Med 6% APY på BTC og 8,6% på stablecoins, virker BlockFi-rentekontoen som en solstråle for innehavere av digitale eiendeler som har blitt vant til å ha sine eierandeler med markedsvolatilitet..

La oss utforske i vår BlockFi-gjennomgang. 

Rask sammendrag av BlockFi-interessekonto

BlockFi er en privateid NYC-basert utlånsplattform grunnlagt i 2017. The BlockFi Interest-konto er et av de eneste alternativene for lagring av kryptovaluta som betaler tilbudssatser som er konkurransedyktige med de fleste ikke-kryptokontorenter.

 1. BlockFi tillater brukere å tjene konkurransedyktige renter på kryptovalutaer, for eksempel BTC, ETH, LTC, USDC, USDT, GUSD og PAXG. 
 2. Holder kryptovalutainnskudd sikre. BlockFis kryptovalutainnskudd holdes av Gemini Trust Company, regulert av New York Department of Financial Services.
 3. Den er tilgjengelig over hele verden, utenfor sanksjonerte land eller se på listede land. 
 4. Tillater uttak når som helst. Brukere får ett gratis uttak per måned. 
 5. Det tilbyr enkel og enkel registrering.

Med 8,6% rente på stabiloins som USDC og 6% på BTC, er BlockFi et ganske attraktivt alternativ for enkeltpersoner som har en nybegynner til moderat nivåferdighet med digitale eiendeler..

Skjermbilde fra BlockFis rentekalkulator. 100.000 USDC vil tjene 8600 i USDC på 1 år.

Sammenlignende tilbyr BlockFi 43 ganger mer enn “høyrente” sparekontoer i Ally Bank (0,2%) og 4,7x enn WealthFront (1,82%). Det er imidlertid verdt å merke seg at BlockFi-innskudd ikke er FDIC-forsikrede, så BlockFi-kontoer bør ikke betraktes som en sparekonto. Det er en investeringskonto, og brukerne blir utsatt for et unikt sett med risikoer som tradisjonelle fiat-sparekontoer ikke er. 

BlockFi tilbyr også lån støttet av kryptovalutaen din med et LTV-forhold på 50%.

Følgende BlockFi-gjennomgang og intervju er spesielt for BlockFi-rentekontoen, og ikke for låneproduktene. 

Redaktørens merknad om artikkeloppdatering nr. 1: I november 2020 kunngjorde BlockFi lanseringen av deres Bitcoin Rewards-kredittkort. Kortet er for øyeblikket på venteliste og tilgjengelig for BlockFi-brukere. Vi vil oppdatere dekningen vår når kortene er utgitt, og vi har brukt dem selv. 

BlockFi-teamet

BlockFis lederteam har flere tiårs erfaring i tradisjonelle finansielle tjenester og bankverden, og selskapet hevder å ta en konservativ tilnærming til regulering som vil posisjonere det for bærekraftig langsiktig vekst og ekspansjon. 

BlockFi Leadership team

BlockFi Leadership team

Grunnlegger & administrerende direktør, Zac Prince har erfaring i lederroller i flere vellykkede teknologibedrifter. Før han startet BlockFi ledet han forretningsutviklingsteam på Orchard Platform, en meglerforhandler og RIA i den elektroniske utlånssektoren, og Zibby, en online forbrukslångiver.. 

Med-grunnlegger & VP of Operations Flori Marquez har erfaring med å administrere alternative utlånsprodukter. I markedet for utlån hjalp hun med å bygge, skalere og optimalisere en portefølje på 125 millioner dollar for Bond Street (kjøpt av Goldman Sachs). Som leder for porteføljeforvaltning ledet Flori alle operasjoner fra opprinnelsessted til standard og søksmål.

Chief Risk Officer, Rene Van Kesteren tilbrakte over 15 år i BAML som administrerende direktør for ML Professional Clearing / Prime Brokerage. I løpet av sin tid der bygde han den aksjestrukturerte utlånsplattformen, inkludert rammer for risiko- og regelverksoverholdelse. Før BAML jobbet Rene som aksjederivathandler i Caxtons divisjon Strategic Quantitative Investment.

BlockFi-finansiering: Hvor mye penger har BlockFi samlet inn?

BlockFi reiste nylig $ 50 millioner i serie C-finansiering ledet av Morgan Creek Digital, med deltakende investorer som Valar Ventures, Winklevoss Capital, Kenetic Capital, CMT Digital, Castle Island Ventures, SCB 10X, HashKey, Avon Ventures, Purple Arch Ventures, Michael Antonov, NBA-spiller Matthew Dellavedova og to universitetsbegavelser.

Før den siste serien C hevet BlockFi seg  18,3 millioner dollar i serie A-finansiering ledet av Valar Ventures (støttet av Peter Thiel) med deltakelse fra Winklevoss Capital, Galaxy Digital, ConsenSys Ventures, Akuna Capital, Avon Ventures, Susquehanna, CMT Digital, Morgan Creek og PJC. 

BlockFis selskapsinformasjon per 10/5/2020, med tillatelse fra Crunchbase.

BlockFis selskapsinformasjon per 10/5/2020, med tillatelse fra Crunchbase.

BlockFi har også hevet tidligere runder av SoFi og Purple Arch Ventures.  

Teamet bemerker at de forventer å skaffe ekstra kapital i fremtiden for å legge til rette for fortsatt produktutvikling og rask vekst.

Som et selskap har Blockfis inntekter vokst ti ganger det siste året, noe som setter det på sporet for å nå 100 millioner dollar i inntekter det neste året. Med over 1,5 milliarder dollar i eiendeler på plattformen, og en tapsrate på 0% på tvers av utlånsporteføljen, BlockFi har gjort et sterkt argument for å etablere seg som en dominerende enhet i det overordnede nye FinTech-rommet. 

Gjennomgang av BlockFi-rentekonto og BlockFi-renter

BlockFi-rentene er ganske konkurransedyktige, spesielt sammenlignet med å bare holde kryptovalutaen din på en rentefri børs eller lommebok. 

 • Bitcoin: Brukere kan tjene opptil 6% i årlig rente på innskudd under 2,5 BTC, og 3% på et hvilket som helst BTC-beløp over 2,5 BTC-terskelen. 
 • Ethereum: Brukere kan tjene opptil 5,25% i årlig rente på eventuelle ETH-innskudd.
 • Litecoin: Brukere kan tjene opptil 5% i årlig rente på alle innskudd.
 • Tvillingdollar: Brukere kan tjene 8,6% rente på sine GUSD-innskudd. 
 • USDC dollar: Brukere kan tjene 8,6% rente på sine USDC-innskudd. 
 • PAX: Brukere kan tjene 8,6% rente på sine PAX-innskudd. 
 • PAXG: Brukere kan tjene 5% rente på sine PAXG-innskudd. 
 • USDT: Brukere kan tjene 9,3% rente på sine USDT-innskudd. 

 

BlockFis renter

BlockFis renter per 24/1/2021

Rentene betales i deres nominelle kryptovaluta. For eksempel vil du tjene 0,06 BTC på 1 BTC i et helt år, forutsatt at renten forblir den samme. Hvis du har vært i kryptovalutaområdet en stund, er du ikke fremmed for fordeler og ulemper ved å eie en flyktig eiendel – din 0,06 BTC kan enten være mer eller mindre enn USD-verdien på innskuddstidspunktet, så planlegg deretter. 

Å tjene 8,6% på en stablecoin som Gemini Dollar eliminerer imidlertid noen av volatilitetsrisikoen. $ 10 000 i GUSD vil tjene deg 860 dollar i GUSD for hele året, og siden den er knyttet til den amerikanske dollaren, trenger du ikke å være bekymret for at prisen er drastisk annerledes (forutsatt at noe katastrofalt ikke skjer med Gemini eller dets GUSD .) 

Vær oppmerksom på at BlockFi krever flate uttaksgebyrer. som trekkes fra det totale uttaksbeløpet. Brukere får 1 gratis uttak per måned. 

Hvordan tjener BlockFi penger?

BlockFi er en spredt virksomhet som tjener penger ved å låne kapital til en viss rente (rentene det betaler til brukerne) og gir den en høyere rente (rentene den tilbyr for BTC / ETH / GUSD-lån). EN BlockFi-blogginnlegg bemerker at selskapet primært samarbeider med institusjonelle motparter for å tilby dem likviditet. Disse låntakerne består av: 

 • Handlende og investeringsfond som søker muligheter for arbitragehandel på en fragmentert markedsplass. De låner kryptovaluta for å lukke feilpriser mellom børser eller spredte markeder. Marginhandlere vil låne for å gi drivstoff til handelsstrategiene. 
 • Over-the-counter (OTC) markedsprodusenter som kobler kjøpere og selgere som foretrekker å ikke handle over offentlige børser, ofte med en bratt påslagning. Disse partene må ha kryptovalutabeholdning tilgjengelig for å møte etterspørselen. Siden det å eie kryptovalutaen er veldig kapitalintensiv og bærer risikoen for prisvolatilitet, vil OTC-markedsprodusenter låne fra långivere som BlockFi for å lette deres behov. 
 • Andre virksomheter som trenger en beholdning av kryptovaluta for å gi sine kunder likviditet. Denne kategorien inkluderer virksomheter som minibanker med kryptovaluta som holder de fleste av sine kryptovalutaaktiver i fryselager og trenger noe likviditetsnivå for å fungere på daglig basis. 

Er BlockFi trygt? Er pengene dine trygge på BlockFi?

Basert på vår forskning og samtaler, BlockFi består sikkerhetstesten. Vel, det er omtrent like trygt som Gemini, dets primære forvalter. Gemini holder 95% av eiendelene i fryselager og 5% i varme lommebøker som er forsikret av Aon. 

Gemini er en lisensiert forvalter og regulert av NYDFS, og den mottok nylig SOC2-overholdelse fra Deloitte for deres forvaringsløsning.

Mens BlockFis renter er tiltalende, er det naturlig at kryptokurrencyentusiaster er skeptiske – og med rette, vi pleier å være en paranoide rase. Det er det denne Blockfi-anmeldelsen er for!

Hva skjer med brukerfond under hvert av disse scenariene? Hvordan er de beskyttet? 

Selv om vi stoler på en virksomhet, som det er lite som indikerer at BlockFi ikke kan stole på, holder dommedagen “hva om” primær eiendom i hjernen vår. Vi snakket dommedag med BlockFi-teamet: 

Hva skjer hvis BlockFi blir hacket ?: “Gemini er BlockFis hovedforvalter, og BlockFi har ikke private nøkler direkte. Gemini holder de aller fleste eiendelene i fryselager og er forsikret av Aon. Gemini er en lisensiert forvalter og regulert av NYDFS. De mottok nylig SOC2 Type 1 samsvarsrevisjon fra Deloitte for deres forvaringsløsning. Vi oppfordrer brukerne til å lese mer om Tvillingens sikkerhet.

Hva skjer hvis en brukerkonto er kompromittert ?: “Siden oppstarten har BlockFi ikke mistet noen kundemidler. I tilfelle brukerens konto er kompromittert, som sikkerhetsprotokollene våre har fanget tidligere, fryser vi individets konto i en uke. Deretter gjennomfører vi en videokonferanse med den berørte personen for å verifisere identiteten deres. Vi kan deretter endre e-postadressen og passordet deres, slik at de kan få kontrollen over kontoen sin. ” 

Hva skjer hvis alle plutselig misligholder sine kryptovalutalån ?:  “Når vi låner ut kryptoaktiva for å generere avkastning, har vi en ekstremt grundig risikostyrings- og kredittanalyseprosess. Vi låner først og fremst ut til store, godt kapitaliserte, institusjonelle låntakere, eller til motparter som er villige til å stille sikkerhet og gi muligheten til å ringe dem på døgnet rundt. ”  

“Hva det betyr er at hvis vi låner ut BTC til en verdi av 1 million dollar til firma XYZ, stiller firmaet XYZ sikkerheten til lånet (vanligvis ~ 120%) ved å gi oss $ 1,2 millioner dollar. Hvis lånet skulle gå inn i marginanrop og låntakeren ikke klarte å gi ytterligere sikkerhet (standard), ville vi bruke USD-sikkerheten til å kjøpe krypto. ” 

“Vi har aktivt lånt ut siden januar 2018, inkludert gjennom flere perioder med høy volatilitet, uten tap på hele utlånsporteføljen vår. BlockFi er bundet av NDA for å diskutere vilkårene for spesifikke låntakere / renter. “

Hvordan søker jeg om en BlockFi-konto?

Å registrere deg for en BlockFi-konto er ganske grei og kan gjøres på under to minutter. 

 1. Du kan starte rett fra denne BlockFi-gjennomgangen. Gå til BlockFi-nettstedVed å bruke denne koden kan du motta inntil $ 500 på innskuddet ditt som en registreringsbonus, fra $ 25 påmeldingsbonus når du setter inn minst $ 500. 
 2. Gå til alternativet “Tjen interesse” i startsiden, eller “Kom i gang” i menyen. 
 3. Skriv inn e-postadressen din og lag et passord for å opprette kontoen. 
 4. Skriv inn bekreftelseskoden som er sendt til den e-posten. 
 5. Når du er logget inn, velg “Innskudd” for å bekrefte identiteten din og foreta ditt første innskudd. 
 6. Skriv inn din personlige informasjon for bekreftelse (del 1)
 7. Last opp en form for ID som pass, førerkort eller ID-kort og vent til du blir godkjent. 

Hvordan kommer jeg i kontakt med BlockFi kundeservice?

Hvis du vil kontakte BlockFi-kundeservice, kan du kontakte dem på [e-postbeskyttet]

Så langt har BlockFi-støtte vært godt over gjennomsnittet. Gi oss beskjed om hvordan opplevelsen din var annerledes! 

Er BlockFi forsikret?

Er BlockFi FDIC forsikret? Siden FDIC-forsikring ikke gjelder digitale eiendeler som kryptovaluta, dekkes ikke innskuddene dine i BlockFi av FDIC-forsikring. Imidlertid bruker BlockFi partnerselskapet Gemini som sin forvaringstjeneste, og Gemini har sin egen forsikring for sine innskudd. 

BlockFi-intervju

Hvordan er det å tilby en 5,2% på BTC-rente bærekraftig? 

“Renten vi kan betale er basert på avkastningen som vi er i stand til å generere fra utlån, som direkte korrelerer med markedets etterspørsel i rommet (dvs. hvilken rente institusjoner er villige til å betale for å låne spesifikke kryptoaktiva, ettersom det varierer fra aktiv til aktiv). Vi er bundet av NDA for å diskutere detaljer (institusjoner, spesifikke priser osv.). ” 

Hva med 8,6% renten på Gemini Dollars? Kan du snakke om hvorfor Gemini?

“Vi er i stand til å bruke innskudd fra stablecoin til å finansiere forbrukslånene våre (gjennomsnittlig april er ~ 10-13%), slik at vi har råd til å betale høyere renter til GUSD / Stablecoin-innskytere.”

BlockFi-renten kan endres hver måned, kan du forklare hvorfor dette er?

“Kommende endringer kunngjøres vanligvis 1-2 uker før en ny måned, noe som gir kundene god varsel og tid til å forberede seg. Renten vi kan betale er en funksjon av lånebehovet. 

Til dags dato har ikke vår toppnivå BTC-rente og GUSD-rente endret seg. Du kan lese mer om hvorfor rentene våre er variable og hvordan utlånsmarkedet fungerer her og her.” 

Hva skjer i tilfelle en BTC / ETH gaffel? Vil en brukers saldo også bli kreditert den gaffelte mynten? 

“Tvillingene er vår forvalter og har all informasjon om hva som skjer i tilfelle et gaffelt nettverk. Se brukeravtalen deres her hvor du kan lese mer om det. ” 

Hvordan ser fremtiden ut for BlockFi? Hvordan vil denne BlockFi gjennomgangen være annerledes om et år?

“Vi er sikre på at vi vil bli et veldig stort og vellykket selskap som tilbyr finansielle tjenester på global skala til fordel for millioner av kunder. Vi planlegger å gå gjennom tre forskjellige vekstfaser basert på vårt adresserbare marked og produkter:

 • Fase 1 
 • Produkter for folk som allerede eier Bitcoin eller en annen kryptoaktiv som støttes på BlockFis plattform
 • Evne til å tjene renter låne USD sikret med din krypto
 • Fase 2

  • Utvid det adresserbare markedet til å omfatte folk som ikke eier kryptovaluta ennå.
  • Start muligheten til å kjøpe og selge produkter på plattform- og betalingskategorien som et Bitcoin-belønningskredittkort
  • Fase 3

   • Fokuser på global ekspansjon og utvid det adresserbare markedet til å omfatte brukere som kanskje ikke vil eie krypto
   • Bruk stablecoins sterkt til å tilby tradisjonelle bankprodukter på blockchain-skinner
   • Endelige tanker: Er BlockFi Legit? Er BlockFi verdt det?

    Alle våre indikatorer for denne BlockFi-gjennomgangen (historie, team, kommunikasjon med støtte og evaluering av forretningsmodell) peker på ja: BlockFi er legitimt. Det er veldig lite bevis som antyder noe annet. Det er en håndfull negative anmeldelser på nettet fra misfornøyde brukere, men de ser ut til å være forankret i misforståelser (dvs. forutsatt at interessen ble betalt i USD og ikke i BTC / ETH / GUSD). 

    Hvorvidt BlockFi er verdt det, kommer ned på risikoprofilen din og hva du gjør med kryptovalutaen din. BlockFi-rentene er ganske konkurransedyktige for bransjen, og for noen digitale eiendeler, bransjeledende. 

    Hvis det bare sitter på en børs, kan du like godt høste fordelene av sammensatt rente. 10 BTC vil bli 10,62 BTC om et år, en ikke ubetydelig gevinst på rundt $ 5000 for året. Du vil også motta fordelene eller tragedien med at Bitcoins pris går opp eller ned. 

    Det er imidlertid verdt å huske at når kryptovalutaen din forlater dine harde lommebøker, utsettes den for en høyere grad av risiko. Hvis BlockFi eller Gemini skulle oppleve noe (svært usannsynlig) katastrofalt hack, ville kryptovalutaen din være i fare. 

    Vår BlockFi-anmeldelse kommer tilbake positivt. Etter å ha snakket med teamrepresentanter, og med deres supportteam på klientsiden, ser vi frem til å se BlockFi etablere seg lenger i rommet. Prosjekter som BlockFi bare eksisterende gir kryptovalutainvestorer en sårt tiltrengt diversifisering av inntektsstrømmer, noe som harde HODLere har gått glipp av de siste årene. 

    CoinCentrals poengsum

    Eksklusiv! Motta en $ 25 USDC-bonus når du klikker og finansierer en ny BlockFi-konto med minst $ 500. Vilkår gjelder.

    Redaktørens merknader / ansvarsfraskrivelser: Artikkelen ovenfor skal ikke tolkes som investeringsråd – den er det ikke. Denne anmeldelsen er skrevet for utdanning og underholdning. 

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me