashing gruvearbeidernes dashbord

  Alternativt Dogecoin Mining in the Cloud

  Det er en enklere metode for gruvedrift av Dogecoin, og det er sky mining. Denne praktiske tilnærmingen lar deg mer eller mindre bare kjøpe deg en gruvedrift. Du eier ikke noe, i stedet leier du maskinvaren fra et større datasenter. De driver gruvedriften for deg og tar kuttet, i tillegg til at de vanligvis belaster deg for strømmen.

  Sky mining kan være et sterkt alternativ for alle som ikke ønsker å være forpliktet til maskinvare eller er interessert i å administrere gruvedriften. Imidlertid kan sky mining være risikabelt siden de fleste kontrakter er tidslåst. Betydning hvis du tar en ettårig Dogecoin-gruvekontrakt fra en skygruver og prisen på Doge faller under kostnadene for gruvedrift og elektrisitet, så jeg er sikker på at du kan finne ut av det, men avkastningen din kan ta et treff.

  Faktisk har Scrypt sky mining blitt en hit nylig, og det inkluderer Dogecoin. Topp sky gruvedrift tjenester som Genesis Mining og Eobot har langt færre, hvis noen, kontrakter for Scrypt-gruvedrift.

  Det er også hashing kraft markedsplasser, som Nicehash, hvor du fremdeles kan få Scrypt gruvekontrakter. NiceHash er litt annerledes enn de andre skygruvedriftene, siden det kobler hashingkraft til kjøpere. Hashkraften til salgs er ikke fra ett gruveselskap, men fra mange ad hoc-selgere. Et kult system, men litt tøffere for å få tak i bud og pris.

  Kan du tjene interesse på din Dogecoin?

  For øyeblikket er det ikke noen rente-kontoer som tilbyr renter på innskudd fra Dogecoin. Imidlertid, ettersom kryptokurrencyinteressekontoområdet utvides til å omfatte flere eiendeler, er det ikke helt utenfor det logiske spekteret av at et selskap som BlockFi eller Celsius kan legge Dogecoin. Aktivets volatilitet kan imidlertid ikke fungere i sin favør i denne forbindelse.

  Konklusjonen om Dogecoin Mining

  Til slutt vil gruvedrift av Dogecoin med fortjeneste være vanskelig, mulig, men vanskelig. Dogecoin har imidlertid aldri egentlig handlet om penger eller fortjeneste, til tross for at den er verdt millioner. Det er et åpent og innbydende samfunn av kryptoentusiaster som er villige til å lære og dele.

  Så i samfunnets ånd er gruvedrift Dogecoin en tilgjengelig måte å komme inn på kryptoscenen. Med nye, rimeligere alternativer for gruvedrift, som for eksempel USB Scrypt ASIC-gruvearbeidere, er hindringene for å bli involvert lavere enn noen gang før.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me